2015. március 29. vasárnap

márc. 29
0:12
Eb-selejtezők - Holland és olasz pontmentés (Infostart)
Az olaszok hajrában, míg a tavalyi világbajnokságon bronzérmes hollandok hosszabbításban szerzett góllal egyenlítettek és mentettek pontot az Európa-bajnoki selejtezősorozat pénteki játéknapján.
márc. 29
0:12
Jégkorong: „Mindent a Miskolc nyert meg, ahol elindult” (She)
Parádés évadot produkáltak a Miskolci Jegesmedvék. A hokicsapat a papírformát megcáfolva legyőzte a Volánt a Magyar Kupa döntőjében. Mi áll a sikeres szezon hátterében?
márc. 29
1:42
A görögöknek szurkol a magyar falu (Blikk)
BELOIANNISZ – Kitört a futballőrület Magyarország görög nemzetiségű községében. A férfiak, a nők, a nagypapák, anyukák és unokák, habár szinte mindannyian itt születtek, várják a nagy meccset, amelyet a válogatottunk vív őshazájuk csapatával.
márc. 29
7:12
NBA: Curry 25 pontja, a Golden State az úr Nyugaton (She)
Stephen Curry 25 ponttal járult hozzá csapata, a Golden State Warriors sorozatban elért kilencedik győzelméhez, amellyel eldőlt, hogy a Nyugati főcsoportban végig övék lehet a pályaelőny. Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Warriors a Milwaukee Bucks otthonában nyert 108–95-re.
márc. 29
8:42
F1: Malajziai Nagydíj, a futam élőben az NSO-n! (She)
Az esős időmérő után forró versenyt rendeznek Malajziában, ahol a rajtot megelőzően 64 fokos is volt az aszfalt, s több csapat vezetői is négy kerékcseréről beszéltek. Nagy kérdés, hogy Sebastian Vettel ilyen körülmények között is csatára tudja-e késztetni a Mercedes pilótáit? Kövesse a futamot frissülő cikkünkkel!
márc. 29
8:42
Eb-selejtezők: holland és olasz pontmentés (Metropol)
Az olaszok hajrában, míg a tavalyi világbajnokságon bronzérmes hollandok hosszabbításban szerzett góllal egyenlítettek.
márc. 29
9:00
Magyar-görög: Dzsudzsák nem, Détári igen - „győzni kell este” (She)
A vendégek szombati edzésére kilátogató görög szurkolók az új szövetségi kapitányt, Sergio Markariánt ugyanúgy a jövő kulcsának tartják, mint mi Dárdai Pált. Természetesen mindenki győzelmet vár a vasárnap esti mérkőzéstől, de az NSO Tv videójából az is kiderül, hogy ismerik-e Dzsudzsák Balázst, vagy emlékeznek-e Détári Lajosra.
márc. 29
9:02
Ajánló: magyar-görög, pályán a németek és a portugálok - program (She)
A magyar labdarúgó-válogatott 20.45-től Görögországot fogadja Európa-bajnoki selejtezőn, de pályára lépnek a németek és a portugálok is, míg a CONCACAF-zónában vb-selejtezőket rendeznek.
márc. 29
9:18
Miami tenisztorna: Djokovics túlórázott, a többi nagyágyú simázott (Agroinform)
Szombaton visszatért a jó idő Floridába, így mindkét nemnél sikerült lejátszani a betervezett mérkőzéseket.
márc. 29
9:27
Jobboldali siker várható a francia választásokon (Behaviour)
Megkezdődött a második forduló a helyhatósági választásokon.
márc. 29
9:36
DVSC-Dinamo: „Jobbak vagyunk, mint a brazil válogatott” (She)
Hat nullára kikapott Debrecenben felkészülési mérkőzésen a román Dinamo Bucuresti együttese, és a csapat vezetőedzőjét alaposan megviselte a méretes zakó. Egy román honlap szintén elmondhatja ezt magáról.
márc. 29
9:54
Kézilabda: Első ízben nyerheti meg a Veszprém a SEHA-ligát (Agroinform)
Ennél könnyebb ellenfelet, mint a Meskov Breszt, aligha kívánhatott volna magának a vasárnapi fináléba a Veszprém.
márc. 29
10:12
Dániában nyitna futballakadémiát az FC Barcelona (Infostart)
Dániában tervez futballakadémiát létrehozni az FC Barcelona.
