2015. március 15. vasárnap

márc. 15
0:51
Primera División - Idegenben győzött a Bilbao (Infostart)
Idegenben győzött az Athletic Bilbao a spanyol labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának harmadik szombati mérkőzésén.
márc. 15
5:21
F1: a hátát fájlaló Bottas nem indul az Ausztrál Nagydíjon (She)
Az FIA orvosai nem adtak rajtengedélyt Valtteri Bottasnak, a Williams pilótájának arra, hogy rajthoz álljon a magyar idő szerint 6 órakor rajtoló Ausztrál Nagydíjon.
márc. 15
5:39
F1: Ausztrál Nagydíj, a futam élőben az NSO-n! (She)
Melbourne-ben az 58 körös Ausztrál Nagydíjjal kezdetét veszi a Formula–1-es világbajnokság. Az első futam két nagy kérdése közül az első, hogy a világbajnok Lewis Hamilton vagy a tavalyi győztes Nico Rosberg nyeri a Mercedes belharcát a győzelemért, a második pedig, hogy ki állhat még fel a dobogóra? Nagy Williams–Ferrari-csata várható, amelyben a brit csapatot csak Felipe Massa képviselheti, mert…
márc. 15
7:09
Profi ökölvívás: Szellő és Bedák Zsolt is T. K. O.-val nyert (She)
Telt házas bokszgálát szervezett a Ferobox Event Cegléden, ahol a vállalkozás legismertebb egyéniségei győztesen hagyták el a Gál József sportcsarnokban felállított szorítót.
márc. 15
7:27
Férfi kézi BL: kevés volt Nagy Kornél 6 gólja a PSG ellen (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének francia párosításában az esélyesebb PSG került előnybe a bajnoki címvédő Dunkerque otthonában. A párizsiak Mikkel Hansen 11 találatával kétgólos előnyhöz jutottak idegenben. A hazaiak legeredményesebb játékosa Nagy Kornél volt, ám az ő hat gólja is kevésnek bizonyult, így a Dunkerque nehéz helyzetben van a visszavágó előtt.
márc. 15
7:29
Légiósok: Nehéz lesz, de ki kell pipálni a görögöket - Simon (She)
Simon Krisztián, a magyar válogatott és a német másodosztályban szereplő 1860 München labdarúgója a Magyar Labdarúgó-szövetség honlapjának beszélt a Greuther Fürth elleni góljáról, a beilleszkedésről, a kiesés elleni harcról, a Görögország elleni Európa-bajnoki selejtezőről és Dárdai Pál szövetségi kapitány hatásáról.
márc. 15
7:45
NBA: 21 pontos hátrányból nyert 16-tal a Washington (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján igazi varázslatot mutatott be a Washington Wizards: a fővárosi csapat a nagyszünet után 21 pontos hátrányban is volt a Sacramento Kingsszel szemben, ám a folytatásban belelendültek a hazaiak, és a 31 pontos John Wall vezetésével végül már-már fölényesen nyertek 113–97-re.
márc. 15
7:47
F1: Hamilton győzelmével indult a 2015-ös szezon (She)
A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton nyerte meg a 2015-ös Formula–1-es szezon első versenyét, az Ausztrál Nagydíjat. A brit mögött csapattársa, Nico Rosberg végzett, míg a harmadik helyre Sebastian Vettel ért oda a Ferrarival. A futamot mindössze 11 pilóta fejezte be, Jenson Buttonnak majdnem sikerült pontot szereznie, de végül be kellett érnie azzal, hogy a McLaren-Honda kibírt alatta 56 kört –…
márc. 15
8:03
Rali: tragédia - meghalt a navigátor az égő autóban (She)
Életét vesztette egy spanyol navigátor a mallorcai Osiris-ralin. A 31 esztendős José Lumbreras és társa, Carlos Iscar egy fának csapódtak autójukkal, amely kigyulladt az ütközést követően.
márc. 15
8:21
NHL: egy zseniális szelfi és 35 védés az olimpiai bajnoktól (She)
Az észak-amerikai jégkorongliga legutóbbi játéknapjának rangadóján a New York Islanders a Montreal Canadienst fogadta, és a kanadai csapat a 35 védést bemutató Carey Price kapus remekésével nyert 3–1-re.
márc. 15
8:21
Hamilton győzelemmel kezdte a szezont (Infostart)
A Mercedes sima kettős győzelmét hozta a Formula-1-es Ausztrál Nagydíj. Hamilton és Rosberg mögött a Ferrarinál debütáló Vettel lett a harmadik. A versenyen mindössze tizenegyen értek célba.
márc. 15
8:24
A Burnley legyőzte a címvédő Manchester Cityt (Metropol)
A Burnley 1974 októbere óta először győzte le riválisát.
