2015. március 5. csütörtök

márc. 5
0:00
Drámai győzelemmel őrzi helyét a Manchester United (Infostart)
Minden élcsapat, ha nem is könnyedén, de begyűjtötte a három pontot az angol labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának szerdai játéknapján. A Manchester United honlapja így fogalmaz: "drámai győzelemmel" sikerült megőrizni a 4. helyet. A szerda éjjeli drámát a 89. percben szerzett góllal kiharcolt 1-0-ás győzelem hozta a Newcastle otthonában.
márc. 5
0:00
Király-kupa: a Bilbaóval játssza a döntőt a Barcelona (She)
Az Athletic Bilbao labdarúgócsapata 2–0-ra nyert az Espanyol otthonában a spanyol Király-kupa elődöntőjének visszavágóján, így 3–1-es összesítéssel továbbjutott. A baszk gárda ellenfele a Barcelona lesz a május 30-i döntőben.
márc. 5
0:04
Női kosár: megvan az Eb-re készülő 24 fős magyar keret (She)
Stefan Svitek szövetségi kapitány és szakmai stábja összeállította a júniusi magyar-román közös rendezésű Európa-bajnokságra készülő magyar női kosárlabda-válogatott 24-es, bő keretét.
márc. 5
0:36
Női kézi: fizethet az MKSZ a magyar-román meccs miatt (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) 5000 euróra büntette a magyar szövetséget (MKSZ) a tavalyi Eb magyar–román (20–19) mérkőzése előtt történt incidens miatt.
márc. 5
6:54
Tenisz: Babos nem bírt a 2. helyen kiemelt olasszal (She)
A Monterreyben zajló kemény pályás tenisztorna 2. fordulójában Babos Tímea két szettes meccsen kapott ki a második helyen kiemelt olasz Sara Erranitól.
márc. 5
7:30
NBA: Davis 39, Oladipo 38 pontja; a Lakers kikapott Miamiban (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában az LA Lakers hat ponttal kapott ki Miamiban a Heattől. Az Oklahoma City Thunder otthon túlórában kerekedett a Philadelphia 76ers fölé. Anthony Davis 39 ponttal járult hozzá a New Orleans Pelicans hárompontos sikeréhez, viszont Victor Oladipo hiába szerzett 38 pontot, csapata, az Orlando Magic házigazdaként kapott ki öt ponttal.
márc. 5
7:48
Barca: Busquets az el Clásicóról is lemaradhat - sajtóhír (She)
Sajtóhírek szerint négy hetet kell kihagynia Sergio Busquetsnek, a spanyol élvonalbeli FC Barcelona válogatott középpályásának, aki szerdán a Villarreal elleni Király-kupa-mérkőzésen bokasérülést szenvedett.
márc. 5
7:50
NHL: újra kikapott a Montreal, a Colorado legyőzte a Pittsburghöt (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszában a Keleti főcsoport első helyén álló Montreal Canadiens immár másodszor kapott ki egymás után, ezúttal az Anaheim Duckstól. Otthon nyert a Colorado Avalanche a Pittsburgh Penguins, a Detroit Red Wings a New York Rangers ellen, a játéknap egyetlen vendégsikerét az Ottawa Senators aratta a Winnipeg Jets otthonában.
márc. 5
8:06
NBA: Jordan óta ilyen nem volt, Westbrook legendák nyomában (She)
Russell Westbrook, az Oklahoma City Thunder kosárlabdázó klasszisa 49 ponttal, 16 lepattanóval és 10 assziszttal egészen pazar tripla duplát ért el a Philadelphia 76ers elleni NBA-mérkőzésen – arccsonttörés után, speciális védőmaszkban. Véleményes bírói ítélet után Marc Gasol döntött Houstonban, a Portland túlórában verte a Clipperst, Valanciunas felhúzta LeBron Jamest, gálázott a Charlotte,…
márc. 5
8:42
Király-kupa: a Barca és a Bilbao is a Real otthonában döntőzne (She)
Szerda este eldőlt, hogy a 2015-ös spanyol Király-kupa döntőjében az Athletic Bilbao és az FC Barcelona találkozik egymással. A résztvevők kiléte tehát biztos, a finálénak otthont adó helyszín viszont egyelőre kérdéses. A hírek szerint a baszk és a katalán együttes is a fővárosban, a Real Madrid stadionjában csapna össze.
márc. 5
8:57
Darts: Merész tippekkel kopasztanánk meg a fogadóirodákat (Agroinform)
Csütörtökön az angliai Exeterben folytatódnak a Premier League Darts küzdelmei - tippek.
