2015. február 10. kedd

febr. 10
20:18
Man. City: Simeone a kiszemelt, meggyőzhető - sajtóhír (She)
Angol sajtóhírek szerint a Manchester City labdarúgócsapata felvette a kapcsolatot az Atlético Madridot irányító Diego Simeonéval, akit Manuel Pellegrini helyére néztek ki a manchesteri kékek.
febr. 10
20:18
Szervezetten kokszoltak az orosz atléták (Blikk)
Moszkva – Az Orosz Doppingellenes Ügynökség vezetője, Nyikita Kamajev szerint van bizonyíték arra, hogy az orosz gyaloglók szisztematikusan doppingoltak az elmúlt években
febr. 10
20:54
Videó: Dárdainak a kukàs, de vajon Stiebernek ki gratulàlt? (She)
Mint megírtuk, Stieber Zoltán Bundesliga-csúcsot futott a hétvégén a Hannover ellen 2–1-re megnyert mérkőzésen. A Hamburg magyar légiósa rekordja mellett arról is beszélt az NSO Tv-nek, hogy mit jelent számára egy csapatban játszani Rafael van der Vaarttal.
febr. 10
21:12
Mol Liga: Debrecen-sikerrel és UTE-vereséggel indult a playoff (She)
Megkezdődött a jégkorong Mol Liga rájátszása. A playoff két összecsapással indult útjára kedden, a Debrecen a Corona Brasovot győzte le, míg az Újpest a Nové Zámkytól szenvedett hosszabbításos vereséget.
febr. 10
21:30
Légiósok: party time! Bajner-találat és speciális gólöröm! (She)
Megszerezte első gólját a Notts County labdarúgócsapatában Bajner Bálint. A magyar csatár a League One kedd esti mérkőzésén a Leyton Orient hálóját vette be a 20. percben. Bajner a gól után speciális, Robin Hood-os gólörömöt mutatott be a mérkőzésre kilátogató magyar szurkolóknak kedveskedve.
febr. 10
21:32
EBEL: a Fehérvár vereséggel kezdte a felsőház küzdelmeit (She)
A jégkorong EBEL-ben lejátszotta szezonbeli első felsőházi találkozóját a Fehérvár AV19, amely az alapszakaszt magabiztosan megnyerő Salzburgtól 7–3-as vereséget szenvedett.
febr. 10
22:06
Videó: Lloris bevédte az elsőt, Balotelli belőtte az utolsót (She)
Mint megírtuk, Mario Balotelli hajrában szerzett találatával 3–2-re győzött A Liverpool a Tottenham Hotspur ellen az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában. Íme, a gólok!
febr. 10
22:08
Liverpool: Sturridge jobb, mint Kane - Rodgers (She)
Hiába remekel ebben a szezonban Harry Kane, a Tottenham labdarúgócsapatának támadója, Brendan Rodgers, a Liverpool menedzsere szerint még mindig Daniel Sturridge a legjobb angol csatár.
febr. 10
22:10
Futsal: egygólos vereséget szenvedett a magyar válogatott (She)
Visszavágtak a finnek. A magyar futsalválogatott hétfői 2–0-s sikere után a második felkészülési mérkőzést Finnország nyerte meg 1–0-ra.
febr. 10
22:42
Honvéd: Cordella elmondta, miért távozott a klubtól (She)
Az elmúlt napok eseményei után váratlanul érkezett a hír a Budapest Honvéd háza tájáról, hogy Fabio Cordella nemzetközi igazgató közös megegyezéssel megszüntette a szerződését a klubbal. Az olasz sportvezető a gianlucadimarzio.com-nak elmondta, ő maga döntött a távozás mellett.
febr. 10
22:44
PL: simának induló, de kínkeserves Arsenal-győzelem (She)
Az Arsenal hazai pályán 2–1-re legyőzte a Leicestert a Premier League 25. fordulójában. Laurent Koscielny és Theo Walcott gólja után a vendégek remekül futballoztak, de csak szépíteni tudtak – Andrej Kramaric találatával.
febr. 10
23:00
Videó: az Arsenal kapásból tüzelt, a „rókák” csak karmoltak (She)
Mint megírtuk, Laurent Koscielny és Theo Walcott találatával 2–1-re győzött az Arsenal labdarúgócsapata a Leicester City ellen az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában. Íme, a találkozó góljai!
febr. 10
23:02
Felkészülés: ötöt vágtak a Haladás fiataljai Olaszországban (She)
Az Olaszországban edzőtáborozó Haladás labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 5–1-re legyőzte a hatodosztályú Bareggiót. A szombathelyiek eredetileg a harmadosztályú Monzával mérkőztek volna, de az a meccs havazás miatt elmaradt, a hatodik vonalbeli ellenféllel szemben viszont magabiztosan kerekedtek felül a csapat fiataljai.
febr. 10
23:04
PL: Balotelli döntött! Első gólja 3 pontot ért a Tottenham ellen (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 25. fordulójában a Liverpool hazai pályán Mario Balotelli hajrában szerzett találatával 3–2-re legyőzte a Tottenham Hotspurt, amelyet a tabellán így egy pontra megközelített.
febr. 10
23:18
Balotelli első bajnoki góljával győzött a Liverpool (Infostart)
Mario Balotelli hajrában szerzett góljával a Liverpool 3-2-re legyőzte hazai pályán a Tottenham Hotspurt az angol labdarúgó-bajnokság hétközi, 25. fordulójának keddi rangadóján.
febr. 10
23:18
Championship: Tőzsérék a hajrában nyerték meg a meccsüket (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság kedd esti mérkőzésén a Watford – soraiban Tőzsér Dániellel – hátrányból fordítva 2–1-re nyert a Brentford otthonában. A győzelmükkel a hazaiakat a tabellán megelőző vendégek győztes gólja a 91. percben született a duplázó Odion Ighalo révén. Tőzsér végigjátszotta az összecsapást.
febr. 10
23:54
NS: Koplárovics új élete; Simon K. kiköpi a tüdejét - szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:

Keresés