2015. november 6. péntek

nov. 6
0:15
Futsal NB I: az ETO 12 gólos sikerrel hangolt a BL-re (She)
A Rába ETO futsalcsapata 12 gólos győzelemmel hangolt a jövő héten kezdődő UEFA Futsal Cupra. A magyar bajnok a sereghajtó Rubeolát ütötte ki a négy találatig jutó Tomás Drahovsky vezérletével.
nov. 6
0:33
Pénteki sportműsor: pályán a Hertha és a Wisla, Honvéd–Vidi (She)
A labdarúgó NB I az Európa-bajnoki pótselejtező miatt szünetel, de a Honvéd és a Videoton pénteken felkészülési mérkőzésen összecsap egymással. Bajnokit vív Dárdai Pál Herthája, valamint Guzmics Richárd Wisla Kraków-ja, de rendeznek meccset a spanyol és a francia élvonalban is. Persze, nem csak a foci szerelmesei örülhetnek pénteken: kezdetét veszi az év utolsó MotoGP-versenyhétvégéje, a párizsi…
nov. 6
0:37
Tenisz: Nadal meccslabdát hárítva jutott a nyolc közé (She)
A korábbi világelső Rafael Nadal a második játszmában meccslabdát hárítva legyőzte a dél-afrikai Kevin Andersont a párizsi férfi tenisztorna nyolcaddöntőjében. A spanyol a negyeddöntőben a svájci Stanislas Wawrinkával találkozik,
nov. 6
0:51
Real: hivatalos bejelentést tettek Benzema ügyében (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid hivatalos bejelentést tett a zsarolási ügybe keveredő Karim Benzemával kapcsolatban.
nov. 6
6:51
Magyar üzletembert bíztak meg az AC Milan eladásával (Blikk)
Kijev — Beszámoltunk arról, hogyan fogadta magyar közreműködéssel Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök saját villájában az ukrán oligarchát, Dimitrij Firtast és kíséretét.
nov. 6
7:09
Férfi kosár Euroliga: Hanga védekezésben élete meccsét hozta (She)
A férfi kosárlabda Euroliga B-csoportjának negyedik fordulójában a Hanga Ádámmal felálló Laboral Kutxa hosszabbítás után 92–90-re legyőzte a török Anadolu Efest. A magyar válogatott játékos tíz ponttal járult hozzá a sikerhez.
nov. 6
7:27
Párizsi tenisztorna - Wawrinka és Berdych sikere (Infostart)
A negyedik helyen kiemelt svájci Stan Wawrinka és az ötödikként rangsorolt cseh Tomas Berdych egyaránt kétszettes mérkőzésen jutott be csütörtökön a 3,28 millió euró (1,02 milliárd forint) összdíjazású párizsi keménypályás férfi tenisztorna negyeddöntőjébe.
nov. 6
8:03
Gyász: 22 évesen, balesetben elhunyt a megyei gólkirály (She)
Autóbalesetben, csupán 22 évesen elhunyt Szöllősi Tamás, a Kecel FC labdarúgója, a Híd SC, a Bajai LSE, a BFC Siófok és a Madaras volt játékosa.
nov. 6
8:21
NHL: Ovecskinék négyig jutottak, a Canadiens rangadót nyert (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapjának rangadóján a Keleti főcsoportot vezető Montreal Canadiens saját közönsége előtt 4–1-re megverte a New York Islanderst, míg a Washington Capitals hasonló különbséggel nyert a Boston Bruins ellen. A fővárosiak első gólját az orosz klasszis, Alekszandr Ovecskin szerezte.
nov. 6
8:23
Anglia: kölcsönadta magyar kapusát a Hull City (She)
A Hull City labdarúgócsapata kölcsönadta fiatal magyar kapusát, Bukrán Eriket a nyolcadik ligában (Northern Premier League Division One) szereplő Scarborough Athleticnek.
nov. 6
8:39
Úszás: magyar csillagok az amerikaiak elleni sztárpárbajon (She)
Immár hetedik alkalommal rendezik meg az Egyesült Államok és Európa legjobb úszóinak versenyét, a Duel in the Poolt – a 2015-ös, indianapolisi párharcra az európai csapatba hét magyar úszócsillagot hívtak meg.
