2015. november 2. hétfő

nov. 2
0:15
NS: a válogatottnál jártunk – magyar–norvég melléklet – hétfő (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.
nov. 2
7:09
NBA: újabb Lakers-bukta, most LA-ben a Dallastól (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában harmadik mérkőzésén is vereséget szenvedett a Lakers, ezúttal ráadásul Los Angelesben: a vendég Dallas Mavericks tíz ponttal győzött. A Lakershez hasonlóan továbbra is nyeretlen a Charlotte Hornets, a Houston Rockets, az Orlando Magic és a Milwaukee Bucks.
nov. 2
7:27
MLS: idegenben szerzett előnyt a New York Red Bulls (She)
Az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) negyeddöntőjének első felvonásán a Montreal Impact és a Seattle Sounders hazai pályán, a New York Red Bulls idegenben szerzett egygólos előnyt a visszavágóra, míg a Portland Timbers és a Vancouver Whitecaps párharcában egyelőre nem született gól. Folytatás vasárnap a visszavágókkal.
nov. 2
7:45
NFL: Denver-siker a rangadón, nem veretlen a Green Bay (She)
A tengerentúli amerikaifutball-bajnokság (NFL) alapszakaszának nyolcadik fordulójában a Denver Broncos hazai környezetben 19 ponttal nyert a Green Bay Packers ellen. Utóbbi hat győzelem után először szenvedett vereséget a szezonban, a győztes viszont tovább őrzi hibátlan mérlegét, immár hét sikernél tart.
nov. 2
7:45
Mexikói Nagydíj: Rosberg ezúttal legyőzte Hamiltont (Metropol)
A 30 éves Rosbergnek ez volt az idei negyedik, pályafutása során pedig 12. futamgyőzelme.
nov. 2
8:21
Tenisz: Federer ismét a második helyen – világranglisták (She)
A férfi teniszezők legfrissebb ATP-világranglistáján egy pozíciót javítva ismét a második helyen áll Roger Federer, a svájci klasszis a múlt héten Bázelben nyert tornát. A döntőben vesztes spanyol Rafael Nadal is előrelépett egy helyet, így a hatodik. A legjobb magyarként jegyzett Fucsovics Márton maradt a 247. helyen.
nov. 2
8:39
Rövidpályás gyorskorcsolya vk - Bronzérmes a férfi váltó (Infostart)
Bronzérmes lett a Knoch Viktor, Burján Csaba, Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang összeállítású magyar férfi váltó a rövidpályás gyorskorcsolyázók montreali világkupaversenyének vasárnapi döntőjében.
nov. 2
8:57
MLS: Drogba olyan őrültséget csinált, azonnal mém lett belőle! (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) rájátszásának vasárnapi mérkőzésén a Didier Drogbával felálló Montreal Impact 2–1-re legyőzte a Colombus Crew-t, így minimális előnyről várhatja az idegenbeli visszavágót.
nov. 2
9:15
Hertha: Erről a meccsről nem beszélünk többet – Dárdai (She)
Kétnapos szünetet adott játékosainak Dárdai Pál, miután a Hertha a hétvégi fordulóban 4–1-re kikapott otthon a Mönchengladbachtól. A berliniek magyar szakvezetője úgy nyilatkozott: ezúttal nem merülnek el a hibák elemzésében, sőt, egyáltalán nem kíván a találkozóval foglalkozni.
nov. 2
9:24
Heti műsor: Mi lesz velünk NB I nélkül? (Agroinform)
A héten nem rendeznek fordulót az NB I-ben, viszont annál több rangadót tartanak szerte Európában.
nov. 2
9:33
Chelsea: itt a bizonyíték, hogy meg akarják buktatni Mourinhót? (She)
Szorul a hurok José Mourinho körül. A Chelsea szombaton kikapott a Jürgen Klopp vezette Liverpooltól, tizenegyedik bajnokiján a hatodik vereségét jegyezve. A fogadóirodáknál látványosan zuhan a portugál menesztésének szorzója, az angol sajtó pedig már a következő Chelsea-menedzsert keresi. De ez még nem minden.
nov. 2
9:33
Padlóra került a Vasas (Metropol)
Egy perc és 44 másodperc telt el a Ferencváros–Vasas mérkőzésből, és máris vezetett az FTC.
