2015. március 14. szombat

márc. 14
0:15
NB III: a kispestiek a hajrában kitömték a Tiszaújvárost (She)
A labdarúgó NB III Keleti csoportjának egyetlen pénteki mérkőzésén a Budapest Honvéd második csapata hazai pályán 4–0-ra legyőzte a Tiszaújvárost. A szünetben még gól nélküli döntetlenre álló meccsen az utolsó tizenöt percben három találat is esett, ezek közül kettő Koszta Márk nevéhez fűződik.
márc. 14
0:33
EBEL: „Hezitált a Volán, bizonytalan kapussal nyert a Vienna” (She)
Fordulatos csatában kapott ki a Volán a Vienna Capitalstól az EBEL nyolcaddöntőjének negyedik mérkőzésén annak ellenére, hogy a magyar csapat egyáltalán nem panaszkodhatott a szerencsére. Az NSO Tv helyszíni riportja.
márc. 14
0:51
Tenisz: Halep szetthátrányból, A. Radwanska simán nyert (She)
Az Indian Wellsben zajló kemény pályás női tenisztorna második fordulójában a harmadik kiemelt román Simona Halep szetthátrányból verte meg az orosz Daria Gavrilovát, míg a hetedikként rangsorolt lengyel Agnieszka Radwanska két játszmában múlta felül az amerikai Alison Riskét. A kiemeltek közül az olasz Camila Giorgi és a német Angelique Kerber búcsúzott, valamint befejeződtek a küzdelmek a…
márc. 14
3:36
22 éves Garami meccskabátja (Blikk)
Budapest — Kabala segítheti Garami Józsefet (75) az NB I „bajnoki döntőjén”.
márc. 14
5:21
F1: Hamilton az élen, a Red Bull bajban a 3. szabadedzésen (She)
Lewis Hamilton zárta az élen az Ausztrál Nagydíj harmadik szabadedzését, így Nico Rosberg két pénteki elsősége után megmutatta, hogy készen áll a csapattársával szembeni nagy harcra az időmérőn. A németet Sebastian Vettel is megelőzte a Ferrarival, de Rosberg pénteken bizonyította, hogy ennél sokkal gyorsabb tud lenni. Közben a Sauber-per véget ért, úgy tűnik, sikerül megegyezni Giedo van der…
márc. 14
5:57
F1: a Renault módosíthat a legtöbbet a motorján (She)
Szombaton nyilvánosságra hozták, melyik motorgyártó hogy áll a 2015-ös idényben lehetséges motorfejlesztési lehetőségeivel. A legtöbbet még a Renault változtathat a motorján, a legkevesebbet a Mercedes.
márc. 14
6:15
NBA: a Toronto a Bosh-csere óta először legyőzte a Miamit (She)
Több mint öt év kellett ahhoz a Toronto Raptorsnak, hogy ismét legyőzze a Miami Heatet, de az NBA legutóbbi játéknapján sikerült. A legutóbbi sikernél, amely óta 16 meccset játszott egymással a két csapat, Chris Bosh még a kanadaiak játékosa volt. Az Oklahoma City Russell Westbrook tripla duplájával múlta felül a Minnesotát, míg a Golden State úgy kapott ki Denverben, hogy Steve Kerr…
márc. 14
6:33
NHL: három vereség után nyert az Anaheim, ismét ligaelső (She)
Három vereség után ismét győzött az Anaheim Ducks az NHL-ben, így visszavette a vezetést a ligában. A Minnesota otthonában diadalmaskodó kaliforniai csapat 93 ponttal áll, mögötte a St. Louisnak, a Nashville-nek, a New York Rangersnek, a Montrealnak és a Tampa Baynek is 91-91 pontja van.
márc. 14
6:51
F1: Ausztrál Nagydíj, időmérő élőben az NSO-n! (She)
Az idény első időmérő edzése tele van fontos kérdésekkel. Lewis Hamilton vagy Nico Rosberg szerzi meg a pole pozíciót? A Williams vagy a Ferrari pilótája ér oda a 3. rajthelyre? Az utolsó sorba kerül-e a McLaren-Honda? Elindul-e a Manor? Ezekre a kérdésekre a következő egy órában választ kapunk, kövesse az idény első időmérőjét frissülő cikkünkkel!
márc. 14
7:27
Arsenal: a válogatott meccseket is kihagyja a szélső (She)
Alex Oxlade-Chamberlain, az Arsenal labdarúgója négy hetet kénytelen kihagyni sérülése miatt. A játékos combhajlítója húzódott meg – erősítette meg az angol sajtóban Arsene Wenger, az „ágyúsok" menedzsere.
