2015. március 13. péntek

márc. 13
0:00
NS: mi lesz a Győrrel?; Doll dicsér; zajos rajt Ausztráliában - péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk:
márc. 13
0:18
Babosék meccslabdákról kaptak ki (Infostart)
Babos Tímea oldalán Kristina Mladenoviccsal úgy esett ki az 5,381 millió (1,51 milliárd forint) dollár összdíjazású Indian Wells-i keménypályás tenisztorna női páros versenyének első fordulójában, hogy meccslabdái voltak.
márc. 13
2:24
F1: Ausztrál Nagydíj, 1. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
Melbourne-ben megkezdődik a 2015-ös F1-es idény. Az első szabadedzésen az Ausztrál Nagydíjra nevező tíz csapatból kettő szereplése még kérdéses, a Manor Ferrari-motorjával szoftvergondok vannak, amiért lehet, hogy el sem indulnak az autói, míg a Sauber jogi hercehurca miatt ragadhat a boxban. Kövesse a tréninget frissülő cikkünkkel!
márc. 13
3:18
Válóperre ment a bundafőnök az őrizetből (Blikk)
Budapest — Alig fél órát töltött a Budakörnyéki Járásbíróság épületében csütörtökön K. Zoltán (42), a hazai focifogadási botrány egyik fővádlottja.
márc. 13
3:36
Magyar Zoltán élete elismerését kapta (Blikk)
Budapest — Ugrásszerűen megnőtt a kétszeres olimpiai, háromszoros világ- és háromszoros Európa-bajnok tornász, Magyar Zoltán (61) telefonforgalma, miután szerda délután kiderült, számos díja és elismerése mellé elnyeri a Nemzet Sportolója kitüntető címet is.
márc. 13
4:12
F1: Rosbergé az év első edzésének legjobb köre (She)
A várakozásoknak megfelelően a Mercedes remeklésével vette kezdetét a 2015-ös F1-es idény Melbourne-ben. Nico Rosberg a tréning legelején, második mért körében 1:29.5 perces kört futott, amelyet a hátralévő szűk másfél órában csak csapattársa, Lewis Hamilton tudott megközelíteni. A harmadik helyen záró Valtteri Bottas lemaradása majdnem 1.2 másodperc volt. Az első szabadedzésen az Ausztrál…
márc. 13
6:18
NBA: Irving-varázslat idénycsúccsal San Antonióban (She)
LeBron James is a pályán volt, de Kyrie Irving volt a sztár a Clevelandben a San Antonio ellen hosszabbításban aratott Cavaliers-győzelem során. Irving a találkozón mint a hét hárompontosát és mind a tíz büntetőjét értékesítve 57 pontos NBA-szezoncsúcsot állított fel (ennyit soha senki sem dobot a Spurs vendégeként), s Kobe Bryant 2006–2007-es idénybeli bravúrja óta elsőként egy szezonban két…
márc. 13
6:20
NHL: nagy pofont kapott otthon a Vancouver és a Montreal (She)
A Los Angeles Kings 4–0-ra legyőzte a Vancouvert az NHL legutóbbi játéknapjának nyugati rangadóján. A Montreal nagy pofont kapott hazai pályán az Ottawától, míg a Pittsburgh négygólos előnyt herdált el az Edmonton ellen, de miután az Oilers egyenlített, az utolsó tíz perc a Penguinsé volt, és 6–4-re győzött.
márc. 13
6:36
F1: Ausztrál Nagydíj, 2. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
A Ferrari a lágy gumikon közelebb került a Mercedeshez az Ausztrál Nagydíj pénteki edzésnapján, de a második szabadedzésen is elég nagy volt a különbség ahhoz, hogy a világbajnoki címvédő nyugodtan várja a folytatást. A második edzésen a Sauber autói már a pályára gurultak – Giedo van der Garde nélkül –, de műszaki hiba miatt Felipe Massa, Daniel Ricciardo és a két Manor is a boxban rekedt.…
márc. 13
6:38
Elismerés: az NS munkatársáé idén a Németh Gyula-díj (She)
A Nemzeti Sport labdarúgórovatának munkatársa, Cserháti András kapta ebben az esztendőben a Németh Gyula-díjat.
márc. 13
7:30
DVTK: Szivics úgy véli, semmi bántót nem mondott a vezetőkre (She)
A labdarúgó NB I 20. fordulójában ma egy mérkőzést rendeznek, a DVTK a PMFC-t fogadja. A pécsiek szakvezetőjét, Robert Jarnit már idéztük a találkozóval kapcsolatban, most lássuk hogyan készül a bajnokira a diósgyőrieket irányító Tomiszlav Szivics.
