2015. március 28. szombat

márc. 28
0:12
Babos párosban győzött (Infostart)
Babos Tímea, a francia Kristina Mladenoviccsal az oldalán nagy csatában győzött, és bejutott a női páros második fordulójába az 5,381 millió dollár (1,51 milliárd forint) összdíjazású miami keménypályás tenisztornán.
márc. 28
0:12
NS: forró szív és hideg fej; él a Győr licence - szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:
márc. 28
6:12
Karate Maraton lesz ma Szigetszentmiklóson (Infostart)
Negyedszer rendezik meg szombaton a Karate Maraton elnevezésű erőpróbát, amely a Magyar Karate Szakszövetség (MKSZ) által meghirdetett Karate Éve 2015 programsorozat egyik állomása. A résztvevőknek tizenkét óra alatt összesen 30 ezer karatetechnikát kell teljesíteniük.
márc. 28
7:24
Boksz: annyira megverték a magyart, hogy nem kapott levegőt (She)
A 43 éves nehézsúlyú exvilágbajnok, az amerikai Shannon Briggs (58–6–1, 51) az első menetben K.O-val győzött a 48 éves, korábbi magyar bajnok, Petrányi Zoltán (51–22–0, 16) ellen egy panamai profi ökölvívógálán.
márc. 28
8:00
NBA: a Miamit legyőző Atlanta már biztos első keleten (She)
Az Atlanta Hawks már biztosan első helyen végez a Keleti főcsoportban, miután 99–86-ra legyőzte a Miami Heat az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA).
márc. 28
8:02
Vb 2018: Patrick Kluiverték minimális előnyt szereztek (She)
Patrick Kluivert, a korábbi holland klasszis labdarúgó által irányított Curacao válogatottja hazai pályán 2–1-es győzelmet aratott Montserrat felett a 2018-as labdarúgó-világbajnokság CONCACAF-zónájának (Észak- és Közép-Amerika, valamint a karibi térség) első fordulójában.
márc. 28
8:18
F1: Rosbergé az utolsó szabadedzés Malajziában (She)
Nico Rosberg volt a leggyorsabb a Malajziai Nagydíj harmadik szabadedzésén, megelőzve csapattársát, Lewis Hamiltont. A két Mercedes mögött a két Ferrari zárt, majd a két Williams-Mercedes következett, megelőzve Daniel Ricciardo Red Bull-Renault-ját. A magyar idő szerint 10 órakor kezdődő időmérőre esőt várnak.
márc. 28
8:36
MU: fia az iskolában másolta, Rooney nem ismétli a kiütést (She)
Soha többet nem láthatjuk Wayne Rooneynak, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United támadójának a Tottenham ellen bemutatott gólörömét.
márc. 28
8:38
MLSZ: Tarsoly letartóztatása nem befolyásolja az ETO licencét (She)
Az NSO már a Quaestor-botrány kirobbanásakor jelezte, hogy a Győri ETO FC-nél új korszak kezdődhet, új vezetőséggel. Hivatalosan azonban még mindig Tarsoly Csaba a klub elnöke, akit a botránnyal összefüggésben a héten őrizetbe vett a rendőrség, és az ügyészség kezdeményezte előzetes letartóztatását. A Nemzeti Sport a Magyar Labdarúgó-szövetségnél (MLSZ) annak járt utána, hogy ez a lépés…
márc. 28
8:40
PL: Nem állhatunk a minőség és a kiválóság útjába - Wenger (She)
Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere nem ért egyet Greg Dyke, az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) elnökének javaslatával, miszerint korlátozni kell az Európai Unión kívüli játékosok számát és minden klubnak legalább tizenkét angol labdarúgót kellene alkalmaznia, hogy a válogatott debütálásán gólt szerző Harry Kane-hez, a Tottenham támadójához hasonlóan több hazai fiatal kapjon lehetőséget a Premier…
márc. 28
9:03
A belügyminiszter betiltotta (Behaviour)
Száz éve (nem)írtuk. Így nézett ki a lap cenzúra idején. Népszava anno
márc. 28
9:12
Hátsó füves: ahol Lipcsei Péter leszállt a bányaaknába (She)
Ott jártunk, ahol Lipcsei Péter, a kazincbarcikai 105-ös iskola egykori bánya-elektrolakatos tanulója először és utoljára leereszkedett az aknába. A Borsod megyei Múcsonyban megelevenedett a Szabad Föld-kupát elnyerő Mákvölgyi Bányász legendája, és az is kiderült, mire megy a helyi edző, Lipcsei Imre bácsi csapatával Kurityán ellen. Helyszíni riport és időutazás a Hátsó füves blogon Móricz-Sabján…
márc. 28
9:14
Gyász: edzőtáborozás alatt fulladt vízbe a kanadai olimpikon (She)
Gyászol az atlétika világa, tragikus körülmények között elhunyt a 2012-es olimpiát is megjárt futó, Daundre Barnaby.
