2015. november 16. hétfő

nov. 16
0:48
Vb 2018: nem jutott tovább a legutóbbi ANK házigazdája (She)
A legutóbbi Afrika-kupának otthont adó Egyenlítői-Guinea hazai pályán csak 1–0-ra győzte le Marokkót a 2018-as oroszországi világbajnokság afrikai selejtezősorozatában, így 2–1-es összesítéssel alulmaradt a párharcban, és nem jutott be a húszcsapatos csoportkörbe.
nov. 16
1:06
A magyar labdarúgás hősei nyilatkoznak a norvég meccs után (Infostart)
Priskin: bizonyítottuk, hogy helyünk van a kontinensviadalon. Megérdemelt továbbjutásról, küzdeni tudásról, harcról és akaratról beszéltek a magyar labdarúgó-válogatott tagjai, akik a norvégok elleni kettős győzelemmel vívták ki a jogot, hogy ott legyenek a jövő évi franciaországi Európa-bajnokságon.
nov. 16
1:06
Hétfői sportműsor: az írek vagy a bosnyákok – újabb Eb-hely kel el (She)
Hétfőn este újabb hely kel el a 2016-os, franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság 24-es mezőnyében: az írek és a bosnyákok küzdenek meg egymással a kvalifikációért. A magyar U21-es labdarúgó-válogatott a görögöket fogadja Eb-selejtezőn.
nov. 16
1:10
ATP-vb: Djokovics után Federer is két szettben győzött (She)
A harmadik helyen kiemelt svájci Roger Federer két játszmában legyőzte a hatodikként rangsorolt cseh Tomás Berdychet a férfi teniszezők hétmillió dollár összdíjazású, kemény pályás londoni ATP-világbajnokságának első fordulójában. A világelső Novak Djokovics 6:1, 6:1-re verte meg a japán Nisikori Keit.
nov. 16
1:14
Válogatott: Éveken át poénkodtak velem, most kint vagyok az Eb-n – Guzmics (She)
A magyar labdarúgó-válogatott kettős győzelemmel búcsúztatta Norvégiát és kijutott a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságra. A mérkőzést követően Guzmics Richárd és Priskin Tamás értékelt az NSO Tv-nek.
nov. 16
1:42
Válogatott: Tizenkét meccsen három edző? Sok, de... – Király (She)
A magyar labdarúgó-válogatott kettős győzelemmel búcsúztatta Norvégiát és kijutott a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságra. A mérkőzést követően Király Gábor értékelt.
nov. 16
2:18
NFL: utolsó másodperces mezőnygóllal nyert a Patriots (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) alapszakaszának 10. fordulójában a címvédő New England Patriots idegenben 27–26-ra legyőzte a New York Giants együttesét – melyet 2007 óta először vert meg –, így kilenc meccs után is hibátlan. A Pats Stephen Gostkowski utolsó másodpercben rúgott 54 yardos mezőnygóljával nyert meg a meccset. A Kansas City Chiefstől vereséget szenvedő Denver…
nov. 16
5:18
Darts: Van Gerwen–Taylor csata, a holland bezárta a kört (She)
A világelső Michael van Gerwen 16–13-ra legyőzte a címvédő Phil Taylort az angliai Wolverhamptonban rendezett Grand Slam of Darts elnevezésű dartsverseny döntőjében, így elmondhatja magáról, hogy a PDC szervezet égisze alá tartozó major-tornák közül mindegyiket megnyerte már legalább egyszer.
nov. 16
5:54
Budapest rendezi a 2019-es Maccabi Európa Játékokat (Infostart)
Budapest rendezheti a 2019-es Maccabi Európa Játékokat, amely a földrész legnagyobb zsidó sporteseménye - jelentette be vasárnap Motti Tichauer, az Európai Maccabi Konföderáció ügyvezetője. A budapesti pályázat a szavazáson Bázel városát múlta felül.
