2015. március 1. vasárnap

márc. 1
20:27
Elképesztő mérkőzést nyert a Wolfsburg (Infostart)
A második helyen álló VfL Wolfsburg elképesztő mérkőzésen 5-3-ra nyert a Werder Bremen otthonában a német labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.
márc. 1
20:27
Serie A: a Fiorentina 15 év után nyert ismét az Inter otthonában (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 25. fordulójában a Fiorentina Mohamed Szalah góljával 1–0-ra nyert az Inter otthonában – erre 2000 májusa óta először került sor.
márc. 1
20:29
Chelsea: kiszivárogott, így néznek ki az új mezek? - képek (She)
Mint arról beszámoltunk, a Chelsea labdarúgócsapata egybehangzó angol sajtóhírek szerint mezszponzori szerződést kötött a Yokohamával, a japán gumigyártó évente 40 millió fontot fizet majd a londoniaknak, több mint kétszer annyit, mint a jelenlegi támogató, a Samsung. Nem kellett sokat várni, már meg is jelentek az interneten a fotók az új mezekről, amelyeket a 2015–2016-os idényben használhatnak…
márc. 1
20:45
Bundesliga: Bas Dost ezúttal duplázott (She)
A Wolfsburg látványos, gólgazdag mérkőzésen 5–3-ra legyőzte a Werder Brement a Bundesliga 23. fordulójában. Bas Dost ezúttal két góllal vette ki a részét csapata sikeréből.
márc. 1
20:47
NB I: a Fradi győzni tudott Dunaújvárosban is (She)
Folytatódott a Ferencváros jó idei sorozata: a zöld-fehérek Roland Lamah találatával elhozták a három pontot Dunaújvárosból a labdarúgó NB I tizennyolcadik fordulójának záró mérkőzésén.
márc. 1
20:49
Férfi kosár: Lóránt győztes meccsen állította be a szezoncsúcsát (She)
Az olasz férfi kosárlabda-bajnokság 20. fordulójában a Consultinvest Pesaro a Virtus Acea Roma vendégeként nyert négy ponttal (80–76), a győzelemből döntő érdemeket szerzett Lóránt Péter.
márc. 1
20:51
Németország: Marozsánék folytatták az éllovasok üldözését (She)
A Marozsán Dzsenifert végig a soraiban tudó 1. FFC Frankfurt hazai pályán 4–1-re megverte a Jenát a német női élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában, ezzel sorozatban a negyedik győzelmét könyvelhette el. A magyar származású, de német válogatott középpályás csapatának hátránya továbbra is öt, illetve három pont a Wolfsburg, valamint a Bayern München mögött.
márc. 1
20:53
SEHA-liga: időnként döcögött, de megvan a 17. veszprémi siker (She)
A SEHA-liga alapszakaszának utolsó előtti, 17. fordulójában az MKB-MVM Veszprém 24–21-re nyert Varasdon a HC PPD Zagreb ellen, így továbbra is hibátlan mérleggel áll az első helyen.
márc. 1
21:03
La Liga: az Atlético pontokat hagyott Sevillában (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 25. fordulójában a címvédő Atlético Madrid gól nélküli döntetlent ért el Sevillában.
márc. 1
21:21
NB I: Gerával és Hajnallal talán mi nyerünk… - Dobos Barna (She)
Folytatódott a Ferencváros jó idei sorozata: a zöld-fehérek Roland Lamah találatával elhozták a három pontot Dunaújvárosból a labdarúgó NB I tizennyolcadik fordulójának záró mérkőzésén. A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón mindkét szakember kiemelte a Gera Zoltán, Hajnal Tamás kettős teljesítményét.