márc. 15
8:39
F1: Terminátor a dobogón! Hamilton beszólt Schwarzeneggernek (She)
A címvédő Lewis Hamilton győzelmével ért véget a 2015-ös Formula–1-es szezon nem túl izgalmas idénynyitó futama, az Ausztrál Nagydíj. A verseny egyik fénypontja az eredményhirdetés perceiben érkezett el, mikor Arnold Schwarzenegger tűnt fel a dobogón, hogy feltegyen pár kérdést az első három helyen végző Hamilton, Rosberg, Vettel triónak.
márc. 15
8:42
A Vardar Szkopje lesz a Győr ellenfele (Metropol)
A Macedón együttes a harmadik lett csoportjában.
márc. 15
8:44
Nulla-négyről nyert, ezzel bajnok a Miskolc (Metropol)
A Miskolci Jegesmedvék 4-0-s összesítéssel nyerték a jégkorong MOL Liga döntőjét az Érsekújvár ellen.
márc. 15
8:46
Hamilton rajt-cél győzelmet aratott (Metropol)
Mögötte csapattársa, a német Nico Rosberg végzett a második helyen. Vettel dobogós a Ferrarival.
márc. 15
8:57
NB I: gyönyörű szabadrúgásgólt lőtt 32 méterről az újpesti (She)
Távoli szabadrúgásból talált be Enisz Bardhi, az Újpest játékosa a Paks ellen 2–1-re elvesztett bajnoki mérkőzésen. A találkozó után az NSO Tv-nek nyilatkozó Molnár Péter nem először kapitulált hasonló helyzetben: két fordulóval ezelőtt az MTK középpályása, Pölöskei Zsolt vette be a kapuját 30 méterről.
márc. 15
8:59
MU: olasz klub mentené ki a küszködő Falcaót (She)
Hiába lőtte a legtöbb gólt az olasz élvonalban a Juventus labdarúgócsapata a 2014–2015-ös szezonban, Andrea Agnelli, a torinói klub elnöke megerősítené a támadósort. Az első számú kiszemeltje nem más, mint Radamel Falcao, az AS Monacótól az idény végéig a Manchester Unitednél kölcsönben szereplő kolumbiai válogatott támadó.
márc. 15
9:15
Ajánló: MU-Spurs, pályán a Chelsea és a Real - program (She)
Magyarországon a nemzeti ünnep miatt ma nem rendeznek labdarúgó-mérkőzéseket, ám a színvonalas európai bajnokságok összecsapásainak természetesen így sem leszünk híján. Angliában az éllovas Chelsea a Southamptont fogadja, míg a Manchester United ellenfele az ugyancsak a Bajnokok Ligája-indulásra pályázó Tottenham Hotspur lesz. Spanyolországban pályára lép a Real Madrid, Németországban a Wolfsburg…
márc. 15
9:33
Videó: 450-nél kettétört az autója, sértetlenül megúszta (She)
Elképesztő bukást úszott meg sérülés nélkül Larry Dixon. A pilóta autója egy floridai gyorsulási versenyen tört ketté közel 450 km/h-s sebességnél, azonban Dixon csodával határos módon saját lábán mászott ki a roncsok közül.
márc. 15
9:33
Indian Wells-i tenisztorna: Papírforma győzelmek a szombati játéknapon (Agroinform)
Összefoglaltuk az Indian Wells-i tenisztorna szombati játéknapjának történéseit.
márc. 15
9:51
NB I: olyat tett az Újpest, amire két és fél éve nem volt példa (She)
Az Újpest FC középpályása, Enisz Bardhi szabadrúgásból szerzett gólt a Paksi FC elleni találkozó első félidejének ráadásában. Sokra nem mentek vele a lila-fehérek, hiszen kikaptak 2–1-re, viszont egy rossz sorozatuk megszakadt, ugyanis bajnoki meccsen csaknem két és fél év szünet után lőttek közvetlenül szabadrúgásból gólt.
márc. 15
9:53
F1: megúszta a büntetést a Manor az FIA döntése alapján (She)
Az FIA Sportszabályzatának 13.2-es pontjára hivatkozva a Nemzetközi Automobil-szövetség nem büntette meg a Manort, amely nem állt rajthoz az Ausztrál Nagydíjon.
márc. 15
10:09
BL: Pirlo a 2005-ös döntő után kis híján visszavonult (She)
Andrea Pirlo, a Juventus klasszis labdarúgója közel járt ahhoz, hogy 2005-ben abbahagyja a profi futballt, annyira összetörte a Bajnokok Ligája döntőjének elvesztése.
márc. 15
10:11
Golf: Mintha egy madár nyakát fognád, de nem akarod megfojtani - Rózsa Csilla (She)
A profik között nemrég bemutatkozó golfozó, Rózsa Csilla beszélt a sport és tanulás összehangolásáról, rövid gyorstalpalót adott az NS és az NSO munkatársainak, és még a kabalafiguráját is megmutatta az NSO Tv-nek.
