2015. március 21. szombat

márc. 21
0:48
Bundesliga: Fontos győzelem, de nem dőlünk hátra - Dárdai (She)
Dárdai Pál vezetőedző szerint csapata, a Hertha BSC főleg a második félidei játékának köszönhette, hogy péntek este idegenben 1–0-ra győzött a Hamburg ellen a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 26. fordulójának nyitányán.
márc. 21
7:06
Női kézi: U17-es csapatunk jól kezdte az Eb-selejtezőt (She)
Győzelemmel kezdte Európa-bajnoki selejtezőbeli szereplését az U17-es női magyar válogatott – adta hírül a Magyar Kézilabda-szövetség honlapja.  A budapesti torna első napján a legerősebbnek vélt ellenfelet, Németországot verte meg a magyar csapat időn túli hétméteressel, és ezzel nagy lépést tett a továbbjutás felé.
márc. 21
7:24
NBA: tripla dupla Westbrooktól, tripla hosszabbítás Brooklynban (She)
Russell Westbrook idénybeli kilencedik tripla duplájával (36 pont, 10 lepattanó, 14 assziszt) 123–115-ös győzelemre vezette az Oklahoma City Thundert az Atlanta Hawks ellen az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) legutóbbi játéknapján. A Brooklyn Nets háromszori hosszabbítás után verte meg a Milwaukee Bucks csapatát.
márc. 21
7:42
NHL: túlórában nyert a Ducks, Bernier megtörte a jeget (She)
A Nyugati főcsoportot vezető Anaheim Ducks 3–2-re nyert hosszabbításban a Colorado Avalanche ellen hazai pályán az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) pénteki játéknapján.
márc. 21
8:18
DVSC: Az NB I-ben nincs könnyű ellenfél - Varga J. (She)
A labdarúgó NB I 21. fordulójának záró mérkőzésén vasárnap a DVSC-Teva a DVTK-t fogadja. A debreceniek válogatott középpályása, Varga József a hajdúságiak hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, a magyar első osztályban nincs könnyű ellenfél, így a diósgyőriek ellen is kiélezett összecsapásra számít.
márc. 21
8:54
Ajánló: fővárosi derbi az NB I-ben, rangadó az NB II-ben (She)
Szombaton öt mérkőzést rendeznek a labdarúgó NB I 21. fordulójában: a játéknap első meccsén a Videoton a Puskás Akadémia vendége lesz, míg az esti találkozón a Budapest Honvéd az Újpestet fogadja. A másodosztályban 18 órától Gyirmót FC Győr–Békéscsaba rangadóra kerül sor, az NB III három csoportjában pedig 17 találkozó szerepel a mai programban.
márc. 21
9:12
Indian Wells-i tenisztorna: Nadal nyerő helyzetből bukott el (Agroinform)
Halep-Jankovics döntő lesz a nőknél, de pénteken kiderült az is, hogy a férfiaknál kik játsszák az alsó ági elődöntőt.
márc. 21
9:15
Indian Wells-i tenisztorna: Serena Williams visszalépett (Metropol)
Az amerikai teniszezőnő a harmadik helyen kiemelt román Simona Haleppel játszott volna a döntőbe jutásért, ám térdsérülése miatt nem tudta vállalni a játékot.
márc. 21
9:30
NB I: a Videoton és a PAFC közös kezdeményezése (She)
Március 21. a Down-szindróma világnapja, melynek alkalmából összefogott a Videoton és a Puskás Akadémia. A két élvonalbeli labdarúgócsapat együtt igyekszik felhívni a társadalom figyelmét a betegségre. A kezdeményezés keretein belül Down-szindrómás gyermekek kísérik be a játékosokat a szombati PAFC–Videoton bajnoki mérkőzésen.
márc. 21
9:48
Premier League: Jön a Liverpool-Manchester United! (Agroinform)
Persze, hogy van tippünk a csúcsrangadóra, de tippeltünk még az Arsenal, a Manchester City, sőt még a Soton meccsére is.
márc. 21
10:06
Milan: beszálltak a Suárezért folyó versenyfutásba (She)
Spanyol lapértesülések szerint az Atlético Madrid középpályása, Mario Suárez a Serie A-ban szereplő Milan érdeklődését is felkeltette.