nov. 2
9:51
NFL: Denver-siker a rangadón, nem veretlen a Green Bay (She)
A tengerentúli amerikaifutball-bajnokság (NFL) alapszakaszának nyolcadik fordulójában a Denver Broncos hazai környezetben 19 ponttal nyert a Green Bay Packers ellen. Utóbbi hat győzelem után először szenvedett vereséget a szezonban, a győztes viszont tovább őrzi hibátlan mérlegét, immár hét sikernél tart.
nov. 2
9:53
Videó: ilyen gólról álmodik minden gyerek – az év találata? (She)
Látványos gól született a japán középiskolai labdarúgó-bajnokságban rendezett Szakujo–Tamano-Konan mérkőzésen. A lefújás előtti pillanatokban a Tamano-Konan játékosa úgy szerezte meg a mindent eldöntő gólt, hogy a labda a kirúgástól az akció végéig nem pattant le a földre.
nov. 2
10:09
Férfi tenisz-világranglista - Federer és Nadal is javított (Infostart)
A bázeli keménypályás tornán győztes Roger Federer feljött a második helyre a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján, amelyet a szerb Novak Djokovic továbbra is nagy fölénnyel vezet.
nov. 2
10:11
"Reggelre már ki leszel rúgva" - énekelték Mourinhónak (Infostart)
Angliában a Chelsea újabb hazai veresége okozott meglepetést, Németországban már az is, hogy a Bayern csak döntetlent játszott. Olaszországban a Fiorentina visszafoglalta az első helyet, Spanyolországban győzött a Real Madrid és a Barcelona.
nov. 2
10:27
Videó: Tévez másodszor ünnepelt 2015-ben – bajnok a Boca! (She)
A Boca Juniors labdarúgócsapata fennállása 25. argentin bajnoki címét nyerte meg, miután vasárnap hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Tigrét.
nov. 2
10:29
Barca: aggasztó diagnózis – Messi csak néző lesz a Real ellen? (She)
A katalán Sport napilap értesülései szerint a Las Palmas elleni (szeptember végi) spanyol bajnoki mérkőzésen térdsérülést szenvedő Lionel Messi nem lesz ott a november 21-i, Real Madrid elleni el Clásicón.
nov. 2
10:45
DVTK: a szurkolók szembesítették Bekőt a nyilatkozataival (She)
Érdekes kezdeményezéssel rukkolt elő az amigeleken.hu diósgyőri szurkolói portál. A DVTK labdarúgócsapatának Videotontól elszenvedett 2–1-es szombati veresége után a drukkerek összegyűjtötték, hogy mit nyilatkozott az eddigi bajnokik előtt vezetőedzőjük, Bekő Balázs, és az elhangzottakat szembeállították a végeredményekkel.
nov. 2
10:47
Légiósok: Simon Krisztián a kórházból üzent – fotó (She)
Mint beszámoltunk róla, az 1860 München játékosa, Simon Krisztián súlyos sérülést szenvedett a Duisburg elleni bajnokin vasárnap. A magyar válogatott játékost kórházba szállították, ahonnan már mosolyogva üzent.
nov. 2
11:03
Változások a férfi kézilabda-válogatott keretében (Infostart)
Sérülések miatt több poszton is változott a hétvégi Provident Kupára készülő magyar férfi kézilabda-válogatott kerete.
nov. 2
11:03
Válogatott: a legendás beszéd – Mészöly ezt mondaná Dzsudzsákéknak (She)
Bár legutóbb 34 éve nyert a magyar labdarúgó-válogatott Norvégia ellen, ez nem teheti elbizakodottá az északiakat a jövő heti Európa-bajnoki pótselejtezőn – állítja Mészöly Kálmán, aki 1981-ben szövetségi kapitányként vezette sikerre a válogatottat. Az NSO Tv riportjának második része.
nov. 2
11:12
EURO 2016: Fontos úton indult el a válogatott (Agroinform)
Korhut Mihály, Leandro és Király Gábor nyilatkozott az MLSZ TV-nek a válogatott előtt álló feladatokról.
nov. 2
11:21
Ma sorsolják a vízilabda Magyar Kupa negyeddöntőit (Infostart)
Kialakult a férfi vízilabda Magyar Kupa legjobb nyolc csapatának mezőnye.
nov. 2
11:21
Férfi kézilabda: két változás a válogatott keretben (She)
Sérülések miatt több poszton is változott a hétvégi Provident-kupára készülő magyar férfi kézilabda-válogatott kerete.
