2015. március 11. szerda

márc. 11
0:00
NFL: Gore Indianapolisban, Andre Johnson is érkezhet (She)
Nem tétlenkednek Indianapolisban a szabadügynökpiac nyitányán, megegyeztek a kiváló futó Frank Gore-ral, de a hírek szerint még a csoportriválistól menesztett Andre Johnson sztárelkapó is a Coltsban köthet ki.
márc. 11
0:18
NS: Véber György: Hibáztam; ajánlatok Tomoriért; ki a bohóc? - szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:
márc. 11
1:12
BL: Paulo Sousa csalódott, ugyanakkor büszke is (She)
A Porto 4–0-s sikerével, 5–1-es összesítéssel bejutott a Bajnokok Ligája legjobb nyolc csapata közé. A portugál gárda mestere, Julen Lopetegui elmondása szerint egyelőre nem gondolnak a következő ellenfélre, csak örülnek a sikernek, a Baselt irányító Paulo Sousa pedig bár az eredmény miatt csalódott, összességében büszke csapata BL-szereplésére.
márc. 11
2:42
NFL: 5 év, 70 millió dollár - Revis visszatér a Jetshez (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New York Jets régi-új játékosával, Darrelle Revisszel erősítette meg a keretét. A New England Patriotscal bajnoki címet nyerő 30 éves szélső hátvéd ötéves szerződést kötött New Yorkban, kontraktusa értelmében akár 70 millió dollárt is kereshet, ebből pedig 39 milliót garantáltan meg is kap.
márc. 11
6:54
Felkészülés: horvát csapattól kapott ki a Kaposvár (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Kaposvári Rákóczi a horvát első osztályú Slaven Belupo otthonában, Kaproncán játszott felkészülési mérkőzést. A házigazdák egygólos hátrányt követően a második félidőben fordították a maguk javára a találkozót, és végül 4–2-re nyertek – számolt be róla a Kaposvár honlapja.
márc. 11
7:12
F1: a bíróság szerint Van der Garde a Sauber egyik pilótája (She)
A viktóriai állami bíróság szerdán úgy döntött, Giedo van der Gardénak joga van ahhoz, hogy a 2015-ös idényben a Sauber-istálló pilótája legyen, azaz neki kell vezetnie a svájci csapat egyik autóját. A csapat fellebbezett az ítélet ellen, az esetet csütörtökön újratárgyalják.
márc. 11
7:12
Visszavágásra készül a PSG Londonban (Metropol)
Két olyan mérkőzést rendeznek ma a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, amelynek az első felvonása döntetlennel zárult.
márc. 11
7:30
Tenisz: Fucsovics Márton sikerrel kezdett a kínai tornán (She)
A sikeres Davis-kupa-hétvége – két győzelem egyesben és egy párosban – után győzelemmel rajtolt a kínai Kantonban zajló ATP-challenger-tornán Fucsovics Márton.
márc. 11
7:48
BL: Chelsea vagy PSG? Bayern vagy Sahtar? - program (She)
Ma újabb két hely talál gazdára a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében: a 16 között a Chelsea a párizsi 1–1 után fogadja a PSG-t, míg a Bayern München a gól nélküli idegenbeli találkozó után látja vendégül a Sahtar Donecket. A találkozókról a Nemzeti Sport Online-on élő, szöveges tudósítást olvashatnak!
márc. 11
7:50
NHL: a Rangersé a New York-i derbi, 9 gól St. Louisban (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokságban (NHL) a New York Rangers 2–1-re nyert a New York Islanders vendégeként. A St. Louis Blues hazai jégen 5–4-re győzött a Winnipeg Jets ellen.
márc. 11
8:06
Elmaradt a fehérvári ünnep (Metropol)
Két győzelemmel állt az EBEL negyeddöntőjének első két meccse után a Fehérvár AV19 az osztrák Vienna Capitalsszel szemben.
márc. 11
8:24
NBA: James a Cavs passzkirálya; száguld a Spurs (She)
LeBron James immár egyedül a Cleveland Cavaliers történetének legtöbb asszisztot jegyző játékosa: a Cavs fejpánt nélkül játszó húzóembere a Dallas Mavericks elleni idegenbeli NBA-alapszakaszmeccs második negyedében osztotta ki 4207. gólpasszát a franchise mezében, így a pontok, a hárompontosok, a labdalopások és a játékpercek után újabb kategóriában iratkozott fel a klubtörténeti első helyre…
márc. 11
8:26
F1: a brit lap szerint a Magyar GP a 2. legjobb Európában (She)
A Formula–1-es idény előtt a brit The Telegraph internetes oldala szubjektív rangsort készített a 2015-ös szezon versenyeinek otthont adó 20 pályáról. A Magyar Nagydíjat rendező Hungaroring az előkelő 5. helyre került, az európai helyszínek közül csak Monte-Carlo előzi meg.
