2015. november 4. szerda

nov. 4
1:27
BL: továbbjutók, kieső, tuti vigaszágasok – ezt hozta a kedd (She)
Mint beszámoltunk róla, a labdarúgó Bajnokok Ligája keddi mérkőzésein két csapat máris kiharcolta a nyolcaddöntőbe jutást – nézzük, mi vált biztossá még a csoportkör 4. fordulójának keddi játéknapján, és mely kérdések maradtak nyitva.
nov. 4
6:15
BL: Rooney utolért egy legendát, rendkívül büszke rá (She)
Wayne Rooney, a Manchester United támadója győztes gólt szerzett a CSZKA Moszkva elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzésen kedd este, utolért egy klublegendát – és nyilatkozott is róla.
nov. 4
6:51
NB II: még sosem élt át ilyet a Balmazújváros edzője (She)
Nem mindennapi körülmények között szenvedett 5–0-s vereséget a labdarúgó NB II 12. fordulójában a Balmazújváros, hiszen a csapat úgy kapott ki a Kisvárdától, hogy az együttesből három játékost kiállított a játékvezető, aki ráadásul két tizenegyest is ítélt ellenük.
nov. 4
7:27
BL: „Pogbának javulnia kell, jobban olvasnia a játékot!” (She)
A Juventus sokáig emberhátrányban játszva harcolt ki döntetlent a jó formában lévő Mönchengladbach otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája keddi játéknapján, a továbbjutás küszöbére lépett, Massimiliano Allegri vezetőedző azonban nem elégedett.
nov. 4
7:27
Hihetetlen góllal aratott sikert a Real Madrid cserevédője – Videó! (Blikk)
Madrid – 1–0-ra nyert a Real Madrid a Paris Saint-Germain ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája legutóbbi fordulójában. A madridiak ezzel már matematikailag is biztosították helyüket a legjobb 16 mezőnyében.
nov. 4
7:29
Sportcsillagok Gálaestje: januárban kerülhet sor a rendezvényre (She)
Az eddig megszokottól eltérően december helyett januárban kerülhet sor az esztendő legjobb sportolóinak díjazására a Sportcsillagok Gálaestjén, az eseményt egy új cég fogja megrendezni – tudta meg a Nemzeti Sport Online.
nov. 4
7:45
Főszerepben a fiatalok (Metropol)
Épp egy héttel az előtt, hogy a magyar futballválogatott Eb-pótselejtezőt vív Oslóban Norvégiával, a hokiválogatott is összecsap az északi ország csapatával.
nov. 4
8:21
Videoton: Gyurcsó Ádám az MK-visszavágón térhet vissza (She)
Jól halad a sérült Gyurcsó Ádám rehabilitációs munkája, a Videoton válogatott labdarúgója előreláthatólag már a következő tétmeccsen, a Haladás elleni november 18-i MK-visszavágón pályára léphet.
nov. 4
9:15
MU: német válogatott gólvágóval enyhítenének a csatárgondokon (She)
Olaszországból származó sajtóértesülések szerint a Premier League-ben szereplő Manchester United a Besiktas német válogatott támadójával, Mario Gomezzel erősítené meg keretét.
nov. 4
9:17
Chelsea: egy csapat 50 milliót kínált Mourinhóért, a dupláját kérik! (She)
Bár korábban arról szóltak a hírek, José Mourinho menesztése súlyos eurótízmilliókba kerülne a Chelsea labdarúgócsapatának, a legfrissebb beszámolók szerint a portugál elküldésével hatalmasat szakíthatnak a londoniak. Jobban mondva szakíthattak volna…
nov. 4
9:33
Válogatott: vért adtak, sprinteltek, izzadtak – képgaléria (She)
A fizikai alapok tesztelésével folytatta a felkészülését a Norvégia elleni Eb-pótselejtezőkre (november 12. és 15.) a magyar labdarúgó-válogatott keretének azon része, amely az NB I-es szünet miatt máris Bernd Storck szövetségi kapitány rendelkezésére áll. A Vasas Pasaréti úti sporttelepén tizenöt pontra bontott edzésterv szerint edzettek, a labda ezúttal nem kapott szerepet. Tekintse meg az…
nov. 4
9:42
BL: Merész tippünk van a Bayern-Arsenal rangadóra (Agroinform)
Szerintünk a bajorok visszavágnak a Londonban elszenvedett vereségért az Ágyúsoknak, méghozzá nem is akárhogy!
