2015. február 9. hétfő

febr. 9
12:51
Topligák: Cristiano Ronaldo is kevés volt a szenzációs Atlético ellen (Agroinform)
Dárdai Pál kiválóan debütált a Hertha kispadján, ismét nyert a Roma, a Dortmund és a Chelsea is.
febr. 9
12:53
Lombard: visszatér Pápára a szenegáli-szlovák csatár (She)
A Nemzeti Sport információi szerint két és fél éves szerződést köt a Lombard Pápa labdarúgócsapatával a szenegáli és szlovák állampolgársággal is rendelkező Mouhamadou Seye.
febr. 9
12:55
NB II: kölcsönkapta a Vasas védőjét az Ajka, Rajos távozik (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint kölcsönben Ajkán futballozik tavasszal a Vasas hátvédje, Pál Dávid. Az ajkaiak megegyeztek Nagy Bálinttal és Bölcsföldi Milánnal is, míg a korábbi Haladás-játékos, Rajos Gábor távozik a klubtól.
febr. 9
13:27
F1: Fernando Alonso neve is felbukkant az adócsalók listáján (She)
Fernando Alonso a világ egyik legjobban fizetett sportolója, éves jövedelme 30 millió euró körül mozog, neve azonban most felbukkant az ellentmondásos „Falciani-listán”.
febr. 9
13:29
Videó: C. Ronaldo kissé ideges volt Casillas potyája után (She)
Cristiano Ronaldo a televíziós felvételek tanúsága szerint kissé ideges volt az Atlético Madrid–Real Madrid (4–0) derbi első gólja után.
febr. 9
13:45
Magyar labdarúgó rekordfutása a Bundesligában (Infostart)
A hamburgi Stieber Zoltán beállította az idénybeli Bundesliga-csúcsot a Hannover elleni futásteljesítményével szombaton a német labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában.
febr. 9
13:45
Bp. Honvéd: kilenc új játékost mutatott be a klub (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd sajtótájékoztató keretein belül mutatta be hétfőn délután a Csábi Józsefet váltó Marco Rossit, valamint új játékosait.
febr. 9
13:45
Férfi kézilabda: Alapszakasz-győztes lehet a Veszprém (Agroinform)
Utolsó hazai alapszakasz mérkőzésére készül a SEHA Ligában az MKB-MVM Veszprém csapata.
febr. 9
13:47
Légiósok: Gruborovicsnak újra van csapata - hivatalos (She)
A finn élvonalbeli labdarúgó-bajnokságba visszajutó FC KooTeePee hivatalos honlapján adta hírül, hogy szerződtette Gruborovics Tamást.
febr. 9
13:49
NB III: nem lép vissza a Tárkány, kövesdi segítség jöhet (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint eldőlt, hogy az anyagi nehézségek ellenére nem lép vissza a bajnokságtól a labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő Felsőtárkány. Amint arról korábban beszámoltunk, a főszponzor az őszi szezon elején kiszállt a klub finanszírozásából, a csapattól akkor több meghatározó játékos távozott, de a klub szakosztályvezetője most már bizakodó.
febr. 9
13:51
EBEL: volt detroiti segédedző kapta meg a címvédőt (She)
A kanadai Don MacAdam vette át az EBEL-ben címvédő Bozen jégkorongcsapatának szakmai irányítását, miután a középszakaszban alsóházba kényszerülő együttes a múlt héten felbontotta Mario Simioni szerződését.
febr. 9
14:21
Real Madrid: a bombaformában lévő londonit közelről figyelik? (She)
Angol sajtóhírek szerint a Real Madrid hivatalos lépést még nem tett a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatában szereplő Harry Kane átigazolásának ügyében, ám a blancók hónapok óta figyelik a remek formában futballozó támadót.
febr. 9
14:23
Barcelona: 0-4 után váltottak edzőt a tartalékoknál (She)
Már nem Eusebio Sacristán a Barcelona másodosztályban szereplő B-csapatának az edzője, a katalán klub ugyanis hétfőn szerződést bontott vele.