márc. 13
7:48
Újpest: idiotizmust emleget az MLSZ-t kritizáló polgármester (She)
Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere szerint a Magyar Labdarúgó-szövetségnek (MLSZ) át kellene gondolnia a szurkolói kártya jelenlegi megoldásait, mert véleménye szerint idiotizmus az, hogy ha egy barátja más csapatnak szurkol, akkor nem nézhetnek meg együtt egy mérkőzést.
márc. 13
7:48
Dzsudzsákék veresége Nápolyban (Metropol)
Nyert a címvédő, döntetlen az olasz rangadón az Európa Ligában.
márc. 13
8:06
F1: a Mercedes nem tágít az élről, pályára gurult a Sauber (She)
A Ferrari a lágy gumikon közelebb került a Mercedeshez az Ausztrál Nagydíj pénteki edzésnapján, de a második szabadedzésen is elég nagy volt a különbség ahhoz, hogy a világbajnoki címvédő nyugodtan várja a folytatást. A második edzésen a Sauber autói már a pályára gurultak – Giedo van der Garde nélkül –, de műszaki hiba miatt Felipe Massa, Daniel Ricciardo és a két Manor is a boxban rekedt. Kevin…
márc. 13
8:42
Videoton: profi szerződést kötöttek az irányítóval (She)
Két és fél évre szóló profi szerződést kapott Kovács Sándor, a Videoton saját nevelésű, 17 éves irányító középpályása.
márc. 13
8:44
Tenisz: Fucsovics már a legjobb nyolc között Kínában (She)
Második mérkőzését is megnyerte a kínai Kantonban zajló, 50 ezer dollár összdíjazású, kemény pályás ATP-challenger-tornán a magyar teniszező, Fucsovics Márton.
márc. 13
9:18
Fucsovics a nyolc közé jutott Kantonban (Infostart)
Fucsovics Márton bejutott a negyeddöntőbe az 50 ezer dollár összdíjazású kantoni keménypályás férfi tenisztornán.
márc. 13
9:18
Ajánló: pályán a Valencia, a DVTK és a Monaco is - program (She)
Péntek este megkezdődik a hétvégi futballdömping. Az NB I-ben a Diósgyőr a remek formában lévő Pécset fogadja, de Spanyolországban, Franciaországban és Németországban is rendeznek mérkőzést – program.
márc. 13
9:33
NB I: Mi lesz veled, Győri ETO? (Agroinform)
Ha igazak a Questor Csoporttal kapcsolatos pletykák, az ETO baja már a gyengécske Pápával is meggyűlhet.
márc. 13
9:36
Mercedes-fölény az első két szabadedzésen (Infostart)
A várakozásoknak megfelelően a Mercedes pilótái, a német Nico Rosberg és a címvédő brit Lewis Hamilton volt a leggyorsabb a Forma-1-es világbajnokság szezonnyitó Ausztrál Nagydíjának pénteki első két szabadedzésén.
márc. 13
9:36
Videó: a wolfsburgi duplázó üvöltött, a szurkolók utánozták (She)
Az Európa-liga nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a német Wolfsburg Kevin De Bruyne vezérletével 3–1-re legyőzte a korán vezetést szerző olasz Internazionalét. A duplázó belga középpályás a diadal után a szurkolók között ünnepelt. Íme!
márc. 13
9:36
Tetszik Dzsudzsák a Chelsea megfigyelőjének (Blikk)
Az orosz Dinamo Moszkva a magyar játékossal a soraiban 3-1-re kikapott az Európa-liga nyolcaddöntőjében az olasz Napolitól, de a futballistát folyamatosan figyelik külföldi klubok.
márc. 13
9:54
F1: mégis barátságos vége lehet a Van der Garde-ügynek (She)
A szerdai és csütörtöki szigorú hangú pereskedés és fenyegetőzés után békésebb hangon folytatódott a Giedo van der Garde kontra Sauber ügy a melbourne-i bíróságon. A felek a péntek délutánra kiírt tárgyalás szombatra halasztását kérvényezték azzal az indokkal, hogy megpróbálnak megegyezni egymással.
