2015. február 10. kedd

febr. 10
14:03
Tipp: A holland srác meglepheti a formán kívüli argentin riválisát (Agroinform)
A Sao Pauló-i tenisztorna keddi játéknapján a Juan Mónaco-Thiemo de Bakker meccsből húznánk hasznot.
febr. 10
14:18
Montezemolo a római olompiai pályázat vezetője (Infostart)
Luca Di Montezemolo vezeti Rómának a 2024-es nyári játékok megrendezésére irányuló pályázatát.
febr. 10
14:18
Olimpia 2024: Párizsban 76 százalékos a támogatottság (She)
A francia főváros lakosságának 76 százaléka támogatja Párizsnak a 2024-es olimpiára vonatkozó rendezési szándékát.
febr. 10
14:20
Man. United: 2017-ig hosszabbítottak a hátvéddel (She)
Paddy McNair, a Manchester United labdarúgócsapatának tehetséges védője 2017 júniusáig meghosszabbította szerződését a klubnál.
febr. 10
14:22
La Liga: „A Real Madrid elgépiesedett, embertelen lett” (She)
A Real Madrid ikonja, Ricardo Gallego kritikus szavakat fogalmazott meg azzal a klubbal kapcsolatban, amelyet játékosként és sportvezetőként is szolgált. A 42-szeres spanyol válogatott játékos a Fiesztának adott exkluzív interjút Madridban.
febr. 10
14:36
Videó: lebukott, a lány feneke fontosabb volt a meccsnél (She)
Vicces felvétel látott napvilágot a tengerentúli férfi egyetemi kosárlabda-bajnokság legutóbbi játéknapján rendezett Michigan State–Illinois mérkőzésről. A végig szoros meccsen az operatőr éppen az egyik hazai játékost mutatta, amikor a háttérben látható szurkoló szabályosan végigmérte a lelátón előtte álló napszemüveges hölgy hátsóját.
febr. 10
14:39
Karrier: Nem akartam a Barcelona tartalékcsapatában játszani - Griezmann (Agroinform)
A francia támadó elismerte, korábban vitte volna a katalán óriás, de ő nem akart a második csapatban játszani.
febr. 10
14:54
Barca: az elnökjelölt nem kér a katariakból; Messit nem adná (She)
Agustí Benedito, az FC Barcelona labdarúgócsapatának elnökjelöltje a goal.com-nak elárulta, mindenképpen a csapatnál tartaná az argentin klasszis Lionel Messit, és nem újítaná meg a szerződést a katariakkal.
febr. 10
14:56
Labdarúgás: megvan a megkéselt kapitánya utódja (She)
A német Slaven Skeledzic váltja az egy hónapja megkéselt Mohammad Jaszf Kargart az afgán labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztján.
febr. 10
14:57
Reus szerződést hosszabbított a Dortmunddal (Metropol)
Korábban számos hír jelent meg a médiában arról, hogy a piac egyik legkapósabb játékosa Spanyolországba vagy Angliába igazol.
febr. 10
15:12
Három döntés kell az olimpiai pályázathoz (Infostart)
Borkai Zsolt elnök augusztus végére-szeptember elejére tervezi összehívni azt a MOB-közgyűlést, amely a 2024-es olimpia és paralimpia megpályázása előtt a szándéknyilatkozat beadásáról dönt majd. A sportvezető az InfoRádiónak hangsúlyozta, hogy addig bőven van teendőjük.
febr. 10
15:30
Bundesliga: magánszemély lett Szalaiék többségi tulajdonosa (She)
Dietmar Hopp lett a német labdarúgó-bajnokságban hetedik helyen álló, a magyar válogatott Szalai Ádámot is foglalkoztató Hoffenheim többségi tulajdonosa.
febr. 10
15:33
Sportfogadás: A bet365 továbbra is az élen (Agroinform)
Egyre nagyobb fórban a bet365 a riválisokhoz képest, ismét a világ a legjobb fogadóirodájának bizonyult.
febr. 10
15:48
Magánember a többségi tulajdonos Szalai Ádám klubjánál (Infostart)
Dietmar Hopp lett a német labdarúgó-bajnokságban hetedik helyen álló, a magyar válogatott Szalai Ádámot is foglalkoztató Hoffenheim többségi tulajdonosa.
