2015. március 26. csütörtök

márc. 26
5:09
Orbánék médiája: jobb híján (Behaviour)
Simicska Lajos korábbi bizalmasát is bevetnék Simicska ellen.
márc. 26
5:11
Fiataloknak nem jár közmunka (Behaviour)
A "keményen dolgozó kisembereknek" nincs több bér a közfoglalkoztatásban.
márc. 26
5:13
Orbán a bizottságnak nem "jelent" (Behaviour)
Orbán Viktor Simicska "ügynökvádjait" érdemben nem cáfolta.
márc. 26
7:06
F1: rajtengedélyt kapott az orvosoktól Alonso és Bottas (She)
A csütörtökön elvégzett hivatalos F1-es orvosi vizsgálatok után rajtengedélyt kapott a Malajziai Nagydíjra Fernando Alonso és Valtteri Bottas.
márc. 26
7:51
Döbbenet! Ez okozhatta a légi katasztrófát? (Behaviour)
A gép fekete dobozából nyert információk szerint a pilóta kiment a fülkéből, de aztán már hiába kopogott.
márc. 26
8:18
Ajánló: Franciaország-Brazília és Szolnok-Gyirmót - program (She)
Több felkészülési mérkőzést is játszanak ma a világ labdarúgópályáin. Ezek közül kiemelkedik a Franciaország–Brazília találkozó. Magyarországon NB II-es bajnokit rendeznek: a Szolnok a Gyirmótot fogadja. Tekintse meg a mai futballprogramot!
márc. 26
8:36
NHL: Timonennel csak a Philly szurkolói bántak kedvesen (She)
A philadelphiai szurkolók kedvesen fogadták a februárban Chicagóba szerződő, s azóta először visszatérő Kimmo Timonent, a Flyers-játékosok kevésbé: a Philly 4–1-re legyőzte a finn védő új csapatát, a Blackhawkst. A Dallas szétlövéssel nyert Calgaryban, ezzel a legutóbbi nyolc meccséből a hetediken szerzett két pontot, és kapaszkodik a rájátszást érő pozícókba.
márc. 26
8:54
NBA: egyetlen hazai siker 13 meccsen - az viszont 39 pontos (She)
A San Antonio Spurs csúcsjátékot mutatva, 130 pontot dobva 39 ponttal legyőzte az Oklahoma City Thundert az NBA legutóbbi játéknapján. A 13 meccsen csak a texasiak örvendeztették meg szurkolóikat hazai győzelemmel. Pedig a Minnesota Timberwolves és a Utah Jazz is közel állt hozzá, ám előbbi hosszabbítás után kikapott a Los Angeles Lakerstől, míg utóbbi a negyedik negyedben tízpontos előnyt leadva…
márc. 26
8:54
Dzsudzsákkal indul az ifik fociprogramja (Metropol)
Magyarországot az MTK Sándor Károly Labdarúgó Akadémia U14-es csapata képviseli Berlinben.
márc. 26
9:03
Mit rejteget? Házkutatást tartott a NAV Győzike ügyében (Behaviour)
A showman korábbi cégének iratait kereste az adóhivatal a család volt könyvelőjénél.
márc. 26
9:12
NHL - Értékes pontokat veszített a Calgary és a Colorado (Infostart)
Értékes pontokat veszített a rájátszásba jutásért harcoló Calgary Flames és a Colorado Avalanche az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) szerdai játéknapján.
márc. 26
9:12
Miami tenisztorna: Azarenka simázott, Babos kiesett (Agroinform)
Babos Tímeával ellentétben, tippmestereink szárnyaltak a Miami tenisztorna szerdai játéknapján.
márc. 26
9:30
Alonso rajthoz áll Malajziában (Metropol)
Megfelelt az orvosi vizsgálaton és így rajthoz állhat a hétvégi Forma-1-es Malajziai Nagydíjon Fernando Alonso, a McLaren spanyol pilótája.
márc. 26
9:48
Magyar-görög: Markarián „extrém agresszivitást” vár (She)
A magyarok ellen készülő görög labdarúgó-válogatott taktikájáról, az új szövetségi kapitány, Sergio Markarián terveiről közölt riportot a görög Novasports.gr.
márc. 26
9:48
Barcelonában lesz a Király Kupa döntője (Metropol)
A Nou Camp Stadionban rendezik május 30-án a labdarúgó Spanyol Király Kupa döntőjét, amelyben az FC Barcelona és az Athletic Bilbao küzd majd meg a trófeáért.
