2015. március 4. szerda

márc. 4
0:00
Francia Kupa: nem jött össze a 78 éve látott bravúr (She)
A Saint-Étienne labdarúgócsapata tizenegyesekkel győzött a harmadosztályú Boulogne otthonában, ezzel bejutott a Francia Kupa elődöntőjébe.
márc. 4
5:42
Vállműtét vár az olimpiai bajnok Berki Krisztiánra (Infostart)
Vállműtét vár a lólengés olimpiai, világ- és Európa-bajnokára, Berki Krisztiánra.
márc. 4
6:54
Női válogatott: bravúr lenne a címvédés Horvátországban (She)
A címvédő magyar női labdarúgó-válogatott szerdán megkezdi szereplését az Isztria Kupa elnevezésű horvátországi felkészülési tornán.
márc. 4
6:56
Dortmund: csata az Evertonnal a horvát tehetségért (She)
Ante Coric, a Dinamo Zagreb labdarúgója lehet a következő horvát tehetség, aki európai óriásklubhoz kerül. Horvát lapértesülések szerint a Borussia Dortmund és az Everton is érdeklődik a 17 éves középpályás iránt.
márc. 4
7:30
BVB: Reus sérülésénél halálra ijesztették Kloppot az orvosok (She)
Amint arról korábban beszámoltunk, Marco Reus, a Német Kupában a nyolcaddöntőbe jutó Borussia Dortmund labdarúgója megsérült a kedd esti, Dynamo Dresden elleni mérkőzésen. Jürgen Klopp, a BVB vezetőedzője az ápolásnál arra a következtetésre jutott az orvosok tekintetéből, hogy támadójának eltört a lába, ezért nagyon megijedt, de örül neki, hogy nem súlyos játékosának sérülése.
márc. 4
7:32
NBA: Jamesék oktattak; a Knicks nagy verést kapott (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Cleveland Cavaliers 110–79-re megverte a Boston Celticset. A Cavs klasszisa, LeBron James már 24 508 pontnál jár az NBA-ben – ebből a Boston ellen 27-et dobott –, ezzel Ray Allent megelőzve feljött az örökranglista 21. helyére. A New York Knicks hazai pályán súlyos vereséget szenvedett a Sacramento…
márc. 4
7:48
Ajánló: pályán a PL-nagyok, a Barca és a Bayern is - program (She)
Bár a Bajnokok Ligája szünetel, meccsdömping lesz szerda este, mivel az angol labdarúgó-élvonalban (Premier League) hét közi fordulót rendeznek, Olaszországban, Németországban és Spanyolországban pedig kupafordulókat – program.
márc. 4
7:50
MK: negyeddöntő, pályán a Vidi, az Újpest és a Fradi - program (She)
A negyeddöntő első mérkőzéseihez érkezett el a labdarúgó Magyar Kupa 2014–2015-ös sorozata. A legjobb nyolc közé mindössze négy NB I-es csapat jutott el, így mivel a Videoton és a Pécs egymással játszik, biztosan lesz alacsonyabb osztályú együttes az elődöntőben – program.
márc. 4
8:39
Premier League: Úgy összeesett a City, mint a nedves zokni (Agroinform)
Egy héten belül két vereség, a csapat pedig ramatyabb, mint Mancini alatt bármikor. Pellegrini a hibás?
márc. 4
8:42
WHU: csak Jack Bauer segíthet, ha meg akarják tartani a védőt (She)
Sam Allardyce, az angol Premier League-ben szereplő West Ham United labdarúgócsapatának menedzsere szerint csak Jack Bauer, a 24 című televízió-sorozat főszereplője segíthet benne, hogy kitalálják, mit akar Winston Reid, akinek a nyáron lejár a szerződése a klubbal.
márc. 4
8:45
A mezszponzorációs bevételek tovább nőnek (Metropol)
A mezszponzorációs bevételek ebben a szezonban nőttek a legnagyobb ütemben az elmúlt 15 évben.
márc. 4
9:00
Babos Tímea megnyerte első meccsét a főtáblán Monterreyben (Infostart)
Babos Tímea sima játszmában legyőzte a spanyol Silvia Soler-Espinosát a mexikói Monterreyben zajló 500 ezer dollár összdíjazású keménypályás női tenisztorna főtáblájának első fordulójában, és bejutott a 16 közé.
márc. 4
9:00
Hertha: a siker kulcsa? Dárdai speciális eszközt használ - kép (She)
Speciális kamerával rögzíti a játékosok minden megmozdulását az edzéseken Dárdai Pál, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hertha edzője. A magyar válogatott szövetségi kapitánya a Bild kérdésére megindokolta a speciális eszköz használatának miértjét.