febr. 10
16:06
West Ham: Allardyce szerint a korábbi realos hamarosan aláír (She)
Sam Allardyce menedzser szerint Lassana Diarra napokon belül szerződést köthet a Premier League-ben szereplő West Ham Uniteddel.
febr. 10
16:08
Honvéd: közös megegyezéssel szakítottak Cordellával (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd a mai nappal közös megegyezéssel szerződést bontott Fabio Cordella nemzetközi igazgatóval – adta hírül a klub hivatalos honlapja. A Honvéd sok sikert kíván a szakembernek a továbbiakban.
febr. 10
16:09
Tipp: Már most megfogadjuk a Roma sikerét (Agroinform)
A második helyezett Roma hazai pályán kötelező győzelem előtt áll a sereghajtó Parma ellen.
febr. 10
16:24
Benedek Tiborék az amerikai válogatottal kezdik a négyes tornát (Infostart)
A szlovákok elleni, jövő keddi, kassai világliga-mérkőzésre való felkészülést szolgálja a magyar férfi vízilabda-válogatott számára a IX. Volvo Kupa, melyre péntektől vasárnapig kerül sor a felújított Szőnyi úti Laky Károly Uszodában.
febr. 10
16:24
Felkészülés: a Lombard még veretlen, az egyik próbázó szerződést kap (She)
A Lombard Pápa felkészülési mérkőzésen 2–0-ra legyőzte a sepsiszentgyörgyi csapatot Lipóton. A román harmadosztályban szereplő együttes ellen Szasa Popin és a téli szerzemény Eisenberger Tamás szerezte a gólokat.
febr. 10
16:42
Ibrahimovic Pelé nyomdokain (Infostart)
Pelé után második nem francia futballistaként viaszszobrot mintáztak Zlatan Ibrahimovicról Párizsban.
febr. 10
16:42
Női kézi: csalódás a legdrágább romániai légiós játéka (She)
Az előző nyáron a Hypótól Nagybányára igazoló brazil világbajnok jobbszélső, Alexandra do Nascimento eddig nem váltotta meg a világot romániai csapatában. A 33 éves játékosszerződtetését már többen is kritizálják Romániában, ráadásul a legjobban fizetett légiósnak számít.
febr. 10
16:44
Felkészülés: cserekapus a mezőnyben az ikszelő Szpariban (She)
Lejátszotta negyedik felkészülési mérkőzését Belekben a Nyíregyháza Spartacus, a lett Spartaks Jurmala ellen nem született gól – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
febr. 10
17:00
NB II: a Puebla Kft. nem is volt a Kaposvár tulajdonosa? (She)
A sonline.hu információi szerint a Puebla Tanácsadó Kft.-t nem jegyezték be hivatalosan a Kaposvári Rákóczi Labdarúgó Kft. tulajdonosai közé, noha az erre szabott idő már letelt. A Nemzeti Sport Online eközben megtudta, nem biztos, hogy véletlen Sólyom Sándor tegnapi visszalépése, hiszen a kaposvári önkormányzat közbenjárása révén a közeljövőben új tulajdonosa lehet a klubnak.
febr. 10
17:00
Pihenteti sérült térdét Miklós Edit (Blikk)
Beaver Creek – Sérülés miatt pihen Miklós Edit (26) az Egyesült Államokban zajló alpesisí-világbajnokságon.
febr. 10
17:02
Női kézi: a Bundesligában köthet ki a Viborg kapusa (She)
Egy ideje már ismert, hogy Chana Masson a szezon végén elhagyja a Viborg női kézilabdacsapatát, a rutinos brazil válogatott kapus új klubjáról eddig nem volt információ. A hbold.dk most arról ír, hogy a német Bietigheim lehet a következő állomás.
febr. 10
17:03
Sportfogadás: Itt a legjobb tipp a Liverpool-Tottenhamre! (Agroinform)
Nincs még tipped a Liverpool-Tottenham meccsre? Cseppet se aggódj, segítünk!
febr. 10
17:18
Atlétika: van bizonyíték a szisztematikus orosz doppingolásra (She)
Az Orosz Doppingellenes Ügynökség vezetõje szerint van bizonyíték arra, hogy az orosz gyaloglók szisztematikusan doppingoltak az elmúlt években; Nyikita Kamajev az egész ügyet az amerikai kerékpáros, Lance Armstrong botrányához hasonlította.
