2015. március 25. szerda

márc. 25
5:45
A kapuból jöttünk vissza (Behaviour)
Az utolsó pillanatban döntöttek Szabó Máté megbízott igazgató szerint a miskolci színház sorsáról.
márc. 25
7:24
NHL: hiába megy a Rangersnek, a Kings még mindig nagy falat (She)
Akárcsak a legutóbbi szezon nagydöntőjében, a legutóbbi játéknapon is jobban jött ki a New York Rangers elleni párharcból a Los Angeles Kings. A címvédő az első percben kapott gól ellenére 4–2-re nyert idegenben, így pontszámban beérte a Nyugati főcsoport utolsó, még rájátszást érő helyén tanyázó Calgary Flamest.
márc. 25
7:42
Ajánló: a Socceroos ellen a világbajnok, pályán az U17 - program (She)
Szerdán már nagyüzemben zajlanak a nemzetközi felkészülési mérkőzések, ennek részeként a világbajnoki címvédő német labdarúgó-válogatott Kaiserslauternben fogadja Ausztráliát. Joachim Löw csapata vasárnap újra pályára lép, Tbilisziben játszik Európa-bajnoki selejtezőt Grúzia ellen.
márc. 25
7:51
Hármas karambol az M0-snál, több sérült (Behaviour)
A műszaki mentés idejére az M5-ös érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.
márc. 25
8:18
NB II: volt Szpari-edző lehet a Mezőkövesd új trénere (She)
Megtalálta új vezetőedzőjét a Mezőkövesd, s szerdán 14 órakor sajtótájékoztatón mutatják be a szakembert. A klubvezetőség három jelölttel tárgyalt, a Nemzeti Sport információi szerint Lucsánszky Tamás veszi át Tóth László munkáját.
márc. 25
9:12
F1: motoros legenda a Malajziai GP sportfelügyelői között (She)
Egykori F1-es versenyző helyett a gyorsasági motor legendája, Mick Doohan képviseli az expilótákat a Malajziai Nagydíj sportfelügyelő testületében.
márc. 25
9:12
Elkerülte egymást a két magyar csapat (Metropol)
Mindkét magyar együttes talán a lehető legnehezebb ellenfelet kapta a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének tegnapi sorsolásán.
márc. 25
9:30
Karrier: Jobb voltam, mint Ronaldo vagy Messi - Kaká (Agroinform)
A világbajnok támadó büszke arra, hogy 2007-ben legyőzte Ronaldót, ugyanakkor mindmáig kiváló kapcsolatot ápolnak.
márc. 25
9:48
Műkorcsolya-vb - Továbbjutott a magyar kettős (Infostart)
Az amerikai Madison Chock, Evan Bates kettős vezet a jégtáncosok rövidprogramja után a sanghaji műkorcsolya-világbajnokságon. A Moscheni Carolina, Lukács Ádám duó szerdán a 19. lett, így szerepelhet a pénteki kűrben.
márc. 25
9:57
50 nőt és gyereket mészárolt le a Boko Haram (Behaviour)
A tavaly már többször nőket és gyermekeket elraboló terrorcsoport újabb rémtette.
márc. 25
10:06
Lazio: az MU és a PSG is nézi, Dzsudzsák pótolhatja - sajtóhír (She)
A Bayern München, a Liverpool, a PSG, legutóbb pedig a Manchester United játékosmegfigyelői nézték meg élőben Felipe Andersont, a Lazio 21 éves brazil labdarúgóját, számolt be róla a tuttomercatoweb.com. Amennyiben a játékos már a nyáron távozik, megnő az esélye Dzsudzsák Balázs római szerződtetésének.
márc. 25
10:24
Magyar-görög: Torghelle nem talál negatívumot Dárdai csapatában (She)
A görög gazzetta.gr hosszabb interjút készített az MTK negyvenkétszeres magyar válogatott centerével, Torghelle Sándorral – a karrierje során a Panathinaikoszban és a PAOK-ban is megfordult csatár természetesen a vasárnapi Eb-selejtezőről beszélt.
márc. 25
10:42
Három magyar indul a tekvondó-Eb-n (Infostart)
Három magyar, Gonda Ivett, Lipcsei Claudia és Kotsis Edina vesz részt a csütörtökön kezdődő oroszországi tekvondó Európa-bajnokságon, melyen csak olimpiai súlycsoportokban rendeznek küzdelmeket.