márc. 4
9:02
Sima Cavs-siker, James előrelépett az örök pontlistán (She)
Rudy Gobert karriercsúcsával a Jazz nagy meccset tudott nyerni Memphisben, a Cleveland pedig a visszatérő Kyrie Irvinggel lemosta a Bostont az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) keddi játéknapján. Kulcsemberei nélkül is nyerni tudott a Chicago, a Houston viszont a hajrában elbukott James Harden nélkül Atlantában. A Kings 38 pontos verést mért a New Yorkra, a Denver pedig hathetes böjt után újra…
márc. 4
9:18
Hátsó füves: a felejthetetlen Fradi-verés (She)
Új bloggal jelentkezik mostantól a Nemzeti Sport Online. Csillag Péter, a Nemzeti Sport újságírója a Hátsó füves című sorozatában elbarangol a magyar futball rejtett tájaira, hogy bemutassa a vidéki futballkultúrát, elfeledett történeteket ásson elő. Elsőként Dunaszekcsőre látogatott el, ahol a község hősei az FTC elleni 1996-os kupasikerre emlékeztek.
márc. 4
9:18
Hajmeresztő! Itt csinált selfie-t David Beckham (Blikk)
Mint három rosszcsont, úgy tett most David Beckham is két barátjával, miután jól lakottan mókázni kezdtek.
márc. 4
9:21
Babos nyerte első meccsét a főtáblán (Metropol)
Bejutott a 16 közé a Monterreyben zajló versenyen.
márc. 4
9:33
Kosárlabda: Athénban kapitulálhat a Barcelona (Agroinform)
Újabb pikáns mérkőzések várnak ránk az Euroligában, a szokásoknak megfelelően négy tippel készültünk a fordulóra.
márc. 4
9:36
Dél-Amerika Blattert támogatja a FIFA-elnökválasztáson (Infostart)
A dél-amerikai szövetségeket tömörítő konföderáció (CONMEBOL) Joseph Blatter regnáló elnököt támogatja majd a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) május végi tisztújító közgyűlésén.
márc. 4
10:30
Légiósok: az előjelek biztatóak - Némethtől sokat várnak (She)
Március 7-én megkezdődik az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) 2015-ös szezonja. A Sporting Kansas City esélyeit latolgató beharangozóban a megnyilvánuló szakemberek sokat várnak a csapat új szerzeményétől, Németh Krisztiántól, aki az előszezonban biztató teljesítményt nyújtott.
márc. 4
10:32
NB I: Seydi a Vidi és a Fradi ellen is tartaná gólátlagát (She)
Egy mérkőzés, egy gól. Nem is olyan rossz átlag L’Imam Seyditől, a Nyíregyháza futballistájától. A Honvéd elleni bajnokin gólt szerző szenegáli támadó erősebb ellenfelek ellen is bizonyítana.
márc. 4
10:48
Videó: Superman a kerékpáron - Ön ne próbálja ki! (She)
„Ne próbálja ki otthon!″ - így osztotta meg közösségi oldalán legújabb videóját Chris Froome. A 2013-as Tour de France brit győztese Supermant utánozva száguldott az országúton. Tekintse meg, érdemes!
márc. 4
10:50
DVTK: edzőmérkőzést játszanak a sok pihenő miatt (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK március 18-án, szerdán 15 órától a másodosztályú Balmazújvárossal játszik felkészülési mérkőzést – számolt be róla a diósgyőriek hivatalos honlapja.
márc. 4
11:00
Magyar induló a nassfeldi "Schlag das Ass" versenyen (Síelők)
A legkedvezőbb pályafeltételek mellett került megrendezésre február 28-án, a karintiai Nassfelden a világ leghosszabb síbajnoksága. Több mint 500 hobbi sportoló mellett számos profi versenyző is indult a nassfeldi trófea megszerzéséért.
márc. 4
11:24
Serie A: a Lazio volt trénere váltja a menesztett edzőt (She)
A sorozatban elszenvedett négy vereség után megvált vezetőedzőjétől, Stefano Colantuonótól az olasz labdarúgó-bajnokság 17. helyén álló Atalanta. Az 52 éves szakember utódja a Lazio korábbi mestere, Edy Reja lesz – közölte a klub szerdán.
márc. 4
11:26
MU: 37 milliós védő érkezhet, képviselői már Manchesterben (She)
Az angol Premier League-ben szereplő Manchester United labdarúgócsapata a nyáron átigazolhatja Danilót, a Porto 37 millió fontot érő jobbhátvédjét.
