2015. február 8. vasárnap

febr. 8
17:23
Felkészülés: az MU-kapus kivédte a győriek szemét (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO gól nélküli döntetlent játszott az FK Vojvodinával a törökországi Belekben. A szerb csapat kapuját a Manchester United 17 éves kapusa, Vanja Milinkovics-Szavics védte, aki kölcsönben játszik az újvidékieknél.
febr. 8
17:39
Jordán herceg lenne az új focikirály (Blikk)
Zürich — Talán még soha ennyien nem jelentkeztek a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöki posztjára, ám könnyen lehet, a szervezetet 17 éve irányító Joseph Blatternek (78) idén sem lesz épkézláb kihívója.
febr. 8
17:39
Videó: itt a piros, hol a piros?! A 10 legviccesebb kiállítás (She)
Ha piros lapot mutatnak fel egy játékosnak, az általában nem sok jóval kecsegtet. Mégis vannak olyan pillanatok, amikor magát a tényt enyhítheti és mosolyra adhat okot a játékvezető „ténykedése”. Az alábbi videóban a Top 10 kiállítást gyűjtötték össze, ahol nincs híja felrúgott, hátsón lőtt és a lapokat összetévesztő bíróknak sem.
febr. 8
17:41
Női kézi BL: Baia Mare-Győri ETO élőben az NSO-n! (She)
A címvédő Győri Audi ETO KC Nagybányán folytatja szereplését a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében. Kövesse figyelemmel a mérkőzés alakulását folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
febr. 8
17:43
Videó: 35 méterről rúgott öngólt, eldöntötte a meccset (She)
Különös öngól döntötte el a Go Ahead Eagles–Ajax (1–2) holland bajnoki labdarúgó-mérkőzést. A találkozó 88. percében, 1–1-es állásnál Wesley Verhoek, a hazaiak játékosa kissé szorongatott helyzetben hazagurított. Normális esetben nem okozott volna problémát lekezelni a labdát, ám a kapus bele akart bikázni és luftot rúgott.
febr. 8
17:57
Felkészülés: az „ázsiai Rooney” elintézte a Videotont (She)
A labdarúgó NB I-ben éllovas Videoton 3–1-re kikapott a dél-koreai Szuvon Samsung Bluewingstől Marbellában.
febr. 8
17:57
Csábi Józsefnek mennie kellett (Blikk)
Váratlan húzásra szánta el magát az élvonalban szereplő Bp. Honvéd vezetősége, a téli felkészülés közepén menesztette a vezetőedzőt, s nevezte ki utódául az olasz Marco Rossit.
febr. 8
18:15
Egy arany- és két bronzérem a korosztályos karate Eb-n (Infostart)
Egy arany- és két bronzérmet szereztek a magyarok a zürichi korosztályos karate Európa-bajnokságon.
febr. 8
18:15
Kerékpár: Rohan Dennis megdöntötte a világcsúcsot (She)
Az ausztrál Rohan Dennis 52 491 méterrel világcsúcsot ért el egyórás kerékpározásban a svájci Grenchenben.
febr. 8
18:17
Tenisz: 31 éves spanyol nyerte meg a zágrábi tornát (She)
Guillermo García-López nyerte meg a zágrábi kemény pályás tenisztornát, miután a döntőben 7:6, 6:3-re megverte Andreas Seppit. A 31 éves spanyol játékos negyedszer diadalmaskodott ATP-tornán pályafutása során.
febr. 8
18:19
Síugró-vk: Fannemel több mint tíz ponttal verte a mezőnyt (She)
Vasárnap egyéni versenyt rendeztek a síugrók világkupa-sorozatában, a németországi Titisee-Neustadtban. A győzelmet a norvég Anders Fannemel szerezte meg a lengyel Kamil Stoch és a cseh Roman Koudelka előtt.
febr. 8
18:33
Póta 17. a női asztaliteniszezők aktuális világranglistáján (Infostart)
Előző pozíciójához képest három helyet rontva Póta Georgina a 17. a Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség (ITTF) legfrissebb világranglistáján.
