2015. március 7. szombat

márc. 7
0:00
UEFA - Új bajnokság jöhet létre a Krím-félszigeten (Infostart)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) vezető testülete szerint krími bajnokság jöhet létre.
márc. 7
0:00
NS: Varga és a használható passzok; pályán a 16 éves Fradi-tehetség - szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.
márc. 7
0:18
Dárdai újabb eredménye a Bundesligában (Infostart)
A magyar válogatott szövetségi kapitányaként is dolgozó Dárdai Pál csapata, a Hertha gól nélküli döntetlent játszott a sereghajtó Stuttgart otthonában a német labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.
márc. 7
0:18
Megyei foci: mellek a falon, sár a táblán, sör a kézben - galéria (She)
Új bloggal jelentkezik a Nemzeti Sport Online. Csillag Péter, a Nemzeti Sport újságírója a Hátsó füves című sorozatában elbarangol a magyar futball rejtett tájaira, hogy bemutassa a vidéki futballkultúrát, elfeledett történeteket ásson elő. A következő megálló Albert Flórián szülőfaluja, amely régi titkok őrzője, az utolsó helyi rokon az aranylabdás anyanyelvén, „sokacul” köszön, a meccs után…
márc. 7
0:22
Hátsó füves: hármat vágott, helyzet nélkül (She)
Új bloggal jelentkezik mostantól a Nemzeti Sport Online. Csillag Péter, a Nemzeti Sport újságírója a Hátsó füves című sorozatában elbarangol a magyar futball rejtett tájaira, hogy bemutassa a vidéki futballkultúrát, elfeledett történeteket ásson elő. Ezúttal Hercegszántóra, Albert Flórián szülőfalujába, ahol már javában zajlik a felkészülés a Bács-Kiskun megyei harmadosztály déli csoportjának…
márc. 7
0:54
Férfi kosár Euroliga: mágikus találat a legvégén (She)
Ryan Toolson utolsó másodpercbeli triplájával az Unicaja Málaga 93–90-re legyőzte az Efest a férfi kosárlabda Euroliga pénteki játéknapján, és ezzel megőrizte esélyét a legjobb nyolc közé jutásra.
márc. 7
1:30
Lengyelország: jó hír a kórházba vitt Lovrencsics Gergőről (She)
Késő esti lengyelországi jelentések szerint Lovrencsics Gergő, a Lech Poznan magyar labdarúgója nem szenvedett súlyos sérülést, amikor csapata pénteki bajnoki mérkőzésén összefejelt ellenfelével.
márc. 7
1:48
Eurofutball: Királyék otthon kaptak kiadós verést (She)
Király Gábor csapata, a Fulham hazai pályán 5–1-re kikapott a feljutásra hajtó Bournemouth-tól az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 36. fordulójának pénteki mérkőzésén.
márc. 7
2:06
Bundesliga: Dárdai elégedett a Stuttgartban szerzett ponttal (She)
Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője elégedetten nyugtázta, hogy csapata hazavitt egy pontot a VfB Stuttgart otthonából (0–0) a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 24. fordulójának péntek esti mérkőzésén.
márc. 7
6:00
Blatter sürgeti a női nézők standionba engedését Iránban (Infostart)
Sürgeti Iránt Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke, hogy az országban engedjék be a nőket a stadionokba, ezáltal ők is a helyszínen nézhessék a futballmérkőzéseket.
márc. 7
7:12
NB II: kilenc hiányzó, nehezen gyógyulnak a Szeged sérültjei (She)
Bár az őszi szezonban sem kerülték el a sérülések a labdarúgó NB II-ben szereplő Szeged 2011 együttesét, tavasszal tovább folytatódik a pechsorozat, a Nemzeti Sport Online megtudta, Nyilas Elek vezetőedző kilenc játékosára nem számíthat a Cegléd elleni szombati mérkőzésen.
márc. 7
7:14
Női kézi: Klivinyi marad Érden - hárman hosszabbítottak (She)
Az Érd NB I-es női kézilabdacsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy a válogatott átlövő Klivinyi Kinga, illetve két másik játékos, Janurik Kinga és Kisfaludy Anett szerződést hosszabbított, a következő szezonra is maradnak a klubnál.
márc. 7
8:06
Bundesliga: Dárdaiék stuttgarti pontja edzőbuktatást érhet (She)
A sport1.de szerint a Hertha stuttgarti pontszerzése a VfB-t irányító Huub Stevens állásába kerülhet. A svábok továbbra is utolsó helyen szerénykednek a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban.