márc. 14
7:45
Légiósok: Szalai megerősítette, problémái vannak (She)
Szombat délután rendezik a Hoffenheim–Hamburg összecsapást is, tehát alkalom nyílhat Szalai Ádám és Stieber Zoltán különmeccsére, csakhogy – amint azt már jeleztük – a Hoffenheim középcsatára combsérüléssel bajlódik, s a Bundesliga hivatalos internetes oldala kizárja a bevethetőségét.
márc. 14
8:21
Tenisz: Fucsovics már elődöntős a kantoni versenyen (She)
Fucsovics Márton 6:2, 3:6, 6:4-re legyőzte a bosnyák Aldin Setkicet a Kantonban zajló, 50 ezer dolláros challenger teniszverseny negyeddöntőjében.
márc. 14
8:23
F1: Hamiltoné a pole Melbourne-ben, a McLaren a mezőny végén (She)
Lewis Hamilton hat tizeddel legyőzte Nico Rosberget a 2015-ös idény első időmérő edzésén a mezőnyből kiemelkedő Mercedes házi csatájában, és a tavalyi futamhoz hasonlóan a pole pozícióból indulhat. A harmadik rajtkocka Felipe Massáé, a Williams brazil pilótája legyőzte a két Ferrarit. A McLaren-Hondák az utolsó sorból startolhatnak, míg a Manor nem indul el az Ausztrál Nagydíjon.
márc. 14
8:57
Hamilton rajtol az élről (Infostart)
A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a Forma-1-es idénynyitó Ausztrál Nagydíj szombati időmérő edzését, így ő rajtol majd az első helyről a vasárnapi futamon.
márc. 14
8:57
F1: töltse le a 2015-ös F1-es idény szurkolói szoftverét! (She)
Elkészült a 2015-ös Formula–1-es idény szurkolói szoftvere. Töltse le, majd töltögesse ön is a táblázatokat, amelyek aztán maguktól kiszámolják, amit lehet!
márc. 14
8:59
DVTK: Hiába ordítottam a kispadról - Tomiszlav Szivics (She)
A Pécsi MFC pénteken kétgólos hátrányból tudott egyenlíteni, és szerzett így pontot Diósgyőrben az NB I 20. fordulójában. Lássunk egy-két statisztikai érdekességet a meccsről, illetve azt, hogyan értékeltek a lefújást követő sajtótájékoztatón a vezetőedzők.
márc. 14
9:15
Anglia: Bogdán a Gyollaiék elleni meccsen tért vissza (She)
A bokasérüléséből felépülő Bogdán Ádám újra hivatalos mérkőzésen lépett pályára. A magyar válogatott játékos a Bolton Wanderers tartalékcsapatának kapuját védte a Stoke City fiataljai ellen – utóbbiaknál szintén egy magyar, Gyollai Dániel állt a kapuban.
márc. 14
9:15
Indian Wells-i tenisztorna: Serena és Halep is vért izzadt a továbbjutásért (Agroinform)
Az Indian Wells-i tenisztorna pénteki játéknapján a hölgyeknél bemutatkoztak a nagyágyúk - összefoglaló.
márc. 14
9:18
Hamilton rajtol az élről az Ausztrál Nagydíjon (Metropol)
A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a Forma-1-es idénynyitó Ausztrál Nagydíj szombati időmérő edzését.
márc. 14
9:33
Kemény Dénes: nagyon gyorsan el kell készülnie a szuperuszodának (Infostart)
A magyar vízilabda-válogatottak alapvetően a nagyon erős riói olimpiai csapatukkal játszanak majd a 2017-es budapesti világbajnokságon - mondta az InfoRádiónak Kemény Dénes, a magyar szövetség elnöke.
márc. 14
9:51
Győri ETO: az Audi kihátrál a futballcsapat mögül (She)
A Quaestor Csoportnál kialakult helyzet következtében az Audi nem támogatja tovább a cégcsoporthoz tartozó Győri ETO profi labdarúgócsapatát, a jövőben csak az utánpótlást szponzorálja.
márc. 14
9:53
F1: a McLaren nem tudja, mikor tér vissza Alonso (She)
A McLaren-istálló az Ausztrál Nagydíj szombati napján előállt azzal a közleménnyel, amellyel Fernando Alonso barcelonai tesztjének másnapján kellett volna. Azaz kijelentették, sejtelmük sincs arról, mi okozta a balesetet, és lehet, hogy soha nem is fog kiderülni. Azt nem tudják megmondani, Alonso mikor ül autóba legközelebb.