márc. 11
8:39
Kerékpár: Contador vagy Nibali, esetleg más lesz a befutó? (Agroinform)
Szerdán elrajtol az 50. Tirreno-Adriatico, amelynek apropóján górcső alá vettük az esélyeket.
márc. 11
8:42
Babos nem jutott főtáblára Indian Wells-ben (Metropol)
A magyar teniszező a keménypályás tenisztorna selejtezőjének második fordulójában kikapott a belga Alison Van Uytvancktől.
márc. 11
9:00
Indian Wells-i tenisztorna - Babos nem jutott főtáblára (Infostart)
Babos Tímea kikapott a belga Alison Van Uytvancktől az 5,381 millió (1,51 milliárd forint) összdíjazású Indian Wells-i keménypályás tenisztorna selejtezőjének második fordulójában, így nem jutott főtáblára.
márc. 11
9:00
Kézi: „Tomoriért szinte a teljes BL-élmezőny bejelentkezett” (She)
A bajnoki alapszakasz utolsó fordulójának rangadóján, az FTC-Rail Cargo Hungaria–Győri Audi ETO KC mérkőzésen a hazaiak már nem érhetik utol pontszámban az éllovas ETO-t, és az FTC második pozíciója sincs veszélyben. Mégis telt ház lesz. Este hattól Tomori Zsuzsanna lehet a kulcsfigura, és nem csak úgy, mint máskor.
márc. 11
9:02
BL: Ebben a szezonban már nem nyilatkozom! - C. Ronaldo (She)
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid támadója nagyon ideges volt a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Schalkétől elszenvedett 4–3-as hazai vereséget követően. Bár a királyiak 5–4-es összesítéssel továbbjutottak, a portugál azt mondta, ebben a szezonban már nem nyilatkozik a sajtónak.
márc. 11
9:18
Bajnokok Ligája - Ronaldo a legeredményesebb az európai kupákban (Infostart)
Minden idők legeredményesebb labdarúgója lett az európai kupák összesítésében a portugál Cristiano Ronaldo. A Real Madrid sztárja a Schalke 04 elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján kedden este kétszer talált be, így már 78 találatnál jár.
márc. 11
9:18
NB I: „Hibáztam, de dolgozok a külföldi megkeresésekért” (She)
Mint megírtuk, az MTK 2–0-ra legyőzte a Honvédot a labdarúgó NB I 19. fordulójában. A kék-fehérek második találatát Csiki Norbert szerezte, akinek ez volt a harmadik gólja a bajnokságban. A 23 éves támadóért korábban Hollandiából és Belgiumból is érdeklődtek, azonban konkrét ajánlatot nem kapott. Ennek okairól és céljairól beszélt Csiki Norbert az NSO Tv-nek.
márc. 11
9:33
Női kézilabda: Ezúttal a presztízs a tét a Fradi-Győr meccsen (Agroinform)
Az alapszakaszt ugyan a Győr nyerte, de a Fradi felzavarhatja az állóvizet a rájátszás előtt.
márc. 11
9:36
Fucsovics nyolcaddöntős (Infostart)
Fucsovics Márton magabiztos győzelemmel jutott be a nyolcaddöntőbe szerdán az 50 ezer dollár összdíjazású kantoni keménypályás férfi tenisztornán.
márc. 11
9:36
Légiósok: NB II után Amerika - újabb magyar az USA-ban (She)
Az egyesült államokbeli USL-ben szereplő Oklahoma City Energyben folytatja pályafutását Tóth Péter, aki a legutóbb az NB II-es Zalaegerszeg labdarúgója volt.
márc. 11
10:30
F1: Van der Garde készen áll, újabb pereskedés előtt a Sauber (She)
Giedo van der Garde állítja, készen áll a versenyzésre a hét végi Ausztrál Nagydíjon. A holland pilóta bírósági per megnyerésével szerzett jogot arra, hogy 2015-ben a Sauber pilótája legyen, de a Marcus Ericssont és Felipe Nasrt nevező csapat fellebbezett az ítélet ellen, és még bízik benne, hogy semmissé teheti Van der Garde aláírt szerződését.
