2015. március 16. hétfő

márc. 16
6:21
Csillagúton lépkedő, főnixbe oltott Orbán Viktor a szakrális lépcsőn (Behaviour)
Találtuk:http://hu.blastingnews.com/
márc. 16
7:24
Ajánló: pályán a Roma, a Milan, a Liverpool és az ETO - program (She)
Jól indul a hét, hétfőn a topligák közül Spanyolországban, Olaszországban és Angliában is rendeznek bajnokit, ráadásul az NB I-ben sem maradunk találkozó nélkül. A La Ligában a Getafe a Real Sociedadot fogadja, a Serie A-ban a Lazio, a Milan és az AS Roma is pályára lép, a Premier League-ben a Liverpool meccse maradt mára, míg Magyarországon a Győri ETO fogadja a Lombard Pápát.
márc. 16
7:26
NB II: aludt egyet, majd lemondott a Balmazújváros edzője (She)
A Siófok elleni bajnoki mérkőzésen elszenvedett 1–0-s vereség másnapján lemondott posztjáról Szabó János, a labdarúgó NB II-ben szereplő Balmazújváros vezetőedzője – számolt be róla a klub honlapja.
márc. 16
7:28
NHL: otthon padlózott a Pittsburgh és a Dallas (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokságban (NHL) hazai jégen szenvedett kiütéses vereséget a Pittsburgh Penguins és a Dallas Stars.
márc. 16
7:42
NHL: otthon padlózott a Pittsburgh és a Dallas (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokságban (NHL) hazai jégen szenvedett kiütéses vereséget a Pittsburgh Penguins és a Dallas Stars.
márc. 16
7:44
NBA: duplán sötét nap LA-ben; Westbrook nem tud leállni (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján Los Angelesben szenvedett vereséget a házigazda Clippers, valamint a Lakers. Russell Westbrook ellenben tartja jó formáját, ezúttal 36 ponttal járult hozzá az Oklahoma City kilencpontos győzelméhez a Chicago ellen.
márc. 16
7:46
MLS: Németh kezdett, csapata 3 gólt kapott; David Villa betalált (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) második fordulójában újra a kezdőcsapatban kapott lehetőséget Németh Krisztián a Sporting Kansas Cityben, amely 3–1-es vereséget szenvedett a Dallastól. A New York City FC-ben David Villa megszerezte első gólját az Egyesült Államokban, csapata pedig 2–0-ra nyert.
márc. 16
8:00
Tenisz: Wawrinka kipottyant, Nadal és Federer nem (She)
Az Indian Wellsben zajló ATP-torna második fordulójában sima győzelemmel jutott tovább Roger Federer (svájci, 2.) és Rafael Nadal (spanyol, 3.), viszont előbbi honfitársa, Stanislas Wawrinka (svájci, 7.) kikapott a holland Robin Haase-tól, és meglepetésre búcsúzott.
márc. 16
8:02
PAFC: a kulcsember játszhat a Videoton ellen (She)
A Puskás Akadémia NB I-es labdarúgócsapatának egyik legjobbja ebben a szezonban a szerb kapus, Braniszlav Danilovics, aki szombaton a Honvéd ellen megsérült, de a következő fordulóban már pályára léphet – adta hírül a felcsúti klub hivatalos honlapja.
márc. 16
8:18
Jön a Barcelona - Manchester City visszavágó a BL-ben (Infostart)
Kedden és szerdán négy nyolcaddöntő visszavágójával folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája.
márc. 16
8:54
Videó: Villa remek szólójával csapattörténelmi gólt lőtt (She)
Mint megírtuk, David Villa a New York City FC–New England (2–0) labdarúgó-mérkőzésen megszerezte első gólját az Egyesült Államokban, ezzel pedig csapata idénybeli első hazai találatát is ő jegyzi. Íme, a találat!
márc. 16
8:56
Díjazás: Szabó Tünde, Turi György és Göröcs János is a kitüntetettek között (She)
Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere pénteken március 15. alkalmából Turi György úszó mesteredzőnek a Magyar Érdemrend Tisztikereszt polgári tagozatát adományozta.
márc. 16
9:00
Dupláztak a Jegesmedvék (Metropol)
A lehető legrövidebb idő alatt, „söpréssel” zárta le a MOL Liga 2014–15-ös szezonjának döntőjét a Miskolc. A Jegesmedvék gárdája 2-0-s előnnyel várta a HK Nové Zámky elleni hétvégi párharcokat.
