2015. március 24. kedd

márc. 24
14:54
Előrejelzés: 17 érmet nyer majd Magyarország Rióban (Metropol)
Tíz arannyal, két ezüsttel és öt bronzzal számolnak a szakértők.
márc. 24
15:09
Vasas Pasarét Síkupa lesz április 18-án (Síelők)
2015. április 18-án, szombaton a Pasaréti Síiskola rendezésében ismét lesz Vasas Pasarét Síkupa a műanyag sípályán. A program a versenyzéssel nem ér véget, arcfestés, ugrálóvár és bográcsozás is várja a résztvevőket. Mindenkit szeretettel várnak.
márc. 24
15:12
Férfi kézi: Bombac 2016-ban a Kielcébe igazol - sajtóhír (She)
Sajtóhírek szerint Dean Bombac, a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának szlovén irányítója a 2016–2017-es idénytől a lengyel Kielcében folytatja pályafutását.
márc. 24
15:14
Real Madrid: a holland liga gólpasszgyárosa érkezhet (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Primera División) szereplő Real Madrid Hollandiából erősítheti meg a keretét a nyáron.
márc. 24
15:30
UEFA - Újabb négy évre Platini az elnök, Csányi Sándor a végrehajtó bizottságban (Infostart)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) bécsi kongresszusán újabb négy évre bizalmat szavaztak Michel Platininek, aki így a harmadik ciklusát kezdi meg a szervezet elnökeként. A végrehajtó bizottságba bekerült Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke.
márc. 24
15:30
Edzőváltás a Dunaújvárosnál (Metropol)
Dobos Barnát, a korábban Szombathelyen dolgozó Artner Tamás váltja a poszton. Edzőváltások a labdarúgó OTP Bank Liga 2014/2015-ös idényében a cikk végén.
márc. 24
15:30
Sportfogadás Suli: Hogyan fogadjunk az Eb-selejtezőkre? (Agroinform)
Bemutatunk néhány mérlegelendő tényezőt, amelyek megkönnyíthetik fogadásainkat a közelgő Eb-selejtezőkre.
márc. 24
15:48
Férfi vízilabda ob I - A Honvédé a három pont (Infostart)
A férfi vízilabda-bajnokság február 25-én technikai okokból elmaradt Kaposvár- RacioNet-Honvéd meccsének három pontját a fővárosi csapat kapta - tudatta honlapján a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ).
márc. 24
16:06
Férfi vízilabda ob I: a Honvéd kapta meg a három pontot (She)
A férfi vízilabda-bajnokság február 25-én technikai okokból elmaradt Kaposvár–RacioNet-Honvéd meccsének három pontját a fővárosi csapat kapta – tudatta honlapján a Magyar Vízilabda-szövetség (MVLSZ).
márc. 24
16:24
MLSZ: jövőre Budapest rendezi az UEFA éves kongresszusát (She)
Kedden az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) éves közgyűlésén Bécsben a tisztújítás után bejelentették, hogy 2016. március 23-án Budapest rendezi meg az európai szövetség éves kongresszusát.
márc. 24
16:24
A PSG és a Kiel vár a magyarokra (Blikk)
Bécs — Az MKB-MVM Veszprém a francia Paris Saint-Germainnel, a Mol-Pick Szeged pedig a német THW Kiellel csap össze a férfikézilabda-Bajnokok Ligája négyes döntőjébe jutásért.
márc. 24
16:24
Tenisz: Szerkesztőink kifaggatták egymást Miami előtt (Agroinform)
Oldalunk két tenisz fanatikusa, Cesc18 és Javi Moreno ismét kérdésekkel bombázta egymást.
márc. 24
16:42
Jövőre Budapesten lesz az UEFA kongresszusa (Infostart)
A tisztújítás után bejelentettek egy másik magyar sportdiplomáciai sikert is az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) bécsi közgyűlésén: szinte napra pontosan egy év múlva, 2016. március 23-án Budapest rendezi meg a szervezet éves kongresszusát.
