2015. március 22. vasárnap

márc. 22
0:30
NS: MSN, BBC, NAV és IMI, avagy jöhet az el Clásico; NS Junior - vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:
márc. 22
0:34
Torna: Böczögő negyedik a cottbusi világkupaversenyen (She)
Két magyar tornász is szóhoz jutott szombaton a cottbusi világkupaverseny első napi döntőiben. Böczögő Dorina igen értékes negyedik helyet szerzett.
márc. 22
7:06
Női kézi: megszakították a svédek a román sikerszériát (She)
A svéd női kézilabda-válogatott megszakította Románia győzelmi sorozatát a Kárpát-kupán: a legutóbbi kilenc kiírást megnyerő házigazda kilenc góllal maradt alul a négycsapatos kolozsvári felkészülési torna döntőjében.
márc. 22
8:36
NB I: „Hajrá, Pécs miatt nem engedtek be a meccsre, nevetséges” (She)
Újabb „szurkolói kártyás ügyről” kaptunk tájékoztatást egy olvasónktól, akinek érvényes jegye és Futballkártyája birtokában sem engedtek, hogy megtekintse a szombati KTE–PMFC (1–0) NB I-es labdarúgó-mérkőzést. Az esettel kapcsolatban a Nemzeti Sport Online a kecskeméti klubot és a Magyar Labdarúgó-szövetséget is megkereste.
márc. 22
9:12
NHL: ligaelső Canadiens, Cápák nélküli rájátszás? (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) szombati játéknapján a címvédő Los Angeles Kings hazai jégen kapott ki 4–1-re a Canuckstól. A Minnesota hat gólt rámolt be a Bluesnak, míg a Canadiens a Sharks ellen nyert 2–0-ra, amivel szinte biztossá vált, hogy a Cápák nem lesznek ott a 2014–2015-ös szezon rájátszásában. A Blue Jackets és az Oilers hosszabbításban, a Panthers és a Rangers pedig…
márc. 22
9:12
Indian Wells-i tenisztorna: Djokovics és Federer is gyorsan elintézte az ellenfelét (Agroinform)
Összefoglaltuk az Indian Wells-i tenisztorna férfi elődöntőinek történéseit.
márc. 22
9:48
NBA: megállíthatatlan Warriors, újabb sérülések Portlandben (She)
Stephen Curry remek játékára építve ismét sikert könyvelhetett el a listavezető Golden State az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) ma hajnali játéknapján, a kiválóan védekező Jazz ellen. A másik MVP-jelölt, James Harden viszont elfáradt, így otthon bukott a Rockets, míg a Memphis legyőzte a kulcsemberét elveszítő Portlandet. A Nets óriási hajrát nyitott a rájátszásért, a Bulls viszont csúnyán…
márc. 22
9:48
Férfi kézilabda BL: Óriási lehetőség kapujában a Szeged! (Agroinform)
Négygólos előnyből várja a vasárnapi, Löwen elleni, hazai Bajnokok Ligája nyolcaddöntő visszavágót a MOL-Pick Szeged.
márc. 22
9:50
Videó: fekve blokkolta az ígéretes lövést a madridi (She)
José Giménez mindent bevetett, hogy megakadályozza a Getafe gólját az Atlético Madrid ellen a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában. Az uruguayi testi épségét nem kímélve hiúsított meg egy lövést, csapata pedig 2–0-ra megnyerte a találkozót. Íme, a jelenet!
márc. 22
10:06
Rögbi: Walesnek 61, Angliának 55 pont sem volt elég (She)
A Skóciában 40 pontot szerző írek megvédték címüket a rögbi Hat Nemzet-kupában. A sorozat ötödik, utolsó fordulójában Wales hiába szerzett 61 pontot Olaszországban, míg Anglia vitt hét célt(!) Franciaországnak, a pontkülönbség az íreknek kedvezett. A franciák negyedik éve nincsenek dobogón.
márc. 22
10:24
Profi boksz: Brähmer címvédése és magyar vereségek (She)
Szombat este több profi ökölvívó gálát is rendeztek Európában. A félnehézsúlyú német Jürgen Brähmer megvédte a címét, ugyanakkor két magyar bokszoló is vereséget szenvedett.
