2015. március 27. péntek

márc. 27
2:54
F1: Malajziai Nagydíj, 1. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
Fernando Alonso és Valtteri Bottas rajtengedélyt kapott, a Ferrari tavalyi motorjai felbőgtek a Manor-istálló autóiban, a Saubert sem fenyegeti perel egyetlen hoppon maradt, élő szerződést lebegtető pilótája sem – sokkal nyugodtabb a légkör Sepangban, mint két hete Melbourne-ben, mondhatni, kezd visszarázódni a helyes kerékvágásba az F1. Ezzel együtt a Malajziai Nagydíjon is hatalmas…
márc. 27
4:42
F1: Rosberg az élen, Hamilton bajban a malajziai nyitányon (She)
Felemásra sikerült a Mercedes első szabadedzése a Malajziai Nagydíjon. Nico Rosberg hozta a kötelezőt és az élen zárta a tréninget, miközben Lewis Hamilton autója leállt a pályán, és motorhiba miatt mért kört sem futott. A német mögött a két Ferrari végzett, Kimi Räikkönen és Sebastian Vettel az utolsó pillanatokra hagyta igazán gyors körét, amellyel a vártnál jobban megközelítette a…
márc. 27
5:18
NBA: egy török karriercsúcsa jelentette az Indiana vesztét (She)
Ersan Ilyasova remeklését, illetve csapata, a Milwaukee Bucks ennek köszönhető győzelmét hozta az NBA legutóbbi játéknapja. A török légiós karriercsúcsot jelentő 34 pontot dobott az Indiana Pacers ellen, a Bucks pedig 111–107-re nyerte meg az összecsapást.
márc. 27
5:54
Olimpikonok a Nemzeti Bor Maratonon (Infostart)
Május 23-án Hajóson rajtol és oda tér vissza az év legnagyobb országos közösségi rendezvényének nevezett Nemzeti Bor Maraton, amelyen a tervek szerint részt vesz Vajda Attila, Cseh László és Hosszú Katinka is.
márc. 27
5:54
NHL: a New York Rangers jutott elsőként a rájátszásba (She)
Az NHL mezőnyéből elsőként a New York Rangers biztosította be hivatalosan is a helyét a rájátszásban, miután 5–1-re legyőzte az Ottawát Kanadában.
márc. 27
6:12
Vb 2018: hatosra hatos, Turks- és Caicos-szigetek kiesett (She)
Saint Kitts és Nevis az első meccshez hasonlóan a visszavágón is 6–2-re legyőzte Turks- és Caicos-szigeteket a 2018-as labdarúgó-világbajnokság CONCACAF-zónájának (Észak- és Közép-Amerika, valamint a karibi térség) első fordulójában, így simán továbbjutott. A Dominikai Köztársaság a nap másik meccsén idegenben szerzett előnyt a Brit Virgin-szigetekkel szemben – visszavágó vasárnap.
márc. 27
6:30
Tenisz: szabadkártyás honfitársa legyőzte Sarapovát (She)
A szabadkártyával induló Darija Gavrilova 7:6, 6:3-ra legyőzte a második kiemelt Marija Sarapovát a miami tenisztorna második fordulójában. A 21 éves, Ausztráliában élő Gavrilova életében először találkozott Sarapovával.
márc. 27
7:06
Moto GP: a rajt előtt szponzor nélkül maradt az Aspar (She)
Jorge „Aspar” Martínez nem ilyen szezonkezdést remélt. De miért is számított volna arra, hogy főtámogatója egy hónappal az első verseny előtt visszalép a megállapodástól?
márc. 27
7:08
F1: Malajziai Nagydíj, 2. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
Lewis Hamilton autója az első szabadedzésen meghibásodott, a másodikon ezért csak 40 perces késéssel tudott elindulni, és akkor sem volt minden tökéletes. Így is csupán a második gyors köréig kellett várni, hogy a nap legjobb időeredményét érje el, megelőzve Kimi Räikkönent, aki a feljavult Ferrarival a forró aszfalton veszélyesnek tűnt. Nico Rosberg és Sebastian Vettel elrontotta gyors körét a…
márc. 27
8:00
U18: Pisont ezzel a korosztállyal már nem akar dolgozni (She)
Az U18-as magyar labdarúgó-válogatott Üllőn 3–1-re kikapott Norvégiától. A Nemzeti Sport információi szerint a mérkőzés után Pisont István szövetségi edző dühében az öltözőben azt mondta: ezzel a korosztállyal nem akar tovább dolgozni.