márc. 13
10:12
NB I: „Az újpestiek jól tudnak focizni” - Csertői Aurél (She)
A labdarúgó NB I-ben már megszokhattuk, hogy a mérkőzés előtti edzői nyilatkozatok olykor kissé sablonosra, közhelyesre sikerülnek. Az Újpest ellen készülő paksi vezetőedző, Csertői Aurél szakmai észrevétele azonban igazi gyöngyszem: „Jó csapat otthonába látogatunk, akik jól tudnak focizni, köszönhetően a jó játékosaiknak.”
márc. 13
10:12
Alonso már a visszatérésre gyúr (Blikk)
Madrid – A február végén a spanyolországi Forma–1-es tesztelésen balesetet szenvedő Fernando Alonso (33) úgy tűnik, már sokkal jobban van.
márc. 13
10:14
Skócia: az első osztályba igyekvő Rangers edzőt váltott (She)
A skót másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Rangers Stuart McCallt nevezte ki a vezetőedzői posztra – közölte a klub hivatalos oldala.
márc. 13
10:16
Tenisz: Mardy Fish másfél év után újra versenyez (She)
A szívproblémái miatt több mint 18 hónapot kihagyó Mardy Fish csütörtökön visszatért, de az első fordulóban három játszmában kikapott fiatalabb honfitársától, Ryan Harrisontól az Indian Wells-i kemény pályás tenisztornán.
márc. 13
10:18
Chelsea: hiába a BL-búcsú, José Mourinho új szerződést kaphat (She)
José Mourinho hamarosan aláírhatja új, négyéves szerződését, amelynek értelmében 2019-ig a Chelsea menedzsere lesz, annak ellenére, hogy ebben a szezonban a legjobb nyolc közé sem sikerült bejuttatnia a londoniakat a Bajnokok Ligájában.
márc. 13
10:30
Klicskóval úszott Hosszú Katinka (Blikk)
Fort Lauderdale – Világsztárral tréningezett Hosszú Katinka (25).
márc. 13
10:48
Folytatódik a Sauber és van der Garde vitája (Infostart)
A szombatra kiírt újabb bírósági tárgyalással folytatódik a Forma-1-es Sauber istálló vitája a holland Giedo van der Gardéval, aki szerint a csapatnál neki járna az egyik pilótaülés az idei évre.
márc. 13
10:48
Eb 2016: súlyos sérülések a Budapestre készülő görögöknél (She)
Néhány napon belül három görög válogatott labdarúgó sérült meg, ami megnehezíti Sergio Markarián szövetségi kapitány dolgát a március végi budapesti Eb-selejtező előtt.
márc. 13
10:50
Videó: ez ám a karriercsúcs! - szuperlassításban a dudaszós tripla (She)
A szezon egyik legjobb mérkőzésén, drámai hajrában „énekelte ki a sajtot” a Cleveland a címvédő San Antonio „szájából” (hosszabbítás után 128–125-re győzött) az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) csütörtöki játéknapján. Kyrie Irving 57 pontos karrier- és idei NBA-csúcsot ért el a találkozón.
márc. 13
11:03
Férfi kézilabda BL: Az oroszlán barlangjába látogat a Szeged (Agroinform)
A bukmékerek szerint, akár már az első mérkőzésen a kiesés szélére kerülhet a Pick a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában.
márc. 13
11:06
Paratriatlon: Boronkay Péter ezüstérmes az ausztráliai vk-n (She)
A második helyen végzett Boronkay Péter az ausztráliai Sunshine Coaston megrendezett rövid távú paratriatlon világkupaversenyen.
márc. 13
11:06
Mercedes-fölény az első két szabadedzésen (Metropol)
Mindkét gyakorláson Rosberg autózta a legjobb köridőt, mögötte Hamilton zárt másodikként.
márc. 13
11:24
Női kosár: „Coulibaly miatt mindegyik meccsen megsérül valaki” (She)
Pécsi oldalon nagy vihart kavart a játékvezetés a Miskolc elleni női kosárlabda MK-negyeddöntőben. A baranyaiak szerint Naignouma Coulibaly miatt mindegyik mérkőzésen megsérül valaki, viszont nem a szabályoknak megfelelően büntetik a DVTK francia légiósát.
márc. 13
12:00
ETO: Győrben minden kérdéses, de lesz meccs (She)
A héten a Nemzeti Sport Online már foglalkozott a Győri ETO mögött álló Quaestor Csoport problémái nyomán kialakult helyzettel. A futballcsapat ma hivatalos honlapján szeretne megnyugtatni mindenkit azzal, hogy a hétvégén (illetve az első csapat hétfőn) pályára lépnek a klub együttesei a különböző bajnokságokban. A közlemény azonban inkább vészjósló, semmint megnyugtató a drukkerek számára...
