2015. március 2. hétfő

márc. 2
0:00
Fájós térde miatt lépett vissza Miklós Edit (Síelők)
Vasárnap a kombinációs versenyt rendezték a Világkupa sorozat banszkói állomásán. Az első futamban, a szuper-g számban elindult Miklós Edit, aki edzésnek szánta a csúszást a hétfői szuper-G-versenyre. Végül a 36. lett, de a műlesiklásban már nem állt rajthoz, mivel a nemrégen kiújult térdfájása még mindig nem múlt el.
márc. 2
0:03
Tenisz: Babos egy lépésre a főtáblától Monterreyben (She)
Egy lépés választja el a főtáblától Babos Tímeát a mexikói Monterreyben zajló, 500 ezer dollár összdíjazású kemény pályás tenisztornán. A magyar éljátékos a selejtező 2. fordulójában két szettben nyert a 25 éves kolumbiai Mariana Duque-Marino ellen.
márc. 2
1:33
Lila káosz Újpesten (Blikk)
BUDAPEST – Bár csak egy tavaszi meccset játszott az Újpest, máris áll a bál a futballklub körül: a csapat otthon kapott ki 2-0-ra a Pécstől úgy, hogy egyik legjobb játékosa, a bosnyák Asmir Suljic (23) adminisztrációs hiba miatt a lelátóra kényszerült, a szurkolók pedig a belga tulajdonos Roderick Duchatelet (42) távozását követelték kórusban.
márc. 2
6:57
NBA: Jamesék hosszabbításban kikaptak Houstonban (She)
A Houston Rockets hosszabbítás után 105–103-ra nyert a Cleveland Cavaliers ellen hazai pályán az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) legutóbbi játéknapján.
márc. 2
7:15
NHL: Ovecskin valószínűleg nem így tervezte a gólörömöt (She)
A Washington Capitals 4–0-ra nyert hazai pályán a Toronto Maple Leafs ellen az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) vasárnapi játéknapján.
márc. 2
7:51
Győri ETO: kiderült, miért nem játszott Rudolf a Vidi ellen (She)
Noha Miriuta László, a labdarúgó NB I 18. fordulójában a Videotonnal 2–2-es döntetlent játszó Győri ETO vezetőedzője a kezdőcsapatba jelölte Rudolf Gergelyt, a 29 éves csatár vasárnap mégis „civilben” közlekedett az ETO-parkban. Mint kiderült, a 28-szoros válogatott játékosnak fáj a talpcsontja, ezért nem lehetett ott a Videoton elleni bajnoki mérkőzésen.
márc. 2
8:06
Nadal 65. trófeája (Infostart)
Idei első, pályafutása 65. trófeáját nyerte Rafael Nadal: a korábbi világelső vasárnap este az 500 ezer dollár (134 millió forint) összdíjazású Buenos Aires-i salakpályás férfi tenisztornán diadalmaskodott.
márc. 2
8:09
Tenisz: Nisikori már a negyedik a világranglistán (She)
Az acapulcói tenisztornán döntőt játszó Nisikori Kei már a negyedik helyen található az ATP-világranglistán.
márc. 2
9:00
Jagr már ötödik a góllövőlistán (Infostart)
Jaromir Jagr 717. góljával feljött az örökranglista ötödik helyére az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) vasárnapi játéknapján.
márc. 2
9:02
Babos a 90. helyen a női tenisz-világranglistán (Infostart)
Babos Tímea három helyet javítva a 90. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, melyet továbbra is nagy fölénnyel az amerikai Serena Williams vezet.
márc. 2
9:15
Heti műsor: Hétfőn eldőlhet a Serie A (Agroinform)
Óriási rangadóval, a Roma-Juventus derbivel indul a hét, de lesz még Napoli-Inter és FTC-Győr meccs is. Heti előzetes.
márc. 2
9:18
Dárdai csapata éppen elcsípte a győzelmet (Infostart)
A magyar válogatott szövetségi kapitányaként is dolgozó Dárdai Pál csapata, a Hertha a 88. percben lőtt góllal verte a vendég Augsburgot a német labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának szombati játéknapján.
márc. 2
9:18
Bp. Honvéd: Bohócokra nincs szükség - Hemingway Mátyusról (She)
George F. Hemingway, a labdarúgó NB I-szereplő Budapest Honvéd tulajdonosa nem rejtette véka alá véleményét Mátyus Jánosról, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzőjéről. A kispesti klub első embere beszélt Fabio Cordella menesztéséről és az új stadionról is.