márc. 28
9:30
Autósport: Schumacher mostohafivére megúszta a katasztrófát (She)
Michael Schumacher mostohatestvére is a kedden a francia Alpokban lezuhant Germanwings-gép utaslistáján szerepelt, de nem ült a repülőn, egy nappal korábban tért haza Németországba.
márc. 28
9:30
Miami tenisztorna: Wawrinka szenvedve, Nadal és Murray simán jutott tovább (Agroinform)
Bekavart az eső pénteken Miamiban, de azért néhány továbbjutóról így is beszámolhatunk.
márc. 28
9:32
Túraautó: a 18 éves Ficza Ferenc 9. lett Sepangban (She)
Magyar szereplője is van az F1-es Malajziai Nagydíj versenyhétvégéjének Sepangban: a 18 éves Ficza Ferenc az egyik betétverseny, az újonnan indult túraautós sorozat, a TCR mezőnyében szerepel a Zengő Motorsport Seatjának volánjánál. Az első, szombati versenyen a 9,. helyen ért célba.
márc. 28
9:34
Ajánló: bukarestiek a Lokinál, felcsútiak a DVTK-nál (She)
Az Eb-selejtezők miatt a labdarúgó NB I-ben a hétvégén nem rendeznek mérkőzéseket, ellenben az NB II-ben és az NB III-ban igen. Az élvonalbeli csapatok közül a DVTK a felcsúti Puskás Akadémiát, a DVSC-Teva a bukaresti Dinamót látja vendégül.
márc. 28
9:48
F1: Malajziai Nagydíj, időmérő élőben az NSO-n! (She)
Pénteken a Ferrari némiképp ráijesztett a Mercedesre, de Lewis Hamilton és Nico Rosberg inkább udvariasságból nyilatkozta, hogy figyelni kell a vörösökre. A szombati tréningen már a Mercedesé volt a két leggyorsabb autó, mégsem mehetnek biztosra, mert az időmérő alakulásába még az eső is beleszólhat. Kövesse a kvalifikációt frissülő cikkünkkel!
márc. 28
9:50
Eb 2016: „Úgy viselkedtünk, mint a barbárok!” (She)
Botrányosan kezdődött és botrányosan ért véget a Montenegró–Oroszország mérkőzés a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőkön. A montenegrói vezetők szerint ezzel minden esélyüket elvesztették arra, hogy kijussanak az Eb-re.
márc. 28
10:24
Videó: vezetésoktatókat kergetett őrületbe a csinos pilótanő (She)
Kezdő tanulónak álcázva sokkolt több vezetésoktatót a profi malajziai autóversenyző hölgy, Leona Chin. A csinos pilótanő bemelegítésnek ügyetlenkedett egy sort, majd váratlanul a gázra taposott...
márc. 28
10:26
Bundesliga: Stieber csapata nem hosszabbít Van der Vaarttal (She)
Dietmar Beiersdorfer, a Hamburg labdarúgócsapatának sportigazgatója a csapat hivatalos honlapján beszélt arról, hogy Rafael van der Vaarttal és Marcell Jansennel sem hosszabbítanak.
márc. 28
10:42
Juventus: fél év helyett csak két hetet hagy ki Marchisio? (She)
A vizsgálatok alapján mégsem olyan súlyos az olasz válogatott labdarúgó, Claudio Marchisio sérülése, mint ahogy azt először gondolták.
márc. 28
10:42
Briggs két perc alatt kiütötte Petrányit – videó! (Blikk)
PANAMAVÁROS – Mindössze két percig tartott Petrányi Zoltán (48) panamai kalandja: ennyi idő alatt ütötte ki a nehézsúlyú magyar bokszolót a korábbi világbajnoki kihívó amerikai fenegyerek, Shannon Briggs (43).