márc. 29
10:12
Eb 2016: életük meccsére készülnek az északírek (She)
Amikor a magyar labdarúgó-válogatott tagjai vasárnap este kivonulnak az Üllői úti játéktérre, már tudjuk a csoport másik két mérkőzésének az eredményét. A feröerieket vendégül látó románok minden bizonnyal további három pontot szerezve megerősítik vezető helyüket, a belfasti összecsapás kimenetele viszont megjósolhatatlan, számunkra talán a döntetlen lenne a legkedvezőbb.
márc. 29
10:30
Videó: gyönyörű góllal remekelt a Real támadója (She)
Javier Hernández remek góljával 1–0-ra győzött Mexikó labdarúgó-válogatottja az Ecuador elleni felkészülési mérkőzésen Los Angelesben. Íme, a győztes találat!
márc. 29
10:48
Tenisz: Djokovicsnak fel kellett javulnia a döntő szettre (She)
Az első helyen kiemelt szerb Novak Djokovics 6:0-ra nyerte meg az első szettet a szlovák Martin Klizan ellen a Miamiban zajló kemény pályás tenisztornán, de utána visszaesett a játéka, így döntő szettre kényszerült, ott azonban újra hengerelt. A nőknél a Williams nővérek sikerrel vették a harmadik fordulót.
márc. 29
10:50
F1: feltámadt a Ferrari! Vettel nyert Malajziában (She)
Sebastian Vettel, a Ferrari négyszeres világbajnok német versenyzője nyerte meg a Formula–1-es Malajziai Nagydíjat, miután egy végig izgalmas futamon maga mögé utasította az élről rajtoló Lewis Hamiltont, aki így a dobogó második helyére állhatott fel. A harmadik helyen Nico Rosberget intették le.
márc. 29
11:06
Malajziai Nagydíj - Győzött a Ferrari (Infostart)
A négyszeres világbajnok Sebastian Vettel, a Ferrari német pilótája nyerte a vasárnapi Formula-1-es Malajziai Nagydíjat, így nyolc futam után megszakadt a Mercedes istálló győzelmi sorozata.
márc. 29
11:06
Kézilabda: Győr vagy Fradi? (Agroinform)
Már csak ez az egyetlen nyitott kérdés maradt a női kézilabda Magyar Kupában.
márc. 29
11:24
Argentína: Messi nem állt készen a játékra - Martino (She)
Mint arról beszámoltunk, a Lionel Messi nélkül felálló argentin labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 2–0-s győzelmet aratott El Salvador ellen. A dél-amerikai együttes szövetségi kapitánya, Gerardo Martino a meccset követő sajtótájékoztatón elmondta, tudja, hogy az emberek kíváncsiak lettek volna a négyszeres aranylabdásra, de meg kell érteniük, a Barcelona támadója nem volt bevethető…
márc. 29
11:42
Videó: így örült Vettel a győzelmének, a Ferrarit éltette (She)
Mint megírtuk, Sebastian Vettel, a Ferrari német versenyzője nyerte meg a Formula–1-es Malajziai Nagydíjat. Nézze meg a német örömét!
márc. 29
11:42
Vettel nyerte a Malajziai Nagydíjat (Metropol)
Vettel maga mögé utasította a Mercedeseket, amelyeket nyolc futam óta senki nem tudott legyőzni.
márc. 29
12:00
Eb 2016: Conte elégedett a csapattal, de júniusban mégis lemond? (She)
Olaszország nem tudott nyerni Bulgáriában (2–2) a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjében. A H-csoport ötödik fordulójában az itáliaiak fordulatos mérkőzésen játszottak négygólos döntetlent, így két ponttal leszakadtak Horvátország mögött a tabellán. De az iksz még csak a kisebbik gond az olaszok háza táján...
márc. 29
12:00
Sportfogadás: Szerezz ingyen fogadást Dárdai Pál tanítványaival! (Agroinform)
Az Unibet ismét egy remek ajánlattal rukkolt elő, fogadj a magyar-görög derbire, és szerezd meg az ingyen fogadásod!
márc. 29
12:18
Arsenal: Wenger újabb alapembere dőlt ki a sorból (She)
Ahogyan azt megszokhattuk, lehet tavasz, ősz vagy nyár, gazdasági válság vagy fellendülés, árvíz vagy aszály, egy dolog atombiztos: újabb alapemberek dőlnek ki az Arsenalból.
márc. 29
12:36
Tombolva örültek győzelmüknek Vettelék - videó (Infostart)
A négyszeres világbajnok Sebastian Vettel, a Ferrari német pilótája nyerte a vasárnapi Forma-1-es Malajziai Nagydíjat, így nyolc futam után megszakadt a Mercedes istálló győzelmi sorozata.