márc. 15
10:13
Férfi kézi BL: Iváncsik, a rekorder; Ortega, az elégedett (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén az MKB-MVM Veszprém nyolc góllal (31–23) nyert a spanyol Naturhouse La Rioja vendégeként, így a hazai visszavágó előtt szinte eldöntötte a továbbjutás kérdését. A veszprémi edző, Carlos Ortega természetesen elégedetten nyilatkozott az összecsapás után.
márc. 15
10:45
Tenisz: Fucsovics maratoni meccsen bukta el az elődöntőt (She)
Nem jött össze a fináléba jutás Fucsovics Mártonnak a kínai Kantonban zajló ATP-challangertronán. Az első számú magyar férfi teniszező a 25 éves, világranglista-216. Roberto Marcorával játszott, és nagy csatában kikapott olasz ellenfelétől. Az esőszünettel is tarkított meccs második szettjének rövidítését 11–9-re hozta a magyar játékos, ám 229 percnyi tiszta játékidő alatt végül elbukott az…
márc. 15
10:48
Vége Gyarmati Panka szezonjának (Metropol)
Karját törte a magyar hódeszkás.
márc. 15
11:03
Profi boksz: Kovaljov megállította Pascalt - videó (She)
Megőrizte veretlenségét és megtartotta a Bokszvilágszövetség (WBA), a Bokszvilágszervezet (WBO) és a Nemzetközi Bokszszövetség (IBF) félnehézsúlyú világbajnoki címét Szergej Kovaljov. A 31 éves orosz világbajnok Montrealban a hazai kedvenc, korábbi WBC-világelső Jean Pascalt győzte le.
márc. 15
11:21
Női kézilabda BL: Franciaországba látogat a Győr (Agroinform)
A héten már a második tét nélküli találkozójára készül a Győr, de a zöld-fehérek ezúttal győztesen hagynák el a pályát.
márc. 15
11:57
Videó: Rooneyt a konyhában ütötte ki a stoke-os (She)
A Manchester United támadója, Wayne Rooney és a Stoke Cityt erősítő Phil Bardsley stoplis cipő helyett ezúttal bokszkesztyűt öltöttek. A rendhagyó ütközetben Rooney húzta a rövidebbet: nézze meg a váratlan K. O.-t 0.55-től!
márc. 15
11:59
Chelsea: Nem érdekel a sok baromság, különleges vagyok - Mourinho (She)
José Mourinho, a Premier League-ben szereplő Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere egyáltalán nem csalódott a Bajnokok Ligájából való kiesés miatt, helyette inkább rávilágított arra, továbbra is ő a világ egyik legsikeresebb edzője, és az emberek túlságosan is sokat aggódnak érte.
márc. 15
12:15
F1: az összes pilóta nyilatkozata az Ausztrál Nagydíj után (She)
A Mercedesnél elismerték, kár szerénykedni az Ausztrál Nagydíjon aratott kettős győzelem után. A pilóták mellett a csapat vezetői is más kategóriába sorolták a csapatot a riválisokhoz képest, sőt Nico Rosberg azt mondta, jó lenne a szurkolóknak, ha a Ferrari felzárkózna. Sebastian Vettelt viccesen meg is hívta Sepangba a csapat garázsába egy tanulmányi körútra. A Red Bullnál sokkal borúsabb a…
márc. 15
13:09
Képgaléria: egyet tippelhet, hogy indult Maldonado szezonja (She)
Lewis Hamilton magabiztos sikerével vette kezdetét a 2015-ös Formula–1-es szezon. A Mercedes kettős győzelemmel nyitott Melbourne-ben, érdekesség, hogy az Ausztrál Nagydíjat mindössze 11 versenyző fejezte be, sokan el sem indultak, jó páran pedig feladták a futamot, köztük Pastor Maldonado, aki már az első körben kiesett. Kattintson a képre, és tekintse meg a verseny legjobb képeiből összeállított…
márc. 15
13:12
Djokovic csupán négy játékot veszített (Metropol)
A szerb könnyedén nyert az Indian Wells-i keménypályás tenisztornán.
márc. 15
13:18
Kartörés vetett véget Gyarmati Panka szezonjának (Síelők)
Karját törte Gyarmati Panka, a világbajnoki 6. helyezett magyar hódeszkás a snowboard világkupa utolsó fordulójának otthont adó csehországi Spindleruvban. Várhatóan két-három hónapot ki kell majd hagynia, mielőtt megkezdheti a nyári alapozó edzéseket.
márc. 15
13:27
NB I: a Videoton a világ harmadik legjobb formában lévő csapata (She)
A transfermarkt.de oldal adatai szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton a világ harmadik legjobb formában lévő csapata.