nov. 16
6:12
Újabb hat tag a Magyar Úszó Hírességek Csarnokában (Infostart)
Újabb hat taggal bővült a Magyar Úszó Hírességek Csarnoka. Gyarmati Andrea, Güttler Károly, Novák Ilonka, Tumpek György, Verrasztó Zoltán, valamint az edzők közül Széles Sándor került be az illusztris társaságba.
nov. 16
6:39
Kleinheisler László jó futballista (Behaviour)
Találtuk: http://mikor-melyiket.blog.hu/
nov. 16
6:41
Tényszerűség (Behaviour)
Zokszó ezúttal nem érheti a kormány tévék párizsi híradó műsorait.
nov. 16
6:43
Magyar Köztársaság (Behaviour)
Népszava, 1918. november 16.
nov. 16
6:45
Pánikba akarták hajszolni Franciaországot (Behaviour)
Le Monde: Vakok és süketek volnánk, ha nem vennénk észre, hogy az iszlám állam „szent háborút” hirdet.
nov. 16
6:47
"Ez itt az én hazám..." - Megnyílt a Budapesti Karácsonyi Vásár (Behaviour)
Az idén csaknem két héttel korábban nyitották meg a Vörösmarty téri vásárt.
nov. 16
6:49
Csak hódolat (Behaviour)
Sárdi Mária Az ember tragédiájából idézve fejti ki gondolatait az Úr szavai kapcsán.
nov. 16
6:51
Svédcsavar (Behaviour)
Orbán kitűnő politikus, csak a politika, amit képvisel az elviselhetetlen.
nov. 16
6:53
Gyermekéhezési kampány? (Behaviour)
"Baloldali kampányt nem támogatunk", jelentette ki a hatalompárt segédcsapatának egyik nagyokos brigadérosa Harrach Péter.
nov. 16
6:55
Ha én lennék… (Behaviour)
Ha én Orbán Viktor lennék, az ilyen, magát kereszténydemokratának hazudó koalíciós pártot úgy rúgnám ki, hogy a lábuk sem érné a földet.
nov. 16
6:57
Kötözködöm (Behaviour)
Horváth Ildikó, a Népszavában irt cikke alapján bátorkodom vitába szállni a félremagyarázható fogalom ("húzás") okán.
nov. 16
7:06
Videó: régi klasszikust énekeltek Guzmicsék az öltözőben (She)
A magyar labdarúgó-válogatott kettős győzelemmel búcsúztatta Norvégiát, kijutott a 2016-os franciaországi Eb-re. A mérkőzést követően egy régi klasszikus énekelt az öltözőben a magyar csapat!
nov. 16
7:08
Videó: így mulatott hajnalban a magyar válogatott (She)
A magyar labdarúgó-válogatott kettős győzelemmel búcsúztatta Norvégiát és kijutott a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságra. A mérkőzést követően így ünnepelt a magyar csapat!
nov. 16
7:24
Válogatott: Talán a legszebb életemben – Priskin Tamás (She)
A vasárnap esti magyar–norvég labdarúgó Eb-pótselejtező (2–1) első gólját szerző Priskin Tamás az oslói összecsapás napján elhunyt Fülöp Mártonnak, illetve nagyapja emlékének ajánlotta fantasztikus találatát – amelyet élete eddigi legszebbjének tart.
nov. 16
7:42
Kijutott az Eb-re a válogatott (Metropol)
A meccs előtt a pályát és környékét tűzszerészek vizsgálták át, fokozott volt a rendőri jelenlét.
nov. 16
8:00
NHL: nincs megállás, tovább száguld a New York Rangers (She)
Mats Zuccarello két assziszttal és az utolsó percben ütött győztes góllal járult hozzá ahhoz, hogy a New York Rangers sorozatban a kilencedik mérkőzését is megnyerje az észak-amerikai profi jégkorongbajnokságban (NHL). A vasárnapi áldozat a Toronto Maple Leafs volt (4–3).