márc. 22
10:26
NBA: 19 szezon után szögre akasztja cipőjét a Lakers sztárja (She)
Bejelentette visszavonulását Steve Nash, az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) szereplő Los Angeles Lakers 41 esztendős irányítója. Nash-t karrierje során kétszer is – 2005-ben és 2006-ban – megválasztották a szezon legértékesebb játékosának.
márc. 22
10:42
NB II: Tóth Lászlóból szakmai igazgató lehet Kövesden (She)
A Nemzeti Sport értesülései szerint az eddig vezetőedzőként dolgozó Tóth László szakmai igazgatóként folytathatja a munkát a labdarúgó NB II-ben a feljutást megcélzó, de a szombati, Szolnok elleni vereség után csak 4. helyen álló Mezőkövesdnél.
márc. 22
10:42
Kosárlabda: Utolsó fellépésére készül a Szolnok az Adria Ligában (Agroinform)
A hétvégén véget ér az Adria Liga alapszakasza, a Szolnoki Olaj a Cedevita elleni hazai meccsel búcsúzik a sorozattól.
márc. 22
11:18
Győri ETO: elhunyt a korábbi mester, Rezseli Soós István (She)
A Nemzeti Sport értesülései szerint hosszan tartó betegség után elhunyt Reszeli Soós István.
márc. 22
11:36
El Clásico: Busquets is a Barca Real elleni keretében (She)
A bokasérülésén túljutó Sergio Busquets is tagja a Barcelona el Clásicóra készülő 18-as keretének, amelyből ezúttal kimaradt Jordi Masip, Martin Montoya, Sergi Roberto, Douglas és a sérült Thomas Vermaelen.
márc. 22
11:54
PL: előzésre készül a Pool, Van Gaal bevenné az Anfield Roadot (She)
A Liverpool a Manchester Unitedet fogadja az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 30. fordulójának rangadóján. A remek szériában levő hazaiak előzésre készülnek, míg a „vörös ördögöket” irányító Louis van Gaal bevenné az Anfield Roadot.
márc. 22
12:30
Síugrás: honfitársa babrált ki Prevccal, Freundé a világkupa (She)
A planicai drámai végjáték után Severin Freund nyerte meg a síugrók összetett világkupáját. A német és a szlovén Peter Prevc ugyanannyi gyűjtött az évadban, de a végén Freund örülhetett.
márc. 22
12:48
Videó: már élettelen volt a pankrátor, de még folyt a harc (She)
Eszméletét vesztette a mérkőzésen, majd meghalt El Hijo del Perro Aguayo, a mexikói pankrátor. A sportoló hosszú percekig a ring kötelein szenvedett, miközben a többiek harcoltak egymással. Megrázó képsorok következnek, csak erős idegzetűeknek!
márc. 22
13:06
Alpesi sí: Marcel Hirscher mindent vitt, és történelmet írt (She)
Marcel Hirscher győzelmével ért véget Méribelben a férfi alpesi sízők műlesikló világkupaversenye, amely az utolsó állomása volt a vk-sorozatnak. Az osztrák az összetett mellett a szlalom világkupát is elhódította.
márc. 22
13:06
El Clásico: Nem éri meg favoritnak lenni a derbin - oddsok, érdekességek (Agroinform)
Nem feltétlenül jó előjel, ha a bukmékerek annyira alacsony szorzót kínálnak az egyik csapatra, mint vasárnap a Barcára.
márc. 22
13:08
Női kézi: tűzoltóautón vitték körbe Amorimot szülővárosában - képek (She)
Megadták a módját a 2014-es év legjobb női kézilabdázójának megválasztott Eduarda Amorim köszöntésének szülővárosában, Blumenauban. A Győri ETO jelenleg sérülésből lábadozó klasszis balátlövőjét egy tűzoltóautón vitték körbe a városban.
márc. 22
13:24
Videó: megríkatta - a vereség után búját fújta a hangszerbe (She)
Átérezte a játékosok fájdalmát, alig tudta fújni hangszerét a Villanova Wildcats zenekarának egyik fuvolása, miután csapata 71–68-as vereséget szenvedett a North Carolina State elleni kosárlabda-mérkőzésen.
márc. 22
13:42
Légiósok: újabb Dinamo-zakó, Dzsudzsákékat legyőzte a Zenit (She)
Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában Dzsudzsák Balázs csapata, a Dinamo Moszkva hazai pályán 1–0-s vereséget szenvedett a listavezető szentpétervári Zenit ellen. A magyar támadó kezdőként lépett pályára, a 60. percben azonban lecserélte őt Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző.