márc. 16
9:02
Nem szponzorálja az Audi a Győri ETO-t (Metropol)
Noha az ETO csak ma játssza le az OTP Bank Liga 20. fordulójában esedékes mérkőzését, a hétvégén mégis a győriek voltak reflektorfényben.
márc. 16
9:12
Real: Már nem biztos, hogy ő kezd az el Clásicón - Ancelotti (She)
Carlo Ancelotti, a Real Madrid labdarúgócsapatának olasz vezetőedzője szerint Cristiano Ronaldo, annak ellenére, hogy vasárnap a Levante ellen nem talált be, „ficánkolt” a pályán, a blancók pedig az első félidőben nagyszerűen teljesítettek.
márc. 16
9:30
72 százalékkal védett a fiatal kapus a Honvéd ellen (Infostart)
A címvédő Eger magabiztosan nyert a Népligetben, a KSI legyőzte a Honvédot, míg Pécsett a volt válogatott Ambrus Tamásért is játszottak az E.ON férfi ob I hétvégi fordulójában. A szakember megsegítésére szánták a meccs előtt összegyűlt pénzt, és egy elkülönített bankszámlán továbbra is várják a felajánlásokat.
márc. 16
9:30
PL: Poyet napjai meg vannak számlálva a Sunderlandnél (She)
A The Times értesülései szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Sunderland vezetősége napokon belül meneszti a csapat menedzserét, Gustavo Poyetet.
márc. 16
9:33
Heti műsor: Jön az El Clásico és a magyar örökrangadó (Agroinform)
Barca-City, Dortmund-Juve, 'Pool-MU, Barca-Real és FTC-MTK, el leszünk kényeztetve a héten.
márc. 16
9:48
EBEL: elődöntős a Klagenfurt és a Salzburg; javítana a Volán (She)
Hétfőn 19.15 órától játssza az Fehérvár AV 19 jégkorongcsapata az EBEL negyeddöntőjének ötödik meccsét a Vienna Capitals ellen – a találkozót a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti –, összesítésben 2–2-es állásról folytatva az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharcot. Rob Pallin, a Volán vezetőedzője elmondta: csapatának az első öt percben úgy kell játszania, hogy az ellenfélben ismét…
márc. 16
9:50
MU: Rooney átvette az irányítást Van Gaaltól az öltözőben (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 29. fordulójában a Manchester United 3–0-ra legyőzte a Tottenham Hotspurt hazai pályán. Louis van Gaal, az MU menedzsere szerint továbbra is a Bajnokok Ligája-indulást jelentő helyezésért harcolnak, akárcsak a városi rivális Manchester City.
márc. 16
9:54
Fa Nándorék megkerülték a Horn-fokot (Metropol)
A magyar hajós és társa, az új-zélandi Conrad Colman 74 nap 18 óra 13 perc alatt ért Spanyolországból Dél-Amerika legdélibb pontjához.
márc. 16
10:06
Fa Nándorék megkerülték a Horn-fokot (Infostart)
A Fa Nándor vezette Spirit of Hungary hétfőn megkerülte a Horn-fokot a Barcelona World Race földkerülő vitorlásversenyen.
márc. 16
10:06
Videó: íme, a drukker, aki ülve leszerelte LeBron Jamest! (She)
Váratlan szituációba került LeBron James az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) vasárnapi Orlando Magic–Cleveland Cavaliers (108–123) mérkőzésén, miután egy igencsak aktív szurkoló nem tudott parancsolni ösztöneinek. Nézze meg, hogyan avatkozott játékba a szurkoló, és hogyan reagált erre Hosszú Katinka kedvence!
márc. 16
10:08
Meghalt egy szurkoló a San Lorenzo stadionjában (Infostart)
Tragédia árnyékolta be az argentin labdarúgó-bajnokságban rendezett San Lorenzo-Huracan rangadót, amelyen egy szurkoló a lelátóról 50 métert zuhanva életét vesztette.
márc. 16
10:08
F4: Schumacher fia 160-nál csúszott ki első tesztnapján (She)
Mick Schumacher kicsúszással zárta a német F4-es bajnokság első hivatalos kollektív tesztjét a Lausitzringen. Michael Schumacher 15 éves fia, aki az idén ül át gokartból versenyautóba, 160 kilométer per órás sebességnél csúszott meg, a kavicságyban kötött ki, autójának és neki sem lett baja.