márc. 5
9:00
Babos nem bírt Erranival (Infostart)
Babos Tímea két 6:3-as játszmában kikapott a második helyen kiemelt olasz Sara Erranitól a mexikói Monterreyben zajló 500 ezer dollár összdíjazású keménypályás női tenisztorna szerdai nyolcaddöntőjében.
márc. 5
9:18
A szurkolók miatt büntették a Magyar Kézilabda Szövetséget (Infostart)
Ötezer eurós (1,5 millió forint) pénzbüntetést kapott a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) az európai szövetségtől (EHF) a románok elleni december 13-i, debreceni Európa-bajnoki középdöntős mérkőzés előtti sportszerűtlen szurkolói magatartása miatt.
márc. 5
9:18
Videó: karok és lábak nélkül született, ép birkózókkal bánik el rendre (She)
Kiváló teljesítményt nyújtott Wisconsin állam birkózóbajnokságán a 17 éves, középiskolás Zach Anglin – a fiatalembernek születési rendellenesség miatt nem fejlődtek ki a karjai és lábai, mégis az épek között versenyez, méghozzá nem is rosszul!
márc. 5
9:36
Videoton: a holland védő szerint összejöhet a BL-csoportkör (She)
Hogyan szerepelne a Videoton a holland élvonalban? Többek között erre a kérdésre is válaszolt Kees Luijckx, a Videoton NB I-es labdarúgócsapatának téli igazolása, aki azt is elmondta, hogy a székesfehérvári klub a következő szezonban bejuthat a Bajnokok Ligája csoportkörébe.
márc. 5
9:38
Stuttgart: a Dárdaiék elleni meccs után repülhet Stevens - sajtóhír (She)
A német Bild információi szerint a VfB Stuttgart labdarúgócsapatának vezetősége edzőt vált a Hertha BSC elleni pénteki (20.30) kiesési helyosztó után: Huub Stevenst felállítják a kispadról, utódja Alexander Zorniger, az RB Leipzig volt trénere lesz.
márc. 5
9:57
Összeesett a pályán a francia csatár (Metropol)
Órákkal később, a klinikán azt mondta, jól van, de stresszes és kimerült, mert aggódik édesapja egészségi állapota miatt.
márc. 5
10:09
Premier League: Hatalmasat buktak a fogadóirodák (Agroinform)
Köszönhetően annak, hogy a Chelsea, a City, az Arsenal, a United, a Liverpool, de még a Tottenham is nyert.
márc. 5
10:12
Pályán ájult el a szívbeteg focista - videó (Blikk)
Ijesztő jelenet borzolta a kedélyeket a Tottenham-Swansea angol focibajnokin. A vendégek francia csatára, Bafétimbi Gomis (29) elájult a pályán, ráadásul neki már korábban is leállt a szíve.
márc. 5
10:30
Női kosárlabda Eb - Összeállt a magyar keret (Infostart)
Stefan Svitek szövetségi kapitány és szakmai stábja összeállította a júniusi magyar-román közös rendezésű női kosárlabda Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott 24-es, bő keretét.
márc. 5
10:30
PL: az angol sajtó Evans és Cissé köpködésétől hangos (She)
Az angol Premier League 28. fordulójában a Manchester United labdarúgócsapata – ha nehezen is, de – 1–0-ra legyőzte a Newcastle Unitedet. A találkozó azonban nem Tim Krul hatalmas hibája miatt került a címlapokra, hanem Jonny Evans és Papiss Cissé „köpőpárbaja” miatt.
márc. 5
11:06
Nem bírt egymással a Lazio és a Napoli (Infostart)
A Lazio és a Napoli római csatája 1-1-es döntetlent hozott a labdarúgó Olasz Kupa elődöntőjének első, szerdai felvonásán, így a címvédő nápolyiak várhatják kedvezőbb helyzetből a visszavágót.
márc. 5
11:06
Videó: Lencse legurítása az utolsó kép, aztán semmi - Lázár (She)
Már jobban van Lázár Pál, akit a Puskás Akadémia–DVSC-Teva NB I-es labdarúgó-mérkőzésen talált fejbe a labda Tischler Patrik szabadrúgásánál. A debreceni védő az NSO Tv-nek elmondta, mire emlékszik az eset után. A videóból az is kiderül, mikor léphet újra pályára a futballista.
márc. 5
11:24
Összeesett Gomis a Tottenham elleni mérkőzésen (Infostart)
Kórházba kellett szállítani Bafetimbi Gomist, a Swansea City francia labdarúgóját, miután összeesett a pályán a szerdai, Tottenham Hotspur elleni angol bajnoki mérkőzésen.
