2015. február 1. vasárnap

febr. 1
17:21
Öt gólt vágott az Arsenal (Infostart)
Az Arsenal a papírformát igazolva magabiztos győzelmet aratott a kiesés ellen küzdő Aston Villa felett az angol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának vasárnapi játéknapján.
febr. 1
17:21
Síugrás: Freund nagy versenyt nyert meg Willingenben (She)
Severin Freund győzelmével ért véget Willingenben a férfi síugrók világkupaversenye. A német mindössze egyetlen ponttal előzte meg a norvég Rune Veltát.
febr. 1
17:21
NFL: Egy kérdés maradt csupán - Seattle vagy New England? (Agroinform)
Hétfő hajnalban következik az NFL nagydöntője, a Super Bowl. Ennél kiegyenlítettebbek nem is lehetnének az esélyek?
febr. 1
17:23
Férfi kézi-vb: Katar-Franciaország élőben az NSO-n! (She)
A Katarban zajló férfi kézilabda-világbajnokságon a meglepetésre döntőbe jutó házigazda lesz az utóbbi évtized sikercsapatának, Franciaországnak az ellenfele. A 17.15 órától kezdődő vb-döntőt a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti!
febr. 1
17:24
Lengyel bronzérem a kézi-vb-n (Metropol)
A vasárnapi helyosztón hosszabbítás után legyőzték a tornára címvédőként érkezett spanyol együttest.
febr. 1
17:39
Bundesliga: 4 helyet ugrott a Werder, már nem kiesőjelölt (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában a Werder Bremen hazai pályán Franco Di Santo duplájával simán, 2–0-ra nyert a Hertha BSC ellen, így a 16. (kieső) helyről a 12.-re ugrott előre.
febr. 1
17:57
Egyik legveszélyesebb napjára készül az Egyesült Államok! (Infostart)
Az amerikaifutball-bajnokság vasárnapi fináléjában, Super Bowl-ban a címvédő Seattle a háromszoros bajnok New England együttesével csap össze. Gergelics József, a bowl.hu szakírója szerint a New England lehet az az együttes, amelynek esélye van a liga legjobb védelmével rendelkező Seattle ellen. Egy kutatás szerint a Super Vasárnap az egyik legveszélyesebb nap is az USA-ban: a halálos balesetek 43…
febr. 1
17:57
Műkorcsolya Eb: az oroszok elfoglalták a dobogót párosban (She)
Mindhárom dobogós helyen orosz duó végzett a párosok versenyében a stockholmi műkorcsolya és jégtánc Európa-bajnokságon.
febr. 1
17:59
Vívó vk - Negyedik a női, ötödik a férfi kardválogatott (Infostart)
A magyar női kardválogatott a negyedik, a férficsapat pedig az ötödik helyen végzett a vasárnapi világkupaversenyen Athénban, illetve Padovában.
febr. 1
17:59
Vívó-vk: negyedik a női, ötödik a férfi kardválogatott (She)
A magyar női kardválogatott a negyedik, a férficsapat pedig az ötödik helyen végzett a vasárnapi világkupaversenyen Athénban, illetve Padovában.
febr. 1
18:00
Betalált a Barcelona magyarja (Metropol)
Tajti Mátyás kezdő volt a Barcelona U17-s csapatában, és gólt is szerzett.
febr. 1
18:01
Eurofoci: Leandróék, Megyeriék nyertek, Futácsék kikaptak (She)
Leandro végig a pályán volt a ciprusi labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Omonia Nicosiában, amely 4–2-re nyert vasárnap a Doxa ellen. Törökországban Futács Márkó csereként állt be a Mersinbe, amely 2–1-es vereséget szenvedett a Besiktastól, míg Görögországban Megyeri Balázs végigvédte a Veria elleni találkozót, az Olympiakosz 2–0-ra győzött – eredmények Európából.
febr. 1
18:15
Hosszú Katinka és Verrasztó Dávid két-két aranya (Infostart)
Két arany- és két bronzérmet szerzett Hosszú Katinka a Nizzában rendezett nemzetközi úszóverseny vasárnapi zárónapján, s Verrasztó Dávid is kétszer nyert.