márc. 27
8:09
Leváltották a CIA Terrorelhárító Központjának vezetőjét (Behaviour)
"Roger" az Oszama bin Laden kézre kerítését célzó műveletek és a dróncsapások irányítója volt.
márc. 27
8:18
PL: a Barca, a Bayern és az Arsenal is vinné Besicet - sajtóhír (She)
Egészen váratlan hírrel állt elő a sportavaz.ba: a bosnyák sportoldal értesülései szerint Európa élcsapatai versengenek a korábban a Ferencváros labdarúgócsapatát erősítő Muhamed Besic kegyeiért.
márc. 27
8:36
Műkorcsolya-vb - 18. a magyar kettős (Infostart)
A remek kűrt futó Gabriella Papadakis, Guillaume Cizeron francia kettős nyerte a jégtáncosok aranyérmét a sanghaji műkorcsolya-világbajnokságon. A Moscheni Carolina, Lukács Ádám duó a 18. helyen végzett.
márc. 27
8:54
Rosberg a legjobb, Hamilton autója leállt az első szabadedzésen Malajziában (Infostart)
Nico Rosberg, a Mercedes német pilótája volt a leggyorsabb a Malajziai Nagydíj pénteki első szabadedzésén.
márc. 27
8:56
Sarapova a második fordulóban kiesett Miamiban (Infostart)
Marija Sarapova nagy meglepetésre a második fordulóban búcsúzott az 5,381 millió dollár (1,51 milliárd forint) összdíjazású miami keménypályás tenisztorna női versenyében. A második helyen kiemelt orosz játékos honfitársától, Darija Gavrilovától kapott ki két játszmában.
márc. 27
9:12
Magyar-görög: Téved, aki könnyű meccsre számít - Torghelle (She)
Torghelle Sándor, a labdarúgó NB I-ben szereplő MTK csatára szerint téved, aki könnyű meccsre számít vasárnap a Görögország elleni Európa-bajnoki selejtezőn.
márc. 27
9:12
Intimbetétet használ Rosberg (Blikk)
Szepang – A Mercedes-istálló Forma–1-es pilótája bizarr trükkel védekezik a sisakja alatt a hőség és az izzadás ellen.
márc. 27
9:12
EURO 2016: Folytatódnak a selejtezők - csoportállások, tippek, esélyek (Agroinform)
Sorra vettük a kilenc csoportot és megvizsgáltuk az aktuális forduló mérkőzéseit és esélyeit.
márc. 27
9:14
Chelsea: Nem az én döntésem volt, Mourinho hibázott - Hazard (She)
Eden Hazard, a Chelsea labdarúgócsapatának belga szélsője szerint a „kékek” menedzsere, José Mourinho hibázott, amikor elengedte Kevin De Bruyne-t Londonból.
márc. 27
9:30
Női kézi: dán sztáredző veheti át a Siófok irányítását (She)
Hogy a női kézilabda-bajnokság rájátszásának felsőházáról egyetlen hajszállal lemaradó Siófok KC-Galerius Fürdő jelentős terveket szövöget a következő szezonra is, azt mi sem bizonyítja jobban, mint a következő vezetőedző személye. Információink szerint ugyanis az évad végeztével közös megegyezéssel távozó Golovin Vlagyimir helyére a nemrég még a dán Viborgot irányító Christian Dalmosét…
márc. 27
9:48
Videó: hat érintésből kapott focisuligólt a Barca-kapus (She)
Csütörtök este felkészülési mérkőzésen a portugál Carlos Queiroz szövetségi kapitány által irányított Irán 2–0-ra legyőzte a 70 percen át erősen tartalékosan játszó Chilét, amelynek gólvonalán a Barcelona kapusa, Claudio Bravo állt. Az irániak második gólja mérnöki precizitású támadás végén született, igaz, a találathoz a dél-amerikai védelem asszisztálása is kellett.