márc. 5
11:24
Jégkorong: Szélig Viktor befejezte hokis pályafutását (She)
Befejezte jégkorongos pályafutását Szélig Viktor, aki 21 felnőtt-világbajnokságon lépett jégre, és 230-szor szerepelt a magyar válogatottban, amivel az örökrangsor második helyén áll.
márc. 5
11:26
Hollandia: Curacaón lett szövetségi kapitány Kluivert (She)
Curacaón lett szövetségi kapitány Patrick Kluivert. A 38 éves szakember a tavalyi vb után távozott a Brazíliában bronzérmes holland válogatottól, amelynél másodedzőként foglalkoztatták két és fél éven át.
márc. 5
11:42
Galéria: sálas baszk oroszlán a lelátón, Gomis hordágyon (She)
Tekintse meg a szerdai futballdömping legjobb fényképeiből készült galériánkat!
márc. 5
11:42
Betörtek Schumacher orvosához, ellopták a pilóta leleteit (Blikk)
Bad Nauheim – Betörtek a Michael Schumachert (46) kezelő egyik orvos irodájába. Dr. Johannes Peil többek között ellopták a laptopját is, amelyen több információi is van a betegeiről.
márc. 5
11:57
Olasz Foci: Mennyire érdekli a kupa a remek formában lévő Violákat? (Agroinform)
Montelláékat valószínűleg jobban motiválja a Bajnokok Ligája-indulás, mint a Juventus elleni párharc.
márc. 5
12:00
Schalke: végleg a klubhoz kerülhet a Man. City védője (She)
A Schalke 04 labdarúgócsapatának klubmenedzsere, Horst Heldt szerint Matija Nasztaszics elérheti, hogy megvásárolják a nyáron a Manchester Citytől. A szerb védő jelenleg kölcsönben szerepel a Schalkéban, de lehetősége van rá, hogy teljesítményével kiharcolja a végleges szerződést.
márc. 5
12:02
Liverpool: Valaki nem szeret engem… - Balotelli panasza (She)
Mario Balotelli, az angol Premier League-ben szereplő Liverpool labdarúgócsapatának támadója Instagram-oldalán panaszkodott, miután szerda este a kispadról nézte végig a Burnley elleni összecsapást.
márc. 5
12:04
MLSZ: jól felismerhető stílust szeretne kialakítani az új sportigazgató (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség sajtótájékoztató keretében mutatta be újonnan kinevezett német sportigazgatóját, Bernd Storckot, aki a telki edzőközpontban ismertette szakmai koncepcióját. Az 52 éves szakember elmondta, jól felismerhető stílus kialakítására törekszik.
márc. 5
12:18
Svájc: 105 millió! A Basel elért egy lélektani határt (She)
A svájci futballtörténelem során első alkalommal lépte túl egy honi labdarúgóklub költségvetése a 100 millió svájci frankos (majd' 90 millió eurós) lélektani határt. A svájci kirakatcsapatnak számító Basel forgalma 2014-ben 105 millió volt (92 millió euró).
márc. 5
12:20
Tokió 2020: októberben kezdik az Olimpiai Stadion építését (She)
Szeptemberre befejeződik a régi Nemzeti Stadion bontása, s a tervek szerint októberben már el is kezdik építeni a 2020-as tokiói olimpia központi stadionját.
márc. 5
12:22
Szenegál: hazai szövetségi kapitány a válogatott élén (She)
Aliou Cissé személyében hazai szövetségi kapitánya lett a szenegáli labdarúgó-válogatottnak.
márc. 5
12:36
Barca: Busquets vasárnap nem, a Real ellen talán játszik (She)
Hivatalos közleményt adott ki a spanyol élvonalbeli FC Barcelona Sergio Busquetsről, aki a Villarreal elleni Király-kupa-mérkőzésen bokasérülést szenvedett.
márc. 5
12:38
Videó: remek gólt rúgott a svéd legenda fia - jobb, mint az apja? (She)
Fantasztikus gólt lőtt Jordan Larsson a Svéd Kupában. Az egykori Celtic-, Barcelona- és Manchester United-csatár Henrik Larsson fia a Helsingborg–Syrianska labdarúgó-mérkőzés ötödik percében szerezte meg a vezetést a hazaiaknak. A Helsingborg-drukkerek „Jobb vagy, mint az apád” rigmusokkal ünnepelték a fényes jövő előtt álló tizenhét éves labdarúgót. A találkozó 2–2-es döntetlennel végződött.
márc. 5
12:51
Sportfogadás: Kiváló ingyen fogadással kezdhetsz a 138.com-nál! (Agroinform)
Szeretnél kockázatmentesen fogadni? Akkor a hatharom.com új partnerirodájánál, a 138.com-nál a helyed!