febr. 1
18:15
Super Bowl: a korábbi Újpest-játékos Patriots-győzelmet vár (She)
A korábbi kilencszeres magyar válogatott labdarúgó Simek Pétert – aki pályafutása során a Videotonban, a Gázszerben, a Vasasban és az Újpestben is megfordult – nem foglalkoztatja, hogy az amerikai fogadóirodák a címvédő Seattle Seahawkst tekintik esélyesebbnek a hétfő hajnalban, 0.30-kor kezdődő Super Bowlon, ő igazi Patriots-fanként természetesen kedvencei győzelmét várja.
febr. 1
18:18
Hosszú és Verrasztó is két aranyat szerzett (Metropol)
Két arany- és két bronzérmet szerzett Hosszú Katinka, Verrasztó is kétszer nyert vasárnap Nizzában.
febr. 1
18:33
Labdarúgás: korábbi gólvágó irányítja a vb-negyeddöntőst (She)
Paulo Wanchope lett a tavalyi világbajnokságon negyeddöntős Costa Rica-i labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
febr. 1
18:35
Videó: elképesztő - fenékkel „lőtt” gólt az ex-chelsea-s (She)
Elképesztően szerencsés mozdulattal szerzett győztes gólt Demba Ba, a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Besiktas játékosa Futács Márkó csapata, a Mersin ellen.
febr. 1
18:37
Asztalitenisz World Tour: három ázsiai, egy osztrák győzelem (She)
Sofia Polcanova és Amelie Solja révén női párosban osztrák győzelem született, a többi számot ázsiai játékosok nyerték az asztaliteniszezők World Tour-sorozatának idei első versenyén, a budapesti Tüskecsarnokban.
febr. 1
18:51
Újpest: három próbajátékostól elköszöntek a lilák (She)
Yashir Pinto, Murai Márk és Jovan Baosics sem tudta meggyőzni próbajátéka során az Újpest szakmai stábját, így a három labdarúgótól elköszönt a lila-fehér klub.
febr. 1
19:09
Afrika-kupa: evertonos bomba, Ghána nem kegyelmezett (She)
Ghána nem kegyelmezett Guineának: 3–0-ra győzött a labdarúgó Afrika-kupa negyeddöntőjének vasárnap délutáni mérkőzésén. Az Everton támadója, Christian Atsu már a negyedik percben betalált, majd bombagólt is szerzett.
febr. 1
19:11
Ligue 1: Mikulás óta képtelen nyerni a Bordeaux (She)
A francia labdarúgó-bajnokság élvonalának (Ligue 1) 23. fordulójában a Bordeaux 1–1-es döntetlent játszott a Guingamppal, így 2014. december 6-a óta képtelen nyerni.
febr. 1
19:12
Vettel és a Ferrari volt a leggyorsabb (Metropol)
Megvolt a Forma-1-es csapatok első idei tesztelése. A Lotus lemaradt, a Mercedes idén is jónak tűnik, Alonso alig ment.
febr. 1
19:13
Férfi kézi-vb: ötödször lett a franciáké az aranyérem (She)
A francia válogatott 25–22-re legyőzte a házigazdákat a katari férfi kézilabda-világbajnokság döntőjében, ezzel megszerezte az ötödik vb-címét.
febr. 1
19:14
Három magyar úszóarany Luxembourgban (Metropol)
Vasárnap Cseh László, Jakabos Zsuzsanna és Balog Gábor is győzni tudott.
febr. 1
19:15
La Liga: Méndez találata három pontot ért az Almeríának (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 21. fordulójában az Almería 1–0-s győzelmet aratott a Getafe ellen. A találkozót mindkét csapat tíz emberrel fejezte be.
febr. 1
19:17
Női kézi BL: Győr-Larvik - élőben az NSO-n (She)
A Győri Audi ETO KC a Larvik ellen, hazai pályán játssza az első mérkőzését a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében. Kövesse figyelemmel a találkozó alakulását folyamatosan frissülő, szöveges tudósításunk segítségével!
febr. 1
19:19
Úszás: Cseh, Jakabos és Balog is győzött Luxembourgban (She)
Cseh László, Jakabos Zsuzsanna és Balog Gábor is győzött a luxembourgi nemzetközi úszóverseny befejező napján vasárnap.