márc. 2
9:20
Chelsea: Egy kipipálva, jöhet a PL- és a BL-siker - Henry (She)
Mint beszámoltunk róla, a Chelsea labdarúgócsapata nyerte meg az angol Ligakupát, miután a döntőben 2–0-ra legyőzte a Tottenhamet. A találkozó után Thierry Henry, az Arsenal legendája – aki jelenleg szakkommentátorként dolgozik – elmondta, hisz abban, hogy José Mourinho együttese triplázhat a szezonban.
márc. 2
9:21
Babos a főtábla küszöbén (Metropol)
A 21 éves magyar teniszező a kolumbiai Mariana Duque-Marino ellen nyert két játszmában. A főtáblához az ukrán Katerina Bondarenko ellen kell győznie.
márc. 2
9:23
Győrben hagyott két pontot a Videoton (Metropol)
A hivatalos adatok szerint 314 fizető néző (no meg persze a bérletesek és a díszvendégek) előtt játszották le az OTP Bank Liga 18. fordulójának nyitómérkőzését.
márc. 2
9:36
Videó: ezért nem kellett az Arsenalnak? Podolski esete a szögletzászlóval (She)
Mint megírtuk, az Internazionale 1-0-s vereséget szenvedett a Fiorentinától az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában. Az Interhez kölcsönbe szerződő Lukas Podolskit a múlt heti Európa-liga-mérkőzésre nem nevezte Roberto Mancini, és a német válogatott labdarúgó valószínűleg most sem győzte meg a vezetőedzőt. A 16. percben olyan szerencsétlenül végzett el egy szögletet, hogy…
márc. 2
9:54
Inter: „40 millió euró? Ennyiért szóba sem állunk a kérőkkel” (She)
Piero Ausilio, az Internazionale labdarúgócsapatának sportigazgatója elmondta, a közeljövőben nem tervezik Mauro Icardi eladását, hosszú távon számolnak ugyanis az argentinnal.
márc. 2
9:56
Röplabda: két magyar is Német Kupa-győztes lett (She)
A Friedrichshafenben szereplő Gergye Roland és a Stuttgartban légióskodó Sándor Renáta is aranyérmes lett a röplabda Német Kupában.
márc. 2
9:58
Vitorlázás: Berecz Zsombor olimpiai formában az új hajóval (She)
A harmadik olimpiájára készülő Berecz Zsombor remek formában van, ezt bizonyítja, hogy összetettben másodikként végzett a finn hajóosztályban az Andalúziai vitorláshét elnevezésű versenyen, amelyen erős mezőny gyűlt össze.
márc. 2
10:12
F1: Alonso magyarázatot követel a McLarentől - sajtóhír (She)
Hétfői sajtóhírek szerint Fernando Alonso maga is magyarázatot követel február 22-én történt tesztbalesetére a McLaren-istállótól, mert úgy véli, műszaki hiba előzte meg a balesetét.
márc. 2
10:14
ETO: „egy igazi tízes” - csapatot talált magának a korábbi győri (She)
A román élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Petrolul Ploiestinél folytatja pályafutását a korábban a Győri ETO-ban futballozó Rok Kronaveter.
márc. 2
10:30
NB II: három játékost putnoki segítséggel igazolt a Kaposvár (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Kaposvár három játékosát (Petrók Viktort, Balogh Bencét és Bozsó Antalt) is a harmadosztályú Putnok segítségével szerződtette a téli átigazolási időszakban.
márc. 2
10:48
Barca: a Chelsea és az MU vinné a világbajnok támadót (She)
Spanyol sajtóhírek szerint távozik az FC Barcelonától Pedro, a katalánok 27 esztendős támadója. A válogatott játékosért az egyaránt angol élvonalbeli Chelsea és Manchester United érdeklődik, de az Arsenal is szóba jöhet Pedro következő klubja kapcsán.
márc. 2
11:06
Ligakupának örült Mourinho (Blikk)
London – Elkelt a 2015-ös esztendő első futballtrófeája Angliában: a bajnokságban is vezető londoni Chelsea nyerte a Ligakupát a szigetországban, miután a fináléban 2-0-ra legyőzte városi riválisát, a Tottenham Hotspurt
márc. 2
11:06
Liverpool: Balotelli lelépne, már kitalálta, hol akarja folytatni? (She)
Angol sajtóhírek szerint Mario Balotelli, a Liverpool labdarúgócsapatának sokat kritizált csatára a nyáron elhagyja Angliát, és az Egyesült Államokban folytathatja pályafutását.