márc. 5
12:54
F1: betörtek az orvoshoz - elvitték Schumacher leleteit? (She)
A német Bild információi szerint az előző hétvégén betörtek a hétszeres Formula–1-es világbajnok Michael Schumachert is kezelő dr. Johannes Peil klinikájára, és készpénz, valamint ajándéktárgyak mellett egy laptopot is elloptak, melyen a sztársportoló kezelésének adatai szerepelhettek. A laptopon található adatok különösen kényesek lehetnek, mivel más híres páciensek kezelőlapjai is…
márc. 5
12:56
MK: a csákváriak örülnek, hogy Geráék nem nézték le őket (She)
Wild Tamás, a labdarúgó NB II-ben szereplő Csákvár játékosa sajnálja, hogy nem sikerült betalálnia a Ferencváros kapujába a Magyar Kupa negyeddöntőjében. Annak ugyanakkor örül, hogy Gera Zoltánék megadták nekik a kellő tiszteletet.
márc. 5
13:12
Átigazolás: a megye I-ben folytatja a korábbi DVTK-védő (She)
A Borsod megyei I. osztályban szereplő Titán SE Szentistván játékos-edzője lesz tavasszal a korábbi DVTK-védő Elek Norbert – számolt be róla a fociakobon.hu.
márc. 5
13:27
Ökölvívás: Meglepő eredményt várnak a fogadók az évszázad meccsén (Agroinform)
Az amerikai sportfogadók inkább Pacquiao győzelmét várják, így Vegasnak rosszul esne Mayweather veresége.
márc. 5
13:30
ETO: a szabadlistás szerbek továbbra is a Győr játékosai (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO korábban szabadlistára tett két szerb légiósa, Milos Kocics és Lazar Sztanisics sem talált magának új csapatot az átigazolási időszak alatt, így továbbra is a klub alkalmazásában maradtak.
márc. 5
13:32
Kézilabda: távozik az elnök, polgármester követheti (She)
Ülésezett a Magyar Kézilabda-szövetség elnöksége, amely döntött a 2015-ben esedékes tisztújító küldöttgyűlés összehívásáról. Vetési Iván, a szövetség elnöke jelezte, családi okok miatt nem indul az elnöki posztért, és az elnökség által megválasztott küldöttgyűlési jelölőbizottság számára Kocsis Mátét javasolja az elnöki posztra. Az elnökség a küldöttgyűlést 2015. április 17-én 13 órára hívták…
márc. 5
13:34
Női vízi: „Több volt benne” - fájlalják a szentesiek az elbukott rangadót (She)
Áts Bertalan csapata, az UVSE 4–0-s szakasszal döntötte romba a Szentes reményeit, így végül 11–9-re nyerte meg a női vízilabda-bajnoki rangadót a Hajós uszodában.
márc. 5
13:48
Szélig Viktor nem hokizik tovább (Infostart)
Befejezte jégkorongos pályafutását Szélig Viktor, aki 21 felnőtt világbajnokságon lépett jégre, és 230-szor szerepelt a magyar válogatottban, amivel az örökrangsor második helyén áll.
márc. 5
13:48
Videó: ellopta a show-t a kabalától a táncos lábú őr (She)
A Houston Astros baseballcsapatának kabalafigurája, Orbit a stadionban hívta táncpárbajra az éppen szolgálatot teljesítő biztonsági embereket. A fegyelmezett felügyelők közül egy kilépett szerepéből, és olyat mutatott, amitől mindenkinek leesett az álla. Íme!
márc. 5
14:06
Japán: a PSG korábbi edzője lesz a szövetségi kapitány (She)
A Japán Labdarúgó-szövetség (JPA) megállapodott Vahid Halilhodziccsal, akit hamarosan hivatalosan is kineveznek a válogatott szövetségi kapitányának.
márc. 5
14:08
Videó: kapásból, ahogy illik - Marozsán védhetetlen gólt lőtt (She)
A címvédő német női labdarúgó-válogatott 4–2-es vereséget szenvedett Svédországtól a minden évben megrendezendő Algarve-kupa A-csoportjának első fordulójában. A harmadik percben már két góllal vezető nationalelf első találatát a magyar származású Marozsán Dzsenifer szerezte, aki Simone Laudehr bal oldali beadása után kapásból, védhetetlenül bombázott a kapu jobb oldalába.
márc. 5
14:10
Németország: ajánlat Löwnek, hosszabbítás 2018-ig? (She)
A világbajnok német labdarúgó-válogatottnál előrehaladott tárgyalásokat folytatnak Joachim Löw szerződésének meghosszabbításáról. A szövetségi kapitány a 2018-as oroszországi világbajnokság végéig maradhat a kispadon – derül ki a német Bild riportjából.

Keresés