márc. 29
12:36
SEHA-liga: további hat évig maradhat a főszponzor Gazprom (She)
Nagy bejelentést tett a SEHA-liga vezetősége szombati sajtótájékoztatóján Veszprémben. Az elöljárók közlése szerint küszöbön áll a megegyezés, hogy a SEHA további négy évvel meghosszabbítsa 2017-ben lejáró szerződését főtámogatójával, a Gazprommal, így a vállalat további hat évig, 2021-ig támogathatja a Bajnokok Ligájával konkurálni akaró sorozatot.
márc. 29
12:54
Videó: fájó hiba az Eger-ralin, a fotós is orra bukott (She)
A visszatérő hétszeres magyar bajnok ifj. Tóth Jánosnak is meggyűlt a baja a sárral az Eger-ralin. A nézők mentették ki a Tóth, Szőke duót, amely így jelentős hátránnyal, de folytatni tudta a versenyt. A páros a videón látható baki után aligha érhet el kedvező helyezést az egri szezonnyitón.
márc. 29
13:12
Triatlon vk: a mezőny második felében a magyarok (She)
Vanek Margit a 26., Faldum Gábor pedig a 41. helyen végzett Aucklandben, a triatlonosok világkupa-sorozatának második új-zélandi viadalán.
márc. 29
13:12
EURO 2016: Egy dologban mind egyetértünk - szerkesztői vélemények a magyar-görögről (Agroinform)
Mint minden fontos meccs előtt, a hathárom.com szerkesztői és tippmesterei ezúttal is kifejtették véleményüket.
márc. 29
13:30
Real: „Ha címeket szerzünk, megnyerhetem az Aranylabdát” (She)
Karim Benzemában, a Real Madrid támadójában dúl az önbizalom. A francia labdarúgó-válogatott csatára szerint egy napon ő lehet az a játékos, aki megtörheti Cristiano Ronaldo és Lionel Messi egyeduralmát, és magasba emelheti az Aranylabdát.
márc. 29
13:48
Djokovic döntő szettre kényszerült (Infostart)
A négyszeres bajnok, címvédő Novak Djokovic döntő szettre kényszerült a szlovák Martin Klizan ellen az 5,381 millió dollár (1,51 milliárd forint) összdíjazású miami keménypályás tenisztornán, de végül továbbjutott a 3. fordulóba.
márc. 29
13:48
Videó: íme, Bajner laza mozdulattal lőtt gólja! (She)
Mint megírtuk, az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokság 39. fordulójában a Notts County hazai pályán 2–2-es döntetlenre végzett a hozzá hasonlóan a kiesés elől menekülő Scunthorpe Uniteddel. A hazaiak második találatát Bajner Bálint szerezte, íme.
márc. 29
13:50
Női kézi: Amorimról emlékbélyeg készült Brazíliában - kép (She)
Továbbra sem értek véget Brazíliában az Eduarda Amorimmal kapcsolatos események: a 2014-es év legjobb női kézilabdázójának megválasztott győri átlövő most éppen a róla készült emlékbélyeget vehette át a szövetséget is szponzoráló brazil postától.
márc. 29
13:52
Eb 2016: Bale úgy érzi, nem kell válaszolnia a kritikákra (She)
A Real Madrid labdarúgócsapatának szurkolóitól az elmúlt időszakban sok kritikát kapó Gareth Bale úgy érzi, senki szidalmazására nem kell válaszolnia, mindenki tudja, mire képes.
márc. 29
14:06
Torna: Böczögő triplája, Tálas és Dudás duplája a szer ob-n (She)
A tornászok Swietelsky szerenkénti országos bajnokságának második napján Tálas Bence és Böczögő Dorina is két aranyérmet szerzett, Dudás Norbert és Vadászfi Ákos pedig egy-egy arannyal lett gazdagabb. Az első helyek számát tekintve a kétnapos viadalon Böczögő Dorina háromszor, Dudás Norbert és Tálas Bence pedig kétszer-kétszer állhatott a dobogó tetejére.
márc. 29
14:06
Márton Anna hatodik Szöulban (Metropol)
Márton Anna hatodik lett a kardozók szöuli Grand Prix-versenyén.
márc. 29
14:24
Asztalitenisz World Tour - Póta a negyeddöntőig jutott Almeríában (Infostart)
Póta Georgina egyetlen nem ázsiai származású játékosként a negyeddöntőig jutott Almeríában, az asztaliteniszezők World Tour-sorozatának 110 ezer dollár összdíjazású spanyolországi versenyén.