nov. 6
8:57
NFL: a történelmet író Cincinnati Bengals tovább menetel (She)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) kilencedik fordulójának csütörtök esti mérkőzésén a Cincinnati Bengals 31–10-re legyőzte a Cleveland Brownst.
nov. 6
8:57
Nadal a kiesés széléről jött vissza (Metropol)
A csütörtök éjszakai találkozón a spanyol sztár a második játszma rövidítésében 5-6-nál nagyon közel volt a kieséshez.
nov. 6
9:24
BL: Már gigaoddsot kapunk az Arsenal továbbjutására (Agroinform)
Elszállni látszanak az angol remények, a kiütéses müncheni vereség után az Arsenal továbbjutásában nem hisznek a bukik.
nov. 6
9:33
MotoGP: a gyónások napja – „Nagyon rossz példát mutattam” (She)
Az elmúlt két hét MotoGP-s történései több szempontból is nagyon tanulságosak voltak. Az érintett versenyzők és csapatok kommunikációjáért felelős emberek sajnos sorra követtek el hibákat, a helyzet pedig túlment azon a határon, amire azt mondhatjuk, a rossz reklám is reklám.
nov. 6
9:51
Vitorlázás: magyar is indul a világ legnehezebb versenyén (She)
Huszonhét indulóval számolnak a szervezők a jövőre rajtoló Vendée Globe kikötés nélküli szóló földkerülő vitorlásversenyen, és köztük van Fa Nándor is.
nov. 6
9:53
Törökország: már csak a „lényeg” hiányzik Dzsudzsákék arénájáról (She)
Szinte már teljesen elkészült a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő, Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató Bursaspor stadionja, a legfontosabb (látvány)elemet azonban még nem szerelték fel.
nov. 6
9:55
Válogatott: „Nem egy top-top csapatot kell legyőznünk az Eb-ért!” (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Getafe kapusa, Megyeri Balázs is tagja Bernd Storck norvégok ellen készülő válogatott keretének. A magyar légióssal az NSO Tv Madridban beszélgetett az Európa-bajnoki selejtezőről, annak esélyeiről és a kapusposztról.
nov. 6
10:09
Pérez kiáll Benzema mellett (Metropol)
Pérez biztos benne, hogy Benzema ártatlan és jóhiszeműen cselekedett.
nov. 6
10:27
Pérez kiáll Benzema mellett (Infostart)
A Real Madrid labdarúgócsapatának elnöke, Florentino Pérez teljes támogatásáról biztosította a klub zsarolási ügybe keveredett támadóját, Karim Benzemát.
nov. 6
10:36
Real Madrid: Florentino Pérez kiáll Benzema mellett és biztos az ártatlanságában (Agroinform)
A Real Madrid elnöke biztos benne, Benzema ártatlan a Valbuenát érintő zsarolási ügyben.
nov. 6
10:45
Női kézi-vb: nem kell tartanunk a legjobb szerbektől (She)
Szasa Boskovics, a szerb női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte bő keretét a decemberi világbajnokságra. A 28 játékos között nincs ott négy alapember, akik a kapitány miatt bojkottálják a nemzeti csapatot.
nov. 6
10:45
Agyrázkódást szenvedett a Veszprém légiósa (Blikk)
Andreas Nilsson, az MVM Veszprém svéd beállósa az Oroszország elleni válogatott mérkőzésen agyrázkódást szenvedett.
nov. 6
10:47
Videó: a piros lap Muhammad Alivá változtatta a futsaljátékost (She)
A meccs hevében nem mindig könnyű hideg fejjel gondolkodni. Egy futsalmérkőzésen történt az alábbi eset, amelynél a játékvezető döntése után előbb a labda, majd a piros lap repült. Utóbbit követően pedig egy hatalmas ütés is landolt, melynek elszenvedője a bíró volt. És hogy hol járunk? Naná, hogy Oroszországban!
nov. 6
10:49
Ausztrália: olimpiai érmek a szemétben, senki sem jelentkezett (She)
Öt hónapja nem jelentkezett senki a rendőrségen azokért az olimpiai érmekért, amelyeket Melbourne-ben, egy ház melletti szemétkupacban találtak.