márc. 7
8:24
NHL: az Ottawa és a Calgary feltámadt, az Anaheim nem (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Pittsburgh Penguins idegenben 5–2-re legyőzte a legutóbbi négy mérkőzését megnyerő Anaheim Ducks együttesét. A Calgary Flames a Detroit Red Wingset, az Ottawa Senators a Buffalo Sabrest verte meg kétgólos hátrányból felállva. A Columbus Blue Jackets a New Jersey Devils otthonában vetett véget hétmeccses…
márc. 7
8:24
Döntetlent játszott a Hertha (Metropol)
Dárdai Pál csapata a sereghajtó Stuttgart otthonában játszott.
márc. 7
8:42
NBA: Jamesék rangadót buktak; nem sokon múlt a miami csoda (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Cleveland Cavaliers idegenben kilenc ponttal elbukta a Keleti főcsoportot vezető Atlanta Hawks elleni rangadót. A Cavs legnagyobb klasszisa, LeBron James ezúttal csak nyolc pontig jutott. A Washington Wizards a nagyszünetben 28, a harmadik negyed közepén pedig már 35 ponttal vezetett a Miami Heattel…
márc. 7
8:57
Sportfogadás: Bombajó NB I-es promóció az Unibeten! (Agroinform)
Az egymás elleni ütközetre még ugyan várni kell, azonban az Unibeten virtuálisan összecsap a két ősi rivális.
márc. 7
9:00
Ajánló: Szalai a Schalke, Stieber a BVB ellen; Bilbaóban a Real (She)
Nehéz mérkőzések várnak a Németországban légióskodó honfitársainkra szombaton: a Szalai Ádámot foglalkoztató Hoffenheim a magyar csatár korábbi csapatához, a Schalkéhoz látogat, míg a Stieber Zoltánt is soraiban tudó Hamburg a Borussia Dortmundot fogadja a Bundesligában. A spanyol élvonalban érdekesnek ígérkezik a Real Madrid bilbaói vendégjátéka, míg Angliában az FA-kupa-negyeddöntők mellett…
márc. 7
9:18
Légiósok: Lovrencsics fején csúnya seb éktelenkedik - fotó (She)
Mint beszámoltunk róla, a Lech Poznanban játszó Lovrencsics Gergőt pénteken a 18. percben le kellett cserélni a Jagodina elleni meccsen, miután összefejelt a vendégek játékosával. A szélső állapotáról menedzsere, Nagy Mihály nyilatkozott a Nemzeti Sport Online-nak.
márc. 7
9:51
Sportfogadás: Ismét lecsapunk a bukikra egy ütős kombival (Agroinform)
Lássuk, ezen a hétvégén mely tippeket látják a legtutibbnak a hatharom.com szerkesztői és tippmesterei!
márc. 7
9:54
Ajánló: Miriuta az Üllői úton, Pécsen a Haladás - program (She)
A labdarúgó NB I 19. fordulója ma öt meccsel folytatódik. Az előző szezonban egyaránt dobogós Győr és FTC ma a fővárosban csap össze egymással, vagyis az ETO vezetőedzője, Miriuta László immár edzőként tér vissza az Üllői útra, ahol korábban évekig futballozott. A listavezető Videoton a Nyíregyházát fogadja, a jelenleg 5. DVTK Kecskemétre utazik. A bennmaradásért küzdő csapatok közül a Lombard a…
márc. 7
10:12
NB I: Tiszát, Radót, Lencsét és Ojót is megelőzte Ovszijenko (She)
Nagy feladat vár a tavasszal még veretlen Nyíregyházára szombat délután, Mátyus János együttese a Videoton vendége lesz, a találkozó 18.30-kor kezdődik. A Szparinak van miből erőt merítenie, hiszen az őszről elhalasztott Paks–Nyíregyháza meccs döntetlenje és a Honvéd legyőzése is nagy fegyvertény volt. A Pakson történtek igazi kuriózumnak számítanak, és aligha ismétlődnek meg a közeljövőben, ezért…
márc. 7
10:30
Videó: CR és Modric megunta a cicázást, páros játékba kezdett (She)
Cristiano Ronaldo és Luka Modric megelégelte a cicázást a Real Madrid edzésén, és páros gyakorlatba kezdett. A két futballista magánakcióját a többiek csalódottan figyelték. Íme!
márc. 7
10:45
Kosárlabda: Ismét kemény menet előtt áll a Szolnok (Agroinform)
Ezúttal az Adria Liga ötödik helyezett csapatát fogadja a Szolnok, amellyel ellen már háromszor is kapitulált idén.
márc. 7
11:06
Légiósok: többé nem titok, melyik csapat Németh kedvence (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) a New York Red Bulls elleni szezonnyitóra készülő Sporting Kansas City hivatalos Facebook-oldalán Németh Krisztián válaszolt a szurkolók kérdéseire. A 26 éves csatár elárulta, ki a példaképe és melyik a kedvenc csapata, valamint kijelentette, szeretne visszakerülni a magyar válogatottba.