febr. 1
19:27
Franciaország nyerte a férfi kézilabda-vb-t (Infostart)
Az olimpiai és Európa-bajnok franciák nyerték a katari olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda-világbajnokságot, miután a vasárnapi döntőben nagy csatában három góllal jobbnak bizonyultak a házigazdák együttesénél, amely kizárólag honosított játékosokból állt.
febr. 1
19:27
Bundesliga: a Hoffenheim ki-, Szalai fél órát és sárgát kapott (She)
A német labdarúgó-élvonal (Bundesliga) 18. fordulójának záró mérkőzésén az Augsburg hazai pályán 3–1-re legyőzte a Hoffenheimet. A vendégeknél Szalai Ádám a kispadon kezdett, majd a 61. percben, 2–1-es állásnál lépett pályára (még abban a percben sárga lapot kapott), de nem tudott segíteni csapatán, amely így maradt a hetedik helyen.
febr. 1
19:30
Franciaország lett a világbajnok (Metropol)
Az olimpiai és Európa-bajnok csapat a vasárnapi döntőben három góllal győzött a kizárólag honosított játékosokból álló katari válogatott ellen.
febr. 1
19:45
Férfi kézi: hogyan állunk az olimpiai kvalifikáció szempontjából? (She)
A Katarban megrendezett férfi kézilabda-világbajnokság az olimpiai kvalifikáció szempontjából is kiemelt jelentőségű volt. Az alábbiakban áttekintjük, pillanatnyilag hogyan áll a folyamat, kikkel kell megküzdenie a magyar válogatottnak a későbbiekben.
febr. 1
19:47
Női kosárlabda NB I: könnyedén győzött a címvédő PINKK (She)
A címvédő PINKK hazai pályán magabiztos győzelmet aratott a nyeretlenül sereghajtó Vasas felett a női kosárlabda NB I vasárnapi mérkőzésén.
febr. 1
20:03
Három magyar úszóarany vasárnap Luxembourgban (Infostart)
Cseh László, Jakabos Zsuzsanna és Balog Gábor is győzött a luxembourgi nemzetközi úszóverseny befejező napján vasárnap.
febr. 1
20:03
Férfi kézilabda NB I: győzött az Orosháza (She)
Az Orosháza négygólos győzelmet aratott a vendég Tatabánya felett a férfi kézilabda NB I egyetlen vasárnapi mérkőzésén.
febr. 1
20:05
Super Bowl: Amerika Kapitány vs. Űrlord, a hősök csatája (She)
Az egész rivalizálás két hete kezdődött, amikor kiderült, hogy a 49. Super Bowlt a New England Patriots a címvédő Seattle Seahawksszal vívja majd. Chris Evans amerikai színész – aki a mozivásznon a szuperhős Amerika Kapitányt alakítja – kiskora óta Patriots-drukker, míg Chris Pratt – akit a nézők a Galaxis Őrzői című mozifilmből a szintén szuperhős Űrlord szerepéből ismerhetnek – közismerten a…
febr. 1
20:21
A Real Madrid nyerte a III. Szent István tornát (Infostart)
A Real Madrid csapata nyerte a harmadik alkalommal megrendezett nyolccsapatos Szent István Kupa kosárlabda utánpótlástornát Székesfehérváron, miután a döntőben 100-54-re felülmúlta a magyar U16-os válogatottat.
febr. 1
20:21
EBEL: győzelemmel zárta az alapszakaszt a Fehérvár (She)
A Fehérvár AV 19 jégkorongcsapata a Znojmo elleni hazai győzelemmel zárta az EBEL alapszakaszát. Az már a találkozó előtt eldőlt, hogy a fehérváriak a végeredménytől függetlenül a felsőházban folytatják a szezont.
febr. 1
20:39
F1: Vettel elégedett, de tudja, még nem tiszta a kép (She)
Az első tesztnap után derűlátóak a Jerezben volán mögé ülő pilóták, valamennyien nagyra értékelték a csapatuk által télen elvégzett munkát. A legnagyobb elégedettséggel természetesen a 157 kört teljesítő Nico Rosberg beszélhetett, de Valtteri Bottas is úgy érzi, hogy a Williams jó úton jár, míg Sebastian Vettel az első nap végén megkönnyebbülve szállhatott ki Ferrarijából, amellyel a leggyorsabb…
febr. 1
20:41
Női kézi BL: a Győr hazai pályán kapott ki a Larviktól (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligájában a középdöntő első fordulójában a címvédő Győri Audi ETO óriási izgalmak után egy góllal kikapott hazai környezetben a norvég Larviktól.
