2015. november 8. vasárnap

nov. 8
17:40
Videó: Neymar betalált, Suárez-tizi, így vezet a Barca (She)
Neymar találatával és Suárez büntetőjével 2–0-s vezetést szerzett a Barcelona labdarúgócsapata a Villarreal ellen a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában. Íme, a találatok!
nov. 8
17:57
Az AS Roma nyerte a fővárosi derbit (Metropol)
Az AS Roma 2-0-ra legyőzte a Laziót az olasz labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának rangadóján, vasárnap.
nov. 8
18:30
Három góllal nyert a Barcelona (Infostart)
Az FC Barcelona hazai pályán 3-0-ra legyőzte a Villarreal csapatát a spanyol labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának vasárnapi játéknapján.
nov. 8
18:30
Női kézi BL: 21 gólos sikerével középdöntős a Győri ETO (She)
A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata hazai pályán 37–16-ra nyert a Hypo ellen, ezzel már négy forduló után továbbjutott a középdöntőbe a Bajnokok Ligája C-csoportjából.
nov. 8
19:06
Djokovic rekordot döntött Párizsban (Infostart)
A világelső és címvédő Novak Djokovic két szettben legyőzte a másodikként rangsorolt brit Andy Murrayt a 3,28 millió euró (1,02 milliárd forint) összdíjazású párizsi keménypályás férfi tenisztorna vasárnapi döntőjében.
nov. 8
19:09
Győri siker és továbbjutás a BL-ben (Metropol)
A Győri Audi ETO KC hazai pályán könnyed győzelmet aratott vasárnap az osztrák Hypo NÖ felett a női kézilabda Bajnokok Ligája negyedik fordulójában.
nov. 8
19:24
Női kézi BL: középdöntőbe jutott a Ferencváros is (She)
A Fleury női kézilabdacsapata hazai pályán 19–17-re nyert a Podravka Koprivnica ellen a női kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának 4. fordulójában, ezzel eldőlt, hogy a Ferencváros ott lesz a középdöntőben. Korábban a Győr a Hypo legyőzésével jutott tovább a C-csoportból.
nov. 8
19:26
Videó: Szalah a földet csapkodta fájdalmában, eltörött a lába? (She)
Mohamed Szalah-t súlyos bokasérülés miatt le kellett cserélni a Roma–Lazio (2–0) olasz élvonalbeli labdarúgó-mérkőzésen.
nov. 8
19:42
Bundesliga: az Augsburg vendégeként nyert a Werder (She)
Az élvonalbeli német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 12. fordulójában a sereghajtó Augsburg otthon szenvedett egygólos vereséget a Werder Brementől. A brémaiak negyedszer nyertek a szezonban, harmadszor vendégként. Az Augsburg nyolcadik vereségét szenvedte el, hetedik hazai meccsén az ötödiket.
nov. 8
19:44
Topligák: az összes vasárnapi eredmény egy helyen! (She)
A római és a Ruhr-vidéki derbi a kiemelkedő eseménye a vasárnapi futballprogramnak – gyűjtőnkben megtalálják az angol Premier League, a spanyol La Liga, az olasz Serie A, a német Bundesliga és a francia Ligue 1 összes vasárnapi eredményét gólszerzőkkel.
nov. 8
20:00
Női kézi BL: „Kijöhet belőlem a kis »állat«” (She)
A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata hazai pályán 37–16-ra legyőzte a Hypót, ezzel már négy forduló után továbbjutott a középdöntőbe a Bajnokok Ligája C-csoportjából. A találkozót követően Kovacsics Anikó és Tomori Zsuzsanna, valamint a Hypo magyar légiósa, Mehlmann Ibolya értékelt az NSO Tv-nek.
nov. 8
20:02
Serie A: Higuaínt nem lehetett megállítani, így a Napolit sem (She)
A Napoli Gonzalo Higuaín egyetlen góljával győzte le hazai pályán az Udinesét az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 12. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén, ezzel pedig tartja a lépést az élbollyal.
nov. 8
20:36
La Liga: Sevilla–Real Madrid élőben az NSO-n! (She)
A Real Madrid a Sevilla vendégeként lép pályára a spanyol bajnokságban, szokás szerint erős győzelmi kényszerben az újabb Barcelona-siker miatt. Kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
nov. 8
20:38
Sakk csapatbajnokság: jól indultak, élen a paksiak (She)
A fővárosi Aquincum Hotelben rendezett első két forduló után az ASE Paks vezeti a sakkozók csapatbajnokságának tabelláját.
