2015. március 3. kedd

márc. 3
0:00
Skócia: a korábbi győri szélső aláírt a dobogós csapathoz (She)
A korábban a Győri ETO-t, később a Kaposvárt erősítő Tarmo Kink a skót labdarúgó-élvonalban harmadik helyen álló Invernessnél folytatja pályafutását.
márc. 3
7:12
NBA: balhé Miamiban, három játékost is kiszórtak a bírók (She)
Sportszerűtlen jelenetek sorával és három kiállítással fűszerezett összecsapáson győzte le a Miami Heat 115–98-ra a Phoenix Sunst az NBA legutóbbi játéknapján. A Toronto ötmeccses vereségsorozatnak vetett véget a Philadelphia legyőzésével.
márc. 3
7:14
Liverpool: hét év után először nyereséges a klub (She)
A Liverpool labdarúgócsapata gazdaságilag nyereséges évet zárt 2014-ben. Ilyenre utoljára hét éve volt példa – derült ki a klub közleményéből.
márc. 3
7:15
Döntetlen a Roma-Juventus rangadón (Metropol)
Nem bírt egymással, így 1-1-es döntetlent játszott a második és a listavezető.
márc. 3
7:30
NHL: mindkét főcsoport éllovasa kikapott idegenben (She)
A Keleti és a Nyugati főcsoport listavezetője is vereséget szenvedett Észak-Amerika másik felén, a keleti éllovas Montreal Canadiens 4–0-ra kikapott San Joséban, míg a nyugati első Nashville 4–1-es vereséget szenvedett a New York Rangerstől.
márc. 3
7:48
Ajánló: hét közi forduló a PL-ben, kupa a németeknél - program (She)
Az európai kupákban ezen a héten nem játszanak mérkőzéseket, így a futballhatalmak a következő napokban folytatják saját kupaküzdelmeiket, míg Angliában a Premier League-ben tartanak hét közi fordulót. A Southampton bajnokija mellett a Dortmund drezdai vendégjátéka kerül képernyőre.
márc. 3
8:24
Serie A: Tévez a Roma ellen jelesre vizsgázott a Pirlo-tételből (She)
Hétfő este az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 25. fordulójában az AS Roma tíz emberrel pontot mentett a listavezető Juventus ellen. A fővárosiak vezetőedzője, Rudi Garcia szerint az utolsó 20-30 perc alapján csapata többet érdemelt volna, míg Massimiliano Allegri, a Juve szakvezetője mérges a döntetlent miatt.
márc. 3
8:42
Játékossors: a Pápa korábbi kiszemeltje hazájában folytatja (She)
A fehérorosz labdarúgó-élvonalban szereplő Naftan Novopolotszknál folytatja pályafutását Andrej Lebegyev, a nyáron a Lombard Pápa által kiszemelt középpályás.
márc. 3
8:44
Haladás: Illés megmagyarázta a Koman-féle félreértést (She)
Illés Béla szerint szerencsétlen félreértés okozta a Haladás szurkolótábora és Koman Vladimir szombati afférját.
márc. 3
9:00
Honvéd: Hemingway várja a drukkerek javaslatait (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest hivatalos honlapján megjelent felhívásban arra kérte szurkolóit, hogy az új stadionnal kapcsolatos ötleteiket, javaslataikat osszák meg a klubvezetőséggel.
márc. 3
9:03
Kidőlt Dárdai legjobb csatára (Metropol)
Ebben a szezonban már nem számíthat Julian Schieber játékára Dárdai Pál a Herthánál.
márc. 3
9:18
Kick-box: Galambos Péter lett az új elnök (She)
Február 28-án tartotta rendkívüli tisztújító közgyűlését a Magyar Kick-box Szövetség. A tisztújításra a korábbi elnök, dr. Leyrer Richárd tragikus hirtelenséggel bekövetkezett halála miatt volt szükség. A közgyűlés résztvevői, a jelenlegi, 2016- ig tartó ciklus végéig elnököt és négy alelnököt, valamint új felügyelő bizottságot választottak.
márc. 3
9:20
ETO: a Vidi-meccsen lecserélt védő sérülése nem súlyos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO védője, Marko Dinjar sérülése nem súlyos – számolt be róla a Rába-partiak hivatalos honlapja.
márc. 3
9:22
Hertha: Dárdai már nem számíthat legjobb csatárára (She)
Ebben a szezonban már nem számíthat Julian Schieber játékára Dárdai Pál, a német labdarúgó-bajnokságban a bennmaradásért küzdő Hertha BSC vezetőedzője, mert a csatárnak meg kell műteni a sérült bal térdét.