febr. 1
20:57
Női kézilabda BL - Vereséggel kezdett a Győr a középdöntőben (Infostart)
A címvédő Győri Audi ETO KC egy góllal, 26-25-re kikapott a vendég norvég Larviktól a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének vasárnapi nyitányán.
febr. 1
20:57
La Liga: egyenlített piros lap után, de kikapott az Espanyol (She)
A spanyol Primera División 21. fordulójának utolsó előtti mérkőzésén az Espanyol 2–1-es hátrányban volt a Sevilla otthonában, amikor kapusát, Kiko Casillát kiállították – a barcelonaiak ennek ellenére egyenlíteni tudtak. A 89. percben azonban Iago Aspas betalált, így három pontot szereztek a hazaiak.
febr. 1
21:00
Győzelemmel zárta az alapszakaszt a Fehérvár (Metropol)
A Fehérvár AV19 már pénteken biztosította a helyét az EBEL rájátszásában.
febr. 1
21:15
La Liga: Barcelona-Villarreal - élőben az NSO-n! (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában a második helyen álló Barcelona a hatodik Villarrealt fogadja. Idén remekül szerepel a „sárga tengeralattjáró”, vagyis a vendégcsapat. Ennek ellenére nehéz elképzelni, hogy az utóbbi időben újra erőre kapó hazaiak ne húzzák be ezt a meccset is. A fociban azonban bármi megtörténhet... Tartsanak velünk, kövessék figyelemmel élő közvetítésünket!
febr. 1
21:17
Mol Liga: Debrecenben kapott ki a Miskolc, Ladányi duplázott (She)
A jégkorong Mol Liga alapszakaszának utolsó fordulójában az első helyen záró Miskolci Jegesmedvék egygólos vereséget szenvedett a ligaújonc Debrecen vendégeként. A címvédő Nové Zámky Brassóban kapott ki eggyel, a DAB Újpesten győzött minimális különbséggel, a FTC Bp. ESMTK pedig kettővel nyert Csíkszeredában.
febr. 1
21:18
Vereséggel kezdett a Győr a BL középdöntőjében (Metropol)
A Larvik egy góllal győzte le a Győri Audi ETO KC-t, amely 22 meccs óta veretlen volt a sorozatban.
febr. 1
21:33
Felkészülés: Miriuta átverője kettőt vágott a Gyirmótnak (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmót 3–2-re győzött a CFR Cluj ellen Horvátországban. A kolozsváriak a Győri ETO-t visszautasító Ciprian Deac duplájával kerültek előnybe, de a gyirmótiak a szünet után egyenlítettek, és a téli szerzemény Gyurján Bence győztes gólt szerzett. A Soroksár kazah csapatot vert meg.
febr. 1
21:35
Női röplabda NB I: csak az MTK nyert idegenben - eredmények (She)
A hat vasárnapi mérkőzésen egyedül az MTK tudott idegenben nyerni a női röplabda NB I-ben.
febr. 1
21:37
Férfi kézi-vb: Omeyer az MVP, két katari az álomcsapatban (She)
Thierry Omeyert, a francia válogatottal aranyérmet nyerő kapust választották meg a katari férfi kézilabda-világbajnokság legjobb játékosának.
febr. 1
21:39
Super Bowl: élő felvezetés az NSO-n! (She)
Seattle Seahawks–New England Patriots. Címvédés lesz vagy Tom Brady immár négy bajnoki gyűrű birtokosaként hajthatja álomra a fejét? A magyar idő szerint hétfő hajnali fél egykor kezdődő XLIX. Super Bowl erre és még sok más kérdésre választ ad. Folyamatosan frissülő cikkünkben próbálunk kedvet csinálni az NFL csúcsmérkőzéséhez.
febr. 1
22:09
Honvéd: olasz klub 25 éves cseh csatára a kiszemelt - sajtóhír (She)
Olasz sajtóhírek szerint a Bp. Honvéd nemzetközi igazgatója, Fabio Cordella ajánlatot tett az olasz Hellas Verona labdarúgójának, a 25 esztendős cseh Michael Rabusicnak. Ügyében holnap születhet döntés.

Keresés