márc. 21
10:24
Férfi kézilabda BL: Ezt nem szúrhatja el a Veszprém (Agroinform)
Nyolcgólos előnyből várja a szombati, La Rioja elleni, hazai Bajnokok Ligája nyolcaddöntő visszavágóját a Veszprém.
márc. 21
10:42
Elhozta a három pontot Hamburgból a Hertha (Infostart)
A Hertha egy a hajrában szerzett góllal nyert Hamburgban a német labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén.
márc. 21
10:42
Újpest: „Valaki szándékosan gerjeszti a feszültséget” (She)
Nincsenek nyugodt napjaik mostanában az újpestieknek. Kovács Zoltán sportigazgató keddi távozása alaposan felkavarta az állóvizet, a hétközi hír, amely szerint Nebojsa Vignjevics vezetőedző a nyártól a Standard Liege labdarúgócsapatának szakmai munkáját irányíthatja, tovább fokozta a feszültséget. Csütörtökön megkerestük az újpestiek vezetőedzőjét, vajon mi igaz a hírből.
márc. 21
10:44
Rio 2016 - Éjszaka is lesznek strandröplabdameccsek (Infostart)
Éjszaka is rendeznek majd strandröplabda-mérkőzéseket a jövő évi, Rio de Janeiró-i olimpián.
márc. 21
11:18
Serie A: Még egyet belerúgunk a Romába és az Interbe is - hétvégi tippek (Agroinform)
A gyengélkedő Roma Cesenába, a motivációját vesztett Inter pedig Genovába látogat a hétvégén.
márc. 21
11:36
Videó: nem Ibrán múlt, hogy nem lett gól a meseszép passzból (She)
Mint beszámoltunk róla, Zlatan Ibrahimovic, a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Paris-Saint Germain sztárja triplázott a Lorient elleni mérkőzésen. A találkozón a gólszerzés mellett látványos megoldásokkal is észrevétette magát, az egyik kis híján gólt ért a PSG számára, de Ezequiel Lavezzi nem találta el a kaput.
márc. 21
12:12
NB I: a nyíregyháziak fehér cipőfűzőben játszanak Pápán (She)
A magyar szurkolói társadalom a „Vissza a szurkolókat a lelátóra” kezdeményezés keretein belül arra kérte a játékosokat, hogy fehér cipőfűzőben lépjenek pályára a labdarúgó NB I 21. fordulójában.
márc. 21
12:12
Sportfogadás: Ezzel a kombival megnégyszerezheted a pénzedet! (Agroinform)
Lássuk, ezen a hétvégén mely tippeket látják a legtutibbnak a hatharom.com szerkesztői és tippmesterei!
márc. 21
12:14
Videó: 15 eszméletlen hátvédgól, R. Carlos duplázott (She)
A hátvédek ritkán szereznek gól, látványosat még inkább – de ha mégis, az nagyot szól. Lelkes kezek összeválogatták és egyetlen videóba szerkesztették az elmúlt évek legszebbnek vélt védők által jegyzett találatait, eredeti kommentárral kísérve. Azon meg sem lepődünk, hogy Roberto Carlos két találattal is felfért a szubjektív listára. Az egyik gólt nyilván sokan sejtik, hogy melyik, de van egy…
márc. 21
12:48
Tipp: Gilbert "meglepheti" a mezőnyt (Agroinform)
Vasárnap 106. alkalommal kerül sor a Milano-Sanremo egynapos klasszikus versenyre, nekünk pedig tippünk is van rá.
márc. 21
13:06
Juventus: Pogbából ne csináljon mosogatórongyot a Real! - Raiola (She)
Paul Pogba, a Juventus középpályása nem igazol a Real Madridhoz – állítja a labdarúgó ügynöke, Mino Raiola.
márc. 21
13:24
Videó: hihetetlen hiba - sokkoló lest intett be a női partjelző (She)
Döbbenetes bírói ítélet született az ausztrál labdarúgó-bajnokságban, a Newcastle Jets és a Western Sydney Wanderers mérkőzésén.
márc. 21
13:26
MLSZ: Wintermantel Csányival közösen buszozna a meccsre (She)
Újabb fejezettel bővült a levelezés Wintermantel Zsolt újpesti polgármester és Csányi Sándor között. A városvezető szombat kora délután válaszolt a Facebookon a Magyar Labdarúgó-szövetség elnökének, akit közös meccsnézésre invitált. A nyílt levelet tartalmi változtatás nélkül jelentetjük meg.