márc. 7
11:24
Légiósok: A Juve a kedvencem, Del Piero a példaképem - Németh K. (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) a New York Red Bulls elleni szezonnyitóra készülő Sporting Kansas City hivatalos Facebook-oldalán Németh Krisztián válaszolt a szurkolók kérdéseire. A 26 éves csatár elárulta, ki a példaképe és melyik a kedvenc csapata, valamint kijelentette, szeretne visszakerülni a magyar válogatottba.
márc. 7
11:26
PL: Evanst és Cissét összesen 13 meccsről tiltották el (She)
Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) fegyelmi bizottsága Jonny Evanst hat-, míg Papiss Cissét hétmeccses eltiltással sújtotta, amiért a két futballista leköpte egymást a Premier League 28. fordulójában rendezett Newcastle United–Manchester United (0–1) mérkőzésen.
márc. 7
11:39
Karrier: Tovább kell harcolnia a padmelegítő Chicharitónak (Agroinform)
Javier Hernández kevés lehetőséget kap a Real Madridban, akkor viszont rendszerint élni tud vele.
márc. 7
11:42
Videó: Ronaldo elmondta, Maradona volt a példaképe (She)
Ronaldo egy venezuelai tévéműsorban vallotta be Diego Maradonának, hogy ő volt a gyermekkori példaképe, és generációjából mindenki arra vágyott, hogy az argentin sportcsillag nyomába lépjen. Maradona meglepődve hallgatta a brazil labdarúgó dicsőítő szavait.
márc. 7
13:12
Férfi vízilabda ob I - Magabiztos OSC-siker a Pécs ellen (Infostart)
A tabellán a második helyet elfoglaló OSC hazai medencében magabiztosan, 11 góllal győzte le a Pécset a férfi vízilabda ob I szombat déli mérkőzésén. A Honvéd csak egy gólt tudott lőni a Szolnoknak.
márc. 7
13:12
MLS: a Los Angeles Galaxy győzelmével indult a szezon (She)
Hazai pályán 2–0-ás győzelmet aratott a címvédő Los Angeles Galaxy a Chigaco Fire fölött a 20. észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) nyitó fordulójában.
márc. 7
13:14
Férfi vízi ob I: az OSC már a szünetben 8 góllal vezetett (She)
A tabellán a második helyet elfoglaló OSC hazai medencében magabiztosan, 11 góllal legyőzte a Pécset a férfi vízilabda ob I szombati játéknapjának első mérkőzésén.
márc. 7
13:16
Sportlövészet: Tobai-Sike Renáta bronzérmes az Eb-n (She)
Tobai-Sike Renáta bronzérmet nyert női pisztolyban az arnhemi 10 méteres – korábbi nevén légfegyveres – Európa-bajnokság szombati záró napján.
márc. 7
13:30
Alpesisí-vk: Miklós Edit indulhat a világkupa-döntőn (She)
Szombaton női lesiklással folytatódott az alpesisí-világkupa a németországi Garmisch-Partenkirchenben. A győzelmet a liechtensteini Tina Weirather szerezte meg az osztrák Anna Fenninger és a szlovén Tina Maze előtt. Miklós Edit sokáig dobogót ígérő idővel jött, de a pálya közepén kiesett. A férfiak kvitfjelli lesiklását az osztrák Hannes Reichelt nyerte.
márc. 7
14:06
NB I: Ferencváros-Győri ETO élőben az NSO-n! (She)
Ferencváros–Győri ETO FC találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
márc. 7
14:08
Roma: 40 millió eurós ajánlat érkezhet Manchesterből (She)
Olasz sajtóértesülések szerint a Manchester United és a Manchester City is érdeklődik Radja Nainggolan, a Roma belga válogatott középpályása iránt.
márc. 7
14:42
NB II: kapaszkodna a Siófok és a ZTE, kötelező győzelem előtt a Vasas - ÉLŐ! (She)
Szombaton hat mérkőzést rendeznek a labdarúgó NB II 18. fordulójában. A kora délutáni meccseken a Cegléd a Szegedet fogadja, a Soroksár pedig a Siófokot látja vendégül. 15 órától a ZTE a Szigetszentmiklóssal csap össze, míg egy órával később a Vasas a Balmazújvárossal játszik. Este a Mezőkövesd a Kaposvárt, míg a Csákvár a Szolnokot fogadja. Kövesse a mérkőzések eredményeinek alakulását élőben az…
márc. 7
14:44
Videó: borzalmas baleset - tengeralattjáró lett a raliautóból (She)
Az észt Ott Tänak, Raigo Molder duó borzalmas balesetet szenvedett a Mexikó-ralin. Szerencsére ki tudtak szabadulni a süllyedő Fordból, de sokkos állapotuk miatt még nem nyilatkoztak az esetről. Malcolm Wilson csapatfőnök elmondta, féltette versenyzői életét, mindenki megkönnyebbült, amikor parton látták a két férfit.
