2015. március 12. csütörtök

márc. 12
0:00
BL: Guardiola szerint a Bayern elképesztően játszott (She)
A Bayern München 7–0-ra nyert a Sahtar Doneck ellen a labdarúgó BL nyolcaddöntőjének visszavágóján, és a bajor csapatot irányító Pep Guardiola szerint teljesítményük úgy is minden dicséretet megérdemel, hogy szinte végig emberelőnyben játszottak.
márc. 12
0:00
Dráma Londonban, 10 emberrel jutott tovább a PSG (Metropol)
A Chelsea kétszer is vezetett, mindkétszer fejjel válaszoltak a vendégek. Ibra pirosat kapott a 32. percben. David Luíz ismét boldog lehetett a Stamford Bridge-en.
márc. 12
0:04
BL: David Luiz elnézést kért a gólja megünnepléséért (She)
Nagy meglepetésre a PSG elütötte a továbbjutástól a Chelsea-t a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A londoni találkozón a párizsiaktól az első félidőben kiállították Zlatan Ibrahimovicot, majd mind a rendes játékidőben, mind a hosszabbításban egy-egy gólt szereztek a felek – idegenben szerzett több góllal így a PSG jutott tovább a „kékek” ellen. Nézzük, hogyan látta a mérkőzést David Luiz és…
márc. 12
0:18
NS: mi lesz a Győri ETO-val?; Hamilton Rosberg ellen - csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.
márc. 12
0:54
NFL: újabb sztár a Coltsnál; belelendült a Patriots (She)
Azok után, hogy a bajnok New England Patriots a szabadügynökpiac első napján szinte csak veszteségeket könyvelhetett el, a másodikon már érkezők is akadtak.
márc. 12
3:36
Büszke tetoválásaira az ecuadori Ramírez (Blikk)
Budapest ‒ Testére tetováltatta családját a Ferencváros új kedvence.
márc. 12
6:54
MTK-Vidi: Torghelle szerint a vendégek az esélyesek - és már bajnokok (She)
Torghelle Sándor az előző szezonban igazolt a Videotontól az MTK-hoz. A csatár a két csapat szombati fővárosi rangadója előtt arról beszélt a fehérváriak hivatalos honlapjának, hogy a Vidit tartja a mérkőzés esélyesének.
márc. 12
7:12
F1: hiába fellebbezett a Sauber, Van der Gardéé az egyik autó (She)
Giedo van der Garde másodfokon is megnyerte melbourne-i perét a Sauber-istálló ellen, így jogerőssé vált, hogy neki kell vezetnie az egyik Sauber-Ferrarit az F1-es Ausztrál Nagydíjon és a teljes 2015-ös idényben. Csakhogy a legfrissebb hírek szerint a holland pilótának nincs érvényes versenyzői engedélye, s ezt az FIA 14 napon belül nem is adhatja ki.
márc. 12
7:14
NBA: kikapott az Atlanta; hosszabbításos Chicago-siker (She)
A Chicago Bulls csak hosszabbításban nyert a Philadelphia 76ers ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában, míg az Atlanta Hawks, a Keleti főcsoport éllovasa vereséget szenvedett a Denver Nuggetstől, a Memphis Grizzlies pedig a Boston Celticstől.
márc. 12
7:48
NHL: hatot kapott az Anaheim, megint nyert a Rangers (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) szerdai játéknapján a Calgary Flames 6–3-ra legyőzte az Anaheim Ducks csapatát, míg a Toronto Maple Leafs szétlövéssel nyert a Buffalo Sabres ellen. A New York Rangers sorozatban harmadszor diadalmaskodott, méghozzá ezúttal 3–1-re a Washington Capitals vendégeként.
márc. 12
7:50
NB I: „Több nézőt a lelátókra!” - a HLSZ nyílt levele az MLSZ-nek (She)
A Hivatásos Labdarúgók Szervezetének (HLSZ) elnöksége és az élvonalbeli klubok csapatkapitányai közösen úgy döntöttek, hogy a magyar stadionok elnéptelenedésének megállítása érdekében nyílt levélben fordulnak a Magyar Labdarúgó-szövetséghez. A nyílt levelet változtatás nélkül közöljük.
márc. 12
8:42
Győr: Nyáron biztosan igazolunk Romániából - Miriuta (She)
Miriuta László, a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO vezetőedzője elmondta, nyáron Romániából szeretne játékosokat szerződtetni.
márc. 12
9:00
Újpest: „Az MLSZ közszervezet, el kell viselnie, ha »sz.rházinak« nevezik” (She)
Visontai Csongor, az újpesti futballklub jogi képviselője szerint a Magyar Labdarúgó-szövetségnek közszervezetként el kellene viselnie, ha kritizálják.