márc. 28
10:43
Sportfogadás: Íme a négy legjobb tipp a hétvégére! (Agroinform)
Lássuk, ezen a hétvégén mely tippeket látják a legtutibbnak a hatharom.com szerkesztői és tippmesterei!
márc. 28
11:36
Rosberg nyerte a harmadik szabadedzést (Infostart)
Nico Rosberg, a Mercedes német pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Malajziai Nagydíj harmadik, szombati szabadedzésén.
márc. 28
11:54
Hamilton rajtol az élről (Infostart)
A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája rajtol majd az élről a vasárnapi Forma-1-es Malajziai Nagydíjon, mivel ő volt a leggyorsabb a szombati időmérő edzésen.
márc. 28
11:54
Győri ETO: a szakmai stábból többen is felmondtak (She)
A Nemzeti Sport értesülései szerint Miriuta László román segítői benyújtották felmondásukat a Győri ETO-nál.
márc. 28
12:03
Megválasztották az "év emlősét" - Nem az ember győzött (Behaviour)
márc. 28
12:05
Egységes arab haderőről döntenek az Arab Liga-csúcson (Behaviour)
Az elvi megállapodást a külügyminiszterek már megkötötték.
márc. 28
12:12
Győri ETO: nincs döntés Tarsoly előzetes letartóztatásáról (She)
Amint arról korábban beszámoltunk, a Budai Központi Kerületi Bíróság a Fővárosi Főügyészség indítványára ma tárgyalt a Győri ETO FC elnökének és a Quaestor Csoport első emberének, Tarsoly Csabának az előzetes letartóztatásáról.
márc. 28
12:12
Hamilton rajtol az élről Malajziában (Blikk)
KUALA LUMPUR – A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája rajtol majd az élről a vasárnapi Forma–1-es Malajziai Nagydíjon, mivel ő volt a leggyorsabb a szombati időmérő edzésen.
márc. 28
12:12
Hamilton rajtol az élről a sepangi pályán (Metropol)
Az 56 körös Malajziai Nagydíj vasárnap 9 órakor rajtol.
márc. 28
12:12
Miami tenisztorna: Fókuszban Djokovics és az orosz tehetségek (Agroinform)
Ha az égiek is úgy akarják, akkor szombaton kialakul a legjobb 32 mezőnye a férfiaknál.
márc. 28
13:06
Videó: Xavi passzainál csak a memóriája pontosabb (She)
Xavi mindenre emlékszik. Az FC Barcelona labdarúgócsapatának klasszisa két hete, az Eibar ellen a 750. fellépését ünnepelhette a katalánok színeiben, s ez alkalomból a klub YouTube-csatornája különleges videós kvízt állított össze számára.
márc. 28
13:08
DVTK: már edzőmeccsen sem megy - vereség a PAFC-tól (She)
A labdarúgó NB I-ben 2015-ben még nyeretlen DVTK szombaton hazai felkészülési mérkőzésen 1–0-ra kikapott a Puskás Akadémiától.
márc. 28
13:10
Tereprali: Szalay magyar kajakosokkal az F1-es pályán (She)
Egymásra találtak az Abu-Dzabiban állomásozó magyar sportolók: Szalay Balázs terepralis megnézte az ott edzőtáborozó válogatott kajakosok edzésének végét, majd meghívta őket a tereprali világkupa-futam prológjára.
márc. 28
13:24
Real Madrid: Pepe egy helyett két évvel hosszabbíthat (She)
Az As című napilap szerint Pepe a tervezett egyéves hosszabbítás helyett hamarosan két évvel hosszabbítja meg szerződését a Real Madrid labdarúgócsapatával.
márc. 28
13:26
Videó: nyolc kézis a pályán - jól elnézték a Bonaventura ikrek (She)
Nem álltak a helyzet magaslatán a Bonaventura testvérek a francia másodosztályú kézilabda-bajnokságban, a Valence–Chartres (25–24) mérkőzésen. A találkozó első félidejében időn túli szabaddobáshoz jutottak a vendégek, s a majdnem fél percig tartó készülődés alatt sem tűnt fel a játékvezetőknek, hogy a Valence sorfala hét mezőnyjátékosból állt. A trükk bejött: a szabaddobást blokkolták, a szünetre…
márc. 28
14:00
Műkorcsolya-vb: Orosz arany a nőknél (Metropol)
Az orosz Jelizaveta Tuktamiseva nyerte a nők versenyét a sanghaji műkorcsolya és jégtánc világbajnokságon.