márc. 27
9:48
Hamilton visszatért, Alonso nincs az első ötben (Metropol)
Az első szabadedzésen Rosberg, a másodikon Hamilton végzett az élen Malajziában.
márc. 27
9:50
NB II: Lisztesék meccsét a tv közvetíti - időpontváltozások (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága két NB II-es és egy NB III-as mérkőzés időpontját is megváltoztatta, április 10-én pénteken így a tévében is látható lesz Lisztes Krisztián csapata, a Soroksár Mezőkövesd elleni találkozója.
márc. 27
10:15
Brit kamerák a fukusimai reaktorban (Behaviour)
Egy információ-technológiai cég közreműködésével esély nyílhat a sikeresebb kárelhárításra.
márc. 27
10:24
Úszás: az eltiltott olimpiai bajnok könnyezve kért bocsánatot (She)
Könnyek között kért bocsánatot szurkolóitól és a dél-koreai néptől az olimpiai bajnok Pak Te Hvan, akit doppingolás miatt másfél évre eltiltott a Nemzetközi Úszószövetség.
márc. 27
10:42
Matthäus beszólt Dárdainak (Blikk)
Berlin - A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya szerint nem jó, hogy kollégája egyszerre a Hertha Berlint és a nemzeti csapatot is irányítja.
márc. 27
10:42
Miami tenisztorna: 21 éves tehetség oktatta Sarapovát (Agroinform)
Összefoglaltuk a Miami tenisztorna csütörtöki játéknapjának történéseit.
márc. 27
11:00
Gyász: Neymarék néma perce a Germanwings-tragédia áldozataiért (She)
Egyperces gyászszünettel kezdődött Franciaország és Brazília csütörtök esti felkészülési labdarúgó-mérkőzése, amelyet a dél-amerikai válogatott nyert meg 3–1-re.
márc. 27
11:18
Inter: „Mit akarnak? Ássam el magam, és hagyjam a futballt?” (She)
Lukas Podolski, az Internazionale labdarúgócsapatánál kölcsönben szereplő német támadó elmondása szerint semmi mással nem akar foglalkozni, csak a futballal, amit pedig a lapok írnak, arra nem kíváncsi.
márc. 27
11:18
Még nem dőlt el a jövő évi Német Nagydíj sorsa (Metropol)
Ecclestone még nem tudja, jövőre lesz-e Német Nagydíj.
márc. 27
11:20
Videó: a rendfenntartók nem vizsgáztak jelesre, Falcao igen (She)
Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen Kolumbia sima, 6–0-s győzelmet aratott Bahreinben. A Manchester United klasszisa, Radamel Falcao két gólt szerzett, ő tehát nagyszerűen látta el a feladatát. Nem úgy, mint a rendfenntartók, akik nem készültek fel rendesen a szurkolókból.
márc. 27
11:22
Hertha: a klublegenda azonos elveket vall Dárdaival (She)
Erich Beer, a Hertha labdarúgócsapatának Eb-ezüstérmes legendája Dárdai Pálhoz hasonlóan a munkában és a fegyelemben hisz.
márc. 27
11:36
Jégkorong: visszavonult a tripla arany klubtag svéd hokis (She)
Bejelentette visszavonulását Mikael Samuelsson, a svédek olimpiai és világbajnok, Stanley Kupa-győztes jégkorongozója.
márc. 27
11:36
Ecclestone még nem tudja, jövőre lesz-e Német Nagydíj (Infostart)
Az autós gyorsasági világbajnokság kereskedelmi jogait birtokló Bernie Ecclestone még nem tudja, jövőre lesz-e Forma-1-es Német Nagydíj.
márc. 27
11:38
Jégkorong: Hetényi visszatérhet vírusos agyvelőgyulladása után (She)
Ismét védhet mérkőzésen is a vírusos agyvelőgyulladással kezelt Hetényi Zoltán, a Fehérvár AV 19 jégkorongcsapatának válogatott kapusa.
márc. 27
11:45
Buda-Cash - Főügyészség: mindenkit kártalanítanak (Behaviour)
68 milliárd forint értékű vagyont sikerült biztosítani ingatlanok, üzletrészek, bankszámlák, ingóságok és készpénz formájában.
