2015. november 23. hétfő

nov. 23
19:57
Real Madrid: Benítez marad, az elnökség megbízik benne (She)
A Real Madrid elnöke, Florentino Pérez hétfői sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy a vezetőség maximálisan megbízik Rafa Benítez munkájában, és támogatja őt, tehát a királyi klub vezetőedzője marad a posztján.
nov. 23
19:57
Decemberben hallgatják meg Blattert és Platinit (Metropol)
A FIFA etikai bizottságának döntőbírái decemberben hallgatják meg a 90 napra eltiltott Joseph Blatter elnököt, valamint Michel Platinit.
nov. 23
20:33
Dánia: szokatlan indok – M. Laudrup nem lesz kapitány (She)
Michael Laudrup nem vállalta, hogy átvegye a dán labdarúgó-válogatott irányítását.
nov. 23
20:51
Megerősítették posztján a Real Madrid vezetőedzőjét (Infostart)
Florentino Perez, a Real Madrid elnöke megerősítette posztján Rafael Benitez vezetőedzőt, akinek együttese hazai pályán 4-0-ra kikapott az FC Barcelonától a spanyol labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának szombati rangadóján.
nov. 23
20:51
Mol Liga: hosszabbítás után nyert az éllovas (She)
A jégkorong Mol Liga hétfői mérkőzésén a listavezető DVTK hosszabbítás után kerekedett felül az Újpest vendégeként. A Jegesmedvék Szilágyi Levente révén szereztek vezetést, amire Teemu Elomo válaszolt, ám a 64. percben Tóth Adrián a vendégek javára döntött.
nov. 23
22:03
Férfi vízilabda világliga - Hosnyánszkyval egészült ki a csapat (Infostart)
Az olimpiai bajnok Hosnyánszky Norbert csatlakozott a december 1-jén, Athénban sorra kerülő, görögök elleni világliga-selejtezős mérkőzésre készülő magyar férfi vízilabda-válogatott keretéhez.
nov. 23
22:03
Futsal NB I: a Berettyóújfalu és az ETO együtt 23 gólt szerzett (She)
A Berettyóújfalu és a Rába ETO is fölényes győzelmet aratott a futsal NB I tizedik fordulójában. Előbbi csapat hazai pályán 12–0-ra verte meg a Göcsejt, míg a győriek 11–4-re nyertek a Nyírgyulaj ellen. A Rubeolában Varga Csaba a második félidő közepén két perc alatt triplázott, csapata azonban 5–4-es vereséget szenvedett a Déli Futsaltól.
nov. 23
22:21
Vízilabda: Hosnyánszky is a görögök elleni csapatban (She)
Az olimpiai bajnok Hosnyánszky Norbert csatlakozott a december 1-jén, Athénban sorra kerülő, görögök elleni világliga-selejtezős mérkőzésre készülő magyar férfi vízilabda-válogatott keretéhez.
nov. 23
22:23
Videó: egymás ellen bokszolt a két Klicsko, jöhet Batman (She)
A nehézsúlyú profi ökölvívó-világbajnok Vladimir Klicsko november 28-án, Düsseldorfban csap össze a brit Tyson Furyval. Klicsko Kijev polgármesterével gyakorolt a meccsére, aki nem más, mint a testvére, a profi versenyzéstől nemrégiben visszavonult Vitalij Klicsko. Nem csoda, hogy a családi felkészülést választotta Vladimir, hiszen nehéz hasonló méretű és legalább olyan kaliberű edzőpartnert…
nov. 23
22:25
La Liga: a madridi középpályás duplázott, a végeredmény 1–1 (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 12. fordulójában a Megyeri Balázst végig a kispadon tartó Getafe hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott városi riválisával, a Rayo Vallecanóval, ezzel megszakadt a hárommeccses vereségsorozata. A találkozó mindkét gólját a vendégek középpályása, Jozabed szerezte, „apró” szépséghiba, hogy először a saját kapuját vette be.
nov. 23
22:39
BL: „A Bayern erősebb, mint az Arsenal. Végig favorit volt” (She)
Két forduló alatt hatpontos hátrányt kell ledolgoznia az Olympiakosszal szemben az Arsenalnak a labdarúgó Bajnokok Ligájában, ám a minimális esély ellenére a londoniak továbbra is maximálisan bíznak benne, hogy bejutnak a nyolcaddöntőbe.

Keresés