nov. 8
20:40
Megyei foci: a PMFC és üldözője sem botlott idegenben (She)
A PMFC labdarúgócsapata 3–1-re nyert Bólyon, így továbbra is vezeti a Baranya megyei I. osztály tabelláját. Előnye azonban csak egy pont, mivel a második helyen álló Szászvár is győzni tudott, 4–1-re verte meg idegenben a Villányt.
nov. 8
20:54
Férfi vízilabda ob I - Az OSC nyerte a rangadót (Infostart)
Az OSC hazai környezetben egy góllal legyőzte a Ferencvárost a férfi vízilabda ob I B csoportjának vasárnapi mérkőzésén.
nov. 8
20:54
Atlético: önkívületi állapotba került Simeone – videó (She)
Antoine Griezmann 93. percben szerzett fejes góljával legyőzte az Atlético Madrid a Sportin Gijónt a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 11. fordulójában. A hajrában fejelt gól hatására Diego Simeone önkívületi állapotba került.
nov. 8
21:12
A norvég meccs előtt újabb játékosok érkeztek meg Telkibe (Infostart)
A Norvégia elleni Európa-bajnoki pótselejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott tagjainak többsége már a telki edzőtáborban tartózkodik.
nov. 8
21:30
Röpi NB I: idegenben nyert a Dág és a Kazincbarcika (She)
Az élvonalbeli férfi röplabda-bajnokság nyolcadik fordulójában idegenben nyert a Dág és a Kazincbarcika, pályaválasztóként a BME-MAFC. A nőknél Kaposvár házigazdaként sima három szettben győzte le a Budaörsöt.
nov. 8
21:48
Rövidpályás gyorskorcsolya vk - Liu második, Knoch harmadik 500-on (Infostart)
Liu Shaolin Sándor a második, Knoch Viktor pedig a harmadik helyen végzett 500 méteren a rövidpályás gyorskorcsolyázók torontói világkupa-versenyének vasárnapi napján.
nov. 8
22:06
A 93. percben szerzett góllal nyert az Atlético Madrid (Infostart)
A negyedik helyen álló Atlético Madrid a 93. percben szerzett góllal legyőzte a vendég Gijónt a spanyol labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának vasárnapi játéknapján.
nov. 8
22:06
Videó: zseniális mozdulattal remek gólt tekert a Vidi-játékos (She)
A labdarúgó NB III Nyugati csoportjának 15. fordulójában Géresi Krisztián, a Videoton II támadója remek gólt lőtt Puskás Akadémia II-nek. A találkozót a fehérvári együttes 2–0-ra nyerte meg idegenben, Géresi a 70. percben állította be a végeredményt.
nov. 8
22:24
La Liga: a Sevilla megverte odahaza a Real Madridot (She)
Bár Sergio Ramos csodagóljával a Real Madrid vezetést szerzett a Sevilla otthonában, a lelkes hazaiak három gólt rúgva megszerezték a győzelmet a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában. A Real Madrid ezzel elszenvedte első vereségét Rafael Benítez irányítása alatt, a Sevilla pedig ebben az idényben egyedüliként elverte mindkét spanyol gigászt.
nov. 8
23:00
Primera División - Először kapott ki a Real Madrid (Infostart)
Elszenvedte első idénybeli vereségét a Real Madrid, amely Sevillában maradt alul a spanyol labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.
nov. 8
23:00
NFL: sima Pats-siker; a Panthers nyerte a forduló rangadóját (She)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) kilencedik fordulójában győzött a New England Patriots és a Carolina Panthers is, így mindkét csapat veretlen maradt. A Párducok a játékhét rangadóján az Aaron Rodgers vezette Green Bay Packerst múlták felül. A Buffalo a rivális Miamit, a Jets pedig a Jacksonville-t verte meg. A Steeleersből ismét kidőlt Ben Roethlisberger, a Vikingsból Teddy…
nov. 8
23:02
Panathinaikosz: kinevezték az Inter korábbi edzőjét (She)
Az olasz Andrea Stramaccionit nevezték ki a görög labdarúgó-bajnokságban második helyen álló Panathinaikosz vezetőedzőjévé.
nov. 8
23:36
Női kézilabda BL - Győri siker és továbbjutás (Infostart)
A Győri Audi ETO KC hazai pályán könnyed győzelmet aratott vasárnap az osztrák Hypo NÖ felett a női kézilabda Bajnokok Ligája negyedik fordulójában, ezzel bejutott a középdöntőbe.

Keresés