márc. 24
16:42
Haladás: a svájci védő aláírt, két fiatallal megállapodtak (She)
Három játékos is aláírta új szerződését kedden a Haladás labdarúgócsapatával – adta hírül a szombathelyi klub honlapja.
márc. 24
16:44
Jégkorong MK: két tévét vesz a fehérvári klub az árverés után (She)
Péntek délután megkezdődnek Székesfehérváron a jégkorong Magyar Kupa négyes döntőjének küzdelmei a Fehérvár AV 19, a Miskolci Jegesmedvék, a Dab.Docler és a Debreceni HK részvételével.
márc. 24
17:00
SEHA-liga: megnehezítenék a Veszprém és a Vardar dolgát (She)
A fehérorosz Meskov Breszt, a horvát RK Nexe, a PPD Zagreb, valamint a szlovákiai Tatran Presov férfi kézilabdacsapata szerdán azért küzd Veszprémben, hogy bekerüljön a regionális SEHA-liga péntektől vasárnapig tartó négyes döntőjébe.
márc. 24
17:18
Női kézi BL: a Győr április 11-én fogadja a Szkopjét (She)
A címvédő Győri Audi ETO KC április 11-én fogadja a macedón Vardar Szkopjét a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján.
márc. 24
17:18
Női kézilabda BL - A Győr április 11-én fogadja a Szkopjét (Infostart)
A címvédő Győri Audi ETO KC április 11-én fogadja a macedón Vardar Szkopjét a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján.
márc. 24
17:18
Karrier: Meghosszabbította szerződését az Atlético Madrid sikerkovácsa (Agroinform)
Cholo Simeone, a Matracosok argentin trénere 2020-ig hosszabbította meg 2017-ben lejáró szerződését.
márc. 24
17:20
Labdarúgás: „Ha Messi csinálja, zseni, engem gyilkosként kezeltek” (She)
Thierry Henry szerint úgy bántak vele, mintha embert ölt volna, miután kézzel segítette hozzá Franciaországot a 2010-es dél-afrikai vb-n való részvételhez az Írország elleni pótselejtezőn.
márc. 24
17:22
Magyar-görög: Nem tudom, mi van a szerződésemben - Dárdai (She)
Két ember híján komplett kezdőnyi játékos megszólítására volt lehetőség a magyar labdarúgó-válogatott Telkiben tartott sajtófélóráján, a legnagyobb érdeklődést és a figyelmet mégis a szövetségi kapitány, Dárdai Pál váltotta ki, aki a legforróbb témát, a jövőjét firtató kérdéseket gyorsan rövidre zárta, hogy aztán a folytatásban arról beszéljen, mi szükségeltetik ahhoz, hogy vasárnap legyőzzük…
márc. 24
17:24
Anglia: „Harry Kane Shearer és Sheringham összegyúrva” (She)
Harry Kane bombaformában játszik az elmúlt hónapokban, ennek következtében pedig meg is kapta a jól megérdemelt meghívót az angol labdarúgó-válogatottba. Les Ferdinand, a korábban a Newcastle-t és Tottenhamet is erősítő támadó szerint Kane Alan Shearer és Teddy Sheringham összegyúrva.
márc. 24
17:26
NBA: Lóránttal egy ligában a Lakers korábbi bajnoka (She)
Az olasz bajnokság tizedik helyén álló Cantuban folytatja pályafutását Metta World Peace, aki 2010-ben megnyerte az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságot (NBA) a Los Angeles Lakersszel.
márc. 24
17:28
Magyar-görög: Husztira szükségünk lenne, de nem akar jönni - Elek (She)
A magyar labdarúgó-válogatott kedd délután a telki edzőközpontban sajtófélóra keretében válaszolt az újságírók kérdéseire. Nézze meg, hogyan várja Hajnal Tamás, Dzsudzsák Balázs és Elek Ákos a Görögország elleni vasárnapi Európa-bajnoki selejtezőt!