márc. 29
14:24
Magyar-görög: „Meghalt a magyar labdarúgás” - videó (She)
A magyar labdarúgó-válogatott vasárnap 20.45 órától a görögöket fogadja Eb-selejtezőn. Az NSO Tv stábja a szurkolókat kérdezte meg, akik többek között azt is elmondták, milyen eredményt tippelnek a találkozóra.
márc. 29
15:00
Malajziai Nagydíj - Meghosszabbították a verseny szerződését (Infostart)
Három évvel meghosszabbították a Malajziai Nagydíj szerződését, így a sepangi futam 2018-ig biztosan szerepel majd a Forma-1-es programban.
márc. 29
15:18
Miami tenisztorna: Házirangadók terítéken (Agroinform)
Zseniális meccsek várnak ránk a Miami Open vasárnapi játéknapján, tét mindkét nemnél a legjobb 16 közé jutás.
márc. 29
15:54
A sorozatban 11. MK-sikerénél járó Győri ETO beérte az FTC-t (She)
Az ebben az esztendőben Török Bódog nevét viselő női kézilabda Magyar Kupa fináléjában a négyes döntő házigazdája, a Győri Audi ETO KC 29–23-ra legyőzte a Ferencvárost. A kisalföldieknek ez a 11. kupagyőzelmük hazai földön, ezzel az örökrangsorban beérték a fővárosi zöld-fehéreket, és már csak a 12-szeres győztes Vasas van előttük.
márc. 29
15:56
PL: Wenger „beteg kutyává” válik minden vereség után (She)
Arsene Wenger, az angol Premier League-ben szereplő Arsenal labdarúgócsapatának menedzsere a magánéletébe engedett bepillantást nyerni: elmondta, hogyan reagál rá, ha együttese vereséget szenved.
márc. 29
16:12
Női kézilabda MK - Az Érd a bronzérmes (Infostart)
Az Érd szerezte meg a bronzérmet a női kézilabda Magyar Kupában, miután a vasárnapi helyosztón öt góllal jobbnak bizonyult az MTK Budapest csapatánál Győrben.
márc. 29
16:12
Man. City: két csatár távozik, a Real korábbi támadója jön? (She)
Spanyol sajtóértesülések szerint a Manchester City labdarúgócsapata nagy változásokat tervez a 2015–2016-os idényre a támadófrontot illetően: a manchesteri kékek két csatárukat is elengednék, a Juventus spanyolját, Álvaro Moratát pedig megszereznék.
márc. 29
16:48
NFL: a Patriots csillaga a mélybe vetette magát (She)
Alaposan kiélvezi nyaralását Tom Brady, az NFL-ben szereplő New England Patriots klasszis irányítója. A négyszeres Super Bowl-győztes játékos világhírű modell feleségével, Gisele Bündchennel és gyerekeivel a Bahama-szigeteken tölti vakációját, programjában szerepelt többek között a sziklaugrás és a kosárlabda is – utóbbit nem mással, mint a sportág talán legnagyobb legendájával, Michael Jordannel…
márc. 29
16:48
Készíts ínyencséget a Blikk sonkájából! (Blikk)
Budapest — Hogy jön össze a Blikk a húsvéti sonkával? A válasz egyszerű: új játékunkban a szerencsés – és persze ügyes – olvasóink egy megtermett húsvéti sonkát nyerhetnek majd.
márc. 29
16:48
EURO 2016: Olvasóink bíznak a csapatban - nyerni fogunk! (Agroinform)
A mérkőzésre leadott voksok alapján a legvalószínűbb forgatókönyv, hogy 1-0-ra nyer Dárdai Pál válogatottja.
márc. 29
17:06
Argentína: Maradona nem lesz „a FIFA-korrupció” pártolója (She)
Diego Maradona Ali Bin al-Husszeint támogatja a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöki tisztségéért folyó harcban, mert – mint mondja – nem akarja támogatni a Sepp Blatter irányítása alatt látott korrupciót.
márc. 29
17:24
Férfi kézi SEHA-liga: a zágrábiak szerezték meg a bronzot (She)
A PPD Zagreb szerezte meg a férfi kézilabda SEHA-liga bronzérmét a 2014–2015-ös kiírásban, a harmadik helyért rendezett összecsapáson 26–23-ra legyőzve a szintén Bajnokok Ligája-negyeddöntős Vardar Szkopjét Veszprémben.

Keresés