febr. 10
17:18
Dárdai felesége: A férjem egy versenyló (Blikk)
Berlin – „Kikérte a véleményemet, mielőtt elfogadta volna a Hertha ajánlatát. Azonnal megláttam a tüzet a szemében. Olyan volt, mint egy versenyló a rajt előtt” – árulta el Dárdai Pál (38) felesége, az egykori kézilabdázó, Szemmelróth Mónika (41).
febr. 10
17:36
Kemény Dénes: jól fekszik a magyaroknak a kispályás vízilabda (Infostart)
Elsősorban a szlovákok elleni, jövő keddi kassai Világliga-mérkőzés előtti felkészülést segíti a magyar férfi vízilabda-válogatott számára az a nemzetközi négyes torna, amelyet péntektől vasárnapig rendeznek a felújított Szőnyi úti Laky Károly Uszodában. Először az Egyesült Államok, majd Horvátország, végül pedig Kanada lesz az ellenfél.
febr. 10
17:36
Felkészülés: ismét nyert a Csaba, kikapott a Sopron (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Békéscsaba a törökországi Belekben 1–0-ra legyőzte a Dinamo Moszkva U23-as csapatát, míg a szintén másodosztályú Soproni VSE-GYSEV hazai pályán 1–0-ra kikapott a szlovák másodosztályban szereplő SK Senec együttesétől.
febr. 10
17:38
MU: Van Gaal nem az üres beszéd híve, stílusosan cáfolt (She)
Különleges sajtótájékoztatót tartott kedden Louis van Gaal, a Manchester United holland menedzsere, aki bőséges statisztikával felfegyverkezve találkozott az újságírókkal.
febr. 10
17:40
Videó: Ricciardo a Top Gear ásza, hét tizedet vert Hamiltonra (She)
Daniel Ricciardo megdöntötte a F1-es pilóták körrekordját a BBC Top Gear (Csúcsmodellek) című autós sorozat legutóbbi epizódjában. A műsor egyik részében a versenyzőknek egy megfizethető árú autóval kell teljesíteni a tesztpályán. A listát évek óta Lewis Hamilton vezette, a leggyorsabb kört azonban most Daniel Ricciardo futotta, aki hét tized másodperccel teljesített jobban a britnél.
febr. 10
17:54
Kézi: 500 meccs Veszprémben, Gulyás elárulta a kedvencet (She)
A Borac Banja Luka elleni SEHA-liga-mérkőzésen 500. alkalommal lépett pályára az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatában Gulyás Péter, míg Nagy László századik alkalommal öltötte magára a bajnokcsapat mezét - számolt be róla a klub hivatalos honlapja. A veszprémi születésű szélső 1997 óta igazolt játékosa a klubnak, a felnőttek között 2001-ben debütált, ebben a hónapban pedig bekerülhet a…
febr. 10
17:56
Lech: bemutatták hivatalosan a két magyar igazolást - kép (She)
A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Lech Poznan hivatalosan is bemutatta új játékosait, köztük a télen megszerzett két magyar futballistát, a DVTK-tól szerződtetett Kádár Tamást, valamint a Ferencvárostól kölcsönvett Holman Dávidot.
febr. 10
17:57
Bundesliga: Gyógyulnak a Bayern sérültjei (Agroinform)
Ribéry és Rafinha és felépült, így mind a ketten ott lehetnek a hétvégi csapatban.
febr. 10
17:58
Kosár: szabálytalanul hagyta, hogy széttérdeljék a fejét (She)
Méghogy a kosárlabda „no contact” sport. A Virginia Tech hátvédje, Ahmed Hill szembesült a fájdalmas igazsággal. No, meg ellenfele térdével...
febr. 10
18:12
NB II: ismét kölcsönkapja a Sopron a Honvéd hátvédjét (She)
A Budapest Honvéd fiatal játékosa, Bobál Dávid kölcsönben a tavaszi szezonban is a labdarúgó NB II-ben szereplő Soproni VSE-t erősíti – tudta meg a Nemzeti Sport Online.
febr. 10
18:14
Tenisz: ritka kivételt tettek Hewitt-tal a londoni szervezők (She)
A korábbi világranglista-vezető Lleyton Hewitt szabadkártyát kap a wimbledoni bajnokságot megelőző, ugyancsak londoni füves pályás tenisztornára, amelyre a Queen’s Clubban kerül sor.