márc. 25
10:42
Juventus: A Calciopoli kilenc évnyi bohóckodás volt - Moggi (She)
Luciano Moggit, a Serie A-ban szereplő Juventus korábbi ügyvezető igazgatóját, és a Calciopoli-botrány „főszereplőjét” az olasz legfelsőbb bíróság kedden hivatalosan is felmentette az ellene felhozott vádpontok alól. Moggi az ítélet után elmondta, a Calciopoli egy lőszer nélküli fegyver volt, amiben semmiféle bizonyíték sem állt a szövetség rendelkezésére.
márc. 25
10:44
DVTK: Szóba sem került Szivics menesztése - Árki (She)
Árki Gábor, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK sportigazgatója a diósgyőri klub hivatalos honlapjának elmondta: a gyenge tavaszi szereplés ellenére fel sem vetődött Tomiszlav Szivics menesztése.
márc. 25
10:46
Kézilabda: megszületett Zácsik Szandra kislánya (She)
A mai napon 3350 grammal és 55 centivel világra jött Szöllősi Hanna, Zácsik Szandra és Szöllősi Szabolcs kislánya – tudatta Facebook-oldalán a Csurgó férfi kézilabdacsapata.
márc. 25
11:00
Miami tenisztorna: Harmadszor lehet meg Djokovicsnak az Indian Wells-Miami dupla (Agroinform)
Kaliforniából Floridába teszi át székhelyét a teniszmezőny, szerdán ugyanis kezdetét veszi a Miami Open.
márc. 25
11:18
Kajak-kenu: 32 évesen letette a lapátot Vajda spanyol riválisa (She)
Váratlanul, a riói olimpia előtt egy évvel bejelentette visszavonulását David Cal, a spanyolok 32 esztendős olimpiai és világbajnok kenusa. Vajda Attila egyik nagy riválisa öt olimpiai érem birtokosa, amellyel hazájában rekordernek számít.
márc. 25
11:36
Real Madrid: Ancelotti a Manchester Cityvel tárgyal? (She)
Olasz lapértesülések szerint a Premier League-ben szereplő Manchester City tárgyalásokat folytat Carlo Ancelottival, a Real Madrid vezetőedzőjével.
márc. 25
11:54
Videó: CR egyszer felrobbant azért, ami Husztiék meccsén történt (She)
„Miért értél bele?” Biztosan megfogalmazódott ez a kérdés a kínai Kao Linben, aki szenzációs gólt szerezhetett volna a Kuangcsou Evergrandéban a Csangcsun Jataj (Huszti Szabolcs és Elek Ákos együttese) elleni kínai bajnoki labdarúgó-mérkőzésen (1–1). Azonban a lesen levő brazil csapattárs, Elkeson belecsúsztatott fejjel a labdába, így a játékvezető nem adta meg a találatot.
márc. 25
12:12
NB II: mégis visszatér Horváth Ferenc segítője az SZTK-hoz (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint Horváth Ferenc után Szamosi Tamás is visszatér a labdarúgó NB II-ben szereplő Szigetszentmiklósi TK-Erimához, és a korábbi időszakokhoz hasonlóan most is másodedzőként segíti Horváth munkáját.
márc. 25
12:30
Miami tenisztorna: Nehéz meccs vár Babosra (Agroinform)
Szerdán beindul a nagyüzem Miamiban, pályára lép többek között Babos Tímea és Viktorija Azarenka is.
márc. 25
12:48
PSG: Ibra idegein táncolt a labdát nem eresztő bíró - videó (She)
A hétvégén a PSG–Lorient (3–1) francia bajnokin mesterhármast szerző Zlatan Ibrahimovic feltűnően gondoskodó volt a tripla kerekded főszereplőjével. Egy új videóból az is kiderült, hogy miért.
márc. 25
13:06
Németország: újraírják a futballt? Születőben az új Bosman-törvény? (She)
A mainzi munkaügyi bíróság igazat adott Heinz Müllernek, és megállapította, hogy a Mainz labdarúgócsapata jogellenesen szüntette meg a 36 éves kapus munkaviszonyát. Mindezt annak ellenére, hogy a vele korábban kötött megállapodás értelmében szerződése 2014 nyarán lejárt. Egy olyan kérdésben hozott a most megszokott formától teljesen eltérő határozatot a bíróság, amelyre az egész…
márc. 25
13:24
Magyar-görög: egyelőre hat pont tűnik biztosnak a vendégeknél (She)
A szerda délelőtti tréning alapján egyelőre hat játékos helye tűnik biztosnak a magyarok ellen vasárnap pályára lépő görög labdarúgó-válogatottban – legalábbis a görög Novasport honlap edzésriportja alapján.