márc. 4
11:28
Légiósok: Megyeri és társai pénzbüntetést kaptak (She)
A közelmúlt gyenge eredményei miatt 500 ezer eurós pénzbüntetéssel sújtotta a görög labdarúgó-bajnokságban listavezető és a kapus Megyeri Balázst is foglalkoztató Olympiakosz játékosait Evangelosz Marinakisz, a klub elnöke.
márc. 4
11:39
Magyar Kupa: Már az első meccsen eldöntheti a továbbjutást a Ferencváros (Agroinform)
A legjobb nyolc között csupán négy NB I-es csapatot találunk, ami külön pikantériát ad a kupasorozatnak.
márc. 4
11:48
Szombathely Város XIII. Amatőr Alpesi Síbajnoksága (Síelők)
Az elmúlt évekhez hasonlóan idén idén is a kelet-stájerországi Wenigzell síterepén kerül megrendezésre a szombathelyiek síversenye. Szombathely MJ város XIII. Amatőr Alpesi Síbajnoksága 2015. március 1-jén, vasárnap 11 órakor kezdődik.
márc. 4
12:36
Videó: durva talpalás érzékeny helyre - hogy úszta meg a pirosat? (She)
Labdarúgó helyett kungfu harcosnak érezte magát az Aston Villa hátvédje, Alan Hutton, és nem kegyelmezett a West Bromwich Albion támadójának, Saido Berahinónak. A találkozón csak sárga lapot hozott a durva mozdulat, ám végül kétmeccses eltiltást kapott a skót.
márc. 4
12:54
Videó: még nézni is fájt! szétfejelte a kispadot a magyar focista (She)
Hatalmasat ütközött a másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Csákvár labdarúgója, Molnár Tibor. A futballista ellenfele közreműködésével fejjel rohant a kispad plexijének a Békéscsaba elleni találkozón (0–0).
márc. 4
12:56
Hollandia: pontlevonással büntették a 2010-es bajnokot (She)
A Holland Labdarúgó-szövetség (KNVB) három pontot levont az Eredivisie-ben szereplő Twentétől, amely anyagi gondokkal küszködik.
márc. 4
13:12
Mégis indulhat Kazanyban Phelps? (Infostart)
Bár az Egyesült Államok sportági szövetsége visszaléptette a nyári oroszországi világbajnokságtól, lehet, hogy mégis indulhat Kazanyban Michael Phelps, minden idők legeredményesebb úszója.
márc. 4
13:12
Barca: Piqué rendőrökkel kötekedett, 10 500 eurója bánja (She)
A barcelonai bíróság 10.500 eurós büntetést szabott ki Gerard Piquére. A Barcelona válogatott labdarúgójának azért kell bűnhődnie, mert hivatalos személyekkel szemben viselkedett megengedhetetlenül. Amennyiben Piqué hét napon belül nem fizeti be az összeget, úgy hat napos szabadságvesztéssel is sújthatják.
márc. 4
13:30
PL: Van Gaal kifakadt a szurkolók miatt, Mourinho: 91! (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) a 28. fordulót rendezik meg, és szerda este pályára lép többek között a Chelsea, a Manchester United és a Manchester City is. Míg José Mourinho a bajnoki címet övező álmairól beszélt, addig a Manchester City edzői székével kapcsolatban egyre több érdekes pletyka lát napvilágot, Manuel Pellegrini azonban egyáltalán nem aggódik a jövőjét…
márc. 4
13:32
Hajrá, foci!: újsághirdetésben kerestek kapust; címlapon a volt fradista (She)
Ismét megjelent a Nemzeti Sport időszaki kiadványa Hajrá, Foci! címmel. A lap az amatőr megyei labdarúgás csapatainak eredményeit, klubéletét mutatja be, kiegészítve a megyei ifjúsági bajnokság eredményeivel, a Budapest-bajnokság, a női labdarúgás és a futsalbajnokság eredményeivel. Az állandó rovatok mellett hetente színes, érdekes cikkek, háttéranyagok és interjúk olvashatók a lapban,…
márc. 4
13:33
Olimpiai aranyról álmodik Amorim (Metropol)
Az átlövő kitért rá, hogy saját, lelkes közönségük sokat jelenthet a szoros olimpiai meccseken.
márc. 4
13:45
Spanyol Király Kupa: Tét a kupadöntő és a katalán házi derbi (Agroinform)
A papírforma barcelonai házi döntőt ígér, de a Villarreal és a Bilbao is kiverheti katalán ellenfelét.