febr. 10
18:30
Chelsea: Mourinho Van Persie miatt akadt ki a kamerák előtt (She)
José Mourinho, a Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere folytatja harcát az angol Labdarúgó-szövetség (FA) ellen. A portugál most Robin van Persie elnézett könyökösét kéri számon a testületen.
febr. 10
18:30
A többség szerint Budapest képes olimpiát rendezni (Infostart)
A magyar lakosság hatvan százaléka támogatná, ha Budapest megpályázná a nyári olimpia megrendezését - mondta a BOM a Magyar Sportért Alapítvány kuratóriumának elnöke. Ugyanakkor sokak szerint a gazdaság helyzet akadálya lehet egy sikeres pályázatnak - tette hozzá Szalay-Berzeviczy Attila
febr. 10
18:48
Videó: Németh Krisztián góljáról a híradóban is beszéltek (She)
Mint megírtuk, Németh Krisztián mesterhármassal és egy gólpasszal járult hozzá ahhoz, hogy csapata, a Sporting Kansas City 4–2-re legyőzze az FC Tucson legénységét a két csapat hétfői arizonai felkészülési mérkőzésén. A magyar légiós egyik találata a tucsoni híradóba is bekerült. Ide kattintva megnézheti a gólt.
febr. 10
18:51
Sportfogadás: Megkönnyítjük az NBA-re tippelést néhány érdekes statisztikával (Agroinform)
Mutatunk néhány olyan adatot, amikre érdemes figyelmet fordítani, ha szeretünk az NBA-re fogadni.
febr. 10
19:06
Rekordösszegért keltek el a Premier League tévés jogai (Infostart)
Az angol labdarúgó Premier League három évre rekordot jelentő 5,136 milliárd fontért (2140,2 milliárd forint) adta el az országon belüli televíziós közvetítési jogokat a Skynak és a BT Sportnak.
febr. 10
19:06
NB II: korábbi pécsi középpályás a Szolnok kiszemeltje (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő Szolnok szeretné soraiban tudni a Kaposvár játékosát, Zsdrál Miroszlavot, de ehhez a játékosnak fel kellene bontania élő szerződését, amely a somogyiakhoz köti.
febr. 10
19:24
PL: több mint 2140 milliárd forintért keltek el a tévés jogok (She)
Az angol labdarúgó Premier League három évre rekordot jelentő 5.136 milliárd fontért (2140 milliárd forint!) adta el az országon belüli televíziós közvetítési jogokat a Skynak és a BT Sportnak. A megállapodás a 2016–2017-es szezontól lép életbe.
febr. 10
19:42
Tenisz: visszalépett az első kiemelt a Sao Pauló-i tornán (She)
Combsérülés miatt visszalépett az 505 ezer dollár összdíjazású Sao Pauló-i salak pályás tenisztornától az első helyen kiemelt spanyol Feliciano López.
febr. 10
20:00
Cordella is repült a Honvédtól (Blikk)
Budapest –Az átigazolásokért és a nemzetközi kapcsolatokért felelős szakember nem volt a hazai edzők és a kispesti szrukolók kedvence
febr. 10
20:00
FTC: „Százszázalékosan készen állunk a tavaszra” (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata a külföldi edzőtáborból visszatérve itthon folytatja a téli felkészülést. A „zöld-fehérek” első népligeti edzésén Philipp Bönig elmondta, hogy keménynek és hajtósnak élte meg az elmúlt tíz napot. Gyömbér Gábor biztatónak nevezte a csapat Törökországban mutatott játékát. Roland Lamah izgatottan várja a bajnoki rajtot, úgy érzi, hogy százszázalékosan készen állnak…
febr. 10
20:02
PL: klubhűség - 3 kiló mell sem adta el az Arsenal-mezt (She)
A TalkSPORT sajátos ötlettel próbálta szívatni a Tottenham-szurkolókat az Arsenal elleni városi derbi előtt. Már, ha szívatásnak lehet nevezni, hogy néhány kiló női mell látványáért az utált csapat mezét kell felvennie valakinek.
febr. 10
20:03
Szerencsejáték-ipar: Már a Counter-Strike-ban is bundáznak? (Agroinform)
A játék üzemeltetője megtiltaná a játékosoknak, hogy a számítógépes viadalok mérkőzéseire fogadjanak.

Keresés