2015. november 13. péntek

nov. 13
0:12
NS: Igeeeeen! ...és futballgyász... – péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk:
nov. 13
0:30
Pénteki sportműsor: bosnyák–ír, svéd–angol, francia–német (She)
Pénteken a Bosznia-Hercegovina–Írország mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtezők sora, míg a kontinensviadalra készülő válogatottak közül Spanyolország Angliával, Franciaország pedig Németországgal játszik felkészülési találkozót.
nov. 13
0:48
Válogatott: Király volt a legjobb – így értékelt a nemzetközi szaklap! (She)
A futballvilág statisztikáival és háttéradataival foglalkozó egyik legnagyobb oldal, a whoscored.com értékelte a Norvégia–Magyarország (0–1) Eb-pótselejtezőt. Király Gábor a legjobb 8.6-os osztályzattal, a gólszerző Kleinheisler László (8.1), valamint Elek Ákos (7.6) és Guzmics Richárd (7.7) kiemelkedőt nyújtott. A magyar csapatból Szalai Ádám kapta a leggyengébb (6.5) osztályzatot, a teljes…
nov. 13
1:06
Vb 2018: leszakadt az ég, elmaradt az argentin–brazil (She)
A dél-amerikai labdarúgó világbajnoki selejtezők harmadik fordulójában az első két meccsét megnyerő Uruguay 2–1-re kikapott Ecuador vendégeként, amely így továbbra is hibátlan. A két eddig nyeretlen csapat összecsapásán Venezuela 4–2-re alulmaradt Bolíviával szemben, míg Kolumbia pontot szerzett az eddig százszázalékos Chile vendégeként.
nov. 13
7:42
NHL: sorozott a Rangers, a Dallas és a Washington (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszában a New York Rangers és a Dallas Stars házigazdaként, a Washington Capitals vendégként nyitotta ki a gólzsákot. A Minnesota Wild hosszabbításban, a Toronto Maple Leafs szétlövéssel nyert vendégségben.
nov. 13
7:42
Király: Fülöp Marci tiszteletére nem kaphattunk gólt (Blikk)
Oslo – A norvégokat legyőző magyar labdarúgó-válogatott játékosai is egyetértettek abban, hogy a csapat nagy lépést tett az Európa-bajnoki részvétel kiharcolása felé.
nov. 13
8:00
A sok bulizás miatt tört össze három autót Hamilton (Blikk)
Lecsúszott a lába a kuplung- és a fékpedálról, mielőtt parkoló autóknak csapódott Lewis Hamilton (30).
nov. 13
8:00
Dzsudzsák: fel kell tenni az i-re a pontot (Metropol)
Bernd Storck szövetségi kapitány és játékosai is egyetértettek abban, hogy a magyar labdarúgó-válogatott nagy lépést tett az Európa-bajnoki részvétel kiharcolása felé.
nov. 13
8:54
Mindenét odaadta volna a gyógyulásért Fülöp Márton (Blikk)
Budapest — Az életéért folytatott mérkőzést nem tudta megnyerni Fülöp Márton (†32).
nov. 13
9:12
Válogatott: lemaradt, újranézné? Itt az összefoglaló! – videó (She)
A magyar labdarúgó-válogatott Kleinheisler László góljával 1–0-ra nyert Norvégiában az Európa-bajnoki pótselejtező első mérkőzésén. Lemaradt a találkozóról? Nézze meg az összefoglalót!
nov. 13
9:30
Válogatott: a vereség ellenére töretlen a norvégok derűlátása (She)
Markus Henriksen, a norvég válogatott labdarúgója elismerően szólt a magyarok csapatjátékáról, de ahogyan a többi északi megszólaló, elsősorban ő is a saját hibájuknak tudja be, hogy a csütörtöki Eb-pótselejtezőt Magyarország nyerte meg 1–0-ra. És bizakodnak.
nov. 13
10:06
Válogatott: a norvég legendánál kettesre védett Nyland (She)
Egyértelműen Örjan Nyland kapus nyakába varrja a magyaroktól elszenvedett 1–0-s hazai vereséget Mini Jakobsen. Az északiak 65-szoros korábbi válogatott ikonja a norvég TV 2-n osztályozta honfitársait.