nov. 2
11:39
A Chelsea játékosai Mourinho mögött állnak (Metropol)
John Obi Mikel, az angol bajnoki címvédő labdarúgója szerint. Az elmaradt sikerek mellett több botrányos szituáció is rontja Mourinho helyzetét.
nov. 2
11:57
Légiósok: Nincs olyan, hogy könnyű gól – Nikolics (She)
„Nincs könnyű gól” – mondta a Legia magyar válogatott labdarúgója, Nikolics Nemanja, aki a hétvégén újabb bajnokin volt eredményes, majd azt is megjegyezte: változatlanul éhes.
nov. 2
12:15
MU: „Ferguson azt mondta, 99 százalék, hogy CR visszatér” (She)
Patrice Evra, a Manchester United korábbi (a Juventus jelenlegi) labdarúgója elmondta, Sir Alex Ferguson a visszavonulása előtt közvetlenül azt mondta, még évekig marad az Old Traffordon, és 99 százalékig biztos benne, hogy Cristiano Ronaldo visszatér.
nov. 2
12:33
Férfi vízi MK: Eger–Fradi – megvan a negyeddöntő párosítása (She)
A férfi vízilabda Magyar Kupában kisorsolták a negyeddöntő párosítását, a Fradi megkapta az egrieket, ami Gerendás György személye miatt különösen is pikáns. A tréner az egriekkel aratott sikereket éveken át, ezúttal viszont már a fővárosiakat segíti szakmai tanácsaival.
nov. 2
12:35
Női kézi BL: magyar kapusé a hét védése; Szucsánszki, a sztár (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája harmadik fordulóját követően három magyar játékos is szerepel az EHF Tv szerkesztőinek aktuális összeállításában: a THC ellen remeklő Szucsánszki Zita mellett Szikora Melinda és Hajgató Anna is kitűnt teljesítményével.
nov. 2
12:37
F1: kusza Honda-szerződések miatt izgulhat a Red Bull (She)
A Honda és a Red Bull-istálló továbbra is azon dolgozik, hogy megszülessen a megállapodás a 2016-os motorszállításról. A McLaren megakadályozhatná az együttműködést, de a Honda az FIA-val és a FOM-mal is olyan megállapodást kötött, amely szerint meg kellene állapodnia az osztrák csapattal. Melyik szerződés az érvényes?
nov. 2
12:51
NB I: zászlóerdő – mögötte egyetlenegy felcsúti drukker (She)
Egy szurkoló kísérte el a Puskás Akadémiát Paksra a labdarúgó NB I 14. fordulójában, de a vendégszektort így is zászlóerdő borította be – fotó.
nov. 2
13:09
Már csak hat olimpiai aranyat jósol a magyaroknak a neves olasz szakember (Infostart)
A szeptemberben közzétett előrejelzésében szereplő hét helyett most csak hat aranyat jósol Magyarországnak a jövő évi riói olimpiára Luciano Barra, az Olasz Olimpiai Bizottság volt sportigazgatója.
nov. 2
13:09
F1: Hamilton akkor is nyertes, ha nem nyer; Räikkönen visszakapta (She)
A Formula–1 2015-ös bajnokának nevét már több mint egy hete ismerjük, ennek ellenére bőven tartogatott izgalmat és fordulatot a magaslati levegőn megrendezett, 23 év szünet után visszatérő Mexikói Nagydíj. Nézzük a Nico Rosberg győzelmével véget érő futam legérdekesebb momentumait, azaz ismét itt az F–1-legek!
nov. 2
13:11
Női kézi NB I: Szucsánszki kihagyja a szerdai rangadót (She)
Kihagyja a női kézilabda NB I szerdai rangadóját az FTC-Rail Cargo Hungaria játékosa, Szucsánszki Zita. A bajnok irányítójánál a vizsgálatok megerősítették a részleges bokaszalag-szakadást, így a hétvégéig biztosan pihennie kell, ezért nem léphet pályára a Győri Audi ETO KC ellen az Elek Gyula Arénában.
nov. 2
13:18
PL: Szinte biztos, hogy Mourinhót rúgják ki legközelebb (Agroinform)
Az egyik brit bukmékernél már alig nyerhet az a fogadó, aki a portugál menesztésére fogad.