márc. 15
13:27
Indian Wells-i tenisztorna: Dimitrov és Raonic is megizzadhat a továbbjutásért (Agroinform)
Vasárnap a hölgyek megkezdik a harmadik körös küzdelmeket, míg az uraknál kialakul a legjobb 32 mezőnye.
márc. 15
13:45
Alpesisí-vk: Hirscher bakija után norvég siker műlesiklásban (She)
Vasárnap a szlovéniai Kranjska Gorán férfi műlesiklófutammal folytatódott az alpesisí-világkupa. A győzelmet a norvég Henrik Kristoffersen szerezte meg az olasz Giuliano Razzoli és a svéd Mattias Hargin előtt.
márc. 15
14:03
La Liga: gól nem volt, piros kettő is - botlott a Villarreal (She)
A spanyol Primera División 27. fordulójában a Villarreal nem tudott győzni a kieséstől menekülő Villarreal otthonában. Gól nem született, a játékvezető azonban két piros lapot is kiosztott: a hazaiaktól Mauro Dos Santos, a vendégektől Jaume Costa mehetett idő előtt zuhanyozni.
márc. 15
14:21
Asztalitenisz női Extraliga: sima Postás-siker (She)
Csak egy meccset veszített el a Postás, viszont hatot megnyert az UNIVER-Sport Kft. csapata ellen az asztaliteniszezők női Extraligájának vasárnapi találkozóján.
márc. 15
14:39
PL: Chelsea-Southampton élőben az NSO-n! (She)
Magyarországon a nemzeti ünnep miatt ma nem rendeznek labdarúgó-mérkőzéseket, ám a hasonlóan színvonalas európai bajnokságok összecsapásainak természetesen így sem leszünk híján. Angliában az éllovas Chelsea a Southamptont fogadja, kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
márc. 15
14:41
MU: Szerintem elégedettek velem a tulajdonosok - Van Gaal (She)
Louis van Gaal, a Manchester United menedzsere cáfolta azokat a pletykákat, miszerint Ángel Di María rossz formája és magánéletbeli gondjai miatt távozna a klubtól.
márc. 15
14:43
Tenisz: S. Williamset elnöknek! - nem köntörfalaz McEnroe (She)
Ismét kitett magáért John McEnroe, az amerikaiak korábbi legendás teniszezője. Mint azt már megszokhattuk tőle, sosem köntörfalaz, véleményét mindig a világ tudtára adja. Ezúttal sem volt ez másképp. A hétszeres Grand Slam-győztes játékos Serena Williamset „ültette be" az Egyesült Államok elnöki székébe.
márc. 15
14:57
Női kézi KEK: a Midtjyllanddal találkozhat a Fradi (She)
A dán FC Midtjylland kettős győzelemmel jutott tovább a női kézilabda KEK negyeddöntőjéből, és várja a Blomberg-Lippe–Ferencváros párharc továbbjutóját. A magyar csapat 34–25-re nyert az első meccsen.
márc. 15
15:33
Svájc: Vanczák nagyot csattant, csere - agyrázkódás? (She)
Vanczák Vilmos számára szűk fél óráig tartott a hétvégi bajnoki bevetés: a svájci Sion magyar labdarúgója az FC Zürich elleni bajnokin szenvedett sérülést, agyrázkódás gyanújával vitték le a pályáról.
márc. 15
15:35
NBA: így várja Hosszú Katinka LeBron Jamest Orlandóban (She)
Hosszú Katinka, a háromszoros világbajnok magyar úszó egy poszterrel várja az Orlando Magic–Cleveland Cavaliers NBA-mérkőzésen a vendégek legnagyobb sztárját, LeBron Jamest.
márc. 15
15:51
NB I: a Győri ETO határidőre beadta a licenckérelmet (She)
A Győri ETO hivatalos honlapján tájékoztatta szurkolóit, hogy a pénteki határidőig beadta a következő szezon NB I-es indulásához szükséges licenckérelmét a Magyar Labdarúgó-szövetséghez.
márc. 15
15:53
Bundesliga 2.: kikapott a rangadón a KSC-től az éllovas (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 25. fordulójának rangadóján a vendég Karlsruher SC 3–1-es győzelmet aratott a listavezető Ingolstadt felett. Az első négy helyezett öt ponton belül van, a feljutásról valószínűleg a többieket leszakító Ingolstadt, Darmstadt, Kaiserslautern, Karlsruhe négyes dönt a hátralevő kilenc fordulóban.
márc. 15
16:09
Milan: Kétlem, hogy Berlusconi és a klub átverne - Inzaghi (She)
Filippo Inzaghi, a Serie A-ban szereplő Milan vezetőedzője úgy véli, nincs veszélyben az állása, és nevetségesnek gondolja a távozásáról szóló pletykákat.

Keresés