febr. 8
18:33
Atlético: nála boldogabb nem volt a Real-verés napján (She)
A szombat délután történtek minden Atlético Madrid-szurkolónak kitörő örömre adtak alapot, hiszen a kedvencek 4–0-ra legyőzték a városi rivális Real Madridot, amivel a szezonban sorozatban hat mérkőzésen maradtak veretlenek a királyiak ellen. Egy „matracos" drukkernek különös nagy boldogságot okoztak a történtek.
febr. 8
18:35
Götze-é az év gólja Németországban (Infostart)
Mario Götzének a brazíliai labdarúgó-világbajnokság döntőjében lőtt találatát választották az elmúlt év góljának Németországban.
febr. 8
18:51
Sílövő-vk: Fak és Domracseva sikere az üldözéses versenyen (She)
Vasárnap a férfiak és a nők üldözéses versenyével folytatódott a sílövők világkupa-sorozata a csehországi Nove Mestoban. A győzelmet előbbieknél a szlovén Jakov Fak, utóbbiaknál pedig a fehérorosz Darja Domracseva szerezte meg.
febr. 8
18:54
Túl hirtelen lett sok a menekült (Behaviour)
febr. 8
19:09
Skócia: Rangers-égés, legutóbb 1959-ben történt ilyen (She)
Nem jutott be skót FA-kupa legjobb nyolc csapata közé a Rangers, miután hazai pályán kikapott az ugyancsak másodosztályú Raith Roverstől.
febr. 8
19:11
Felkészülés: az Újpest kikapott szerb ellenfelétől (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest 2–1-re kikapott a szerb FK Radtól felkészülési mérkőzésen Törökországban.
febr. 8
19:13
Női kézi BL: a Győr szép győzelmet aratott Nagybányán (She)
A Győri Audi ETO KC 26–18-ra győzött Nagybányán a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében.
febr. 8
19:15
La Liga: a Getafe megverte otthon a Sevillát (She)
A Getafe 2–1-re győzött a Sevilla ellen hazai pályán a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában.
febr. 8
19:17
Fed-kupa: óriási francia fordítás, kiütött világelsők (She)
A francia női teniszválogatott bejutott a Fed-kupa világcsoportjának elődöntőjébe, miután 2–0-s hátrányból fordítva győzni tudott Olaszországban.
febr. 8
19:19
Jégkorong: 11 gólos meccsen nyertünk Ukrajna ellen (She)
A magyar férfi jégkorong-válogatott 6–5-re nyert Ukrajna ellen a lengyelországi Torunban zajló EIHC-torna utolsó napján.
febr. 8
19:21
PL: dekázgatós védőgól után Blind mentett pontot az MU-nak (She)
A West Ham United a középhátvéd Cheikhou Kouyaté pazar góljával az utolsó percekig 1–0-ra vezetett az ellenfele pontrúgásaival az egész mérkőzésen rengeteget küszködő Manchester United ellen a Premier League 24. fordulójában, de Daley Blind pontot mentett a vendég csapatnak.
febr. 8
19:27
PL: dekázgatós védőgól után Blind mentett pontot az MU-nak (She)
A West Ham United a középhátvéd Cheikhou Kouyaté pazar góljával az utolsó percekig 1–0-ra vezetett az ellenfele pontrúgásaival az egész mérkőzésen rengeteget küszködő Manchester United ellen a Premier League 24. fordulójában, de Daley Blind pontot mentett a vendégcsapatnak.
febr. 8
19:29
Felkészülés: harmadszorra már nyert Antalyában a Dunaújváros (She)
Győzelemmel zárta törökországi edzőtáborát a Dunaújváros PASE. Az NB I újonca két vereség után a harmadik antalyai fellépésén Nikházi Márk góljával 1–0-ra felülmúlta a kazah Sahtyor Karagandit. A Dunaújváros öt nyeretlen találkozó után nyert újra.
febr. 8
19:45
Bundesliga: az Eintracht megállította a szárnyaló Augsburgot (She)
A német labdarúgó Bundesliga 20. fordulójának záró mérkőzésén az FC Augsburg 2–2-es döntetlent játszott az Eintracht Frankfurttal, így elszalasztotta a lehetőséget, hogy a Schalkét megelőzve fellépjen a dobogóra.