márc. 26
9:50
Barca: Neymarnak a Real ellen nem, most a kapu mögül ment (She)
Neymar az el Clásicón több helyzetet is elpuskázott, a brazil labdarúgó-válogatott szerdai edzésén viszont a kapu mögül is betalált. Nézze meg, hogyan! A selecao ma 21 órakor Franciaországgal játszik felkészülési mérkőzést.
márc. 26
9:52
Válogatott: Dárdai elárulta, Simon Krisztián miért kerettag (She)
A Görögország elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Dárdai Pál az egyik müncheni lapnak adott nyilatkozatában elárulta, Simon Krisztián miért tagja a nemzeti csapat keretének.
márc. 26
10:06
FTC: felszállt a régi Fradi-sas, jön a modernebb klubmadár (She)
A több ferencvárosi szurkolói csoportot tömörítő Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül nevű szervezet információi  szerint a klub vezetősége elküldte az új Üllői úti stadionból a Fradi-sast alakító személyt. Úgy tudjuk, a klub modernebb köntösben kívánja megjeleníti a kabalaállatot.
márc. 26
10:24
Alonso versenyezhet Sepangban (Infostart)
Megfelelt az orvosi vizsgálaton és így rajthoz állhat a hétvégi Forma-1-es Malajziai Nagydíjon Fernando Alonso, a McLaren spanyol pilótája, aki február végén tesztelés közben szenvedett balesetet.
márc. 26
10:24
Eb 2016: Besicék még nem nyertek, de a céljuk változatlan (She)
Az Európa-bajnoki selejtezősorozatban még nyeretlen bosnyák labdarúgó-válogatott négy mérkőzést követően a B-csoport ötödik helyén áll, ám Muhamed Besic, a nemzeti csapat alapembere szerint továbbra is reális célként lebeg a játékosok szeme előtt, hogy kvalifikálják magukat a franciaországi kontinenstornára.
márc. 26
10:42
Podolski mentette meg a németeket (Infostart)
Lukas Podolski a 81. percben mentette döntetlenre a világbajnok német labdarúgó-válogatottnak az Ausztrália elleni szerdai felkészülési mérkőzését Kaiserslauternben.
márc. 26
10:51
Csúfos bukás: százmilliárdos kárt okozott az M4-es (Behaviour)
Lázár: tisztázni kell a kartellgyanút.
márc. 26
11:00
Darts: Van Gerwen kibabrálhat rutinos honfitársával (Agroinform)
Nyolcadik állomásához érkezett a Premier League dartsverseny, csütörtökön Dublinban folytatódnak a küzdelmek.
márc. 26
11:18
F1: Mindenre emlékszem, a kormány romlott el - Alonso (She)
Fernando Alonso csütörtökön először ült az újságírók elé azóta, hogy február 22-én Barcelonában tesztbalesetet szenvedett és három éjszakát is a kórházban kellett töltenie agyrázkódás miatt. A kétszeres világbajnok spanyol elmondta, amit a balesetről elmondhatott. Nem volt szél és nem volt emlékezetkiesés sem.
márc. 26
11:54
KTE: „Lehet időszak, amikor a maximum sem lesz elég” (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskemét vezetőedzője, Bekő Balázs úgy véli, játékosai majdnem a képességeik maximumán teljesítettek az első négy tavaszi fordulóban, amit hibátlan mutatóval, négy győzelemmel zárt a gárda. A szakember ugyanakkor hozzátette, lehetnek olyan időszakok, amikor a kimagasló teljesítmény sem lesz elég a pontszerzéshez.
márc. 26
11:56
Brazília: Ne hívják Neymart az „új Pelének” - Pelé (She)
Pelé, a brazil futball legendája szerint Neymar nagyon tehetséges, de nem szeretné, ha a szurkolók és az újságírók az „új Pelének” becéznék a Barcelona sztárját, belőle ugyanis csak egy van.
márc. 26
12:12
F1: a rutinos Sutil lett a Williams tartalék pilótája (She)
A Williams-istálló Adrian Sutilt nevezte ki tartalék pilótájává, aki a Malajziai Nagydíjon már a brit csapat felszerelésében lesz jelen. Ám miután Valtteri Bottas zöld jelzést kapott az FIA orvosaitól a hétvégére, a tavaly még a Saubernél versenyző németnek autóba valószínűleg nem kell beülnie.