márc. 3
9:33
Premier League: A Chelsea újabb londoni riválisát ütheti ki (Agroinform)
Hétközi fordulót rendeznek a Premier League-ben, négy tippel készültünk rá.
márc. 3
9:36
Dárdai nem számíthat legeredményesebb csatárára (Infostart)
Ebben a szezonban már nem számíthat Julian Schieber játékára Dárdai Pál, a német labdarúgó-bajnokságban a bennmaradásért küzdő Hertha BSC vezetőedzője, mert a csatárnak meg kell műteni a sérült bal térdét.
márc. 3
9:36
FTC: Dominálni akarunk, az ellenfél gondja, hogyan állít meg minket - Hajnal (She)
Hajnal Tamás, a Ferencváros rutinos középpályása 18 év után játszott ismét mérkőzést az NB I-ben. A Dunaújváros elleni összecsapást álmatlan éjszakák előzték meg, úgy véli, hogy a három pont megszerzése volt a lényeg a találkozón, a jövőt tekintve pedig amondó, ők mindig dominálni és támadni akarnak, és legyen az ellenfelek gondja, hogyan állítanak meg ennyi támadó szellemű játékost.
márc. 3
9:54
Egervári ismét szövetségi kapitány lehet (Blikk)
Budapest - Egervári Sándor nemzetközi feladatok előtt áll. A magyar labdarúgó-válogatott egykori szövetségi kapitánya arról beszélt: elképzelhető, hogy hamarosan egy külföldi nemzeti csapat kispadjára ülhet le.
márc. 3
9:54
NB I: Rossi csak az egyik új igazolással elégedett, a többi meg... (She)
Marco Rossi szerint a Nyíregyháza elleni bajnoki labdarúgó-mérkőzésen az újoncok közül csak Josip Elez nyújtott olyan teljesítményt, ami előrelépést jelent a Honvédnak. A csapatban bekövetkezett változásokról George F. Hemingway, a klub tulajdonosa, Marco Rossi vezetőedző és a szurkolók is elmondták véleményüket az NSO Tv-nek.
márc. 3
9:56
Man. City: Ancelotti, Guardiola, Benítez - már válogat a sajtó (She)
A Manchester City múlt héten elszenvedett két veresége elég volt ahhoz, hogy meginduljanak a találgatások Manuel Pellegrini jövőjéről. Az angol sajtóban már az utódját is kiszemelték: Josep Guardiola, Carlo Ancelotti vagy Rafael Benítez érkezhet.
márc. 3
9:58
Női kézilabda: Oguntoye újra szlovák válogatott lehet (She)
Dusan Poloz, a szlovák női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya azt tervezi, hogy a márciusi felkészülési mérkőzéseken az Érd kapusának, Oguntoye Viktóriának is lehetőséget ad.
márc. 3
10:12
NHL - Nyolc vereség után nyert otthon a San Jose (Infostart)
A San Jose Sharks 4-0-ra nyert a vendég Montreal Canadiens ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) hétfői játéknapján, így sorozatban nyolc elveszített mérkőzés után diadalmaskodott újra hazai környezetben.
márc. 3
10:12
Már nem is játszhat a pedofíliával vádolt sztárfocista! (Blikk)
Sunderland - Nagy bajba került Adam Johnson, a Sunderland angol válogatott labdarúgója, aki egy 16 évnél fiatalabb lánnyal létesített szexuális kapcsolatot, amit tiltanak a szigetországi törvények. A játékost hétfőn őrizetbe vették.
márc. 3
10:12
Barcelona World Race: Fa Nándorék sebességi csúcsa (She)
A Spirit of Hungary, fedélzetén Fa Nándorral és Conrad Colmannal – egy 10 órás időszakban 18.4 csomós (34 km/óra) átlagsebességgel haladva – 24 óra alatt 416.94 tengeri mérföldet (771 km) tett meg a Barcelona World Race földkerülő vitorlásversenyen.
márc. 3
10:14
Fa Nándorék sebességi csúcsa (Infostart)
A Spirit of Hungary, fedélzetén Fa Nándorral és Conrad Colmannal - egy 10 órás időszakban 18,4 csomós (34 km/óra) átlagsebességgel haladva - 24 óra alatt 416,94 tengeri mérföldet (771 km) tett meg a Barcelona World Race földkerülő vitorlásversenyen.