febr. 9
14:39
Hertha: Dárdainak akkor is elviszik a szemetét, ha kikapnak (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség Kánai úti székházában tartott internetes videokonferenciát, amelyen Dárdai Pál, a magyar válogatott szövetségi kapitánya Berlinből jelentkezett be. A német élvonalban szereplő Hertha BSC megbízott edzője arra is válaszolt, hogyan éli meg az új pozíciójával járó szurkolói elismerést. Az NSO Tv felvétele.
febr. 9
14:41
Videó: az egyik legszebb női focista perzselő kötényt adott (She)
Alex Morgan, a 2015-ös női labdarúgó-világbajnokság aranyérmére jó eséllyel pályázó Egyesült Államok válogatottjának egyik legjobb játékosa, a szurkolók kedvence, valamint a női labdarúgás egyik legszebb teremtése látványos köténnyel csapta be francia ellenfelét. Igaz, a kivitelezésen még finomítani kell, mert a csellel egy időben egyensúlyát is elvesztette a 25 éves támadó, így az akciót sem…
febr. 9
14:43
Újpest: A huligánoknak nincs helyük a stadionban - Kovács Z. (She)
Kovács Zoltán, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest sportigazgatója a Magyar Lelátónak adott hosszabb interjújában elmondta, tökéletesnek mondható viszonya volt labdarúgóként a közönséggel, a huligánoknak viszont nincs helyük a lelátókon.
febr. 9
14:48
23. Honda Kupa Donovalyban - beszámoló (Síelők)
Az idén 23. alkalommal került megrendezésre az amatőr gyermeksíbajnokság, a lehető legjobb feltételek mellett. Több mint 218 gyermek jelent meg a 230 nevezőből. A szlovákiai Donovaly ezévben már negyedszer adott otthont a magyar gyermekek seregszemléjének.
febr. 9
14:57
KTE: a DVSC El-t is megjáró hátvédjével erősítettek (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskeméti TE 2015. június 30-ig szóló szerződést kötött a DVSC-től kölcsönbe érkező Nagy Zoltánnal.
febr. 9
15:15
Bolt Neymarra és Serena Williamsre is kíváncsi az olimpián (Infostart)
A világ leggyorsabb embere, a jamaicai Usain Bolt többek között Neymarra, valamint Serena Williamsre lesz kíváncsi a 2016-os riói olimpián.
febr. 9
15:15
Gyász: 82 éves korában elhunyt az ANOC volt elnöke (She)
Nyolcvankét éves korában elhunyt Mario Vázquez Rana, a nemzeti olimpiai bizottságokat tömörítő szervezet (ANOC) volt elnöke, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) végrehajtó bizottságának korábbi tagja.
febr. 9
15:15
Kilenc külföldi labdarúgóval erősített a Budapest Honvéd (Metropol)
Az OTP Bank Ligában a bennmaradásért küzdő csapat argentin, venezuelai, kolumbiai, mexikói, szerb és elefántcsontparti játékosokkal biztosítaná a bentmaradást.
febr. 9
15:15
Sportfogadás: Németországban felfüggesztenék az amatőr ligákra való fogadást (Agroinform)
Németországban átalakulhatnak az élő fogadási lehetőségek, továbbá eltörölnék az amatőr ligákra tippelést.
febr. 9
15:33
Lazio: plusz egy évet érhet a Genoa elleni meccs Klosénak (She)
Olasz lapértesülés szerint Miroslav Klose szerződése a mai, Genoa elleni mérkőzésen egy évvel meghosszabbodhat a Lazióval.
febr. 9
15:33
A Super Bowl után Sabrina volt Edelman jutalma (Blikk)
Boston — Egyéjszakás kalanddal ünnepelte bajnoki címét az amerikai-futballista Julian Edelman (28).