febr. 8
19:47
Dárdai Pál: Nem kamuzok, ez is csapatmunka (She)
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Dárdai Pál 2–0-s mainzi sikerrel mutatkozott be a Hertha BSC kispadján, és a mérkőzés másnapján a Nemzeti Sportnak adott interjút.
febr. 8
19:49
Honvéd: Csábi jó ember, de nagyon rossz edző - Cordella (She)
Fabio Cordella, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd nemzetközi igazgatója a Nemzeti Sport Online-on reagált Csábi József nyilatkozatára, amelyben a menesztett szakember azt mondta, az olasz vezető rossz irányba tereli a klubot.
febr. 8
19:51
Premier League: elbocsátotta menedzserét a sereghajtó (She)
A Premier League-ben sereghajtó Leicester City elbocsátotta Nigel Pearson menedzsert.
febr. 8
19:53
Rp gyorskorcsolya-vk: ezüstérmes a magyar férfiváltó (She)
A magyar férfiváltó ezüstérmet nyert a rövid pályás gyorskorcsolyázók Drezdában rendezett világkupaversenyének vasárnapi záró napján.
febr. 8
19:55
Videó: Rooney és Shaw feltalálta a szinkrongólörömöt (She)
A 92. percben egyenlített a Manchester United a West Ham United otthonában a két csapat egymás elleni angol bajnoki labdarúgó-mérkőzésén. Érdemes megtekinteni az MU találatát, s figyelni, miként örül (a tizenhatos vonalánál) Wayne Rooney és Luke Shaw. Persze Cheikhou Kouyaté vezető gólja sem volt semmi, hiszen nem mindennap lőnek dekázgatós gólt Louis van Gaal együttesének.
febr. 8
20:03
Afrika-kupa: Ghána-Elefántcsontpart - a döntő élőben az NSO-n! (She)
Elérkezett a nagy nap, amelyet Afrikában tűkön ülve vártak: jön az Afrika-kupa fináléja! Az elődöntőben a házigazda Egyenlítői-Guineát botrányos végjáték után legyőző Ghána a Kongói DK-t két vállra fektető Elefántcsontparttal csap össze, azaz jöhet az „álomdöntő”! Kövesse a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
febr. 8
20:03
Győzött a Győr a BL-ben (Metropol)
A címvédő Győri Audi ETO KC 26-18-ra nyert a Szűcs Gabriellával felálló Baia Mare (Nagybánya) otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében, és ezzel óriási lépést tett negyeddöntőbe jutás felé.
febr. 8
20:21
F1: botrány - a Twitteren hamisították Mick Schumachert (She)
Rejtély lengi körül a hétszeres Formula–1-es világbajnok Michael Schumacher 15 éves fia, Mick Schumacher közösségi oldalakon való megjelenését. A sikeres gokartkarrierje után az idén formulaautóra váltó tinédzser Twitter-profilja el is tűnt.
febr. 8
20:39
Lecce: Miccoli felbontja a szerződését - sajtóhír (She)
Olasz sajtóhírek szerint Fabrizio Miccoli holnap felbontja a szerződését az olasz harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Leccénél.
febr. 8
20:41
Női kézi BL: a Buducsnoszt nem adott esélyt a lipcseieknek (She)
Mindkét német csapat kikapott vasárnap a női kézilabda BL középdöntőjének 1. csoportjában. A HC Leipzig a Podgorica otthonában maradt alul, míg a Thüringer HC hazai pályán a Dinamo Volgográddal szemben.
febr. 8
20:43
Kézi: Karabaticék Párizsban? 2 millió euró sem lenne gond! (She)
Lapértesülés szerint elképzelhető, hogy Nikola Karabatic hamarosan visszatér Franciaországba, és a PSG kézilabdacsapatában újra együtt játszhat öccsével, Lukával.
febr. 8
20:57
La Liga: a Valencia egy góllal győzött Barcelonában (She)
A Valencia 2–1-re győzött az Espanyol ellen idegenben a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában.
febr. 8
21:33
Bundesliga - Újabb brémai siker (Infostart)
A Werder Bremen - sorozatban negyedik győzelmét aratva - megverte a vendég Bayer Leverkusent a német labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának vasárnapi első mérkőzésén.