nov. 16
8:36
Videó: piróval ünnepeltek a szurkolók a Fradi-sas előtt (She)
A magyar labdarúgó-válogatott kettős győzelemmel búcsúztatta Norvégiát, kijutott a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságra. A mérkőzést követően a szurkolók több helyszínen ünnepeltek. A stadionnál a pirotechnika is előkerült.
nov. 16
8:54
Királyi pizsama! - Így ünnepli Európa a magyar futball sikerét (Infostart)
Vasárnap este a Magyarország-Norvégia pótselejtező volt a legfontosabb futballmérkőzés Európában, a külföldi sajtótermékek is kiemelten foglalkoztak a mérkőzéssel. A magyar válogatott, egy tétmérkőzésen elért győzelme után, 1985 ősze óta nem kapott ekkora figyelmet.
nov. 16
8:54
Videó: itt a válogatott legönfeledtebb 60 másodperce! (She)
A magyar labdarúgó-válogatott kettős győzelemmel búcsúztatta Norvégiát, kijutott a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságra. A mérkőzést követően a csapat tagjai a pályán maradtak és megköszönték a szurkolók biztatását.
nov. 16
8:56
Nagy győzelmet aratott a Boston, Bryant tripla dupla közelében (She)
Nagy győzelmet aratott a Boston Celtics az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) alapszakaszában, miután remek védekezéssel és Marcus Smart karriercsúcsával nyerni tudott Oklahoma City-ben. A Lakerst Kobe Bryant vezette sikerre a Detroit ellen, DeMarcus Cousins parádés meccsével újabb győzelmet aratott a Sacramento, az utolsó dobás döntött a Hawks–Jazz derbin, Nicolas Batum szétdobta volt…
nov. 16
9:12
Válogatott: Dzsudzsák a legjobb, de van, ami nem változik (She)
Az első mérkőzéshez hasonlóan most is részletes elemzést adott a Magyarország–Norvégia labdarúgó Eb-pótselejtezőről (2–1) a whoscored.com. A mérkőzés legjobbja a félelmetes mezőnymunkát végző Dzsudzsák Balázs, a legrosszabb nem változott – megint a norvég kapus, Örjan Nyland.
nov. 16
9:27
Tipp: Nagyot kaszálhatunk Murray veretésével (Agroinform)
A londoni világbajnokság hétfői játéknapján az Andy Muray-David Ferrer összecsapásból húznánk hasznot.
nov. 16
9:30
Megyei foci: devecseri sikerével dobogón a Pápa, kaposvári és pécsi gólözön (She)
A magyar válogatott pótselejtezője miatt a hétvégén nem rendeztek fordulót a labdarúgó NB I-ben és az NB II-ben sem, de a megyei bajnokságokban igen, ezért ismét szétnéztünk azoknál a csapatoknál, amelyek nemrég még az élvonalban indultak, de licencproblémák miatt jelenleg csak a negyedik ligában szerepelhetnek.
nov. 16
9:48
Férfi tenisz-világranglista - Változatlan élcsoport, Fucsovics javított (Infostart)
Az élcsoportban nem történt változás a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján, ugyanakkor a legjobb magyar, Fucsovics Márton 13 helyet javítva a 217. a rangsorban.
nov. 16
9:48
Magabiztos veszprémi győzelem a BL-ben (Metropol)
A legutóbbi, 6. fordulóban Párizsban elszenvedett vereség után fontos volt, hogy győzzön Szlovéniában a csapat.
nov. 16
10:06
Kobe Bryant mentette meg a Lakerst (Infostart)
Kobe Bryant 17 ponttal és 8 lepattanóval járult hozzá a Los Angeles Lakers 97-85-ös sikeréhez a Detroit Pistons ellen az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) vasárnapi játéknapján.