márc. 26
12:14
DVSC: kéréssel fordulnak a visszatérő szurkolókhoz (She)
Mint arról beszámoltunk, a DVSC-Teva labdarúgócsapatának szervezett szurkolói csoportjai úgy döntöttek, hogy a Dinamo Bucuresti elleni szombati felkészülési mérkőzésen visszatérnek a lelátóra, mivel a találkozót szurkolói kártya hiányában is meg lehet tekinteni. Azt nem tudni, hogy a hír hallatán-e, de a debreceniek felhívást intéztek a drukkerekhez.
márc. 26
12:16
Videó: golfpályává alakították a Barca stadionját (She)
Barcelona is pályázott a golfozók legrangosabb csapatversenyére, a Ryder-kupa 2022-es viadalára. Ez alkalomból Gonzaga Escauriaza, a Spanyol Golfszövetség elnöke többedmagával a Camp Nouba látogatott, ahol rögtönzött golfpályát alakítottak ki számukra. A kétévente sorra kerülő Ryder-kupán az amerikai és az európai válogatott csap össze.
márc. 26
12:30
Real Madrid: a világbajnok megerősítette, hogy távozik (She)
Sami Khedira megerősítette, hogy idén nyáron szerződése lejártával elhagyja a Real Madrid labdarúgócsapatát.
márc. 26
12:30
Miami tenisztorna: Újra pályán Del Potro (Agroinform)
Csütörtökön a lányoknál megkezdődnek a második körös küzdelmek, míg a fiúknál kialakul a legjobb 64 mezőnye Miamiban.
márc. 26
12:32
Női kézi MK: Európai Szuperkupa is lehetne - Vetési (She)
Európai Szuperkupa erősségűnek tartja a Török Bódog női kézilabda Magyar Kupa győri négyes döntőjét Vetési Iván, a magyar szövetség elnöke, mivel a négy érdekeltből három is versenyben van még a kontinentális kupákban. A Bajnokok Ligája negyeddöntője előtt álló és címvédő Győri Audi ETO KC az EHF-kupában elődöntős Érddel találkozik az első napon, szombaton, míg a KEK-ben négy közé menetelő…
márc. 26
12:48
Jégkorong MK: a Fehérvár megelőzheti az Újpestet (She)
Amennyiben a házigazda Fehérvár AV 19 szombaton megnyeri a jégkorong Magyar Kupát, akkor az örökrangsorban megelőzi az Újpestet, és egyedül áll majd a harmadik helyen.
márc. 26
12:50
Anglia: a Chelsea kölcsönadta holland U-válogatott játékosát (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Reading egy hónapra kölcsönvette Nathan Akét, a Chelsea holland korosztályos válogatott védőjét.
márc. 26
13:06
F1: Vettel lemondta a Mercedes pénteki értekezletét (She)
Sebastian Vettel lemondta a Mercedes meghívását a pénteki csapatértekezletre. A Ferrari német pilótáját Nico Rosberg hívta meg az Ausztrál Nagydíj után, majd pár nappal később megerősítette, hogy csapata vezetői is várják a négyszeres világbajnokot.
márc. 26
13:08
Arsenal: „Ha jót akar, lelép innen, amilyen hamar csak tud!” (She)
Jerzy Dudek, a stoplist 2013-ban végleg szögre akasztó lengyel kiválóság szerint honfitársának, Wojciech Szczesznynek minél hamarabb el kell hagynia az Arsenal labdarúgócsapatát, ha újra sikeres akar lenni.
márc. 26
13:24
Orbán: az akadémiákkal jó az esély a felzárkózásra (Infostart)
Orbán Viktor szerint a labdarúgó-akadémiák révén elkezdődött a magyar felnőtt futballnál jobb színvonalú utánpótlás-nevelés és jó esély kínálkozik a világ élvonalához való felzárkózásra.
márc. 26
13:24
U20-as vb: magyar játékvezetői hármas is utazik Új-Zélandra (She)
Válogatottunk mellett játékvezetők is képviselik hazánkat a májusban kezdődő új-zélandi U20-as világbajnokságon – adta hírül a Magyar Labdarúgó-szövetség.
márc. 26
13:26
Győri ETO: hivatalossá vált, amit már szerdán tudni lehetett (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO a hivatalos honlapján erősítette meg a Nemzeti Sport szerdai értesülését, mely szerint lemondott ügyvezető igazgatói posztjáról Ökrös András, aki döntését már nemcsak a tulajdonosok, hanem az MLSZ felé is jelezte.