nov. 6
11:03
Dubajban is szuper szexi Jakabos Zsuzsanna (Blikk)
Dubaj – A Világkupa-versenyen induló magyar úszó szabadidejében kilátogatott a tengerpartra és csodás alakjával mindenkit elvarázsolt, hiszen ezúttal nem a versenyeken használt fürdőruhát húzta magára.
nov. 6
11:03
Férfi kézi: ijesztő hírt közöltek a Veszprém beállójáról (She)
Újabb agyrázkódást szenvedett Andreas Nilsson, az MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatának svéd beállója, ami a pályafutását is veszélyeztetheti – adta hírül az Aftonbladet. A játékos szerint ennyire nem súlyos a helyzet.
nov. 6
11:21
Felkészülés: a Vidi ellen beveti a Honvéd a volt Juve-csatárt (She)
Mint arról a Nemzeti Sport Online korábban beszámolt, a Bp. Honvéd labdarúgócsapatánál próbajátékon szerepel a Juventus-nevelés Michele Paolucci. Az olasz támadó pénteken már mérkőzésen is bizonyíthat Marco Rossi vezetőedzőnek.
nov. 6
11:39
Rio 2016: jövőre tíz, öt év múlva 20 aranyérem a japán elvárás (She)
Ambiciózus célokat határozott meg a nemrég felállított Japán Sportügynökség az ország sportolói számára a jövő évi riói és a 2020-as tokiói olimpiára.
nov. 6
12:06
Bundesliga: Mennyire tört le Dárdaiék szarva? (Agroinform)
Dárdaiék a hétvégén nagy pofonba szaladtak bele, kérdés ez mennyire viselte meg az erőn felül teljesítő berlinieket.
nov. 6
12:15
Real Madrid: Wenger óva inti ettől Cristiano Ronaldót (She)
Arsene Wenger, az Arsenal labdarúgócsapatának menedzsere szerint árthat Cristiano Ronaldo karrierjének, ha túlságosan is az egyéni díjakra koncentrál.
nov. 6
12:17
Puskás Akadémia: autóbalesete volt, de már kicsattan az erőtől (She)
Hétfőtől újra a Puskás Akadémia labdarúgócsapatával edz az október elején autóbalesetet szenvedő Zsótér Donát.
nov. 6
12:33
ESM: október álomcsapatát Navas és a realosok uralják (She)
Három Real Madrid-futballista került be az Európai Sport Média (ESM) szervezet tagjai – köztük a Nemzeti Sport – által havonta összeállított álomcsapat márciusi tizenegyébe.
nov. 6
12:35
Tenisz: 6:1, 6:0-ra kikapott, készülhet az elődöntőre (She)
Az ukrán Elina Szvitolinával vált teljessé az elődöntő mezőnye a női tenisz Bajnokok Kupáján, a kínai Csuhajban.
nov. 6
12:51
Rossi sajnálja a botrányos balesetet - videók (Blikk)
Valencia – Igencsak puskaporos hangulatban kezdődik a gyorsasági motoros-világbajnokság szezonzáró versenyhétvégéje. A malajziai balhé után a versenyzők megszólaltak, mintha csak gyónni mentek volna.
nov. 6
12:51
Légiósok: Dzsudzsák török csapat érdeklődéséről beszélt (She)
Az egyik török magazin Dzsudzsák Balázzsal, a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Bursaspor magyar válogatott középpályásával készített interjút. A 28 esztendős játékos a nyári klubváltásának a körülményeiről, valamint Puskás Ferencről is szót ejtett, továbbá elárulta, mi az, amire a pályára lépés előtt nagyon figyel.
nov. 6
12:53
Honvéd: 69 percet kapott a volt Juve-csatár a Videoton ellen (She)
Két labdarúgó NB I-es csapat, a Honvéd és a Videoton játszott egymással felkészülési mérkőzést. A találkozó gól nélküli döntetlennel ért véget.
nov. 6
13:27
Autóbaleset után újra edz a Puskás Akadémia focistája (Blikk)
Felcsút – Peches szezonja van Zsótér Donátnak (19), a fiatal játékos a nyári U20-as világbajnokságon a szerbek elleni nyolcaddöntőn csigolyasérülést szenvedett. Októberben pedig közúti karambolban sérült meg. A héten azonban újra a felnőtt csapattal edzhetett.