nov. 16
10:06
Válogatott: „Király ezzel a nadrággal mindenkit meglepett!” (She)
Érdekes „felfedezést” tett a Marca sportlap internetes oldala vasárnap este. A spanyol lap vasárnap külön hírben számolt be az immáron 101-szeres válogatott Király Gábor a Magyarország–Norvégia Európa-bajnoki pótselejtezős mérkőzésen viselt szereléséről.
nov. 16
10:08
Videó: „Pálinkát, mindenkinek!” – Szalai kocsmai pultosnak állt (She)
A magyar labdarúgó-válogatott Norvégia legyőzésével kijutott a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságra. A mérkőzést követően Szalai Ádám beszédet intézett a szurkolókhoz az egyik budapesti kocsmában.
nov. 16
10:24
Női tenisz-világranglista - Babos a 84. (Infostart)
Babos Tímea egy helyet javítva a 84. helyen áll a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, amelyet változatlanul az amerikai Serena Williams vezet.
nov. 16
10:33
Gőgös: az elmúlt huszonöt év legnagyobb galádsága kezdődött el (Behaviour)
Reggel megkezdődött a három hektár feletti állami földek árverése.
nov. 16
10:35
Párizsi terrortámadás - A DK távol marad a parlamenti munkától (Behaviour)
A szóvivő szerint "ideje van a csendnek."
nov. 16
10:37
Párizsi terror - Az Iszlám Állam egyik legaktívabb hóhéra volt a szervező (Behaviour)
Egy 27 éves belga állampolgárságú férfiról van szó.
nov. 16
10:39
EURO 2016: Itt az ideje bocsánatot kérni! (Agroinform)
A hónapokon át tartó zrikák és kritikák után most emeljük fel a fejünket és kérjünk elnézést néhány embertől.
nov. 16
10:42
Külföldi lapok: történelmi siker a magyar válogatott győzelme (Infostart)
A nemzetközi sajtó történelmi sikernek tarja, hogy a magyar labdarúgó válogatott jövőre ott lesz az Európa-bajnokságon, míg a norvég lapok a szövetségi kapitányuk sorsáról találgat.
nov. 16
10:42
Válogatott: magyar–norvég után – az összes cikk egy helyen! (She)
A Nemzeti Sport Online cikkei a Magyarország–Norvégia pótselejtezővel és az Európa-bajnokságra való kijutással összefüggésben.
nov. 16
11:18
F1: Räikkönen és Schumacher csatája inspirált – Verstappen (She)
A vasárnapi Brazil Nagydíj legszebb előzését bemutató Max Verstappen elárulta, hogy Kimi Räikkönen három évvel korábban Michael Schumacher ellen bemutatott manővere inspirálta Sergio Pérez megelőzésekor.
nov. 16
11:20
Videó: „Nézését meg a járását…” – Szalai mulatósra is rázta (She)
A magyar labdarúgó-válogatott kettős győzelemmel búcsúztatta Norvégiát, kijutott a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságra. A már jól ismert mulatós zene sem maradhatott el a válogatott öltözői ünnepléséből, azonban most nem lejátszóról szólt a nóta, hanem…
nov. 16
11:27
Eb-pótselejtező - Sajtóvisszhang (Behaviour)
Csaó Norvégia, briliáns Priskin-gól.
nov. 16
11:29
Fellökte az idős asszonyt, börtönt kaphat a tizenéves (Behaviour)
A korlát alatt az úttestre zuhanó 85 éves nőn áthajtott egy autó.
nov. 16
11:31
Ismét a 84-es úton történt halálos baleset (Behaviour)
Teljes útzár van Nagycenknél.
nov. 16
11:36
F1: a Mercedes ezután sem ad szabad kezet Hamiltonnak (She)
A Mercedes nem enged a Brazil Nagydíj után a csapat stratégiai filozófiáját bíráló Lewis Hamiltonnak, továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy a két versenyzője azonos rend szerint versenyezze végig a futamokat.

Keresés