febr. 8
21:33
Egyiptom: újabb szurkolói rendbontás, 14 halott Kairóban (She)
Rendőrségi jelentések szerint 14, a szurkolók közleménye alapján legalább húsz halálos áldozata van az egyiptomi Zamalek fanatikusai és a rendőrség összecsapásainak Kairó külvárosában.
febr. 8
21:35
Garcia-Lopez nyerte a zágrábi tenisztornát (Infostart)
A harmadik helyen kiemelt spanyol Guillermo Garcia-Lopez két játszmában legyőzte az ötödikként rangsorolt olasz Andreas Seppit a 426 ezer euró (131,2 millió forint) összdíjazású, zágrábi keménypályás férfi tenisztorna vasárnapi döntőjében.
febr. 8
21:35
Eurofutball: iksz a görög rangadón, ez Megyeriéknek jó (She)
Nem bírt egymással a görög labdarúgó Szuperliga csúcsrangadóján a PAOK és az Olympiakosz, a 0–0-s döntetlen pedig a vendég pireusziaknak kedvez, hiszen így nem tudott közelebb zárkózni a szaloniki vetélytárs. A PAOK a forduló végén nyolcpontos távolságra van az Olympiakosztól és hatpontnyira a második Panathinaikosztól. Megyeri Balázs az Olympiakosz kispadján ülte végig a mérkőzést.
febr. 8
21:51
Toruni jégkorongtorna - Győzelem az ukránok ellen (Infostart)
A magyar jégkorong-válogatott gólokban és kiállításokban gazdag mérkőzésen 6-5-re legyőzte vasárnap az ukrán csapatot a lengyelországi Torunban zajló torna utolsó, harmadik fordulójában és végül a második helyet szerezte meg.
febr. 8
21:51
Légfegyveres ob: Sidi távollétében Péni volt a legjobb (She)
A vasárnapi finálékban nem született nagy meglepetés a százhalombattai 10 méteres sportlövő országos bajnokságon, melyen az olimpiai számok közül női puskában Zwickl-Veres Kata, férfi puskában Péni István, míg férfi pisztolyban Tátrai Miklós győzött.
febr. 8
21:53
Primera División - Kikapott a Sevilla (Infostart)
A bennmaradásért küzdő Getafe hazai pályán meglepetésre 2-1-re legyőzte a negyedik Sevillát a spanyol labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának második vasárnapi mérkőzésén.
febr. 8
21:55
Rövidpályás gyorskorcsolya vk - Ezüstérmes a magyar férfi váltó (Infostart)
A magyar férfi váltó ezüstérmet nyert a rövidpályás gyorskorcsolyázók Drezdában rendezett világkupaversenyének vasárnapi zárónapján.
febr. 8
21:57
Premier League - A ráadásban mentett pontot a Manchester United (Infostart)
A Manchester United 92. percben szerzett góllal mentett pontot a West Ham United otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 24. körének vasárnap esti zárómérkőzésén, de ezzel együtt is elvesztette a forduló előtti harmadik helyét, s jelenleg negyedik a tabellán.
febr. 8
21:59
Bundesliga - Nem bírt a Frankfurttal az Augsburg (Infostart)
Az utolsó három meccsén győztes Augsburg kétgólos vezetését elherdálva csak döntetlent játszott az immár öt találkozó óta nyeretlen, vendég Eintracht Frankfurttal a német labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának vasárnap esti zárómérkőzésén.
febr. 8
22:01
Női kézilabda KEK - Újabb sima sikerrel a nyolc között az FTC (Infostart)
Az FTC a szombati 17 gólos siker után ezúttal 41-26-ra nyert a pályaválasztói jogáról lemondó norvég Tertnes Bergen ellen a női kézilabda KEK nyolcaddöntőjében.
febr. 8
22:03
Fed Kupa - Négy között a csehek, a németek, a franciák és az oroszok (Infostart)
A címvédő csehek, valamint a németek, az oroszok és a franciák jutottak a legjobb négy közé a tenisz Fed Kupa Világcsoportjában.

Keresés