nov. 4
9:51
F1: az év végén visszavonul a Williams női tesztpilótája (She)
A Williams női tesztpilótája, Susie Wolff az év végén felhagy az autóversenyzéssel.
nov. 4
10:27
Tenisz: 51 perces meccs, a spanyol játékot sem veszített (She)
A US Open-döntős olasz Roberta Vinci két szettben megverte a kétszeres Grand Slam-győztes orosz Szvetlana Kuznyecovát a kínai Csuhajban zajló női tenisz Bajnokok Tornája D-csoportjának első fordulójában. A B jelű hármasban a spanyol Carla Suárez-Navarro játékos sem veszített a német Andrea Petkoviccsal szemben.
nov. 4
10:29
Válogatott: a norvég kapitány 34 interjút mondott le (She)
Fokozott a sajtó érdeklődése, Per-Mathias Högmo, a norvég labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kilenc nap alatt 34(!) interjút mondott le annak érdekében, hogy a csapatára, a pótselejtezőre, valamint az ellenfélre, Magyarországra fókuszáljon.
nov. 4
10:36
Tenisz: Ismét Nadal-Rosol, ismét over? (Agroinform)
Bázel után Párizsban is megmérkőzik egymással az egykori világelső Rafa Nadal és a cseh Lukas Rosol.
nov. 4
10:45
NB III: Szanyó Károly is jelölt a győriek kispadjára – sajtóhír (She)
Az élvonalbeli Vasastól október közepén távozó Szanyó Károly is jelölt a harmadosztályban szereplő ETO FC Győr kispadjára.
nov. 4
10:47
Real: zsarolás a „szexvideó” ügyében? Őrizetben Benzema (She)
Francia lapértesülések szerint a versailles-i rendőrség őrizetbe vette a zsarolással megvádolt Karim Benzemát. A Real Madrid támadója a hírek szerint Mathieu Valbuenától akart pénzt szerezni „szexvideója” kapcsán.
nov. 4
11:21
Liverpool: „Bogdán Ádámot tenném be a kapuba” (She)
John Aldridge, a Liverpool korábbi gólerős labdarúgója a Rubin Kazany elleni csütörtöki El-meccsen Bogdán Ádámot tenné be a kezdőcsapatba – a rotáció jegyében.
nov. 4
11:23
NB III: a szakmai igazgató lett az ETO megbízott edzője (She)
Az NB III-as ETO FC Győr az őszi szezonból hátralévő három mérkőzésre Preszeller Tamást bízza meg a vezetőedzői feladatok ellátására.
nov. 4
11:39
Berki Tokióig folytatja (Infostart)
Berki Krisztián, a lólengés londoni olimpiai bajnoka saját bevallása szerint 50 százalékos állapotban utazott ki a glasgow-i olimpiai kvalifikációs világbajnokságra, ahol nem sikerült kvótát szereznie a jövő évi riói játékokra. Az Újpest 30 éves tornásza Tokióig szeretné folytatni pályafutását, de a jövő évi Európa-bajnokságot valószínűleg kihagyja.
nov. 4
11:39
BL: A Juventus edzőjét zoknicserével dühítette fel a bíró (She)
Massimiliano Allegri, a Juventus labdarúgócsapatának vezetőedzője a Borussia Mönchengladbach otthonában elért 1–1-es döntetlen után nem vitatta Hernanes kiállításának jogosságát, ugyanakkor kritizálta Björn Kuipers játékvezető egy döntését.
nov. 4
11:41
Torna: Berkinek olyan érzés volt, mintha lebénult volna (She)
Berki Krisztián, a lólengés londoni olimpiai bajnoka saját bevallása szerint ötvenszázalékos állapotban utazott ki a glasgow-i olimpiai kvalifikációs torna-világbajnokságra, amelyen nem sikerült kvótát szereznie a jövő évi riói játékokra. Az Újpest 30 éves tornásza Tokióig szeretné folytatni pályafutását, de a jövő évi Európa-bajnokságot valószínűleg kihagyja.