febr. 9
15:51
A Chelsea, az Arsenal és a Man. City is túlfizette januári vételeit (She)
Január végén bezárult a nemzetközi átigazolási piac, a neuchateli egyetem Nemzetközi Sporttudományi Központjának futballal foglalkozó kutatócsoportja (CIES Football Observatory) a topligákban regisztrált játékosmozgásokat vizsgálta a játékosok piaci értéke és az értük kifizetett átigazolási összegek tekintetében. A vizsgálat arra a kérdésre akart választ adni, hogy melyik klubok fizették túl téli…
febr. 9
16:09
Felkészülés: a Szpari és a Csaba legyőzte, a Pakssal ikszelt (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paksi FC nemzetközi felkészülési mérkőzésen 1–1-es döntetlent játszott a kazah élvonalbeli FK Zsetiszuval – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
febr. 9
16:27
Kilenc külföldi labdarúgóval erősített a Honvéd (Infostart)
Kilenc külföldi labdarúgóval erősített az OTP Bank Ligában bennmaradásért küzdő Budapest Honvéd a téli átigazolási időszakban.
febr. 9
16:27
Sportlövészet: Pongrátz Bianka harmadik a ciprusi GP-n (She)
Pongrátz Bianka jó teljesítménnyel a harmadik helyen végzett a női skeetesek között a Larnacában zajló koronglövő Grand Prix-versenyen.
febr. 9
16:27
Bundesliga: Dárdai nem tudja meddig marad, de nem is érdekli (Agroinform)
A Hertha kispadján győzelemmel debütáló szakember nem gondolkozik hosszú távon, egyelőre a Freiburg legyőzése a cél.
febr. 9
16:29
DVSC: a 21 éves fiatal minden esélyt próbál megragadni (She)
A DVSC-Teva 21 éves játékosa, Sós Bence a télen az első kerettel kezdte a felkészülést, majd – először pályafutása során – a csapattal tarthatott a törökországi edzőtáborba. A Loka fiatalja a dvsc.hu-nak beszélt eddigi tapasztalatairól.
febr. 9
16:45
NFL: Manning visszavonulása átszabná a csoportot; ki lehet a trónkövetelő? (She)
A New England Patriots sikerével véget ért a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2014–2015-ös szezonja, és a csapatok már a következő, 2015–2016-os kiírásra készülnek. Legújabb sorozatunkban górcső alá vesszük mindegyik együttest, valamint azt, hogy mely gárda hogyan tudna sikeresebbé válni. Az első részben az AFC Északi négyesével foglalkoztunk, míg a másodikban az AFC Nyugati…
febr. 9
16:45
Conte az olasz bundabotrány gyanúsítottjai között (Metropol)
Az olasz szövetségi kapitány Antonio Conte is szerepel a gyanúsítottak között az olasz bundabotrányban.
febr. 9
16:47
Olaszország: Conte is gyanúsított a bundabotrányban (She)
Antonio Conte, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya is szerepel a gyanúsítottak között az olasz bundabotrányban, amelyben a cremonai államügyészség a nyomozás zárultával 130 érintettet nevezett meg.
febr. 9
17:39
Bayern: csökkentették a védő hárommeccses eltiltását (She)
Háromról két bajnoki mérkőzésre csökkentették a német labdarúgó-bajnokságban címvédő és listavezető Bayern München világbajnok hátvédje, Jerome Boateng eltiltását.
febr. 9
17:39
Szurkolóik lúzerezték a Villa-focistákat (Blikk)
Birmingham — Megelégelték kedvenceik kínlódását az angol bajnokság élvonalában szereplő Aston Villa szurkolói, s fehér lapokra festett nyilakkal jelezték, a focistáknak merre is kell támadniuk.
febr. 9
17:39
Sportfogadás: Ez az igazi trollkodás, fogadj Bajnerre! (Agroinform)
Mikor cserélik le? Betalál a kapuba? Fogadj az Unibeten a "legnépszerűbb" magyar támadóra!
febr. 9
17:41
La Liga: TPO-ügyben perre készülnek a FIFA ellen (She)
A spanyol és a portugál labdarúgóliga hétfőn közös közleményben tudatta, hogy az európai versenyjogi szabályok alapján pert szándékoznak indítani a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) ellen, amiért az megtiltja, hogy a labdarúgók játékjogával a klubján kívül más is rendelkezzen.
febr. 9
18:33
Liverpool: Lucas Leiva akár egy hónapot is kihagyhat (She)
Brendan Rodgers, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool menedzsere hétfőn megerősítette, hogy Lucas Leiva hetekre kidőlt ágyéksérülése miatt.