márc. 3
10:15
Sebességi csúcsot döntöttek Fa Nándorék (Metropol)
24 óra alatt 771 km kilométert tettek meg vitorlázva.
márc. 3
10:30
NBA - Botrányos meccs Miamiban (Infostart)
A Miami botrányos, három kiállítással tarkított mérkőzésen verte meg a vendég Phoenixet az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) hétfői játéknapján.
márc. 3
10:30
Videó: majdnem agyoncsapta a palánk a kosarast (She)
Pete Rakocevic csupán nyolc percet játszott a hétvégi Northern Illinois–Central Michigan (73–55) egyetemi kosárlabda-mérkőzésen. A hazaiak játékosát azonban nem a kiemelkedő teljesítménye, hanem egy szerencsésen megúszott baleset miatt jegyezték meg a szurkolók. Centiken múlt, hogy nem lett tragédia az esetből.
márc. 3
10:32
Real Madrid: CR megint 30 - erre még Messi sem volt képes (She)
Cristiano Ronaldo, a spanyol élvonalbeli Real Madrid háromszoros aranylabdás sztárja a Villarreal elleni bajnokin (1–1) betalált, s ezzel történelmet írt.
márc. 3
10:48
Anglia: Beckham legidősebb fia az MU-ban köthet ki (She)
Mint korábban megírtuk, David Beckham legidősebb fiát, a 15 éves Brooklynt a szezon befejeztével nem marasztalják az Arsenal akadémiáján. Az angol sajtóban azt sem tartották elképzelhetetlennek, hogy a fiatal játékos visszavonul, de a legfrissebb hírek már arról szólnak, hogy apja nyomdokaiba lépve a Manchester Unitednél köthet ki.
márc. 3
10:50
Floorball: a Tűzmadarak elégették a Pillangók előnyét (She)
A hét végén szünet volt a férfi floorballbajnokságban, csak a női bajnokságban rendeztek mérkőzéseket – mindkét összecsapás döntetlennel zárult.
márc. 3
11:06
Megyei foci: előbb szörnyű sérülés, majd tömegverekedés (She)
Szörnyű sérülés történt a vasárnapi Hőgyész–Bölcske II. (3–2) őszről elhalasztott Tolna megyei harmadosztályú labdarúgó-mérkőzésen. A tolnaifoci.hu beszámolója szerint egy ártalmatlan szituáció után az egyik játékos olyan szerencsétlenül esett, hogy megrepedt a lépe, amit el kellett távolítani, a gyomra pedig megtelt vérrel.
márc. 3
11:06
Börtönbe vonul a sí-világbajnokság sztárja (Blikk)
Falun - Börtönbe kerül a svédországi északisí-világbajnokság norvég sztárja. Petter Northug tavaly májusban ittasan okozott súlyos balesetet, majd félrevezette a rendőröket, ezért 50 nap börtönre és komoly pénzbüntetésre ítélték.
márc. 3
11:08
NFL: szerződést kapott a csapot-papot otthagyó rögbis (She)
Az NFL-ben folytatja pályafutását Jarryd Hayne ausztrál rögbijátékos, akivel a San Francisco 49ers kötött egyéves szerződést szerződtetett.
márc. 3
11:10
Görögország: a bajnokság újraindítását sürgeti a ligaelnök (She)
A bajnokság mihamarabbi újraindítását szorgalmazza Jorgosz Borovilosz, a Görög Labdarúgóliga elnöke.
márc. 3
11:21
Serie A: Isten megbüntette a Romát, de a Juventusnál sem pezsgőznek (Agroinform)
A Zebrák értékes döntetlent játszottak az Olimpicóban, de akár a három pont is meglehetett volna.
márc. 3
11:24
Kézi: a Podravkától és a Breszttől jönnek az új horvát kapitányok (She)
Új szövetségi kapitányai vannak a horvát férfi és női kézilabda-válogatottnak.
márc. 3
11:42
Honvéd: Van az a szint, ami alá nem megyek - Mátyus reagált (She)
Ugyan a nyíregyházi vezetőedző, Mátyus János Pakson elhangzott, nyilvánvalóan neki szóló angol szavai után George F. Hemingway elsőre úgy reagált, hogy neki nem üzent senki semmit, a Budapest Honvéd tulajdonosa a jelek szerint mégis vette a lapot, hiszen a Digi Sport hétfői Reggeli Start című műsorában úgy fogalmazott a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzőjével kapcsolatosan, hogy „bohócokra…
márc. 3
12:00
Galambos Péter lett a kick-box szövetség elnöke (Infostart)
Galambos Péter eddigi alelnököt, a szakág egyik hazai megalapítóját választotta elnökké rendkívüli tisztújító közgyűlésén a Magyar Kick-box Szövetség.