nov. 4
11:48
BL: Nagy bajban az Arsenal - íme a sérültek (Agroinform)
Az Ágyúsoknak pontot kéne szereznie Münchenben, de ennyi hiányzóval ez igazi csoda lenne.
nov. 4
11:57
F1: a Renault elkezdte a Lotus-központ meghódítását (She)
Hamarosan visszatér a Lotusból jövőre Renault-vá változó istállóhoz Bob Bell, az istálló korábbi technikai igazgatója és csapatfőnöke, aki a múlt héten felmondott a Manornál, ahol június óta tanácsadóként dolgozott.
nov. 4
12:15
Törökország: súlyos büntetések a bíró bezárásáért (She)
Súlyos büntetéseket kaptak a Trabzonspor labdarúgóklub vezetői, mert az egyik mérkőzés után feltartóztatták a játékvezetőt, illetve annak segítőit.
nov. 4
12:17
Megyei foci: sok volt a sérült, mesterötösig jutott a kapus (She)
Ha kapus rúg gólt, az mindig különleges, ha azonban egy kapus mesterötösig jut, az már inkább hihetetlen. Márpedig bakonyifoci.hu beszámolója szerint Mocher Dávid képes volt erre, igaz, a mezőnyben.
nov. 4
12:19
BVB: ki Reus kedvenc játékosa? Meglepő választ adott a német (She)
Az uefa.com Marco Reusszal, a Bundesligában szereplő Borussia Dortmund 27-szeres német válogatott támadójával készített interjút. Ebben Reus megnevezte kedvenc játékosát, valamint a szurkolók kérésére ejtett néhány szót a Cristiano Ronaldo és Lionel Messi közti rivalizálásról is.
nov. 4
12:51
Válogatott: ezért maradt ki az egyetlen norvég PL-csatár (She)
A magyar válogatott elleni Eb-pótselejtezőre készülő norvégok keddi kerethirdetése során kimaradt az északiak egyetlen Premier League-ben szereplő csatára, a 23 éves Joshua King. Az is kiderült, hogy miért.
nov. 4
12:53
FTC: „Elvesztettünk 3000 ultrát, de nyertünk ugyanennyi embert” (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros első embere, Kubatov Gábor a Hargita Népének adott interjújában a kitűzött célok és nehézségek mellett beszélt a szurkolókról is.
nov. 4
13:09
Milan: a Palermo támadójával erősítenék meg a keretet (She)
Olasz sajtóértesülések szerint a Serie A-ban szereplő AC Milan labdarúgócsapata közel áll a megegyezéshez Franco Vázquezzel, a Palermo futballistájával.
nov. 4
13:27
Atlétika: korrupció a gyanú, nyomoznak a volt elnök ellen (She)
Korrupció gyanújával nyomozást indítottak Franciaországban Lamine Diack, a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) előző elnöke ellen.
nov. 4
13:29
Liverpool: Gerrard a csapattal edz, de nem tér vissza (She)
A Liverpool labdarúgócsapata nem tárgyal korábbi játékosával, Steven Gerrarddal szerződtetéséről, csak edzéslehetőséget biztosít neki.
nov. 4
13:36
PL: Egy csapatra való klasszis, akikről lemaradt az Arsenal (Agroinform)
Van egyáltalán olyan világsztár, akit Arséne Wenger soha nem próbált meg magához csábítani?
nov. 4
13:45
Man. City: trükkös füttykoncert, ezt nem lehet büntetni – képek (She)
A Manchester City labdarúgócsapatánál továbbra sem kedvelik az Európai Labdarúgó-szövetséget (UEFA). A manchesteriek rendszeresen kifütyülik a Bajnokok Ligája-himnuszt, ám mivel nem akarják, hogy csapatukat megbüntessék emiatt, kitalálták, hogy fejezhetik ki nemtetszésüket büntetlenül.
nov. 4
13:47
DVSC: Olyan játékosra volt szükség, mint én – Coulibaly (She)
A DVSC-Tevához visszatérő, a szezon végéig szóló szerződését – plusz egy éves opcióval – tegnap aláíró Adamo Coulibaly szerint a bajnokságban ötödik helyen álló debrecenieknek pont egy olyan típusú labdarúgóra volt szükségük, mint ő.