febr. 9
18:33
Bundesliga: A világ legjobb 9-ese miatt van válságban a Dortmund? (Agroinform)
Dietar Hamann szerint Lewandowski elvesztése okozza a sárga-feketék gyengélkedését.
febr. 9
18:35
Honvéd: Miccolival fél plusz egy éves szerződésről egyeztetnek (She)
Az olasz sajtó továbbra is melegen tartja a Budapest Honvéd és az olasz harmadosztályú Leccétől távozóban lévő Fabrizio Miccoli jövőbeni kapcsolatát forszírozó híreket. A gianlucadimarzio.com hétfő este arról írt, hogy Fabio Cordella, a Honvéd sportigazgatója fél plusz egy éves szerződéssel próbálja vonzóvá tenni az olasz válogatott futballista számára a magyar csapatot.
febr. 9
18:51
Real Madrid: CR megkapta - „A te nevetésed a mi szégyenünk” (She)
Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke hétfőn látogatást tett a klub edzőközpontjában, állítólag azért, hogy megvitassa a csapattal az együttes hétvégi zakóját.
febr. 9
19:27
Hollandia: Otigba úgy érzi, újra teljes értékű csapattag (She)
„Mindinkább megjön az önbizalmam" – idézi magyar utánpótlás-válogatott labdarúgóját, az ősszel sokat kispadozó, de december óta stabil csapattag Otigba Kennethet a holland élvonalbeli Heerenveen hivatalos honlapja.
febr. 9
19:29
Videó: vitte a lendület az NBA-óriást, a nézőn landolt a sör (She)
Kiváló helyre szólt a jegye, mégis rendkívül kellemetlen élményben volt része a Brooklyn Nets–Washington Wizards NBA-mérkőzés egyik nézőjének.
febr. 9
19:31
Anglia: kriketteseket, rögbiseket és Murrayt is dobták az MU-ért (She)
Angol lapértesülés szerint a világ egyik vezető sportszergyártó cége, az Adidas az angol krikett- és rögbiválogatottról, illetve Andy Murrayről is lemondott annak érdekében, hogy létrejöjjön a rekordösszegű szerződés a Manchester Uniteddel.
febr. 9
19:33
Felkészülés: az új szerzemény duplájával nyert a Pécs (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő PMFC utolsó törökországi felkészülési mérkőzésén 2–1-re legyőzte a grúz élvonalbeli Merani Martvilit. A pécsiek mindkét gólját a téli átigazolási időszakban szerződtetett Dimitar Makriev szerezte – számolt be róla a bama.hu.
febr. 9
19:35
Kézi SEHA-liga: 15/15, bucira verte a Boracot a Veszprém (She)
Tizenötödik mérkőzését is megnyerte a SEHA-ligában az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapata: a bakonyiak fölényesen győztek hazai pályán a bosnyák Borac ellen.
febr. 9
19:45
Megállíthatatlan a Veszprém (Metropol)
Megőrizte százszázalékos mérlegét a Veszprém a férfi kézilabda SEHA Ligában: a magyar csapat hétfőn hazai pályán verte a Banja Lukát.
febr. 9
20:03
Videó: az átvert Inter-védőktől a bombagólokig - ez volt Pogba januárja (She)
Kétségkívül 2015 januárja Paul Pogbáról, a Juventus labdarúgójáról szólt az olasz élvonalbeli bajnokságban (Serie A). A francia középpályás zsinórban négy bajnokin is betalált, emellett több remek megoldása is volt. Nemcsoda, hogy a hónap legjobbja díját is megkapta a csapat szurkolóitól.
febr. 9
20:03
Premier League: Nincs nyomás Anglia meglepetéscsapatán (Agroinform)
Vajon odaérhet-e a Southampton a negyedik helyre vagy kipukkadnak előbb-utóbb?
febr. 9
20:05
Női röpi NB I: a címvédő öt szettben kikapott Újpesten (She)
A címvédő Gödöllő öt játszmában alulmaradt az Újpest vendégeként a női röplabda NB I egyetlen hétfői mérkőzésén.

Keresés