márc. 24
17:36
Dárdai és a játékosok szerint Görögország sötét ló (Infostart)
Mind Dárdai Pál szövetségi kapitány, mind játékosai szerint sötét lónak számít a görög csapat, amelyet vasárnap fogad a magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen.
márc. 24
17:36
DVSC: Zsidai állapota nem javult, megműtötték; Lázár külön edz (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva hivatalos honlapján adta hírül, hogy Zsidai László átesett a régóta esedékes műtéten.
márc. 24
17:54
Tenisz: Babos Tímea főtáblára jutott a miami versenyen (She)
Babos Tímea 6:2, 6:3-ra legyőzte a cseh Lucie Hradeckát a Miamiban zajló kemény pályás tenisztorna selejtezőjének második fordulójában, ezzel főtáblára jutott.
márc. 24
18:12
Argentína: fájt Messi lábujja, megvizsgálták, nincs nagy baj (She)
Lionel Messi, az FC Barcelona, valamint az argentin labdarúgó-válogatott klasszisa kisebb sérülés miatt nem fejezte be az Egyesült Államokban készülő nemzeti csapata keddi edzését, ám a vizsgálatok hamar kiderítették: nincs nagy baj.
márc. 24
18:30
Magyar-görög: Sikerült túlélnem a téli felkészülést - Gera (She)
A magyar labdarúgó-válogatott játékosai, Gera Zoltán, Leandro és Tőzsér Dániel a telki edzőközpontban rendezett sajtótájékoztatón mondták el véleményüket a Görögország elleni, vasárnapi Európa-bajnoki selejtezőre.
márc. 24
18:30
Babos a főtáblán Miamiban (Metropol)
A magyar játékos a cseh Lucie Hradeck ellen győzött a selejtező 2. fordulójában.
márc. 24
18:32
Magyar-görög: Az elmúlt hetek után nincs biztos helyem - Szalai (She)
A magyar labdarúgó-válogatott kedd délután a telki edzőközpontban sajtófélóra keretében válaszolt az újságírók kérdéseire. Nézze meg, hogyan várja Stieber Zoltán, Guzmics Richárd és Szalai Ádám a Görögország elleni vasárnapi Európa-bajnoki selejtezőt!
márc. 24
18:39
Még tovább durvul: forgalomkorlátozás a Clark Ádám téren (Behaviour)
Hétvégén a 4-es metró teljes vonalán is pótlóbuszok járnak.
márc. 24
19:06
A torkon lőtt kapus a hétvégén tér vissza (Infostart)
A tervek szerint hétvégén tér vissza Henrik Lundqvist, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) listavezető New York Rangers kapusa, akit február 2-án talált torkon a korong.
márc. 24
19:06
NHL: a torkon lőtt kapus 23 meccs után visszatérhet (She)
A tervek szerint hétvégén tér vissza Henrik Lundqvist, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) listavezető New York Rangers kapusa, akit február 2-án talált torkon a korong.
márc. 24
19:06
Bulvár: Fogadjunk, hogy Jennifer Lawrence szexibb, mint Rihanna! (Agroinform)
Megan Fox, Scarlett Johansson és Lady Gaga sincs a favoritok között, de Angelina Jolie sem annyira szép már.
márc. 24
19:08
Miami tenisztorna - Babos főtáblás (Infostart)
Babos Tímea feljutott a 128-as főtáblára az 5,381 millió dollár (1,51 milliárd forint) összdíjazású miami keménypályás tenisztorna női versenyében, miután a selejtező utolsó, második fordulójában legyőzte a cseh Lucie Hradeckát.
márc. 24
19:42
Férfi kézi NB I: egy gól döntött Füreden a Szeged javára (She)
A Mol-Pick Szeged fordulatos mérkőzésen 26–25-re győzött a Balatonfüred vendégeként a férfi kézilabda NB I felsőházi rájátszásának keddi játéknapján.
márc. 24
20:00
Huhogásért büntették az Újpestet (Metropol)
A lila-fehér klubnak szurkolói megbotránkoztató rigmusokat kiabáltak és huhogtak a Budapest Honvéd elleni találkozón.