márc. 25
13:26
Budapest 2024: több mint félszáz médium a társadalmi párbeszédért (She)
Ötvenhét médium küldte el a logóját a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) megkeresésére, így csatlakozva a Párbeszéd az Olimpiáért kezdeményezéshez. A MOB, a 2015. február 6-i közgyűlésén elfogadott határozatának megfelelően, mely szerint a szervezet javasolja Budapest városának és Magyarországnak, vizsgálja meg a 2024-es olimpia és paralimpia megrendezésének lehetőségét, elindította a társadalmi…
márc. 25
13:28
Férfi kézi BL: új nézőrekordot hozott a zágrábi nyolcaddöntő (She)
A horvát PPD Zagreb és a dán Kolding mérkőzését 14 500-an látták a helyszínen, ez új csúcs a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. A nyolcaddöntő zárultával az európai szövetség statisztikai kimutatást készített. Ebben kiemelte, hogy a március 14-én Zágrábban játszott találkozó nézőszáma csúcsot döntött, az eddigi rekordot a decemberi Zagreb–PSG csoportmeccs tartotta 13 ezer fővel.
márc. 25
13:42
Atlétika: Usain Bolt öt év után fut újra az Egyesült Államokban (She)
Öt év után fut majd újra az Egyesült Államokban Usain Bolt hatszoros olimpiai bajnok jamaicai sprinter, aki június 13-án a New York-i Gyémánt Liga-versenyen áll rajthoz.
márc. 25
14:00
Eb 2016: Modric influenzás, de csütörtökön már edzhet (She)
A héten egyelőre nem tréningezhetett Luka Modric, a Real Madrid horvát középpályása, aki hazája válogatottjával a norvégok elleni szombati Európa-bajnoki selejtezőre készül.
márc. 25
14:02
U17: Bosznia-Hercegovina-Magyarország élőben az NSO-n! (She)
Vereség a csehektől, majd döntetlen a skótokkal. Így várja a Bosznia-Hercegovina elleni, szerdai mérkőzést a házigazda magyar U17-es labdarúgó-válogatott a korosztályos Európa-bajnokság elitkörében. A 14 órakor kezdődő találkozót a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti!
márc. 25
14:04
Videó: 40 méterről büntette a feleslegesen kóricáló kapust (She)
Nem mindennapi góllal szerzett vezetést a St. Patrick’s Athletic FC a Derry City elleni mérkőzésen az ír labdarúgó-bajnokságban. A 36. percben Greg Bolger észrevette, hogy a vendégek kapusa nem igazán ideális pozíciót foglal el a hálója előtt, és ezt egy bravúros megoldással ki is használta. A hazaiak 2–0-ra győztek.
márc. 25
14:06
Hajrá, Foci!: Vayer építőipari vállalkozó és játékos-megfigyelő (She)
Ismét az újságosoknál a Hajrá, Foci! legújabb kiadványa, amelyben tájékozódhatnak az amatőr megyei labdarúgás csapatainak eredményeiről, klubéletéről, kiegészülve a megyei ifjúsági bajnokság, a Budapest-bajnokság és a női labdarúgás eredményeivel. Az állandó rovatok mellett hetente színes, érdekes cikkek, háttéranyagok és interjúk olvashatók a lapban, amely minden szerdán 195 forintért…
márc. 25
14:18
Bolt öt év után fut újra az Egyesült Államokban (Infostart)
Öt év után fut majd újra az Egyesült Államokban Usain Bolt hatszoros olimpiai bajnok jamaicai sprinter, aki június 13-án a New York-i Gyémánt Liga-versenyen áll rajthoz.
márc. 25
14:18
Neymar 158 millió euróba is kerülhet a Barcelonának (Metropol)
Lapértesülés szerint a katalán egyesület eredetileg 57 millió euróért szerződtette a Santostól a brazil csatárt 2013 nyarán.
márc. 25
14:36
Rekordáron szerezheti meg a Barcelona Neymart (Infostart)
Akár rekordot jelentő 158 millió euróba (48,4 milliárd forint) is kerülhet Neymar megszerzése az FC Barcelona labdarúgóklubnak.
márc. 25
14:36
Dárdai a fürdőkádban beszéli át a napot a feleségével (Blikk)
Budapest - Nem csak a futballról kérdezték a magyar válogatott szövetségi kapitányát. Dárdai Pál olvasóinknak mesélt a családjáról is és arról is, hogy hogyan kapcsolódik ki.