márc. 26
13:42
Videó: hangyabolyként telt meg a stadion az el Clásico előtt (She)
Látványos felvételt közölt hivatalos videomegosztó csatornáján az FC Barcelona. A gyorsított felvétel technikája ma már nem újdonság, azonban a lázas készülődés jelenetei akár egy természetfilmbe is beleillenének. Nézze meg ön is, hogyan telt meg a Camp Nou a Barcelona–Real Madrid (2–1) összecsapásra!
márc. 26
13:42
Felkészülés: Neymarék Franciaországba látogatnak a nap mérkőzésén (Agroinform)
Hazai oldalon Lloris és Pogba, a vendégeknél David Luiz és Marquinhos hagyják ki a csütörtöki felkészülési meccset.
márc. 26
13:44
Eb 2016: a korábbi kapitány szerint esélytelen a házigazda (She)
Tovább vesztett amúgy sem túl nagy hazai népszerűségéből Raymond Domenech, a francia labdarúgó-válogatott volt szövetségi kapitánya, aki szerint a házigazda válogatottnak nincs esélye a győzelemre a 2016-os Európa-bajnokságon.
márc. 26
13:51
Földtörvény: Brüsszel kötelezettségszegési eljárást indított (Behaviour)
A testület hivatalos felszólító levelet küldött, megindítva ezzel a hivatalos eljárást.
márc. 26
14:36
Atlétika: 105 évesen 20.27 alatt futotta a 60 métert az Eb-n (She)
A 105 esztendős Stanislaw Kowalski nyerte meg a 100 éven felüliek 60 méteres síkfutását a Torunban zajló veterán fedett pályás atlétikai Európa-bajnokságon. A lengyel úriember 20.27 másodperces idővel ért célba, de ez is elég volt a győzelemhez, mivel ebben a kategóriában ő nevezett egyedül.
márc. 26
14:36
Lemondott a Győri ETO FC ügyvezető igazgatója (Metropol)
Lemondott a Győri ETO FC Kft-ben betöltött ügyvezető igazgatói posztjáról Ökrös András.
márc. 26
14:38
Egyéni sportok: közös Eb öt sportágnak 2018-ban (She)
Öt sportág, az atlétika, az úszás, az evezés, a triatlon és a kerékpár egyszerre rendezi meg Európa-bajnokságát 2018-ban Berlinben, illetve Glasgow-ban. Az esemény európai sportbajnokságok néven fut majd.
márc. 26
14:40
Videó: Messi eltörpült a legmagasabb NBA-játékos mellett (She)
Lionel Messi az NBA történetének legmagasabb játékosával, Gheorghe Muresannal is találkozott szerda este az Indiana Pacers–Washington Wizards (103–101) mérkőzésen. A Barca klasszisa az argentin labdarúgó-válogatott két felkészülési erőpróbájára utazott az Egyesült Államokba, ahol a salvadori és az ecuadori nemzeti csapat ellen lép majd pályára. A két összecsapás előtt azért egy kosárlabdameccs…
márc. 26
15:12
Golf: Rózsa Csilla nagyon biztatóan kezdett Marokkóban (She)
Rózsa Csilla szép körrel mutatkozott be a női profi golfozók első számú európai körversenye, a Ladies European Tour (LET) csütörtök reggel megkezdődött, 450 ezer euró összdíjazású marokkói viadalán Agadírban (Lalla Meryem Cup): a fiatal magyar LET-újonc a pályán elvárt eredménnyel, 71 ütéssel zárta az első fordulót, azaz él a remény, hogy részt vehet a szombat-vasárnapi végjátékban és újra…
márc. 26
15:14
PL: a magas jegyárak ellen tüntetnek a szurkolók (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság csapatainak szurkolói tiltakoznak a magas jegyárak ellen. A csütörtöki demonstrációra a Premier League-klubvezetők találkozójának otthont adó londoni hotel előtti téren kerül sor – írja a BBC.
márc. 26
15:48
Anglia: kiszámolták, az MU a legnagyobb, a Chelsea a dobogón sincs (She)
A Daily Mail újságírói egy érdekes táblázattal lepték meg olvasóikat: a britek összeállítottak egy listát, amelyen több szempontot is figyelembe véve megállapították, hogy a Manchester United Anglia legnagyobb klubja.

Keresés