2015. március 24. kedd

márc. 24
6:48
Vb 2018: két selejtező mérkőzés - 13 gól a CONCACAF-zónában (She)
A CONCACAF zónában (Észak- és Közép-Amerika, valamint a karibi térség) már a 2018-as labdarúgó-világbajnokságra készülnek a csapatok. Az 1. selejtezőkörben magyar idő szerint kedden hajnalban két találkozót rendeztek meg, ezeken 13 gól esett.
márc. 24
7:42
NHL: tovább menetel az Ottawa és a Winnipeg (She)
Az Ottawa Senators zsinórban hetedik, a Winnipeg Jets egymás utáni ötödik győzelmét aratta az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján.
márc. 24
8:00
DVTK: Bognár tudomásul veszi Szivics szavait - az edző nem akar kamuzni (She)
A DVSC-Teva–DVTK NB I-es labdarúgó-mérkőzés után Tomiszlav Szivics, a diósgyőriek vezetőedzője nyilvánosan kritizálta játékosát, Bognár Istvánt – amit vasárnap mondott, azt hétfőn is tartotta, bár elismeri: a meccs után magasabb volt a kelleténél a pulzusszáma.
márc. 24
8:18
Tenisz: Nadal visszatér; újra döntős lesz Wimbledonban? (She)
Rafael Nadal hároméves szünet után 2015-ben újra részt vesz a londoni Queen's Clubban megrendezendő füves pályás teniszversenyen.
márc. 24
8:20
PL: a tévesen kiállított McAuley pirosát Dawson kapta meg (She)
Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) hétfői meghallgatását követően a fegyelmi bizottság a Manchester City ellen tévesen kiállított Gareth McAuley piros lapját Craig Dawsonnak „adta át”.
márc. 24
8:36
Lazio: Klose visszavonul? A német egyelőre nem döntött (She)
Miroslav Klose, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Lazio csatára egyelőre nem határozott arról, hogy visszavonul-e a szezon végén.
márc. 24
8:54
Hertha: vb-ezüstérmes is besegít Dárdai távollétében (She)
Míg Dárdai Pál a Görögország elleni Eb-selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatottal dolgozik, Berlinben sem áll meg az élet: a Hertha stábját új „segítő” egészíti ki a magyar szakvezető távolléte alatt.
márc. 24
8:54
Öt játékost igazolt a Győr (Metropol)
Bár a szezon még javában zajlik, a Győri Audi ETO női együttesénél már kialakították a jövő évi keretet.
márc. 24
9:30
Dunaújváros: kedden kinevezik Artnert, Székely segíti (She)
Várhatóan Artner Tamást nevezi ki kedden új vezetőedzőnek az NB I-ben sereghajtó Dunaújváros PASE labdarúgócsapata, segítője pedig az SZTK-Erimától a múlt héten menesztett Székely Tibor lesz – értesült a Nemzeti Sport.
márc. 24
9:30
Serie A: Le kell tudnunk az olasz bajnokságot minél hamarabb - Tévez (Agroinform)
A Juventus áll még a kupában és a Bajnokok Ligájában is, éppen ezért szeretnék a bajnokságot minél hamarabb letudni.
márc. 24
10:06
MU: Ferguson megzavarta a játékos nyilatkozatát - videó (She)
Sir Alex Ferguson, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United visszavonult edzője korábbi játékosa interjújába „rondított bele”: Michael Carrick a Liverpool ellen idegenben 2–1-re megnyert rangadót követően nyilatkozott, amikor a háttérben megjelent a legendás menedzser.
márc. 24
10:08
Real: elege lett a klubnak, lecsap a Bale-t és Jesét megtámadókra (She)
A Real Madrid jogi útra tereli azon fanatikusok ügyét, akik a Barcelonától elszenvedett 2–1-es vereséget követően rátámadtak az autójában ülő Gareth Bale-re és Jesé Rodríguezre.
márc. 24
10:10
NB II: Lisztes Krisztián a Soroksár edzője - hivatalos (She)
A Soroksár SC vezetősége e naptól Lisztes Krisztiánt nevezi ki vezetőedzőnek – került fel a hír az NB II-es labdarúgócsapat hivatalos honlapjára kedden.