márc. 4
13:48
Női válogatott: Littlejohn mentett pontot a mieink ellen (She)
A címvédő magyar női labdarúgó-válogatott 1–1-es döntetlent játszott Írországgal az Isztria Kupa elnevezésű horvátországi felkészülési torna A-csoportjának első fordulójában. A mieink az 57. percben Vágó Fanni góljával megszerezték a vezetést, de a világranglistán tíz hellyel előkelőbb pozíciót elfoglaló írek negyedórával később Ruesha Littlejohn találatával egyenlítettek. A magyar nemzeti…
márc. 4
13:50
Románia: korrupcióellenes vizsgálat a szövetségnél (She)
A román korrupcióellenes ügyészség a helyi labdarúgó-szövetségnél kezdeményezett vizsgálatot: a volt szövetségi kapitány, Victor Piturca szerződésbontásának részleteit néznék át kellő alapossággal.
márc. 4
14:06
Rio 2016: olimpiai aranyról álmodik Eduarda Amorim (She)
Eduarda „Duda" Amorim, a Győr brazil sztárjátékosa arról álmodik, hogy aranyérmes lesz hazája női kézilabda-válogatottjával a jövő évi riói olimpián.
márc. 4
14:08
Európai Játékok: 200 fős is lehet a magyar létszám (She)
A pesszimista számítások szerint is 180-190 magyar versenyző vesz majd részt a száz nap múlva kezdődő baki I. Európai Játékokon. A Magyar Olimpiai Bizottság szerdai sajtótájékoztatóján Fábián László sportigazgató, a baki magyar delegáció vezetője elmondta, 200 fős is lehet a sportolói létszám.
márc. 4
14:24
Labdarúgás: könyv született a náciktól megmenekülő magyar hősről (She)
A CNN is foglalkozik azzal a könyvvel, amely a náci fogságból megmenekülő Egri-Erbstein Ernő tragikus történetét dolgozza fel. A zsidó származású labdarúgóedző öt bajnoki címet szerzett a Torinóval az 1940-es években, mielőtt 1949-ben a csapattal együtt repülőgép-szerencsétlenségben életét veszítette.
márc. 4
14:42
Európa Játékok: mintegy 200 fős magyar csapat várható (Infostart)
A pesszimista számítások szerint is 180-190 magyar versenyző vesz majd részt a száz nap múlva kezdődő bakui I. Európa Játékokon.
márc. 4
14:42
Női kézi: újoncot avathatnak ellenünk a spanyolok - keret (She)
Jorge Duenas, az Európa-bajnoki ezüstérmes spanyol női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya keretet hirdetett a mieink elleni márciusi felkészülési mérkőzésekre. A balszélső Amaia González de Garibay személyében újoncot avathatnak a spanyolok, míg újra tagja a névsornak Almudena Rodríguez és Mireya González. A győri Macarena Aguilar és a ferencvárosi Nerea Pena is helyet kapott természetesen…
márc. 4
14:44
NFL: ámokfutó Eagles, klasszis védő a piacon, sztárokon a tag (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Philadelphia Eagles vezetőedzője, Chip Kelly gondoskodott róla, hogy a klub szurkolói számára mozgalmasan teljes a hét. Kivágott több nagy múltú veteránt is, amellett pedig a liga egyik legjobb futóját elcserélte egy tehetséges fiatal, ám súlyos sérülésből lábadozó linebackerért.
márc. 4
14:46
Hertha: hamarosan BL-döntő, új gyepet kap az Olimpiai Stadion (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hertha hivatalos honlapján jelentette be, hogy a közelgő Bajnokok Ligája-döntő miatt (is) kicserélik a berlini Olimpiai Stadion gyepszőnyegét.
márc. 4
15:00
Megbüntette Megyerit az Olimpiakosz (Infostart)
A közelmúlt gyenge eredményei miatt 500 ezer eurós pénzbüntetéssel sújtotta a görög labdarúgó-bajnokságban listavezető, s a kapus Megyeri Balázst is foglalkoztató Olimpiakosz játékosait a klub elnöke, Evangelosz Marinakisz.
márc. 4
15:02
Magyar nap a vízilabda BL-ben (Infostart)
Ma este mindkét magyar csapat vízbe száll a férfi vízilabda Bajnokok Ligája főtáblájának hatodik fordulójában. A Szolnok a török Galatasaray otthonában, Isztambulban játszik nyolc órától, míg az Eger hazai közönség előtt fogadja a végső győzelemre is esélyesnek tartott szerb Kragujevac együttesét háromnegyed héttől. Az Eger-Kragujevac Bajnokok Ligája-mérkőzést a DigiSport 1 élőben közvetíti.
márc. 4
15:18
Emelkedik az üzemanyagok ára (Infostart)
Emeli bruttó 4 forinttal a 95-ös benzin és 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI szerdán.

Keresés