nov. 4
14:03
Nyomozás indult az atlétikai szövetség korábbi elnöke ellen (Metropol)
Korrupciógyanú miatt nyomoznak Lamine Diack ellen.
nov. 4
14:21
Nyomozás indult a Nemzetközi Atlétikai Szövetség volt elnöke ellen (Infostart)
Korrupció gyanújával nyomozást indítottak Franciaországban Lamine Diack, a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) előző elnöke ellen.
nov. 4
14:21
Őrizetben a Real Madrid sztárcsatára (Metropol)
A játékostársai állítólag egy intim videóval zsarolták Mathieu Valbuenát.
nov. 4
14:30
EURO 2016: Királyt nem nyomasztja a tét (Agroinform)
Király Gábor, Juhász Roland és Nagy Ádám is nyilatkozott az MTI-nek az esélyekről.
nov. 4
14:39
Vb 2018: Stopira a válogatottban, irány Nairobi! (She)
A Videoton FC balhátvédje, Stopira meghívót kapott a Zöld-foki-szigetek nemzeti csapatába a Kenya elleni világbajnoki selejtezőkre.
nov. 4
14:39
Szexi! Kockahasat villantott Babos Tímea (Blikk)
Budapest – A szingapúri világbajnokság után következő tornájára gyúr Babos Tímea.
nov. 4
14:57
Norvég–magyar: Királyt nem nyomasztja a tét a pótselejtező előtt (She)
A Norvégia elleni Európa-bajnoki pótselejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott kapusa, Király Gábor nem érez nagyobb nyomást magán, mint más mérkőzések esetében.
nov. 4
14:59
NB III: felbontották a szerződést, ideiglenes edző irányít (She)
A labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő Kazincbarcika a hivatalos honlapján erősítette meg a Nemzeti Sport Online korábbi információját, mely szerint a klub vezetősége szerződést bontott Huszák Géza vezetőedzővel.
nov. 4
15:15
Wales: Bale kimaradt a keretből, ezt akarta-e a Real? (She)
A Real Madrid játékosa, Gareth Bale kimarad a Hollandia elleni felkészülési mérkőzésre készülő walesi válogatott keretéből.
nov. 4
15:33
Videó: ez minden idők legbénább biciklilopási kísérlete? (She)
Egyes versenybiciklik értéke egy luxusautóéval ér fel, nem csoda, hogy a tolvajok szívesen specializálódnak a kétkerekűek ellopására. Az Egyesült Államokban, Seattle-ben azonban finoman szólva nem úgy sikerült az akció, ahogy tervezték, ráadásul a „kiszemelt” is csupán egy közösségi bicikli volt, amelynek értéke tulajdonképpen egyenlő a nullával. Ennek ellenére a lelkes rabló 17 percig szenvedett,…
nov. 4
15:33
Őszinte vallomás Berkitől: mintha lebénultam volna (Blikk)
Budapest – Berki Krisztián (30) tornász volt a DIGI Sport Reggeli Start című műsorának vendége. London olimpiai bajnoka őszintén beszélt az elmúlt napok kudarcáról.
nov. 4
15:51
Videó: óriási gólt lőtt a Chelsea és a Pool korábbi sztárja (She)
Joe Cole jelenleg az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban (League One) szereplő Coventry City játékosa, ám a 33 esztendős futballista pályafutása során megfordult például a Chelsea-ben és a Liverpoolban is. Az 56-szoros angol válogatott középpályás kedden először lépett pályára új csapatában, és rögtön győztes gólt szerzett, ráadásul nem is akármilyet.
nov. 4
16:09
Videó: benn maradtak, megkérte az asszonyt, fejje meg a tehenet (She)
Nagy valószínűséggel minden idők legzseniálisabb meccs utáni interjúját „követték el” Norvégiában. A másodosztályú bajnokság hajrájában több csapatot is a kiesés réme fenyegetett, a Bryne „túlélése” is tét volt, a csapat azonban nyert, így benn maradt. Ezt követte ez az interjú.
nov. 4
16:18
Tipp: Az Aranyásók immáron letették a lantot (Agroinform)
Kaepernick a padon, Vernon Davis Denverben, San Franciscóban már a következő szezonra készülnek.

Keresés