márc. 12
9:18
Hertha: Jobban védekezünk majd, mint a Real - Dárdai (She)
Dárdai Pál, a német Bundesligában szereplő Hertha BSC labdarúgócsapatának vezetőedzője szeretné, ha együttese jobban védekezne a Schalke ellen, mint kedden a Bajnokok Ligájában a Real Madrid, amely 4–3-as vereséget szenvedett a gelsenkircheniektől.
márc. 12
9:33
Kosárlabda: A Barcelona kiütheti a címvédőt (Agroinform)
Újabb pikáns mérkőzések várnak ránk az Euroligában, a szokásoknak megfelelően négy tippel készültünk a fordulóra.
márc. 12
9:36
Pert vesztett a Sauber van der Gardéval szemben (Infostart)
A fellebbviteli bíróság döntése szerint a holland Giedo van der Gardét újra alkalmaznia kell a Sauber istállónak. Ugyanakkor még mindig kérdéses, hogy a pilóta rajthoz állhat-e a Forma-1-es idénynyitó Ausztrál Nagydíjon vasárnap, ugyanis jelenleg nincs meg az induláshoz nélkülözhetetlen úgynevezett szuperlicence.
márc. 12
9:36
BL: Tizenegy csecsemő vett körül a piros lapnál - Ibra (She)
Zlatan Ibrahimovicot, a Paris Saint-Germain labdarúgóját kiállították a Chelsea ellen 2–2-re végződő, végül francia továbbjutást hozó nyolcaddöntő visszavágón a Bajnokok Ligájában. A mérkőzést követő interjújában a párizsiak klasszisa gúnyt űzött a Björn Kuipers játékvezetőt lerohanó Chelsea-játékosok viselkedéséből.
márc. 12
9:38
El: Dzsudzsákék Nápolyban, olasz és spanyol házirangadó (She)
A Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első felének visszavágói után csütörtökön az Európa-liga csapatain a sor, a második számú kontinentális kupasorozatban azonban még csak a párharcok első meccseit rendezik meg. A Dzsudzsák Balázst foglalkoztató Dinamo Moszkva a Napolihoz látogat, míg a Wolfsburg az Intert fogadja. Olaszországban Fiorentina–Roma, Spanyolországban Villarreal–Sevilla házirangadót…
márc. 12
10:12
Videó: cukiság - az újoncbeavatástól félnek a Fradi és a Győr fiatal kézisei (She)
A Ferencváros–Győr (24–21) női kézilabda-bajnoki rangadó után a két csapat tehetséges szélsőit, Lukács Viktóriát és Korsós Dorinát kérdeztük. A válogatottba is meghívott játékosok leginkább az újoncbeavatástól tartanak, míg a decemberi Európa-bajnokság előtt is már a keretbe követelt Korsós örül, hogy végre bizonyíthat Németh András szövetségi kapitánynak. És hogy szerintük ki nyerte kettejük…
márc. 12
10:12
45,5 milliót ért a PSG továbbjutása (Blikk)
London – Hosszabbítás után, a védő Thiago Silva góljával Londonban ejtette ki a Chelsea csapatát a PSG a BL-nyolcaddöntőből
márc. 12
10:14
ETO: „Így lehet, hogy fel kell adni a reményt a bajnoki címre” (She)
Miután a többek között a Győri ETO NB I-es labdarúgócsapata mögött is álló Quaestor Csoport hétfőn öncsődöt jelentett, bizonytalanná vált a Rába-parti klub jövője. A Nemzeti Sport két közgazdasági szakembert, Muszbek Mihályt, illetve Szabados Gábort kérdezte, hogyan látja a győri egylet jövőjét.
márc. 12
10:16
Chelsea-PSG: „Eurószemét”; „Hősök”; „Varázslat” (She)
„Hősök” címmel jelent meg a francia L’Équipe sportnapilap, miután a Paris Saint-Germain 2–2-es döntetlent játszott a Chelsea-vel, s ezzel továbbjutott a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe. Sajtóvisszhang!
márc. 12
10:27
Indian Wells-i tenisztorna: Újra topon a nagy négyes! (Agroinform)
A férfiak számára is megkezdődnek az Indian Wells-i küzdelmek, melynek apropóján szemügyre vettük az esélyeket.
márc. 12
10:30
Hillsborough-tragédia: 26 év után ismerte be a rendőrfőnök, hogy hazudott (She)
Közel huszonhat évvel a 96 Liverpool-szurkoló életét követelő Hillsborough-tragédiát követően „vallott” a stadionban szolgálatot teljesítő rendőrfőnök arról, hogy ő rendelte el a gyorsabb bejutás érdekében a C-kapu kinyitását, ami végül a katasztrófához vezetett.