márc. 14
10:09
Premier League: Megtippeljük, mit játszik a Top4 a Premier League-ben (Agroinform)
A Chelsea, a Manchester City, az Arsenal, de még a Manchester United meccsére is van tippünk! Premier League előzetes.
márc. 14
10:27
Ajánló: MTK-Vidi; pályán a Fradi, a Loki és az Újpest is (She)
A labdarúgó NB I 20. fordulójának szombati játéknapja igazi rangadóval indul, hiszen a második helyen álló MTK az éllovas Videotont fogadja Kispesten. Az első osztályban ezen kívül még öt mérkőzést rendeznek, míg az NB II-ben 14 csapat lép ma pályára. Íme, a szombati program.
márc. 14
10:45
Fucsovics elődöntős Kantonban (Infostart)
Fucsovics Márton bejutott az elődöntőbe az 50 ezer dollár összdíjazású kantoni keménypályás férfi tenisztornán.
márc. 14
10:45
F1: Bottasnak nagyon fáj a háta, kórházban vizsgálják (She)
Valtteri Bottast az FIA orvosai kórházba küldték alaposabb vizsgálatra a háta miatt. A Williams finn pilótájának az időmérő alatt fájdult meg a háta, amikor néhány pillanatra elhagyta a pályát az autójával.
márc. 14
11:03
Úszás: önkénteseket várnak a 2017-es vb szervezéséhez (She)
A Magyar Úszószövetség önkéntesek jelentkezését várja, akik segítenek a 2017-es világbajnokság szervezésében.
márc. 14
11:03
Sportfogadás: Ágyúsok, Farkasok és Kanárik is szerepelnek a hétvége legtutibb kombiján (Agroinform)
Lássuk, ezen a hétvégén mely tippeket látják a legtutibbnak a hatharom.com szerkesztői és tippmesterei!
márc. 14
11:06
Győzelemmel mutatkozott be a női világelső (Metropol)
Az első helyen kiemelt, világranglista-vezető Serena Williams győzelemmel mutatkozott be az Indian Wells-i keménypályás tenisztorna női versenyén.
márc. 14
11:39
Férfi kézilabda BL: Már az első meccsen eldöntheti a továbbjutást a Veszprém (Agroinform)
Persze, ha nem úgy játszik Carlos Ortega együttese, mint a legutóbbi két meccsén, Szkopjéban vagy Tatabányán.
márc. 14
11:57
Női kézi: 22 személyt állítottak elő Debrecenben a balhé után (She)
A pénteken lejátszott DVSC–Békéscsaba női kézilabda-mérkőzésen (32–29) kitört verekedés után 22 személyt állítottak elő Debrecenben.
márc. 14
12:00
Az Audi is kihátrál a győri futballcsapat mögül (Blikk)
Az Audi Hungaria azonnali hatállyal felmondja szponzorációs szerződését az NB I-es győri labdarúgócsapatot működtető Győri ETO FC Kft.-vel.
márc. 14
12:15
Chelsea: Mourinho talán már megbánta De Bruyne eladását (She)
Kevin De Bruyne, a Wolfsburg labdarúgócsapatának középpályása pazar formában játszik a német együttesben, aminek kapcsán a Daily Mail feltette a kérdést: megérte-e elküldeni a Chelsea-től a belgát, és helyére Cesc Fabregast szerződtetni?
márc. 14
12:33
Férfi vízilabda ob I - Váratlan Honvéd-vereség a KSI-től (Infostart)
A Honvéd nagy meglepetésre kikapott a KSI-től a férfi vízilabda ob I 23. fordulójának szombat déli nyitómérkőzésén, amelyet a Komjádi uszodában rendeztek meg.
márc. 14
12:33
Kosárlabda: Az idény egyik legfontosabb meccsére készül a Szolnok (Agroinform)
Ha a Szolnok nyerni tud Szlovéniában, akkor akár még a hatodik helyet is megszerezheti az Adria Ligában.
márc. 14
12:36
Az Audi szerződést bontott a Győri ETO FC-vel (Metropol)
Az Audi Hungaria azonnali hatállyal felmondja szponzorációs szerződését az NB I-es győri labdarúgócsapatot működtető Győri ETO FC Kft.-vel.