márc. 27
11:54
Barcelona: Voltak gondok a színfalak mögött - Mascherano (She)
Javier Mascherano, az FC Barcelona labdarúgócsapatának argentin játékosa elismerte, nem úgy indult a 2015-ös esztendő, mint azt a gránátvörös-kékek remélték.
márc. 27
12:12
Kézilabda: A Veszprémnek nem lehet akadály a döntőbe jutás (Agroinform)
Ha az idei szezonban harmadjára is legyőzi a Veszprém a Zágrábot, akkor döntőt játszhat a SEHA-ligában vasárnap.
márc. 27
12:30
Magyar-görög: „Jobb lenne, ha több ponttal állnának a görögök” (She)
Szűcs Lajos, a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa kapusa szerint kedvezőbb helyzetben lenne a magyar válogatott Görögország ellen az Európa-bajnoki selejtező mérkőzésen, ha ellenfele nem az utolsó helyről vágna neki az összecsapásnak.
márc. 27
12:32
Teke BL: a Szeged szlovák csapattal játszik az elődöntőben (She)
A hétvégén rendezik meg a teke BL négyes döntőjét. A helyszín a németországi Straubing lesz, és a legjobb négy közé jutott csapatok között a férfiaknál ott van a címvédő Szegedi TE is.
márc. 27
12:34
FTC: Nedveddel is farkasszemet néz Thomas Doll csapata (She)
Thomas Doll, a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője két gálamérkőzésen is részt vesz a hétvégén.
márc. 27
12:39
Megcsonkított kutyatetemet is találtak az állatkínzónál - Fotók (Behaviour)
márc. 27
12:48
Kiszáll vagy csapatot vesz a Renault (Metropol)
Többféle lehetőségen, így akár a Forma-1-ből való távozáson is gondolkodnak a Renault-nál.
márc. 27
13:06
Férfi vízi: a szerb klasszisok és Vargáék is aláírtak (She)
Valamennyi meghatározó játékosával szerződést hosszabbított a férfi vízilabda ob I-ben listavezető Szolnoki Dózsa-Közgép, így a következő szezonban is nyolc világbajnok játszik majd az együttesben.
márc. 27
13:24
F1: kiszáll, de az is lehet, hogy csapatot vesz a Renault (She)
Többféle lehetőségen, így akár a Formula–1-ből való távozáson is gondolkodnak a Renault-nál.
márc. 27
13:24
EURO 2016: Még vannak jegyek a görögök elleni találkozóra (Agroinform)
Korlátozott számban ismét kaphatóak jegyek a vasárnapi Magyarország-Görögország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre.
márc. 27
13:42
Magyar-görög: Juhász szerint Szolnokit nem kell félteni (She)
Juhász Roland, a Videoton labdarúgója nem félti Szolnoki Rolandot, akit a sérült Vanczák Vilmos helyére hívott be Dárdai Pál, a görögök elleni Eb-selejtezőre készülő magyar válogatott szövetségi kapitánya.
márc. 27
13:42
Miami tenisztorna: Almagro vajon megint megvicceli Nadalt? (Agroinform)
Pénteken sor kerül Miamiban többek között spanyol és amerikai háziderbire, de két korábbi világelső is megmérkőzik.
márc. 27
13:44
Videó: „Istenem, de szép!” - magát égette az óvatlan kosaras (She)
Ha egy sportoló sajtótájékoztatón vesz részt, elég jó eséllyel hallják a szavát a jelenlévők, mivel mikrofonba beszél. A Wisconsin Badgersben kosárlabdázó Nigel Hayes nem ügyelt erre, s akarata ellenére nyilvánosan is kifejezte tetszését egy riporternő iránt.
márc. 27
14:00
Szavazás: miként alakul a kettős munkakörben dolgozó Dárdai Pál jövője? (She)
Dárdai Pál helyzete bizonytalan, mert német sajtóértesülések szerint csak nyárig lesz a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, és utána kizárólag a Hertha BSC vezetőedzőjeként ténykedik majd, de Berzi Sándor, az MLSZ alelnöke azt mondta, november végéig él Dárdai szerződése. Ön szerint miként alakul a kettős munkakörben dolgozó szakember jövője? Szavazzon!

Keresés