márc. 22
14:00
PL: Gerrard, Balotelli és Di María csak csere a rangadón (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 30. fordulójában az egyaránt a Bajnokok Ligája-indulásra hajtó Liverpool és Manchester United egymással csap össze Liverpoolban. A hazaiak kezdőjében nem kapott helyet többek között Steven Gerrard és Mario Balotelli sem, pedig előbbi esetében könnyen elképzelhető, hogy utoljára szerepelhetne a rangadón. A vendégeknél Ángel Di María és Radamel…
márc. 22
14:00
Elhunyt Reszeli Soós István edző (Metropol)
Ötvenkét éves korában elhunyt Reszeli Soós István, a Győri ETO FC labdarúgócsapatának korábbi vezetőedzője és szakmai igazgatója.
márc. 22
14:02
Alpesi sí: Fenninger megvédte az összetett világkupát (She)
Anna Fenninger nyerte meg az utolsó, óriás-műlesikló világkupaversenyt a franciaországi szezonzáró állomáson. Az osztrák duplán örülhetett, mert ezzel az összetett mellett a szakági vetélkedésben is az évad legjobbjának bizonyult.
márc. 22
14:04
Férfi kézi BL: Pastor új taktikai húzásokat is bevetne a Löwen ellen (She)
A Mannheimben aratott 34–30–as magyar siker dacára óvatosan beszélnek az EHF-kupa-győztes Pick Szeged továbbjutási esélyeiről. A Tisza-partiak újra megpróbálják legyőzni a Rhein-Neckar Löwent a férfi kézilabda Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján.
márc. 22
14:18
La Liga: La Corunában csak a gólvonalig jutottak a csapatok (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság (Primera División) 28. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén gól nélküli döntetlent játszott egymással a Deportivo és az Espanyol La Corunában.
márc. 22
14:18
Indian Wells-i tenisztorna: A döntők napja! (Agroinform)
A hölgyeknél Halep-Jankovics döntőt rendeznek, míg az uraknál Djokovics és Federer feszül egymásnak Indian Wellsben.
márc. 22
14:36
Serie A: „A játék vége - dobj be egy érmét, és mentsd meg a Milant” (She)
A Serie A-ban szereplő AC Milan legelvakultabb szurkolói (Curva Sud) a Cagliari elleni mérkőzés (3–1) előtt bojkottra szólították fel drukkertársaikat.
márc. 22
14:38
PL: Liverpool-Manchester United - élőben az NSO-n! (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 30. fordulójában az egyaránt Bajnokok Ligája-indulásra hajtó Liverpool és Manchester United egymással csap össze az Anfieldben. A találkozó 14.30 órakor kezdődik, kövesse a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósításán a találkozót!
márc. 22
14:54
Labdarúgás: gyerekeket szállító kisbusz karambolozott (She)
Gyerekeket szállító kisbusszal ütközött egy személyautó a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Gibárton, a balesetben hét gyermek és egy felnőtt sérült meg, valamennyiüket kórházba vitték.
márc. 22
14:54
El Clásico: Tippmesteri és szerkesztői vélemények a Barcelona-Real Madridról (Agroinform)
Tippmesteri és szerkesztői vélemények a vasárnap esti Barcelona-Real Madrid szuperrangadóról.
márc. 22
14:56
Harmadik Félidő: örökrangadó, keleti derbi és el Clásico (She)
Izgalmas vasárnap vár a futballszerető közönségre, ma összecsap Spanyolországban az FC Barcelona és a Real Madrid, míg itthon a DVSC és a DVTK, illetve az FTC és az MTK. Lesz tehát miről beszélni a kivételesen vasárnap 23 órakor és a Sport1-en jelentkező Harmadik Félidőben.
márc. 22
15:39
Így barátkozik medve és farkas? Újdonság a vadasparkban - Fotók! (Behaviour)
Elkészült a barnamedve-bemutató Szegeden.
márc. 22
16:06
Meghalt Reszeli Soós István, az ETO volt edzője (Infostart)
Az ETO egykori vezetőedzője és szakmai igazgatója augusztusban lett volna 53 éves.