márc. 25
14:36
Hátsó Füves: Aranyos Imre, Berkenye királya (She)
Csillag Péter, a Nemzeti Sport újságírója a Hátsó füves című blogjában elbarangol a magyar futball rejtett tájaira, hogy bemutassa a vidéki futballkultúrát, elfeledett történeteket ásson elő. A mostani részben Aranyos Imréről, a kilencvenes évek magyar futballjának elfeledett alakjáról lesz szó.
márc. 25
14:38
NB II: Lucsánszky Tamás a Mezőkövesd új edzője (She)
A Nemzeti Sport értesülései szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő Mezőkövesd Zsóry Lucsánszky Tamást nevezte ki vezetőedzőnek. Lucsánszky a Szolnoki MÁV elleni 2–3 után lemondását felajánló Tóth Lászlót váltja a kispadon.
márc. 25
14:54
KTE: a pécsi James „áldozata” a jövő héttől edzhet (She)
A héten pihen és gyógykezelésekre jár, a jövő héttől viszont már megkezdheti az edzéseket Vladan Szavics. A kecskemétiek labdarúgója a szombati bajnokin a pécsi Manjrekar James piros lapot érő, durva belépőjét követően szenvedett sérülést.
márc. 25
14:54
Felkészülés: Ázsia bajnoka ellen kezdi meg az évet a világbajnok (Agroinform)
A világbajnokra nehéz mérkőzés vár hazai pályán, hétvégén ráadásul Grúziában tétmeccset játszanak Podolskiék.
márc. 25
14:56
Férfi kézi BL: 42 éves kapust reaktivált a Szeged ellenfele (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének keddi sorsolásán a Mol-Pick Szegeddel összekerülő THW Kiel reaktiválta Steinar Egét. A 42 éves norvég kapusra Andreas Palicka sérülése miatt van szükség.
márc. 25
15:12
Előrehozott tisztújítás az úszószövetségben (Infostart)
A tisztújítás előrehozataláról döntött a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) rendkívüli elnökségi ülésén két héttel azután, hogy Guadalajara visszalépése után Magyarország vállalta a 2017-es vizes világbajnokság megrendezését.
márc. 25
15:12
DVTK: szombaton visszatérnek az ultrák a stadionba (She)
Ha csak egy felkészülési mérkőzésre is, de szombaton visszatérnek az ultrák a DVTK Stadionba. A szervezett szurkolói csoportok a PAFC elleni találkozóra invitálják a diósgyőri fanatikusokat, mivel a meccs megtekintéséhez nincs szükség szurkolói kártyára és regisztrációra. Az alábbiakban olvashatják a boon.hu-n is közzétett felhívást.
márc. 25
15:14
Nyíregyháza: öt játékos nem edzhetett a társakkal szerdán (She)
A szerdai edzésen öt nyíregyházi futballista sem dolgozhatott együtt a társakkal, viszont közülük hárman Mátyus János vezetőedző rendelkezésre állhatnak a jövő hét végén, amikor a válogatott meccsek miatti szünet után folytatódik a bajnokság. A nyíregyháziak április 4-én a dunaújvárosiakhoz látogatnak.
márc. 25
15:16
Győri ETO: lemondott az ügyvezető igazgató (She)
A Nemzeti Sport értesülései szerint lemondott az NB I-ben szereplő Győri ETO FC ügyvezető igazgatója, Ökrös András.
márc. 25
15:30
Barcelona: feláras - Neymar 158 millió euróba is kerülhet (She)
Akár rekordot jelentő 158 millió euróba (48.4 milliárd forint) is kerülhet Neymar megszerzése az FC Barcelonának.
márc. 25
15:48
U17: a magyar válogatott nem jutott ki az Európa-bajnokságra (She)
A magyar U17-es labdarúgó-válogatott 2–1-es vereséget szenvedett Bosznia-Hercegovinától a korosztályos Európa-bajnokság elitkörében, így a 7. csoport végén végzett és nem jutott ki az Eb-re.
márc. 25
15:48
Rióra készül a Zsivoczky család (Blikk)
Budapest — Családi olimpiáért hajt Zsivoczky-Farkas Györgyi (30).
márc. 25
15:48
Kosárlabda: Kőkemény megtorlásra készül a Real Madrid (Agroinform)
Újabb pikáns mérkőzések várnak ránk az Euroligában, a szokásoknak megfelelően négy tippel készültünk a fordulóra.
márc. 25
16:06
U17-es Eb-selejtező - Búcsúzott a magyar válogatott (Infostart)
A házigazda magyar U17-es labdarúgó-válogatott nem jutott tovább az Európa-bajnoki selejtezősorozat elitköréből.

Keresés