márc. 16
10:09
Indian Wells-i tenisztorna: Wawrinka és Radwanska kiesett, Nadal, Federer és Serena simázott (Agroinform)
A férfiaknál Wawrinka, a lányoknál Radwanska nem tudta hozni a papírformát, a többi nagyágyú viszont nem hibázott.
márc. 16
10:12
Meghalt egy szurkoló a San Lorenzo stadionjában (Metropol)
Egy fiatal drukker ötven métert zuhant, amikor néhány perccel a lefújás előtt akarta elhagyni a stadiont.
márc. 16
10:42
Torna: Berki műtétje jól sikerült, kedden elhagyhatja a kórházat (She)
Hétfő reggel a Sportkórházban megműtötték olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornászunkat, Berki Krisztiánt. A vállműtétre – mely miatt a világklasszis sportoló kihagyja a 2015-ös kontinensviadalt – a Berki edzésmunkáját és versenyzését is megnehezítő kopások és lerakódások miatt volt szükség.
márc. 16
10:44
Légiósok: a dühös Köteles odamondott a társainak (She)
Csalódottságának adott hangot Köteles László, miután csapata, a Racing Genk nem jutott be a belga labdarúgó-bajnokság felsőházi (1–6. hely) rájátszásába. A magyar légiós nem fogta vissza magát, nyilatkozatában a csapattársainak is üzent.
márc. 16
11:00
Vitorlázás: Fa Nándorék megkerülték a Horn-fokot (She)
A Fa Nándor vezette Spirit of Hungary hétfőn megkerülte a Horn-fokot a Barcelona World Race földkerülő vitorlásversenyen.
márc. 16
11:18
Magyar-görög: sorra dőlnek ki a vendégek válogatottjai (She)
Sorozatban kapja a rossz híreket a március 29-i Magyarország–Görögország labdarúgó Eb-selejtező előtt Sergio Markarián, a görög nemzeti csapat szövetségi kapitánya.
márc. 16
11:20
F1: „Kaltenborn nélkül már rég nem létezne a Sauber” (She)
Peter Sauber F1-es csapatalapító a védelmébe vette Monisha Kaltenbornt, a svájci istálló jelenlegi istállófőnökét. A sportvezető szerint az osztrák-indiai hölgy nélkül már nem létezne az F1-es alakulat.
márc. 16
11:21
Topligák: Nyertek a nagyok, egypontos Barca-előnyről következik az El Clásico (Agroinform)
Leszorult a dobogóról az Atlético Madrid, a Juventus viszont Szicíliában is tudta hozni a kötelezőt.
márc. 16
11:42
Túl van a vállműtéten Berki Krisztián (Metropol)
A hatszoros Európa-bajnok tornász a műtét utáni felépülés miatt biztosan kihagyja az áprilisi montpellier-i kontinensviadalt.
márc. 16
11:54
Túl van a vállműtéten Berki Krisztián (Infostart)
Túl van a vállműtéten Berki Krisztián, az UTE lólengésben olimpiai és világbajnok bajnok tornásza.
márc. 16
11:54
Real Madrid: Nehéz Cristiano Ronaldónak lenni - S. Ramos (She)
Sergio Ramos, a Real Madrid védője szerint Cristiano Ronaldo élete nem csak játék és mese, valamint úgy véli, hosszú még a szezon, amelyben a bajnokságban csupán egy pont a lemaradásuk a listavezető Barcelonával szemben, és a Bajnokok Ligájában is talpon áll még a gárda.
márc. 16
12:12
BL: Barcelonában és Madridban is olasz bíró dirigál (She)
Két olasz játékvezető is szerepet kap a Bajnokok Ligája e heti nyolcaddöntő-visszavágói során: a tavalyi világbajnoki döntőt dirigáló Nicola Rizzoli az Atlético Madrid–Bayer Leverkusen, míg Gianluca Rocchi a Barcelona–Manchester City mérkőzésen fújja a sípot.
márc. 16
12:18
Orrtörés miatt szakadt meg Korver sorozata (Metropol)
A Los Angeles Lakers kosarasa orrtörést szenvedett, így nem folytathatta sorozatát. Ezt megelőzően ugyanis megszakítás nélkül 51 mérkőzésen át dobott hárompontos kosarat.