márc. 7
15:00
Fedett pályás Eb: lesz magyar elődöntős női 60 méteren (She)
Nguyen Anasztázia remek futással bejutott az elődöntőbe női 60 méteren a prágai fedett pályás atlétikai Európa-bajnokságon, a szombat délelőtt érdekelt másik négy magyar számára viszont befejeződött a kontinensviadal.
márc. 7
15:18
Bundesliga 2.: Korcsmárék nem nyertek, bezzeg a St. Pauli (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 24. fordulójának szombati játéknapján a kisebb sérüléséből felépülő Korcsmár Zsoltot végig a soraiban tudó Greuther Fürth – amely Stephan Schröck kiállítása miatt tíz emberrel fejezte be a meccset – idegenben 1–1-es döntetlent játszott az Aalennel. Az utolsó helyről elmozduló St. Pauli 2014 áprilisa óta először nyert vendégként –…
márc. 7
15:54
F1: mire megy a Toro Rosso 17 éves csodagyereke? Szavazzon! (She)
A jövő vasárnap rajtoló Formula–1-es idényben a Toro Rosso két, ismerős nevű újonccal száll harcba a világbajnoki pontokért. Carlos Sainz Jr. mellett a 17 éves Max Verstappen szerződött a Red Bull B-csapatához. A holland nemcsak a legfiatalabb F1-es pilótaként akar a sportág rekordkönyvében szerepelni, minden más rekord megdöntése a célja. A vele dolgozókat már a téli teszteken elragadtatta. Vajon…
márc. 7
15:54
Alpesi vk - Reichelt nyerte a férfi lesiklást (Infostart)
Az osztrák Hannes Reichelt nyerte a lesiklást a férfi alpesi sízők világkupa-sorozatának szombati norvégiai állomásán.
márc. 7
15:56
Tenisz: az első négy kiemelt elődöntős Monterreyben (She)
A címvédő Ana Ivanovics mellett a második, a harmadik és a negyedik kiemelt játékos, vagyis Sara Errani, Caroline Garcia és Timea Bacsinszky is bejutott a Monterreyben zajló kemény pályás női tenisztorna elődöntőjébe. A szerb játékos a második játszmában adogatóként csak egy labdamenetet veszített el Babos Tímea párospartnere, a francia Kristina Mladenovic ellen.
márc. 7
16:12
Sportlövészet: Sidi Pétert döntős helyről kizárták az Eb-n (She)
Sidi Péter az alapversenyt a negyedik helyen zárta, ám felszerelése szabálytalansága miatt később kizárták, így nem szerepelhetett a férfi puskások döntőjében az arnhemi 10 méteres – korábbi nevén légfegyveres – Európa-bajnokság szombati zárónapján.
márc. 7
16:14
FA-kupa: nincs döntés a kicsik negyeddöntős csatájában (She)
A labdarúgó FA-kupa negyeddöntőjében egyelőre nincs döntős a kiscsapatok csatáján, a harmadosztályú Bradford City hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a második ligás Bradforddal.
márc. 7
16:16
NB I: Pápa-Dunaújváros élőben az NSO-n! (She)
Lombard Pápa–Dunaújváros PASE találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
márc. 7
16:18
NB I: a Fradi három góllal nyert odahaza a Győri ETO ellen (She)
Roland Lamah, Hajnal Tamás és Varga Roland találatával győzött otthonában a Ferencváros a Győri ETO ellen a labdarúgó NB I 19. fordulójában.
márc. 7
16:20
NB I: Kecskeméti TE-Diósgyőri VTK élőben az NSO-n! (She)
Kecskeméti TE–Diósgyőri VTK találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
márc. 7
16:22
NB I: Pécsi MFC-Szombathelyi Haladás élőben az NSO-n! (She)
Pécsi MFC–Szombathelyi Haladás találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
márc. 7
16:24
Videó: interjú közben mutatta meg kivételes reflexeit a kapus (She)
Steve Mandandának remek reflexei vannak. A Marseille labdarúgócsapatának kapusa a Toulouse elleni 6–1-es győzelmet követően nyilatkozott egy riporternek, amikor egy dühös szurkoló a lelátóról megdobta egy üveg vízzel. A huszonkilenc éves sportoló az eset után a sajtó munkatársát kínálta a „zsákmánnyal”.

Keresés