márc. 24
10:24
Magyar-görög: Lovrencsics is sérült (Infostart)
Korcsmár Zsolt után Lovrencsics Gergő játékára sem számíthat Dárdai Pál, a görögök elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
márc. 24
10:24
Profi boksz: óriási bevételi csúcs a Mayweather-Pacquiaón (She)
Minden idők legnagyobb jegybevételét hozza a jelenkor két legjobb profi ökölvívójának tartott amerikai Floyd Mayweather Jr. és a Fülöp-szigeteki Manny Pacquiao mérkőzése, amelyet május 2-án vívnak a felek Las Vegasban.
márc. 24
10:24
Alonso emlékszik a balesetére (Blikk)
Woking – Bár korábban az a hír járta, hogy Fernando Alonso nem emlékszik semmire a spanyolországi tesztbalesetéből, a Forma–1-es McLaren-istálló legújabb közleménye ennek ellenkezőjét igazolja.
márc. 24
10:24
Pacquiao és Mayweather rekordot döntött (Metropol)
Minden idők legnagyobb jegybevételét hozza a jelenkor két legjobb profi ökölvívójának vegasi összecsapása.
márc. 24
10:42
Magyar-görög: Lovrencsics Gergő sem léphet pályára (She)
Korcsmár Zsolt után Lovrencsics Gergõ játékára sem számíthat Dárdai Pál, a görögök elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
márc. 24
11:00
A csajok a csúcson (Metropol)
Teljes maradt az osztrák uralom a világkupában, de a nők izgalomban újra megverték a férfiakat.
márc. 24
11:03
Vasaloppet 2015 - Interjú Pati Nagy Attilával (Síelők)
2015-ben bravúros módon másodszor is teljesítette a legendás svédországi 90 km-es Vasaloppet sífutóversenyt Pati Nagy Attila, egykori magyar bajnok evezős, a Váci Ifjúsági Sportegyesület sífutója, a Fitness Company Edzőképző Iskola vezetője. Őt kérdeztük a sífutásról és a versennyel kapcsolatos élményeiről.
márc. 24
11:18
MLSZ: Garancsi, Nyilasi és Török Gábor is elnökségi jelölt (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) közzétette éves közgyűlésének napirendjét és határozati javaslatait. Csányi Sándor az egyedüli elnökjelölt, az elnökségbe Garancsi István, Nyilasi Tibor és Török Gábor kerülhet be.
márc. 24
11:18
Tipp: Svájcnak nem okozhat gondot Észtország kiütése (Agroinform)
Az alpesi ország válogatottja minden nehézség nélkül legyőzheti legalább két góllal Észtország legjobbjait.
márc. 24
11:36
Rio 2016 - Sao Paulo még nem döntött (Infostart)
A jövő évi riói olimpia szervezőinek komoly fejfájást okoz, hogy Sao Paulóban még mindig nem döntött a városvezetés arról, vállalja-e a labdarúgótorna néhány mérkőzésének megrendezését.
márc. 24
11:36
Férfi kézi BL: a negyeddöntő sorsolása élőben az NSO-n! (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) bécsi központjában 11.30 órakor tartják a férfi Bajnokok Ligája negyeddöntőjének sorsolását, amelyben a Veszprém és Szeged révén két magyar csapat is érdekelt. Kövessék az eseményt a Nemzeti Sport Online-on!
márc. 24
11:54
Férfi kézi BL: PSG-Veszprém, Szeged-Kiel a négy közé jutásért (She)
Bécsben megtartották a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének sorsolását. A magyar csapatok közül az MKB-MVB Veszprém a Paris Saint-Germainnel került össze, a Mol-Pick Szeged pedig a THW Kiellel.
márc. 24
11:54
Kézilabda Bajnokok Ligája: Szeged-Kiel és PSG-Veszprém a BL-negyeddöntőben (Agroinform)
Kisorsolták a férfi kézilabda BL-negyeddöntőinek párosításait: a Szeged a Kiellel, míg a Veszprém a PSG-vel találkozik.
márc. 24
12:12
Férfi kézilabda BL - A Veszprém a PSG-vel, a Szeged a Kiellel találkozik (Infostart)
Az MKB-MVM Veszprém a francia PSG Handballal, a MOL-Pick Szeged pedig a tavalyi döntős német THW Kiel együttesével találkozik a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében - derült ki az európai szövetség keddi, bécsi sorsolásán.