márc. 21
13:42
Alpesisí-vk: Hirscheré az összetett, a nők izgulhatnak (She)
Szombaton a franciaországi Méribelben folytatódott az alpesi sízők világkupadöntője. Ezen a napon a férfiaknak óriás-műlesiklást, a nőknek pedig szlalomfutamot rendeztek. Előbbieknél a győzelmet a norvég Henrik Kristoffersen, utóbbiaknál pedig az amerikai Mikaela Shiffrin szerezte meg.
márc. 21
13:42
Gigászok csapnak össze vasárnap! (Blikk)
Barcelona - A bajnokságban százhetvenedszer, ös­szeségében már 263. alkalommal feszül egymásnak vasárnap (Sport1, 21.00) a spanyol futballbajnokság két szupercsapata, a Barcelona és a Real Madrid.
márc. 21
14:00
Férfi vízi ob I: a Vasas négy góllal megverte a KSI-t (She)
A Vasas négy góllal legyőzte a KSI-t a férfi vízilabda ob I szombati játéknapjának első mérkőzésén.
márc. 21
14:00
Ennyire megváltozott Ujvári Eszter élete! (Blikk)
Budapest — A kosárlabdáról a cukrászatra váltott Ujvári Eszter (39). A korábbi 100-szoros magyar válogatott játékos új játéktéren tündököl, egyedi tortákat süt megrendelésre.
márc. 21
14:02
Asztalitenisz World Tour: Póta nem jutott nyolc közé Brémában (She)
Póta Georgina a második fordulóban kikapott, így nem jutott nyolc közé Brémában az asztaliteniszezők World Tour-sorozatának 220 ezer dollár összdíjazású versenyén.
márc. 21
14:04
Női kézi: Magyarország-Spanyolország élőben az NSO-n! (She)
A magyar női kézilabda-válogatott felkészülési mérkőzésen az Eb-ezüstérmes Spanyolországgal találkozik. Kövesse az összecsapást folyamatosan frissülő tudósításunk segítségével!
márc. 21
14:06
NB I: Puskás Akadémia-Videoton FC élőben az NSO-n! (She)
Puskás Akadémia–Videoton FC találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
márc. 21
14:18
Férfi kézi: Sliskovicnak óriási lépés a veszprémi szerződés (She)
A délszláv vonal erősödik az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatában Ivan Sliskovic szerződtetésével. A horvát átlövő óriási lépésnek nevezte karrierjében a Veszprémbe szerződését.
márc. 21
14:36
Síugró vk - A szlovének nyerték a csapatversenyt (Infostart)
A hazai szlovén válogatott nyerte meg a szombati sírepülő csapatversenyt Planicán, a síugrók világkupa-sorozatának hagyományos záróállomásán.
márc. 21
14:36
Indian Wells-i tenisztorna: Murray Djokovicsnak, Raonic Federernek készül visszavágni (Agroinform)
Djokovics-Murray és Raonic-Federer elődöntőket rendeznek az Indian Wells-i tenisztorna szombati játéknapján.
márc. 21
14:54
Férfi vízilabda ob I - Négy góllal győzött a Vasas (Infostart)
A Vasas négy góllal legyőzte a KSI-t az E.ON férfi vízilabda ob I szombati játéknapjának első mérkőzésén.
márc. 21
15:12
Sokszor nehezen átlátható verseny a sportszponzoráció (Infostart)
A sportszponzoráció is verseny, ezért gyakori, hogy a nagy cégek sem hozzák nyilvánosságra a támogatásuk összegét, sokszor még nagyságrendjét sem - mondta Dénes Ferenc sportközgazdász. A napokban az InfoRádió megkereste a Győr labdarúgócsapatát a Quaestor-botrány kirobbanása miatt immár nem támogató Audi Hungáriát, de a korábban megjelent hivatalos közleményen túl semmilyen tájékoztatást nem adott…
márc. 21
15:12
NB II: élő eredménykövetés a 20. forduló mérkőzéseiről! (She)
Hat mérkőzést rendeznek meg szombaton a labdarúgó NB II 20. fordulójában. A nap fő meccse a Gyirmót–Békéscsaba rangadó, amelyen a második helyezett fogadja a harmadikat, és egy sikerrel az élre állhat. Igaz, a Békéscsaba is beérheti pontszámban a Vasast, ha győz, az előzésre egyelőre nincs sok esély, tekintve, hogy 11-gyel rosszabb a gólkülönbsége.