márc. 3
12:00
Férfi kézi BL: nagy visszatérő segíthet a KIF Koldingnak (She)
A dán Politiken napilap beszámolója szerint 41 évesen visszatérhet a pályára minden idők egyik legjobb átlövője, Ólafur Stefánsson. A kiváló balkezes játékost a KIF Kolding-Köbenhavn kereste meg, hogy Kim Andersson sérülése miatt segítsen a csapatra váró feladatok, különösen a horvát PDD Zagreb elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő sikeres megvívásában.
márc. 3
12:02
Női kézi MK: a Győr az Érddel találkozik a döntőért (She)
A Magyar Kézilabda-szövetségben kisorsolták a Török Bódog női Magyar Kupa négyes döntő (március 28-29., Győr) elődöntőinek párosítását. Az MK-végküzdelmek első napján a Ferencváros az MTK-val, a címvédő Győr az Érddel találkozik a fináléba jutásért.
márc. 3
12:18
Tenisz: Bartoli rajongóit kérdezi a visszatérésről (She)
Kikérte rajongóinak véleményét esetleges visszatérésével kapcsolatban Marion Bartoli, a 2013-as wimbledoni teniszbajnokság női győztese.
márc. 3
12:20
F1: a régiek Alonsótól vb-címet, Ricciardótól tartást várnak (She)
Fernando Alonso világbajnok lesz a McLaren-Hondával, de előtte még egy ideig szenvednie kell, állítja Gerhard Berger, a McLaren korábbi osztrák pilótája. A hozzá hasonlóan már visszavonult David Coulthard szerint a Red Bullnál az a nagy kérdés, Daniel Ricciardo hogyan kezeli, ha esetleg alulmarad a csapaton belüli csatában Danyiil Kvjattal szemben.
márc. 3
12:36
Légiósok: Dzsudzsák Balázs akár Katarban is kiköthet (She)
Márciusban tárgyal a szerződéshosszabbításról az orosz Dinamo Moszkva labdarúgócsapatával Dzsudzsák Balázs, aki jól érzi magát az orosz fővárosban. Menedzsere, Vörösbaranyi József a Napi Gazdaságnak ugyanakkor elmondta, Törökországból, Kínából vagy Katarból is érkezhet visszautasíthatatlan ajánlat.
márc. 3
12:54
A görög futballbajnokság újraindítását sürgeti a ligaelnök (Infostart)
A bajnokság mihamarabbi újraindítását szorgalmazza Jorgosz Borovilosz, a Görög Labdarúgó Liga elnöke.
márc. 3
12:54
Serie A: Lichtsteiner nem a góljáért ölelgette Keitát (She)
A Roma és a Juventus hétfőn 1–1-es döntetlent játszott a római Olimpiai Stadionban, így megmaradt a torinóiak kilencpontos előnye a fővárosiakkal szemben. A hangulat kiváló volt, a hazai és a vendégszurkolók is kitettek magukért, a Roma tíz emberrel mentett pontot. Tekintse meg a Serie A rangadójának legjobb fotóiból készült galériánkat!
márc. 3
12:56
Atlétika: tucatnyi magyar a prágai fedett pályás Eb-n (She)
Érmes reményekkel utazik a 12 tagú magyar csapat a csütörtökön kezdődő prágai fedett pályás atlétikai Európa-bajnokságra.
márc. 3
13:12
Videó: létezik ennél szánalmasabb színészkedés? (She)
A hétvégén az ukrán élvonalbeli labdarúgó-bajnokság is felébredt téli álmából, és mindjárt hozta is az egyik legesélyesebb alkotást az idei „Fallon d'Floor”-versenyben.
márc. 3
13:14
F1: Alonso nem indul az Ausztrál Nagydíjon - hivatalos (She)
A február 22-én tesztbalesetet szenvedett Fernando Alonso nem indul az Ausztrál Nagydíjon – adta ki hivatalos közleményben a McLaren-istálló.
márc. 3
13:27
Premier League: Megállnak-e a lejtőn a zuhanó Szentek? (Agroinform)
Jó formában lévő, ámde tartalékos Crystal Palace ellen kellene újra megtalálnia a helyes utat a Southamptonnak.

Keresés