márc. 11
10:32
FTC: versenyzőként is segít a háromszoros világbajnok (She)
A háromszoros duatlon világbajnok Csomor Erika a jövőben edzőként és versenyzőként is segíti a Ferencváros triatlon szakosztályát – számolt be róla a fradi.hu.
márc. 11
10:48
Brazília: pontlevonás a játékosoknak tartozó kluboknak (She)
A brazil futballklubokat pontlevonással sújtják a jövőben, ha tartoznak játékosaiknak. A helyi szövetség keddi közlése szerint fordulónként három pontot vonnak le az adott egyesülettől mindaddig, amíg nem törleszti adósságát az érintett labdarúgóknak.
márc. 11
10:50
MU: Falcao mélypontja, U21-es meccsen játszott, gólt nem lőtt (She)
Az Arsenal elleni FA-kupa-mérkőzés kilencven percét végig a kispadon töltő Radamel Falcao kedden a Manchester United U21-es csapatában már a pályán volt, de gólt nem tudott szerezni a heti 250 ezer fontot kereső kolumbiai csatár a Tottenham elleni bajnoki találkozón. A szintén felnőttkerettag Rafael azonban vágott egy nagyot, a találkozó 1–1-es döntetlennel végződött.
márc. 11
11:06
BL: Ez ilyen szakma, az állásommal játszom - Guardiola (She)
Pep Guardiola, a labdarúgó Bajnokok Ligájában a Sahtar Doneck elleni negyeddöntő visszavágójára készülő Bayern München vezetőedzője elmondta, tudja, milyen következményei lehetnek annak, ha szerda este elbúcsúznak a bajorok a sorozattól. Edzői nyilatkozatok.
márc. 11
11:06
Vérig sértődött Cristiano Ronaldo! (Blikk)
Madrid - A Real Madrid 4-3-re kikapott hazai pályán a Schalkétól a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján, viszont 5-4-es összesítéssel.
márc. 11
11:06
Ancelotti: mindenből több kell (Metropol)
A Real Madrid vezetőedzője szerint a közönség teljesen jogosan fütyülte ki játékosait kedden este, amikor a címvédő csapat hazai pályán 4-3-ra kikapott a Schalke 04-től.
márc. 11
11:08
Női kézi: Korsós és Lukács is a spanyolok elleni keretben (She)
Németh András szövetségi kapitány kihirdette a magyar női kézilabda-válogatott keretét a március 21-i érdi mérkőzésre, amelyen az Európa-bajnoki ezüstérmes Spanyolország ellen lép pályára a nemzeti csapat.
márc. 11
11:10
Újpest: Nem lenne korrekt Ojóra kihegyezni a gyengébb ratjtot - Kovács Z. (She)
Kovács Zoltán, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest sportigazgatója szerint nem szabad egyedül Kim Ojo nyakába varrni, hogy nem sikerült a legjobban a tavaszi szezonkezdet. A lilák két meccsen csak egy pontot szereztek a bajnokságban, a Magyar Kupa negyeddöntőjében pedig a csak döntetlent értek el Gyirmóttal szemben.
márc. 11
11:12
MLSZ: villanyfényben fogadja a Sopron a Siófokot (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága megváltoztatta egy NB II-es és egy NB III-as találkozó kezdési időpontját.
márc. 11
11:24
Újpest: Nem lenne korrekt Ojóra kihegyezni a gyengébb rajtot - Kovács Z. (She)
Kovács Zoltán, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest sportigazgatója szerint nem szabad egyedül Kim Ojo nyakába varrni, hogy nem sikerült a legjobban a tavaszi szezonkezdet. A lilák két meccsen csupán egy pontot szereztek a bajnokságban, a Magyar Kupa negyeddöntőjében pedig csak döntetlent értek el Gyirmóttal szemben.
márc. 11
11:26
Autósport: Newey fia lesz Schumacher fiának F4-es csapattársa (She)
Akármilyen eredményeket is ér el a holland Frits van Amersfoort csapata a német Formula–4-es bajnokság 2015-ös idényében, a marketingversenyt máris megnyerte: Michael Schumacher fia után ugyanis Adrian Newey fiát is szerződtette pilótának.
márc. 11
11:42
La Liga: összetűzött Simeonéval, távozhat az Atleti támadója (She)
Mario Mandzukic, a spanyol élvonalbeli Atlético Madrid horvát labdarúgója összetűzött edzőjével, Diego Simeonéval és sajtóhírek szerint nyáron elhagyhatja a spanyol címvédőt. Edinson Cavani pótolhatja a balhés csatárt.