márc. 24
12:30
Férfi kézi BL: Most le vagyok lombozódva - Mikler (She)
Mint beszámoltunk róla, az MKB-MVM Veszprém a Paris Saint-Germainnel, a Mol-Pick Szeged pedig a THW Kiellel került össze a férfi Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A veszprémiek kapusa, Mikler Roland a sorsolás után az NSO Tv-nek adott interjújában elmondta, mit gondol az ellenfélről, és mit vár a párizsi mérkőzéstől. A szegediek játékosa, Zubai Szabolcs beszélt az esélyekről és arról, mi döntheti…
márc. 24
12:48
Válogatott: Otigba megérti a döntését kifogásolókat (She)
Családi és ügynöki tanácsra a szívére hallgatott, márpedig az azt súgta neki, hogy ne magyar, hanem nigériai színekben próbáljon meg válogatott labdarúgó lenni – többek között ez derül ki abból az interjúból, amelyet Calvin Emeka Onwuka nigériai újságíró készített Otigba Kennethtel, aki bár játszott a magyar utánpótlás-válogatottban, a felnőttek között Nigériát választotta.
márc. 24
12:50
Nyíregyháza: a fiatal grúz meghívót kapott az U21-esekhez (She)
Meghívást kapott a grúz U21-es válogatottba Dato Darcimelija. A labdarúgó NB I-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus támadója hazája korosztályos csapatában játszhat.
márc. 24
13:06
Real Madrid: Zidane Guardiolától lesne el kulisszatitkokat (She)
Zinedine Zidane – aki jelenleg a Real Madrid tartalékcsapatánál, a Castillánál ténykedik – úgy döntött, hat francia kollégájával együtt Németországba utazik, hogy részt vegyen a Bayern München edzésein.
márc. 24
13:06
EURO 2016: Két játékos is kidőlt a görögök elleni mérkőzés előtt (Agroinform)
Korcsmár Zsolt és Lovrencsics Gergő sem lehet ott Dárdai Pál csapatában a vasárnap találkozón.
márc. 24
13:24
Barcelona: egy éve ezt senki sem gondolta volna Iniestáról (She)
Andrés Iniesta, az FC Barcelona középpályása csaknem egy éve, egészen pontosan 363 napja nem szerzett gólt és nem adott gólpasszt a Primera Divisiónban – erre az Opta munkatársa, Duncan Alexander hívta fel a figyelmet a Twitteren a vasárnapi el Clásicót követően.
márc. 24
13:26
Férfi kézi BL: Zubai a Kielt akarta leginkább, meg is kapta (She)
Mint beszámoltunk róla, a Mol-Pick Szeged a THW Kiellel került össze a férfi Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A szegediek játékosa, Zubai Szabolcs a sorsolás után az NSO Tv-nek adott interjújában beszélt az esélyekről és arról, mi döntheti el a párharcot.
márc. 24
13:28
Koronglövő-vk: Bognár és Gerebics lemaradt a döntőről (She)
Bognár Richárd és Gerebics Roland nem jutott döntőbe dupla trapban az egyesült arab emírségekbeli el-Ajnban zajló olimpiai kvalifikációs koronglövő-világkupaversenyen.
márc. 24
13:30
Haladás: Halmosi a héten már edzhet, Dudás még nem (She)
Folyamatosan javul a labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás sérültjeinek állapota.
márc. 24
13:42
UEFA: Platinit újabb négy évre megválasztották elnöknek (She)
Újabb négy évre Michel Platinit választotta meg az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) kongresszusa a szervezet elnökének.
márc. 24
13:44
El Clásico: „Összesz.rtuk magunkat!” - CR7 szájáról olvastak (She)
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid sztárja Karim Benzemával osztotta meg véleményét a Barcelona otthonában elszenvedett 2–1-es vereség alkalmával. A lefújást követően, még a pályán sétálva.
márc. 24
14:00
UEFA - Újabb négy évre Michel Platini az elnök (Infostart)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) bécsi kongresszusán újabb négy évre bizalmat szavaztak Michel Platininek, aki így a harmadik ciklusát kezdi meg a szervezet elnökeként.