márc. 1
21:23
Chelsea: erre nem számított, mikor megdobta Diego Costát… (She)
Mint arról beszámoltunk, a Chelsea nyerte meg az angol Ligakupát, miután a döntőben 2–0-ra legyőzte a Tottenhamet. A találkozó a gólok mellett egy meglepő jelenetet is hozott, ugyanis Diego Costa nem pont úgy reagált a Spurs egyik drukkerének dobására, mint az várható lett volna…
márc. 1
21:25
NB I: „Nem akarom, hogy Isten megsértődjön, reális a 2-2” (She)
Ritka az olyan meccs, amikor mindkét edző nagyjából elégedett az eredménnyel. A Győri ETO FC–Videoton (2–2) NB I-es bajnoki után Miriuta László és Joan Carrillo is így nyilatkozott.
márc. 1
21:39
Győzelemmel kezdte a tavaszt a Ferencváros (Infostart)
A dobogós helyekért harcoló Ferencváros egygólos győzelmet aratott az újonc és bennmaradásért küzdő Dunaújváros vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.
márc. 1
21:57
Rögbi: a céltalan angoloknak nem volt esélyük Írországban (She)
A 2015-ös rögbi Hat Nemzet-kupa harmadik fordulójában Wales és Olaszország is vendégként nyert – előbbi Franciaországban, utóbbi Skóciában –, míg a forduló rangadóján Anglia kikapott Írországban
márc. 1
21:59
Angol Ligakupa: Mindenkinek küldöm a puszikat - Mourinho (She)
A Chelsea nyerte meg az angol Ligakupát, miután a döntőben 2–0-ra legyőzte a Tottenhamet. José Mourinho, a „kékek" menedzsere olyan boldog, mint amikor az első trófeáját nyerte, de a Spurst irányító Mauricio Pochettino is elégedett a játékosaival.
márc. 1
22:01
NB I: Juhász a kapott győri gólok tendenciájában reménykedik (She)
Hiába vezetett negyvenpercnyi játék után már két góllal is a Győr otthonában a Videoton, Miriuta László bátran cserélt, legénysége pedig a 90. percre kiegyenlítette az állást a labdarúgó NB I 18. fordulójának rangadóján. Értékelések.
márc. 1
22:03
Vívás: Márton arany-, Dósa ezüstérmes a junior Eb-n (She)
Női kardban Márton Anna megvédte címét, férfi tőrben Dósa Dániel pedig ezüstérmet szerzett vasárnap a junior vívó Európa-bajnokságon.
márc. 1
22:33
Tenisz: Nadal az esőt is legyőzve lett bajnok Buenos Airesben (She)
Rafael Nadal dolgát Juan Mónaco nem, az eső azonban megnehezítette a Buenos Aires-i férfi tenisztorna fináléjában, a spanyol keze azonban így sem remegett meg, könnyedén győzte le argentin riválisát.
márc. 1
22:51
NB I: Böde elárulta, hogy mit veszített a góltalansággal (She)
„Súlyos” árat fizetett Böde Dániel, miután nem sikerült kapuba találni az FTC-ben a Dunaújváros elleni mérkőzésen a labdarúgó NB I-ben. Értékelések.
márc. 1
22:53
La Liga: a Real Madrid nem bírt a Villarreallal (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 25. fordulójában a listavezető Real Madrid hazai környezetben nem bírt a Villarreallal. A fordulót követően így két pontra csökkent a második helyen álló Barcelona hátránya.
márc. 1
23:09
Ligue 1: Ibra nélkül nem ment, a PSG ikszelt a Monacóval (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 27. fordulójának záró mérkőzésén az AS Monaco 0–0-s döntetlent játszott a Paris Saint-Germainnel, amely így képtelen volt kihasználni az éllovas Lyon bukdácsolását.
márc. 1
23:11
Serie A: gólerős védő okozta a Napoli vesztét (She)
A Serie A 25. fordulójában a Torino hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Napolit. A mérkőzés egyetlen gólját az utóbbi időben igen eredményes védő, Kamil Glik szerezte.
márc. 1
23:27
Otthon rontott a Real Madrid (Infostart)
A listavezető Real Madrid hazai környezetben csak 1-1-es döntetlent játszott a Villarreal együttesével a spanyol labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának vasárnapi játéknapján.
márc. 1
23:45
NS: Dárdai szerencséje; A tavasz színe a zöld - hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:

Keresés