márc. 12
10:30
Hetet számolt a Bayern a Sahtarra (Blikk)
München – Idegenben 0-0, otthon 7-0 – nem viccelt a Bayern München a labdarúgó-Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében
márc. 12
10:32
Videó: felrobbant a stúdió David Luiz gólja után (She)
Üdvrivalgásban tört ki David Luiz egyenlítő góljánál a Canal+ francia televíziótársaság stúdiója a Chelsea–PSG Bajnokok Ligája-mérkőzés közben. A csodás gólt fejelő és saját kapuja előtt többször is hatalmasat mentő brazilra hősként tekintettek a PSG szurkolói.
márc. 12
10:34
FIFA-világranglista: javítottunk, bár az északírek megelőztek minket (She)
A magyar válogatott februári helyzetéhez képest két pozíciót javítva a 46. helyet foglalja el a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján. A mieink a Kongói DK-t és Szlovéniát is megelőzték a rangsorban, az általunk jól ismert északírek azonban még többet léptek előre, és jelenleg a 43. helyen állnak.
márc. 12
10:48
F1: a pilóták Van der Garde mellett állnak, Massa sajnálja (She)
Az F1-es pilóták nagy része Giedo van der Garde mellett áll a pilóta Sauberrel folytatott vitájában. Mint ismert, a holland beperelte a Saubert, mert tavaly nyáron erre az évre érvényes versenyzői szerződést írt alá, a csapat mégsem nevezte a 2015-ösö idényre. A pert megnyerte, de még kérdéses, hogy indul-e az Ausztrál Nagydíjon.
márc. 12
11:06
Videó: felrobbant a stúdió a PSG gólja után (She)
Üdvrivalgásban tört ki Thiago Silva góljánál a Canal+ francia televíziótársaság stúdiója a Chelsea–PSG Bajnokok Ligája-mérkőzés közben. A hangzavarban a műsorvezető is megkavarodott a gólszerzőt illetően, így pár pillanatig azt gondolták, hogy David Luiz lőtte a PSG második találatát is.
márc. 12
11:08
Tenisz: Babos partnere kiesett, legyőzője továbbment (She)
Babos Tímea legyőzője (Alison Van Uytvanck) továbbjutott, párospartnere (Kristina Mladenovic) azonban kiesett az Indian Wellsben zajló, 6.1 millió dollár összdíjazású kemény pályás tenisztorna első fordulójából.
márc. 12
11:24
FIFA-világranglista - Két helyet javított a magyar válogatott (Infostart)
A magyar válogatott két helyet javítva a 46. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb, csütörtökön nyilvánosságra hozott világranglistáján, melyet változatlanul a világbajnok német csapat vezet Argentína és Kolumbia előtt.
márc. 12
11:24
Labdarúgás: Diego Forlán visszavonul a válogatottól (She)
Nem szerepel többet az uruguayi válogatottban Diego Forlán, a 2010-es világbajnokság legjobbjának megválasztott futballista.
márc. 12
11:24
Két helyet javított a magyar válogatott (Metropol)
A magyar válogatott két helyet javítva a 46. a FIFA legfrissebb, csütörtökön nyilvánosságra hozott világranglistáján, melyet változatlanul a világbajnok német csapat vezet.
márc. 12
11:26
F1: Hamilton ma rádöbbent, mennyire öreg - videó (She)
Csütörtökön Melbourne-ben megtartották az idénynyitó Ausztrál Nagydíj hivatalos FIA-sajtótájékoztatóját, amelyre szokás szerint hat pilótát hívtak meg. Többek között a világbajnoki címvédő Lewis Hamilton és a 17 éves újonc, Max Verstappen is elmondta, mennyire várja a szezon rajtját, és milyen jól felkészült, de a legérdekesebb pillanat az volt, amikor a Mercedes versenyzője rádöbbent, mennyivel…
márc. 12
11:28
BL: a közmédia ismét közvetít, a döntő csak az M4-en (She)
Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport Online értesülései, a következő szezontól visszatér a közszolgálati média képernyőjére a labdarúgó Bajnokok Ligája, melynek döntője kizárólag a júliusban induló M4 sportcsatornán lesz látható élőben.
márc. 12
11:39
Európa Liga: Spanyol és olasz házi derbivel folytatódik a csata a BL-ért (Agroinform)
Dzsudzsák Balázsék Nápolyban lépnek pályára, a forduló rangadóját azonban az Internazionale játssza.
márc. 12
11:42
Lombard: Szűcs Lajos rendben van, játszhat az ETO ellen (She)
A vizsgálatok alapján kiderült, nincs tüdőgyulladása Szűcs Lajosnak, így hétfőn minden bizonnyal pályára lép a Győri ETO ellen az NB I-ben.