márc. 21
15:14
Videó: kiütéses „katalán” siker a magyar el Clásicón (She)
Jó hangulatú barátságos mérkőzést vívott az Eurobarca és a Penamadridista szurkolói csapata a vasárnapi Barcelona–Real Madrid rangadó előtt. A Sport Tv szakértői közül Lázár Bence két góllal járult hozzá a „barcelonai” csapat 4–0-s sikeréhez, míg Hajdu Attila a madridi szurkolókból alakult együttes kapuját védte.
márc. 21
15:16
Videó: Ronaldótól Messiig - íme, az el Clásicók 10 legszebb gólja! (She)
Vasárnap este rendezik a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság örökrangadóját, az FC Barcelona–Real Madrid találkozót. Ennek apropóján a Sky Sports összegyűjtötte az el Clásicók 10 legszebb gólját Roberto Carlos 2000-ben lőtt szabadrúgásgóljától Messi 2011-es szólójáig.
márc. 21
15:30
Póta nem jutott nyolc közé Brémában (Infostart)
Póta Georgina a második fordulóban kikapott, így nem jutott nyolc közé Brémában, az asztaliteniszezők World Tour-sorozatának 220 ezer dollár összdíjazású versenyén.
márc. 21
15:30
Olimpia 2024: a közvélemény-kutatás döntött a németeknél (She)
A Német Olimpiai Bizottság (DOSB) az elnökség javaslatának megfelelően szombaton úgy döntött, hogy Hamburg pályázzon a 2024-es nyári játékok megrendezésére.
márc. 21
15:48
PL: a Man. City otthonában olcsón megúszta a West Brom (She)
A Premier League 30. fordulójának nyitó mérkőzésén a címvédő Manchester City hazai pályán 3–0-ra legyőzte a második perctől emberhátrányban játszó West Bromwich Albiont. A házigazda góljain Wilfried Bony, Fernando és David Silva osztozott.
márc. 21
15:50
Arsenal: Wenger nehéz feladatot adott, német szélsőt hívnak? (She)
Angol lapértesülések szerint az Arsenal labdarúgócsapata a nyáron minden követ megmozgat, hogy megszerezze a Bayer Leverkusen német szélsőjét, Karim Bellarabit
márc. 21
16:06
Magyar-görög: 22 ezren a Fradi-stadionban, minden jegy elkelt (She)
Minden jegy elkelt a Magyarország–Görögország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre, amelyet az Üllői úti stadionban rendeznek jövő vasárnap – a találkozót így 22 ezren tekinthetik meg a helyszínen.
márc. 21
16:08
NB I: a PAFC otthonában hagyott két pontot a Videoton (She)
A bajnoki éllovas Videoton gól nélküli döntetlent játszott a Puskás Akadémia otthonában. A két csapat negyedszer csapott össze az NB I-ben, és most először fordult elő, hogy a fehérváriak nem tudták legyőzni a felcsútiakat.
márc. 21
16:09
Minden jegy elkelt a magyar-görögre (Metropol)
Az Európa-bajnoki selejtezőt jövő vasárnap rendezik a Groupama Arénában.
márc. 21
16:10
NB I: Lombard Pápa-Nyíregyháza élőben az NSO-n! (She)
Lombard Pápa–Nyíregyháza Spartacus találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a bajnoki összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
márc. 21
16:12
NB I: Kecskeméti TE-Pécsi MFC élőben az NSO-n! (She)
Kecskeméti TE–Pécsi MFC találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
márc. 21
16:14
NB I: Dunaújváros-Győri ETO élőben az NSO-n! (She)
Dunaújváros PASE–Győri ETO találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
márc. 21
16:16
Női kézi: Wörz bizonytalan, de maradna hazánkban (She)
A német női kézilabda-válogatottba több mint négy év után visszatérő Nina Wörz a DPA hírügynökségnek elmondta, egyelőre bizonytalan a jövőjét illetően, ha rajta múlik, maradna Siófokon, de legalábbis Magyarországon.

Keresés