nov. 13
10:42
Schubertet véglegesítették a Borussia Mönchengladbachnál (Infostart)
Véglegesítették a vezetőedzői poszton Andre Schubertet, aki szeptemberben ideiglenesen vette át a szakmai munka irányítását a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Borussia Mönchengladbachnál.
nov. 13
11:18
Ronaldo szerint Messié lesz az Aranylabda (Metropol)
Cristiano Ronaldo szerint januárban nagy riválisa, Lionel Messi kapja majd a FIFA-Aranylabdát.
nov. 13
11:36
Rio 2016 - Phelps győzelem nélkül kezdte az olimpiai felkészülést (Infostart)
Győzelem nélkül kezdte meg az ötkarikás felkészülést Michael Phelps, az amerikaiak 18-szoros olimpiai bajnok úszója, aki egy minneapolisi viadalon szerepel a héten.
nov. 13
11:36
FIFA-Aranylabda: Cristiano Ronaldo szerint Messi kapja a díjat (She)
Január 11-én Zürichben derül ki, melyik labdarúgó kapja a 2015-ös évben nyújtott teljesítményért járó FIFA-Aranylabdát. A legutóbbi győztes Cristiano Ronaldo szerint az idén a négyszeres aranylabdás Lionel Messi kapja a legtöbb szavazatot.
nov. 13
11:38
F1: Hamilton a láz és autóbalesete ellenére „jól van” (She)
A háromszoros Formula–1-es világbajnok Lewis Hamilton nem csak belázasodott, de a hét elején autóbalesetet is szenvedett Monacóban. A brit autóversenyző azt nyilatkozta: a történtek ellenére jól van, és felkészült a Brazil Nagydíjra.
nov. 13
12:12
Válogatott: Dárdai Pál berlini embere nem támad hátulról (She)
Marad-e a norvég kapuban a csütörtök este végzeteset hibázó Örjan Nyland, vagy lehetőséget kap Rune Jarstein? A Dárdai Pál Herthájában védő labdarúgó szerint nem ez lesz a lényegi kérdés az Eb-pótselejtező vasárnapi, budapesti visszavágóján.
nov. 13
12:48
Fegyelmezetlen volt a szolnoki vízilabda-csapata, de így is nyert (Infostart)
A mérkőzés egyes szakaszaiban fegyelmezetlenek voltak a Szolnok férfi vízilabda-csapatának játékosai, de Cseh Sándor vezetőedző szerint a vendég OSC elleni 8-7-es győzelem alkalmával ez is belefért a Bajnokok Ligája magyar rangadóján.
nov. 13
13:06
F1: Brazil Nagydíj, 1. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
A mexikói 2200 méteres tengerszint feletti magasságból egészen 800 méterig ereszkedett az F1 mezőnye, amely a hét végén Sao Paulo külvárosában, Interlagosban köröz. Lewis Hamilton kalandos, betegséggel és közúti balesettel színesített, mozgalmas hetén végül megérkezett Brazíliába, ahol először nyerhet a hét végén. Vajon sikerül neki? Kövesse velünk az interlagosi hétvége eseményeit, kezdjük az 1.…
nov. 13
13:06
Messinek adná Cristiano Ronaldo az Aranylabdát (Blikk)
London – A Real Madrid labdarúgója szerint januárban nagy riválisa kapja majd a FIFA-Aranylabdát.
nov. 13
13:24
Válogatott: több mint 1.6 millióan nézték a meccset a tévében (She)
Csütörtök este több mint 1.6 millióan kapcsoltak az M4 Sporton a magyar labdarúgó-válogatott oslói Európa-bajnoki pótselejtezőjére.
nov. 13
13:24
Bombariadó a németek párizsi szállodájában (Metropol)
A franciák elleni, esti barátságos mérkőzésre készülő német labdarúgó-válogatott a szomszédos teniszközpontban várakozik.
nov. 13
13:26
Válogatott: jönnek – nem akárki húzza a norvég kondenzcsíkot! (She)
Harald Brattbakk személyében egy korábbi 17-szeres válogatott futballista is tagja a pilótacsapatnak, amely a norvég labdarúgó-válogatottat az Eb-pótselejtező budapesti visszavágójára repíti.