márc. 16
12:30
F1: csak lobbizik a Red Bull, vagy tényleg vége? Szavazzon! (She)
A Red Bull azzal fenyegetőzik, hogy kiszáll a Formula–1-ből, mert a jelenlegi technikai szabályrendszerben életképtelenné vált a sportág. Mit gondol a két éve még a sportágat uraló istálló megnyilvánulásáról?
márc. 16
12:32
Floorball MK: a férfiaknál két év után ismét házidöntő (She)
Az SZPK mindkét férficsapata bejutott a 2014–2015-ös Magyar Kupa döntőjébe, így megismétlődik a két évvel ezelőtti finálé. A találkozóra hagyományosan az idény lezárásaként, május utolsó vagy június első szombatján kerül sor, a honi szövetség elnöksége hamarosan kiírja a rendezésre a pályázatot.
márc. 16
12:34
Aranycipő: Messi egyedül 1., CR már csak a 2. az el Clásico előtt (She)
Hétvégi duplája után immár egyedül vezeti Lionel Messi az Aranycipőért folytatott versenyt, második helyre taszítva a legutóbbi két bajnokiján gólképtelen Cristiano Ronaldót.
márc. 16
12:48
Torna: Dudás vezet a tornászok első Eb-válogatója után (She)
Dudás Norbert áll az élen a pontversenyben a férfi tornászok első Európa-bajnoki válogatóversenye után.
márc. 16
12:51
Indian Wells-i tenisztorna: Füleket befogni, szemeket kinyitni: jön az Azarenka-Sarapova rangadó! (Agroinform)
Hétfőn a hölgyeknél és az uraknál is a legjobb 16 közé jutás lesz a tét Indian Wellsben.
márc. 16
13:06
Floorball MK: két év után újra Komárom-Krokodilok döntő (She)
Az SZPK Komárom A férficsapata bejutott a 2014–2015-ös Magyar Kupa döntőjébe, ahol a Dunai Krokodilok lesz az ellenfele, így megismétlődik a két évvel ezelőtti finálé. A találkozóra hagyományosan az idény lezárásaként, május utolsó vagy június első szombatján kerül sor, a honi szövetség elnöksége hamarosan kiírja a rendezésre a pályázatot.
márc. 16
13:08
SEHA-liga: az arany a Veszprém célja a hazai hatos döntőben (She)
Szeretné hazai környezetben megnyerni a férfi kézilabda SEHA-ligát az MKB-MVM Veszprém, amelynek legnagyobb ellenfele a szintén Bajnokok Ligája-nyolcaddöntős macedón Vardar Szkopje lesz a március 25. és 29. közötti hatos döntőben.
márc. 16
13:10
Férfi vízi: megvan a 200 ezres önrész, jótékonykodott az OSC (She)
Az A-Híd OSC–VasasPlaket (10–3) ob I-es vízilabdameccsen összegyűlt az önrész Demeter Judit speciális olimpiai részvételéhez. A tavaly nyáron jelentősen megerősített élvonalbeli vízilabdacsapat a szombati meccs bevételét ajánlotta fel a tollaslabdázó számára.
márc. 16
13:12
Férfi kézi BL: Mikleré a forduló védése, két veszprémi az álomcsapatban (She)
A hétvégén rendezték a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzéseit, amely után az európai szövetség ismét összeállította a forduló válogatásait. A legszebb védés címét a spanyol Naturhouse La Rioja elleni idegenbeli találkozó második félidejének elején ziccert fogó veszprémi kapus, Mikler Roland érdemelte ki (az összeállítást itt nézhetik meg).
márc. 16
13:24
Tömegsport: kóma után - Ultrabalaton és Balatonman előtt (She)
Barát Péter két éve még kómában feküdt, az orvosok már lemondtak róla, most pedig a balatonfüredi Balatonman versenyre készül, és rajthoz áll az idei Ultrabalatonon is.
márc. 16
13:26
DVSC: A játékunk katasztrófa volt - Szakály P. (She)
A DVSC-Teva labdarúgócsapatának kapitánya, Szakály Péter katasztrofálisnak minősítette a Loki játékát a Szombathelyi Haladás ellen 2–0-ra elveszített szombati bajnoki mérkőzésen.
márc. 16
13:30
Ibrahimovic megbotránkoztatta a franciákat (Metropol)
A Paris Saint-Germain svéd csatára azt mondta: de még soha nem láttam ilyen bírót, mint ebben a szaros országban.

Keresés