márc. 24
20:18
Videó: Henry szemüvegben és parókában közölte a sokkoló hírt (She)
Valószínűleg álmaiban sem gondolta volna az a középiskolás lány, hogy ha egyszer sportteljesítményéért díjat kap, akkor igazán nagy meglepetés éri. Az Arsenal és a Barcelona korábbi labdarúgója, Thierry Henry nem mindennapi módon jutalmazta meg a fiatal lányt.
márc. 24
20:20
MLSZ: „A magyar edzők dolga, hogy dolgozzanak, tanuljanak” (She)
Szalai László, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Edzőképző Központjának igazgatója a Sport Tv Mai helyzet című műsorában részletekbe menően beszélt róla, miként került Bernd Storck, az MLSZ nemrégiben kinevezett utánpótlás-sportigazgatója az U20-as válogatott élére.
márc. 24
20:22
NFL: a Patriotsé a legmagasabb kompenzáció - teljes a draftsorrend (She)
Az NFL-tulajdonosok szokásos évenkénti gyűlésén kiosztották a kompenzációs választási jogokat a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság április 30. és május 2. között zajló játékosbörzéjére.
márc. 24
20:36
Chelsea: „Nem akarok még egy ilyen szezont; ha a Real hív…” (She)
Petr Cech, a Chelsea labdarúgócsapatának rutinos kapusa elmondta, a 2014–2015-ös idényben jó párost alkot Thibaut Courtois-val, ám nem tudja elképzelni a folytatást ilyen helyzetben.
márc. 24
20:54
Női kosár NB I: nincs döntés, egyenlített a Győr a Pécs ellen (She)
Az élvonalbeli női kosárlabda-bajnokság negyeddöntőjének második találkozóján a CMB CARGO UNI Győr 60–47-re legyőzte a PINKK-Pécsi 424-et, így 1–1-re módosítva az egyik csapat két győzelméig tartó párharc állását. A mindent eldöntő, harmadik mérkőzést csütörtökön, Győrben rendezik.
márc. 24
21:12
NB I: Újra meg kell tanítanunk győzni a játékosokat - Artner (She)
Mint arról beszámoltunk, Artner Tamás lett a labdarúgó NB I-ben szereplő Dunaújváros új vezetőedzője. A Haladás korábbi trénere az elmúlt hónapokról, a megkeresésről és a legfőbb feladatokról beszélt az NSO Tv-nek.
márc. 24
21:14
Arsenal: a beteg Özil meccs helyett Berlinben bulizott? (She)
Mesut Özil, az Arsenal és a német válogatott labdarúgója szombaton betegség miatt kihagyta a Newcastle elleni mérkőzést, amelyet az „ágyúsok” 2–1-re megnyertek. Sajtópletykák szerint Özil a meccs napjának estéjén egy berlini szórakozóhelyen pihente ki a betegségét.
márc. 24
22:42
Anglia: „Elcserélném a behívót a bajnoki győzelemért” (She)
Robert Green, a Queens Park Rangers kapusa Fraser Forster és Ben Foster sérülése következtében meghívott kapott a válogatottba – közölte az angol Labdarúgó-szövetség honlapja.
márc. 24
22:44
Anglia: Blatter távozásától függ a 2026-os vb-pályázat (She)
Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) elnöke, Greg Dyke szerint szervezete megfontolja a 2026-os világbajnokság megrendezésére történő kandidálás lehetőségét. Dyke ugyanakkor azt is hozzátette, minden attól függ, Sepp Blatter hivatalban marad-e a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) élén.
márc. 24
23:18
NS: Dárdai, Kicker, MLSZ; Lisztes, az edző; Halmosi kifakadt - szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:
márc. 24
23:20
El Clásico: provokatív volt CR gólöröme? El is tilthatják (She)
Elképzelhető, hogy büntetést kap Cristiano Ronaldo, mert a Barcelonával szemben 2–1-re elveszített bajnoki csúcsrangadón a Spanyol Labdarúgó-szövetség elnöke szerint provokatív volt a gólöröme.

Keresés