márc. 28
14:18
Barcelona: a 60 milliós Kokéval pótolnák a Katarba távozó Xavit? (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Primera División) szereplő FC Barcelona mestere, Luis Enrique helyi lapértesülések szerint a nagy rivális Atlético Madridból pótolná Xavit.
márc. 28
14:20
Műkorcsolya-vb: hét tripla ugrás, óriási fölénnyel nyert az orosz (She)
Az orosz Jelizaveta Tuktamiseva nyerte meg a nők versenyét a sanghaji műkorcsolya- és jégtánc-világbajnokságon.
márc. 28
14:36
Championship: volt játékosokat csábítanak a játékvezetés felé (She)
A Premier League-hez hasonlóan az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályában is profi játékvezetők működnek közre a 2016–2017-es szezontól.
márc. 28
14:38
U20: Magyarország-Mexikó mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Az U20-as világbajnokságra készülő korosztályos válogatottunk szombaton 14.30 órakor a székesfehérvári Sóstói Stadionban fogadja az új-zélandi tornára szintén kijutó mexikóiakat. Kövesse a mérkőzés alakulását folyamatosan frissülő tudósításunk segítségével!
márc. 28
15:12
NB II: ÉLŐ eredménykövetés a 21. forduló mérkőzéseiről! (She)
Szombaton hat mérkőzést rendeznek a labdarúgó NB II 21. fordulójában. A délutáni mérkőzéseken a Mezőkövesd az SZTK-Erima otthonában lép pályára, míg a Siófok az Ajkát, a Szeged 2011 pedig a Sopront fogadja. A Lisztes Krisztián által edzett Soroksár a Csákvárral csap össze, míg a Cegléd a ZTE-vel játszik. 17 órától kerül sor a nap másik kiesési helyosztójára, a Kaposvár-Balmazújváros találkozóra.…
márc. 28
15:14
Barcelona: az Európa-bajnok védőre tíz nap kihagyás vár (She)
Jordi Alba, az FC Barcelona és a spanyol válogatott labdarúgója sérülés miatt visszatér a katalán együtteshez, és így biztosan kihagyja a Hollandia elleni keddi felkészülési mérkőzést.
márc. 28
15:48
A montenegrói főtitkár szerint barbárként viselkedtek a szurkolók (Infostart)
Elkeseredetten nyilatkozott a válogatott szurkolóiról a Montenegrói Labdarúgó Szövetség főtitkára azt követően, hogy a drukkerek rendbontása miatt kétszer is félbe kellett szakítani majd be is szüntették az orosz csapat elleni pénteki Európa-bajnoki selejtezőt.
márc. 28
16:06
Műkorcsolya-vb: Fernández történelmi győzelmet aratott (She)
Történelmi győzelmet aratott szombaton Javier Fernández a sanghaji műkorcsolya- és jégtánc-világbajnokságon a férfiak versenyében, ugyanis a sportág történetének első spanyol világbajnoka lett.
márc. 28
16:24
Magyar-görög: „A meccs elején óvatosak leszünk” (She)
A magyar labdarúgó-válogatott vasárnap 20.45 órától a görögöket fogadja Eb-selejtezőn. A hellén nemzeti csapat tagjaként 2004-ben Európa-bajnoki címet szerző Jannisz Gumasz szerint honfitársai nem rohannak fejjel a falnak a találkozó elején, azzal ugyanakkor tisztában vannak, hogy számukra csak a győzelem számít elfogadható eredménynek.
márc. 28
16:24
Fernández történelmi győzelme (Metropol)
Ő az első spanyol műkorcsolya-világbajnok.
márc. 28
16:24
Barcelona: Egy teljesen új világ számomra, amit a csapat játszik - Luis Suárez (Agroinform)
Az uruguay támadó elismerte, eleinte nem tudta, hogy kezelje a rá nehezedő nyomást és nem akart önzőnek tűnni.

Keresés