márc. 12
11:44
Videó: Federert egy kissrác „törte meg”, ezért kapott ki (She)
Mint megírtuk, Roger Federer és Grigor Dimitrov remek show-val nyűgözte le a Madison Square Garden közönségét a World Tennis Dayen. Mérkőzés közben a bolgár teniszező egyik fiatal szurkolója ragadott ütőt és szerzett pontot Federer ellen, aki - miután 6:3, 1:6, 7:5-re elveszítette a találkozót - humorosan megjegyezte, a tizenkét éves fiú volt a meccs fordulópontja.
márc. 12
11:46
Nagy Futam: Räikkönen, Loeb és Michelisz is részt vesz a show-n (She)
Világbajnokok sora földön és levegőben – a Budapest belvárosában tartandó Nagy Futam az idén is megdobogtatja a technikai sportok rajongóinak szívét, főleg mert ritkán látni ennyi világsztárt egy csokorban. Az idei május 1-jei esemény is bővelkedik majd különlegességekben, s ami ezúttal is a legfőbb vonzereje, hogy itt olyan közel kerülhetnek kedvenceikhez a szurkolók, mint egy épített…
márc. 12
11:57
Vélemény: Ettől a pofontól sokáig cseng majd Mourinho füle (Agroinform)
A PSG ellen a visszájára fordult Mourinho taktikája, a portugált a saját fegyverével verték meg.
márc. 12
12:00
Mayweather-Pacquiao: majd’ félmillió a legolcsóbb jegy (She)
A pénzdíj mellett a jegyárak és a tévés tarifák is csillagászatiak a jelenkor két legjobb profi ökölvívójának tartott amerikai Floyd Mayweather Jr. és a Fülöp-szigeteki Manny Pacquiao mérkőzésére, amelyet május 2-án vívnak a felek Las Vegasban.
márc. 12
12:00
Kimi Räikkönen Budapest belvárosában száguld a Ferrarival (Blikk)
Budapest - Kimi Räikkönen lesz a sztárvendég az idei Nagy Futam elnevezésű rendezvényen.
márc. 12
12:00
2016-os női kézilabda Eb - A magyarok az első selejtezős kalapban (Infostart)
A magyar női kézilabda-válogatottat az első kalapba sorolták be a 2016-os svédországi Európa-bajnokság selejtezőjének sorsolása előtt.
márc. 12
12:02
Japán: a PSG korábbi edzője lett a szövetségi kapitány (She)
A megállapodás már korábban megszületett, és a Japán Labdarúgó-szövetség most hivatalosan is kinevezte Vahid Halilhodzicot a válogatott szövetségi kapitányává.
márc. 12
12:02
Bajnokok Ligája ismét a közmédiában (Infostart)
A következő szezontól visszatér a közszolgálati média képernyőjére a labdarúgó Bajnokok Ligája, melynek döntője kizárólag a júliusban induló M4 sportcsatornán lesz látható élőben.
márc. 12
12:18
BL: a továbbjutás ellenére egy PSG-játékos nem boldog (She)
Emlékezetes mérkőzésen jutott tovább a Paris Saint-Germain a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe, miután szerdán 2–2-es döntetlent ért el a Chelsea otthonában. Gregory van der Wiel, a franciák holland védője azonban nem maradéktalanul elégedett.
márc. 12
12:20
Real: az el Clásicón Ancelotti állása a tét, irány Manchester? (She)
Spanyol sajtóhírek szerint már nem érezheti magát biztonságban Carlo Ancelotti a Real Madrid labdarúgócsapatának kispadján, az olasz ugyanis most ultimátumot kapott a blancók vezetőségétől.
márc. 12
12:36
Fizetéscsökkentés az ETO-nál? (Blikk)
Győr – Csökkenthetik a fizetéseket, vagy megvonhatják a prémiumokat a focistáktól – az egyik internetes oldal információi szerint
márc. 12
12:36
Első selejtezős kalapban a magyarok (Metropol)
A magyar női kézilabda-válogatottat az első kalapba sorolták be a 2016-os svédországi Európa-bajnokság selejtezőjének sorsolása előtt.
márc. 12
12:54
MTK: Kálnoki Kis és Kelemen is a második csapathoz került (She)
Kelemen Dávid és Kálnoki Kis Dávid a labdarúgó NB I-ben szereplő MTK második csapatával készül, mivel nem hosszabbítják meg a nyáron lejáró szerződésüket. Gera Dániel, Talabér Attila, Konsztantinosz Ikonomu és Schrammel Ádám ugyanakkor felkerült az első kerethez.

Keresés