nov. 13
14:00
Mészölynek tetszett Storck bátor húzása (Infostart)
Mészöly Kálmán, korábbi szövetségi kapitány fantasztikus eredménynek tartja a magyar labdarúgó-válogatott Oslóban aratott 1-0-s győzelmét, és bízik a továbbjutásban, ugyanakkor arra figyelmeztet, hogy a Európa-bajnoki pótselejtezős párharc még nem dőlt el.
nov. 13
14:00
Doppingbotrány: mindent megígérnek az oroszok (Metropol)
A sportminiszter szerint bármire hajlandóak a doppingvizsgáló rendszerük átalakításáért.
nov. 13
14:02
Vincze Balázs: az OSC visszanyerheti az elvesztett pontokat (Infostart)
Csalódott volt a Szolnok elleni 8-7-es szerdai vereség után, az OSC férfi vízilabda-csapatának trénere, Vincze Balázs, de bízik abban, hogy a most elvesztett pontokat a következő fordulókban vissza tudja szerezni a csapata.
nov. 13
14:18
Válogatott: Kleinheisler gólját megkönnyezte Mészöly (She)
Mészöly Kálmán, korábbi szövetségi kapitány fantasztikus eredménynek tartja a magyar labdarúgó-válogatott Oslóban aratott 1–0-s győzelmét, és bízik a továbbjutásban. Ugyanakkor arra figyelmeztet, hogy a Európa-bajnoki pótselejtezős párharc még nem dőlt el.
nov. 13
14:36
Megbüntették az UEFA-t ideiglenes irányító Villart (Infostart)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) etikai bizottsága figyelmeztette és 25 ezer svájci frankra büntette Angel Maria Villar Llonát, a FIFA és az európai szövetség (UEFA) alelnökét.
nov. 13
14:36
Felkészülés: a Haladás legyűrte NB II-es ellenfelét (She)
Az élvonalban szereplő Haladás labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen egygólos (2–1) győzelmet aratott az NB II-ben szereplő Soproni VSE vendégeként.
nov. 13
15:12
Brazil Nagydíj - Hamilton nyerte az első szabadedzést (Infostart)
A már világbajnok Lewis Hamilton nyerte pénteken a Forma-1-es Brazil Nagydíj első szabadedzését.
nov. 13
15:12
Felkészülés: Magasföldi–Újpest 2–2 (She)
Az Újpest felkészülési mérkőzésen 2–2-es döntetlent játszott Dunaújvárosban. Magasföldi József szerezte a hazaiak mindkét találatát.
nov. 13
15:30
Videó: így regenerálódott Storck csapata Oslóban (She)
Bernd Storck szövetségi kapitány délelőtt regeneráló edzést tartott a csütörtökön pályára lépett játékosoknak, míg a keret többi tagja rendes edzésterhelést kapott Oslóban. A nemzeti tizenegy délután érkezik vissza Magyarországra, és Telkiben folytatja a felkészülést a vasárnapi visszavágóra.
nov. 13
15:48
Kép: minden idők legdurvább álomcsapatát rakta össze a Milan ásza (She)
Az álomcsapatokból is lehetne lassan álomcsapatokat összerakni, a topligák futballistái előszeretettel állítják össze kedvenceiket egy virtuális klubba. Nehéz a műfajban újat mutatni, az AC Milan ásza, Luiz Adriano viszont nagy valószínűséggel minden idők legerősebb csapatát dobta össze. Cristiano Ronaldo és Lionel Messi nélkül.
nov. 13
16:06
Felkészülés: három góllal győzött a Diósgyőr (She)
A válogatott pótselejtezője miatti bajnoki szünetet kihasználva több NB I-es csapatunk is felkészülési mérkőzést játszott. A DVTK három góllal nyert a Mezőkövesd ellen.
nov. 13
16:42
1,5 millióan nézték a norvég-magyart! (Blikk)
Budapest – Kiváló nézettségi adatot hozott a tegnap esti norvég-magyar focimérkőzés a közvetítő M4 Sportnak.
nov. 13
17:00
Hamburg: a Fortuna Düsseldorf Stieber Zoltánt akarja – sajtóhír (She)
A Bundesliga 2-ben szereplő Fortuna Düsseldorf szeretné soraiban tudni Stieber Zoltánt, a Hamburg magyar válogatott játékosát – írja az express.de.