márc. 13
12:02
NB I: a válogatott védő aláírt az MTK-hoz, titkolják, meddig (She)
Poór Patrik meghosszabbította szerződését a labdarúgó NB I-ben szereplő MTK-val – adta hírül a klub honlapja.
márc. 13
12:15
Bundesliga: Szalai és Stieber egymás ellen (Agroinform)
Dárdai Herthája pedig hazai pályán fogadja a Schalkét. A Dortmundra és a Bayernre könnyed siker vár. Budesliga előzetes.
márc. 13
12:18
Boronkay Péter ezüstérmes az ausztráliai paratriatlon vk-n (Infostart)
Második helyen végzett Boronkay Péter az ausztráliai Sunshine Coaston rendezett rövidtávú paratriatlon világkupaversenyen.
márc. 13
12:18
Videó: vastaps és fair play díj járna a támadónak (She)
A jordániai al-Vihdat támadója, Mahmud Za’tara nagyon sportszerűen viselkedett az ománi al-Nahda elleni AFC-kupa-mérkőzésen (3–0). A csatár a 87. percbe ajtó-ablak helyzetbe került, de mivel az ellenfél egyik játékosa a földre került, nem lőtte kapura a labdát.
márc. 13
12:36
Nyíregyháza-FTC: Mátyus érzi a bizsergést, 4 ezer jegy elkelt (She)
Amint azt már jeleztük, Nyíregyházán nagy várakozás előzi meg a Ferencváros elleni szombati bajnokit. Mátyus János vezetőedző is tisztában van azzal, hogy ez a meccs más, mint a többi...
márc. 13
12:54
NB II: változás, a bajnoki és a kupameccs is korábban lesz (She)
Az MLSZ versenybizottsága módosította az NB II-es Szolnoki MÁV FC két mérkőzésének időpontját.
márc. 13
13:09
Tipp: Az orosz tini meglepheti Halepet (Agroinform)
Darja Gavrilova okozhatja az Indian Wells-i tenisztorna első igazán nagy meglepetését.
márc. 13
13:12
BL: a Schalke tinije CR7-et viselt a nadrágja alatt a 3-4 közben (She)
Max Meyer részese volt a Schalke kedd esti, kieséssel végződő, drámai győzelmének a Real Madrid otthonában a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.
márc. 13
13:14
Tenisz: S. Williams visszatér, Mandela szellemét idézi (She)
Mint ismert, 14 év után visszatér a világelső Serena Williams az Indian Wells-i tornára. A 33 éves játékos azok után nem indult a kaliforniai viadalon, hogy 2001-ben kifütyülték, amikor nővére, Venus – 20 perccel a mérkőzés előtt – sérülésre hivatkozva visszalépett az elődöntőtől. Az így továbbjutott Serenát a belga Kim Clijsters elleni fináléban szintén folyamatosan kifütyülték, a közönség…
márc. 13
13:30
Különleges terepsport-rendezvény a nemzeti ünnep előtt (Infostart)
A HUNfoglalás egy olyan sportesemény-sorozat első állomása, amelybe az akadályfutó-versenyek, crossfit jelegű kihívások és teljesítménytúrák is beletartoznak. A március 14-i eseményt a Pilis-hegységben rendezik. A 20 kilométeres akadályfutás alkalmával az erdei terep mellett több mint 15 izgalmas, adrenalin-növelő akadályt és több mint 1000 méteres szintkülönbséget is le kell küzdeni. A versenyzők…
márc. 13
13:30
Videó: újra elsült a csinos láb, amit CR7 és Messi is megbámult (She)
A 2014-ben Puskás-díjra jelölt, a januári Aranylabda gálán egy remek fotó miatt reflektorfénybe került Stephanie Roche ismét bravúros gólt szerzett.
márc. 13
13:32
NB I: milyen hatása lesz a Quaestor csődjének az ETO-ra? (She)
Ön szerint a Quaestor csődje mennyiben befolyásolja a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO FC működését?
márc. 13
13:34
Női kézi: négy év után távozhat Érdről a válogatott beálló (She)
A Handball Montenegro értesülése szerint a szezon végén távozik Érdről Szara Vukcsevics, és a Vác női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását, ahova két évre kötelezi el magát.

Keresés