márc. 24
14:00
Férfi kosár: Hanga 14, Lóránt 11 pontja az olasz bajnokságban (She)
Hanga Ádám 14, Lóránt Péter pedig 11 pontot dobott hétvégén az olasz kosárlabda-bajnokság 23. fordulójában.
márc. 24
14:00
Kézilabda BL: Veszprém PSG-vel és Szeged a Kiel a nyolc között (Metropol)
A Veszprém idegenben, míg a Szeged hazai környezetben kezdi a párharcot a Final Fourbe jutásért.
márc. 24
14:02
Atlétika: az orosz válogatott megtisztult, mondja a kapitány (She)
Jurij Borzakovszkij, a februárban kinevezett orosz atlétikai szövetségi kapitány szerint a doppingbotrány lezárta a régi korszakot a sportágban, s most már tiszta csapata van az országnak.
márc. 24
14:02
Csányi Sándor az UEFA végrehajtó bizottságában (Metropol)
A szervezet elnökévé Michel Platinit választották meg, aki ezzel a harmadik ciklusát kezdi meg. Az UEFA eddigi elnökei a cikk végén.
márc. 24
14:04
Férfi kézi BL: Balogh örül, hogy német stílusú csapatot kaptak (She)
A Mol-Pick Szeged játékosai egyöntetűen hangsúlyozzák, a THW Kiel elleni BL-negyeddöntőben a német rekordbajnokon lesz a nyomás. Ilyés Ferenc úgy véli, hogy ha a Löwen elleni mérkőzésekhez hasonló extra teljesítményt tudnak nyújtani, akkor meglepetést szerezhetnek, Balogh Zsolt szerint pedig előny lehet, hogy a spanyol helyett a német stílus képviselőjével találkoznak.
márc. 24
14:06
Videó: pankrátorként öklelte fel a bírót, egyéves eltiltást kaphat (She)
Nem mindennapi jelenet zajlott le a brazil Baiano bajnokságban, a Jacuipense–Juazeirense találkozón. A 3–1-es vendégsikert hozó mérkőzésen a hazaiak játékosa, Meidson Maciel egy büntetőgyanús szituáció miatt reklamálva nekirontott a játékvezetőnek. A megdöbbent bíró természetesen kiállította a vétkest, aki brazil sajtóinformációk szerint egyéves eltiltást is kaphat rendkívül sportszerűtlen…
márc. 24
14:18
ETO: Verebes bizakodik; a labdarúgók leadták az Audikat (She)
Mintegy huszonöt járművet vesz vissza az Audi Hungaria azt követően, hogy a támogatói szerződést a vállalat felbontotta a Győri ETO labdarúgócsapatával. Verebes József, a Rába-partiak szaktanácsadója nem tudja elképzelni, hogy megszűnik az ETO.
márc. 24
14:20
Magyar-görög: ön szerint milyen eredmény születik? - szavazzon! (She)
Ön szerint milyen eredménnyel zárul vasárnap este labdarúgó-válogatottunk görögök elleni Európa-bajnoki selejtezője? Szavazzon!
márc. 24
14:36
Csányi Sándort beválasztották az UEFA végrehajtó bizottságba (Infostart)
Csányi Sándort, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnökét beválasztották az európai szövetség (UEFA) végrehajtó bizottságába.
márc. 24
14:36
UEFA: Csányi Sándor a végrehajtó bizottságban (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) bécsi kongresszusán beválasztották Csányi Sándort, az MLSZ elnökét a szervezet végrehajtó bizottságába – tudatta a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos Twitter-csatornáján.
márc. 24
14:54
Dunaújváros: Artner váltja Dobos Barnát a kispadon - hivatalos (She)
Az NB I-ben szereplő Dunaújváros PASE labdarúgócsapata hivatalos közleményben jelentette be, hogy – mint arról kedd délelőtt beszámoltunk – Artner Tamás váltja Dobos Barnát a vezetőedzői poszton. Artner segítője a Haladásnál a szombathelyiek volt másodedzője, a Szigetszentmiklós múlt héten menesztett trénere, Székely Tibor lesz.

Keresés