márc. 11
11:57
Indian Wells-i tenisztorna: Ki állítja meg Serena Williamset? (Agroinform)
Szerdán a napsütötte Kaliforniában kezdetét veszi az Indian Wells-i tenisztorna - női esélylatolgatás.
márc. 11
12:00
Budapest rendezi a 2017-es vizes vb-t (Infostart)
Budapest rendezi a 2017-es vizes világbajnokságot - jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján Orbán Viktor miniszterelnök, miután aláírta Cornel Marculescuval, a Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) ügyvezető igazgatójával az erről szóló szerződést.
márc. 11
12:00
ZTE: gyűjtést szervez a klub a fiatal tehetség felépüléséért (She)
Gyűjtést szervez a ZTE az U14-es csapat játékosa, Horváth Krisztofer felépüléséért. A fiatal játékos nyirokmirigyrákkal küzd, betegségét januárban diagnosztizálták, de azóta megkezdték kezelését.
márc. 11
12:02
Argentína: Di María befért, Icardi nem - itt a keret (She)
Kihirdette keretét a Salvador és az Ecuador elleni felkészülési mérkőzésekre Gerardo Martino, az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Ángel Di María, a Manchester United középpályása gyenge formája ellenére helyett kapott a listán, kimaradt viszont Mauro Icardi, az Internazionale támadója és Franco Di Santo, a Werder Bremen játékosa. Paulo Dybala, a Palermo csatára és Luciano…
márc. 11
12:04
Lombard: Szűcs Lajost egy budapesti kórházban kezelik (She)
Szűcs Lajost, a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa kapusát tüdőgyulladás gyanújával egy budapesti kórházba küldték.
márc. 11
12:06
Vizes vb: Budapest rendezi a 2017-es tornát is! (She)
Budapest rendezi a 2017-es vizes világbajnokságot – jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján Orbán Viktor miniszterelnök, miután aláírta Cornel Marculescuval, a Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) ügyvezető igazgatójával az erről szóló szerződést.
márc. 11
12:08
Videó: lenyűgöző gól - az egész védősort megbénította (She)
Eniola Aluko gyönyörű góllal egyenlített az Anglia-Hollandia női labdarúgó-mérkőzésen a Ciprus-kupán, így 1–1-es döntetlennel ért véget a találkozó. Nézze meg az angolok nigériai származású támadójának remek találatát!
márc. 11
12:18
Vizes-vb: Budapest rendezi a 2017-es versenyt, új pályázat lesz 2021-re (She)
Budapest rendezi a 2017-es vizes-világbajnokságot – jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján Orbán Viktor miniszterelnök, miután aláírta Cornel Marculescuval, a Nemzetközi Úszószövetség (FINA) ügyvezető igazgatójával az erről szóló szerződést.
márc. 11
12:18
Eltiltották a franciák Európa-bajnokát (Metropol)
Loic Korval francia cselgáncsozót, aki tavaly Európa-bajnoki címet szerzett 66 kilogrammban, doppingvétséggel vádolják.
márc. 11
12:20
Barcelona: Reus helyett egy brazilra vetették ki a hálójukat? (She)
Katalán lapértesülések szerint az FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetősége végleg lemondott Marco Reus megszerzéséről, de máris van egy új kiszemeltjük.
márc. 11
12:20
Két év múlva vizes vb lesz Budapesten (Metropol)
Az eseménynek eredetileg Guadalajara adott volna otthon, ám a mexikói város pénzügyi okok miatt egy hónapja visszalépett.
márc. 11
12:22
Wisla: a vezetőség reagált Guzmicsék visszaesésére (She)
A rossz tavaszi szezonkezdet után edzőváltás történt a Guzmics Richárdot foglalkoztató lengyel élvonalbeli labdarúgócsapatnál, a Wisla Krakównál.
márc. 11
12:36
Keretet hirdetett Németh András a spanyolok ellen (Infostart)
Németh András szövetségi kapitány kihirdette a magyar női kézilabda-válogatott keretét a jövő szombati, érdi mérkőzésre, amelyen az Eb-ezüstérmes Spanyolország lesz az ellenfél.
márc. 11
12:36
Videó: Hamilton edzője csupasz hátsójára lövöldözött (She)
Kiválóan szórakozott a 2015-ös Formula–1-es szezon rajtjára készülő Lewis Hamilton, miközben erőnléti edzője, a finn Ville Vihola hátsóját vette célba egy paintballpuskával. Lehet, hogy a kőkemény felkészülési időszak szenvedései miatt állt bosszút a hóban letolt nadrággal álló edzőjén? A fájdalmas ordítás és a hangos nevetés sem maradt el.

Keresés