nov. 2
13:27
Férfi vízilabda Magyar Kupa - A három nagycsapat elkerülte egymást a negyeddöntőben (Infostart)
A magyar férfi vízilabda-bajnokság három elitalakulata, a Szolnok, az OSC és az Eger elkerülte egymást a Magyar Kupa negyeddöntőjében, amelynek sorsolását hétfőn készítették el a sportági szövetségben (MVLSZ).
nov. 2
13:27
Légiósok: Simon Krisztiánt a héten műtik, vége a szezonjának (She)
A Nemzeti Sport Online információja szerint keresztszalag-szakadást szenvedett Simon Krisztián, a német második ligában szereplő 1860 München magyar labdarúgója. Értesüléseinket németországi oldalak és a klub is megerősítette.
nov. 2
14:03
Szucsánszki Zita részleges bokaszalag-szakadást szenvedett (Infostart)
Részleges bokaszalag-szakadást szenvedett Szucsánszki Zita, a magyar női kézilabda-válogatott és az FTC-Rail Cargo Hungaria irányítója.
nov. 2
14:03
MU: „Eltűnt” – Rooneyban a rendőrök is forgatják a trollkést (She)
Wayne Rooney 2015 novemberében finoman szólva sem a legnépszerűbb játékos a Manchester United-szurkolók körében.
nov. 2
14:03
Megsérült az FTC irányítója (Metropol)
Szucsánszki Zita a német Thüringer HC elleni vasárnapi kézilabda Bajnokok Ligája-mérkőzésen szenvedett részleges bokaszalag-szakadást.
nov. 2
14:21
Karate: magyarként nyert vb-t Japánban, a mennyben érzi magát (She)
Szepesi Csenge aranyérmes lett a súlycsoport nélküli WKO kiokusin karate-világbajnokságon! A soproni versenyző sikerének értékét növeli, hogy tizenegyedik alkalommal megrendezett vb-nek Japán adott otthon, továbbá a nyolc között, az elődöntőben és a döntőben egy-egy hazai versenyzőt győzött le.
nov. 2
14:21
Vége Simon Krisztián idényének (Metropol)
Az 1860 München labdarúgója a Duisburg elleni összecsapáson szenvedett keresztszalag-szakadást.
nov. 2
14:30
Tenisz: Rájuk figyelj a szezon utolsó tornáin (Agroinform)
Hamarosan véget ér az idei férfi teniszszezon, lássuk kiknek fontos az utolsó néhány verseny.
nov. 2
14:39
Végetért az idény Simon Krisztián számára (Infostart)
Ebben az idényben már nem léphet pályára Simon Krisztián, a német másodosztályú 1860 München labdarúgója, aki vasárnap súlyos térdsérülést szenvedett.
nov. 2
14:39
BL: a Camp Nouban magyar bíró fúj a címvédő Barcának (She)
Vad II István személyében magyar játékvezető dirigálja az FC Barcelona és a fehérorosz BATE Boriszov szerda esti mérkőzését a labdarúgó Bajnokok Ligája E-csoportjában.
nov. 2
14:57
Vági Márton: nem korrupt a magyar sportfinanszírozási rendszer (Infostart)
Nem korrupt a magyar sportfinanszírozás rendszere - hangsúlyozta az InfoRádiónak Vági Márton, a Magyar Labdarúgó Szövetség főtitkára azután, hogy a Transparency International összegzése több kockázatot is felvet. AZ MLSZ főtitkára szerint a TAO teljesen átlátható, a jelentés pedig kever bizonyos fogalmakat és következtetései egy jó rendszer hitelességét ássák alá.
nov. 2
14:57
PL: a zseniális Klopp-imitátor Mourinhót sem kímélte – videó (She)
Matze Knop neve ismerős lehet Jürgen Klopp és a Borussia Dortmund rajongóinak, de a Liverpool új menedzserét időről-időre parodizáló humorista újabban Angliában is megtalálta közönségét.
nov. 2
14:57
Vad II vezeti a Barcelona-BATE összecsapást (Metropol)
A 36 éves bírónak a szerdai már a hatodik nemzetközi meccse lesz az őszi idényben.
nov. 2
15:15
BL: kerek tízesért ünneplik a harcképtelen Lionel Messit (She)
Lionel Messi sérült, a Barcelona egyelőre nélküle kénytelen megvívni harcait, ám az argentin világklasszis sérülten, szomorúan is a nap egyik embere: napra pontosan tíz éve lőtte első gólját az európai kupaporondon.

Keresés