nov. 6
13:45
Férfi kézilabda: sikertelenül pályáztunk a vb-rendezésekre (She)
A Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) tanácsa a szervezet Szocsiban zajló kongresszusán döntött a 2021-es és a 2023-as felnőtt férfi világbajnokságok helyszíneiről.
nov. 6
14:03
Nem Magyarország kapta a 2021-es és a 2023-as férfi kézi-vb-t (Infostart)
Magyarország nem kapta meg a 2021-es és a rákövetkező, 2023-as férfi kézilabda-világbajnokság rendezési jogát.
nov. 6
14:03
Barcelona: kulcsember dőlt ki, az el Clásicóról is lemaradhat (She)
Elszakadt az izom a jobb vádlijában, ezért a Villarreal elleni vasárnapi bajnokit biztosan kihagyja Ivan Rakitic, a Barcelona labdarúgócsapatának középpályása.
nov. 6
14:05
Videó: így közvetítette a Real–PSG-t a kommentátor, kirúgták (She)
Az időeltolódás gonosz dolog. Bár Kínában is rengeteg a futballszurkoló, egy-egy esti Bajnokok Ligája-meccsre kevesen maradnak fenn, hiszen ami itt késő este, az ott kora hajnal. A Real Madrid–Paris Saint-Germain találkozó pekingi idő szerint hajnali 3.45 órakor kezdődött, a kommentátor pedig a 79. perc után már nem bírta az éjszakázást, elszundított a találkozó közben. A horkolása lebuktatta, és…
nov. 6
14:12
Átigazolás: Barcelona, MU? A szabadrúgáskirály várja az ajánlatokat (Agroinform)
Hakan Calhanoglu legszívesebben a Barcelona együttesénél folytatná pályafutását, de egyelőre még vár az ajánlatra.
nov. 6
14:39
MK: két meccset biztosan ad a tévé, a Fradié nincs köztük (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága november 6-i ülésén két Magyar Kupa-mérkőzés kezdési időpontját is módosította, mert az M4 mindkét találkozót közvetítésre jelölte ki.
nov. 6
14:41
Válogatott: újabb játékos dőlt ki a bő keretből (She)
Márkvárt Dávid biztosan nem kerül be a magyar válogatott Norvégia ellen készülő szűkített keretébe. Ezt a Puskás Akadémia labdarúgója saját maga mondta el klubja honlapjának.
nov. 6
14:57
Női kézi: közülük kerülhet ki Németh András vb-csapata (She)
Németh András szövetségi kapitány kijelölte a magyar női kézilabda-válogatott 28 fős, bő keretét: a névsorban szereplő játékosok kerülhetnek be a december 5–20. között Dániában sorra kerülő női világbajnokságra utazó csapatba.
nov. 6
14:59
Felkészülés: Bajner-gól, Gere debütált, nyert a Paks Újpesten (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paks felkészülési mérkőzésen 2–1-re nyert Újpesten.
nov. 6
15:15
Videó: a védő szellemet látott az argentin bajnokin? (She)
Természetfeletti események az argentin élvonalban. Vagy csak egy érthetetlen hiba. Egy biztos, az Huracánban játszó José San Román bedobása körbejárta az internetet, miután a River Plate elleni bajnokin egyszerűen kidobta a labdát a kapu mellé. A fair playt kizárhatjuk, így adódik a kérdés: mire gondolt a költő?
nov. 6
15:17
Légiósok: Vadócz egészséges, de nem került be a keretbe (She)
Vadócz Krisztián nem került be az Alavés labdarúgócsapatának utazó keretébe, így biztos nem lép pályára szombaton a Tenerife otthonában megrendezendő másodosztályú spanyol bajnokin.
nov. 6
15:33
Szavazás: jön az év futballpárharca – kijutunk? Szavazzon! (She)
Jövő csütörtökön Oslóban, vasárnap pedig az Üllői úton játszik a magyar labdarúgó-válogatott Norvégiával a 2016-os franciaországi Európa-bajnokság pótselejtezőjében. A világranglistán mi állunk előrébb, egyes – nem csak norvég – szakemberek szerint viszont az északiak az esélyesebbek. Ön hogy látja? Szavazzon!

Keresés