márc. 22
16:06
PL: 41 másodpercig tartott Gerrard utolsó meccse az MU ellen (She)
Mindössze 41 másodpercig tartott Steven Gerrard utolsó mérkőzése a Manchester United ellen. A Liverpool csapatkapitánya csereként állt be a rangadón a szünetben, és szinte azonnal csúnyán megtaposta a rivális baszk középpályását, Ander Herrerát, Martin Atkinson játékvezető pedig rögtön felmutatta a durva megmozdulásért a piros lapot.
márc. 22
16:08
F1: a Mercedes pénzt adott volna, a Német GP szervezői nem kértek belőle (She)
Amint arról korábban beszámoltunk, a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) motorsport világtanácsa hivatalosan is törölte a Formula–1 idei versenynaptárából a Német Nagydíjat. A legfrissebb hírek szerint a Mercedes pénzügyi segítséget ajánlott fel a pálya üzemeltetőinek annak érdekében, hogy meg tudják rendezni a futamot, a támogatást azonban elutasították.
márc. 22
16:10
U17: Magyarország-Skócia élőben az NSO-n! (She)
A skótok ellen javíthat a magyar U17-es labdarúgó-válogatott a korosztályos Európa-bajnokság elitkörében, miután ezt megelőzően az első fordulóban Telkiben egygólos vereséget szenvedett Csehországtól. A 16 órakor kezdődő találkozót a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti!
márc. 22
16:42
Videó: a szurkolók fogták vissza a beguruló Balotellit (She)
A Liverpool–Manchester United angol bajnoki labdarúgó-mérkőzés második félidejének vége felé Chris Smalling és Mario Balotelli heves csatát vívott a labdáért. A lendülettől a két játékos az alapvonalon túl kötött ki, közvetlenül a szurkolók előtt. Balotelli nem nagyon örült...
márc. 22
16:42
El Clásico: Olvasóink egyáltalán nem hisznek a Real Madrid feltámadásában (Agroinform)
Olvasóink egyértelműen a Barcelonát favorizálják, de a háromesélyes fogadás helyett többen inkább a gólokra szavaznak.
márc. 22
16:51
NER-trail (Behaviour)
Egy cinikus barátom révén a neten beléptem egy súlyos társaság perifériájára.
márc. 22
17:00
FTC: új főszponzor, ezentúl taxikban is megjelenik a Fradi (She)
A Főtaxi Zrt. lett a Ferencváros labdarúgócsapatának új főszponzora.
márc. 22
17:02
Serie A: Tévez büntetőt hibázott, de szállította a három pontot (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) éllovasa, a Juventus Carlos Tévez góljával 1–0-ra legyőzte hazai pályán a Genoát a 28. forduló mérkőzésén. A Juve tízese büntetőt hibázott az összecsapáson, csapata győzelme azonban így is megérdemelt.
márc. 22
17:18
Triatlon-vk: Vanek Margit nyolcadik lett Új-Zélandon (She)
Vanek Margit az előkelő nyolcadik helyen végzett a nők versenyében New Plymouth-ban, a triatlonosok világkupa-sorozatának új-zélandi viadalán.
márc. 22
17:20
Férfi kézi BL: Szeged-Löwen élőben az NSO-n! (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Mol-Pick Szeged négygólos előnyből várja a Rhein-Neckar Löwen elleni visszavágót. Izgulja végig a Nemzeti Sport Online-nal a szegedi összecsapást!
márc. 22
17:36
Premier League - Manchesteri diadal Liverpoolban (Infostart)
A Manchester United Juan Mata duplájával 2-1-re nyert az FC Liverpool otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 30. fordulójának vasárnapi rangadóján.
márc. 22
18:12
NB III: pontot érő bomba a 93. percben; tart egy furcsa széria (She)
A Vác 1–1-es döntetlent játszott a Videoton II vendégeként a labdarúgó NB III 19. fordulójának vasárnapi játéknapján, és ezzel hatpontosra növelte előnyét a Középcsoport élén. Ugyanebben a csoportban folytatódott a Dabas rossz hazai szériája, Nyugaton a 93. percben mentett pontot a BKV Előre az Újbuda ellen, míg Keleten idegenben nyert a Kazincbarcika és a Nyírbátor.
márc. 22
18:30
Új főszponzora van a Ferencvárosnak (Infostart)
A Főtaxi Zrt. lett a Ferencváros labdarúgócsapatának új főszponzora.

Keresés