nov. 13
17:02
F1: Brazil Nagydíj, 2. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
Lewis Hamilton volt a leggyorsabb a Brazil Nagydíj első szabadedzésén. A háromszoros világbajnok két hónapja először zárt az élen pénteki szabadedzést, legutóbb az Olasz Nagydíjon volt erre példa. Nem véletlenül szedte össze magát, nagyon szeretne nyerni Brazíliában. A második edzés előtt több kisebb zápor is átsöpört Interlagoson, az időjárás beleszólhat a 90 perc alakulásába. Kövesse velünk az…
nov. 13
17:04
Kép: az AS Roma képén a szurkolók azonnal kiszúrták a hibát (She)
Az AS Roma labdarúgócsapatának Twitter-oldala lelkesen közölte Mohamed Szalah vidám kórházi képét, ezzel jelezve, a másfél hónapos kihagyásra számító támadó köszöni, jól van. Volt azonban egy apró probléma, amit az eredeti képet is látó drukkerek azonnal kiszúrtak: volt még ott egy másik Roma-játékos is, csak épp a fővárosiak Ashley Cole-t levágták…
nov. 13
17:54
U23-as cselgáncs Eb: Pupp Réka bronzérmet szerzett (She)
Bronzérmet nyert Pupp Réka a pozsonyi U23-as cselgáncs Európa-bajnokságon.
nov. 13
17:54
Pupp Réka bronzérmes az U23-as cselgáncs EB-n (Metropol)
A vasárnapig tartó Eb-n 18 magyar cselgáncsozó szerepel.
nov. 13
17:56
FIFA: Merkel a DFB-botrány tisztázását sürgeti (She)
Angela Merkel német kancellár az ország labdarúgó-szövetségét (DFB) érintő korrupciós botrány mielőbbi tisztázását sürgette pénteken.
nov. 13
18:12
Vb 2018: ez Dél-Amerika – szakadó esőben fújták meg (She)
Jó foci és parázs csata helyett óriási mennyiségű esőben volt részük azon szurkolóknak, akik csütörtök este ellátogatottak a Buenos Aires-i Monumental Stadionba. Esély sem volt rá, hogy megrendezzék az argentin–brazil vb-selejtezőt, amelyre – ha az időjárási viszonyok engedik – egy nappal később kerül sor. Nézzék meg az özönvízről készült képösszeállításunkat!
nov. 13
18:30
U23-as cselgáncs Eb - Pupp Réka bronzérmes (Infostart)
Bronzérmet nyert Pupp Réka a pozsonyi U23-as cselgáncs Európa-bajnokságon.
nov. 13
18:32
FIFA - Merkel a DFB-botrány tisztázását sürgeti (Infostart)
Angela Merkel német kancellár az ország labdarúgó-szövetségét (DFB) érintő korrupciós botrány mielőbbi tisztázását sürgette pénteken.
nov. 13
18:48
Cseh országos csúcsot javított, Hosszú hatból hat döntőt nyert (Infostart)
Cseh László 50 méter pillangón magyar csúccsal lett első az úszók rövidpályás országos bajnokságának harmadik versenynapján Százhalombattán. Hosszú Katinka is folytatta remeklését: a csütörtöki öt után ezúttal hat döntőben utasította maga mögé a teljes hazai élmezőnyt.
nov. 13
18:48
Hosszú hatból hat döntőt nyert (Metropol)
Hosszú a csütörtöki öt aranyát is túlszárnyalta, Cseh László 50 méter pillangón magyar csúccsal lett első az úszók rövidpályás országos bajnokságán.
nov. 13
19:06
Brazil Nagydíj - Rosberg volt a leggyorsabb a második szabadedzésen (Infostart)
Nico Rosberg, a Mercedes német pilótája érte el a legjobb köridőt a Forma-1-es Brazil Nagydíj pénteki második szabadedzésén.
nov. 13
19:24
Válogatott: Az öltözői hangulat nem volt olyan jó, mint… – Csányi (She)
Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke is elmondta véleményét a magyar válogatott Norvégiában aratott 1–0-s sikeréről és a vasárnapi visszavágóról.
nov. 13
19:24
Roy Hodgsont is megdöbbentette Fülöp Márton halála (Metropol)
Az angol válogatott szakvezetője a West Bromnál dolgozott együtt a tegnap elhunyt magyar kapussal.

Keresés