márc. 14
12:51
Vízilabda ob I: a KSI meglepte a Honvédot (She)
A Honvéd nagy meglepetésre kikapott a KSI-től a férfi vízilabda ob I 23. fordulójának szombat déli nyitó mérkőzésén, amelyet a Komjádi uszodában rendeztek.
márc. 14
13:09
Barca: „Van, aki tehetségesebb, mint Ronaldo és Messi” (She)
Deco, a Porto, a Barcelona és a Chelsea korábbi kiváló labdarúgója Messit tartja a világ legjobbjának, de szerinte Ronaldinho nála és Cristiano Ronaldónál is jobb lehetett volna. A 37 éves portugál José Mourinhót mondta a legjobb edzőnek a korábbi mesterei közül.
márc. 14
13:11
Videó: álomszerű összjáték és gólpassz, zseniális ollózós gól (She)
Az Atlético GO–Goianésia (1–2) brazil állami bajnoki mérkőzésen a vendégek első góljában a csapatmunka és az egyéni képességek szépségei is megcsillantak.
márc. 14
13:13
Hátsó füves: 250-500 euró fix az osztrák hetedosztályban (She)
Tanulságos utazás Ausztriába egy rábatótfalui magyar futballistával. Erről olvashatnak Csillag Péter „Hátsó füves” című blogjában. A régióból a tehetségesebbek tömegével járnak át játszani a határon túlra, és ezen kár csodálkozni: Bartakovics Gábor wallendorfi (lapincsolaszi) példája szerint a helyi legalacsonyabb, hetedik ligában is simán meg lehet keresni havi 250–500 eurós zsebpénzt egy…
márc. 14
13:33
Berúgott volna? Autóparkolóban fekve találták a fideszes polgármestert (Behaviour)
Fördős Attila talán túlzottan is jól érezte magát a német testvérváros Donaueschingen egyik fesztiválján.
márc. 14
13:45
UEFA-tisztújítás: Úgy érzem, tudok segíteni - Csányi Sándor (She)
Hosszú interjút közöl Csányi Sándorral, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnökével az AP amerikai hírügynökség annak kapcsán, hogy a sportvezető pályázik az európai szövetség (UEFA) végrehajtó bizottsági tagságára.
márc. 14
13:47
Győri ETO: Tiszta viszonyokat kell teremteni - Borkai (She)
Győr polgármestere, Borkai Zsolt is elmondta a véleményét a futballklub körül kialakult helyzet kapcsán.
márc. 14
14:03
NB I: MTK-Videoton rangadó élőben az NSO-n! (She)
MTK Budapest–Videoton FC találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
márc. 14
14:03
Serie A: Könnyed szicíliai döntetlennel melegíthet a Juventus a Dortmundra (Agroinform)
Ismét elbukhat a döntetlenkirály Roma, de a Juventust is csak egy ponttal gazdagítanánk Palermóban.
márc. 14
14:39
Alpesisí-vk: Hirscheré az óriás-műlesiklók kristálygömbje (She)
Szombaton a nőknél a svédországi Aréban műlesikló-, a férfiaknál a szlovéniai Kranjska Gorán óriás-műlesikló-futammal folytatódott az alpesisí-világkupa. Előbbieknél az amerikai Mikaela Shiffrin, utóbbiaknál pedig a francia Alexis Pinturault diadalmaskodott.
márc. 14
14:41
NB II: idegenben nyert a Cegléd, vezet a Gyirmót - ÉLŐ (She)
Szombaton hét találkozót rendeznek meg a labdarúgó NB II 19. fordulójából. Kövesse velünk a mérkőzéseket élő eredménykövető hírünk segítségével!
márc. 14
14:57
Indian Wells-i tenisztorna: Djokovics-Bagdatisz a nap slágermeccse (Agroinform)
Az Indian Wells-i tenisztorna szombati játéknapján a férfiaknál is megkezdődnek a második körös küzdelmek.
márc. 14
15:15
Videó: Szalai „fiúbandája” a felejthetetlen gólörömök között (She)
A német klubfutball múltjával, jelenével és jövőjével foglalkozó Bundesliga Fanatic oldal egy szubjektív listában szedte össze a bajnokság közelmúltjának felejthetetlen gólörömeit, amelyek közé a jelenleg a Hoffenheimben futballozó Szala Ádám is bekerült, még a mainzi évekből.
márc. 14
15:17
Real Madrid: az argentin ígéret Ödegaard útját követheti (She)
A Marca értesülései szerint a Real Madrid a nyáron egy évre kölcsönveszi Augusto Batallát, a River Plate 18 éves argentin kapusát.

Keresés