márc. 2
11:08
Tenisz: elnézték, Nadal mégsem érte utol Vilast (She)
A korábbi hírekkel ellentétben mégsem érte utol Guillermo Vilast a Buenos Aires-i tenisztornán vasárnap pályafutása 65. trófeáját elhódító Rafael Nadal.
márc. 2
11:21
Topligák: Batman döntött Dortmundban, dupla öröm a Chelsea-nél (Agroinform)
Ellenállhatatlan formában a Dortmund, Angliában eldőlt, Spanyolországban viszont újra nyitott a bajnokság.
márc. 2
11:24
Milan: vb-ezüstérmes kiválóság válthatja Pippo Inzaghit (She)
Olasz lapértesülések szerint Filippo Inzaghit meneszthetik a Milan labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról, amennyiben a piros-feketék szombaton nem nyernek a Hellas Verona ellen.
márc. 2
11:42
Chelsea: Csillapítanom kell a trófeaéhségemet - Mourinho (She)
José Mourinho, a Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere elmondta, nagyon boldog, hogy újra trófeát tudott nyerni, hiszen szüksége volt már erre a sikerre.
márc. 2
11:42
Rasszistáktól retteg a FIFA-főnök (Blikk)
Zürich – Nem elég, hogy a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság miatt támadják, még a 2018-as, Oroszországban megrendezendő focivébé miatt fő a feje Joseph Blatternak (78)
márc. 2
11:45
Televíziós vitára hívják a FIFA elnökjelölteit (Metropol)
A 78 éves Joseph Blatter és három kihívója a Sky és a BBC élővitaműsorában fejthetnék ki programjukat.
márc. 2
12:00
FIFA: Figo és Blatter összecsap, a Facebookon is látható lesz (She)
A Sky és a BBC televíziós társaság is élő vitaműsorba hívta Joseph Blattert, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnökét, valamint három kihívóját.
márc. 2
12:02
NB I: négyezer alatt a legnézettebb meccs - hétvégi nézőszámok (She)
Olvasóink már megszokhatták, hogy a Nemzeti Sport Online a labdarúgó NB I aktuális fordulóját követően a kluboktól összegyűjti a mérkőzések hivatalos látogatottsági adatait. A 18. fordulóval (a 17. forduló elhalasztott Paks–Nyíregyháza meccsét február 21-én pótolták) rajtolt a tavaszi szezon: bár a legnézettebb találkozón még négyezren sem voltak, az összadatok tekintetében a hosszú szünet…
márc. 2
12:04
Real Madrid: Ancelotti Isco miatt magyarázkodhatott (She)
Az FC Barcelona hátránya két pontra csökkent a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban, miután az éllovas Real Madrid vasárnap este hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Villarreallal. A Santiago Bernabéu közönsége nemcsak az eredmény miatt volt elégedetlen, hanem Isco lecserélése miatt is. Carlo Ancelotti, a királyi gárda vezetőedzője megindokolta döntését, és sajnálja, ha a szurkolók…
márc. 2
12:06
Autósport: Mick Schumacher az idén az F4-ben versenyez (She)
Hivatalossá vált, hogy a gokartból fellépve a német Formula–4-es bajnokságban folytatja karrierjét Mick Schumacher, a hétszeres világbajnok Michael Schumacher 15 éves fia.
márc. 2
12:08
DVSC: Lázár azt sem tudta, hogy NB I-es meccset játszanak (She)
Még a székesfehérvári kórházban van Lázár Pál, akit a Puskás Akadémia–DVSC-Teva NB I-es labdarúgó-mérkőzésen talált fejbe a labda Tischler Patrik szabadrúgásánál. A debreceni védő életéből nagyjából öt perc kiesett.
márc. 2
12:18
Aranycipő: CR: 1, Messi: 1; Robben Agüeróék nyakán (She)
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid labdarúgócsapatának portugál klasszisa továbbra is őrzi előnyét az élen az Aranycipőért folyó versenyfutásban, Lionel Messi pedig tartja második pozícióját. Arjen Robben beérte Sergio Agüeróékat, és már négyes holtverseny alakult ki a negyedik helyért.
márc. 2
12:20
Férfi kézi: Császár öt góllal mutatkozott be Svájcban (She)
Császár Gábor vesztes mérkőzésen, öt gólt dobva mutatkozott be a Schaffhausen kézilabdacsapatában.
márc. 2
12:22
Alpesisí-vk: Fenningeré a hétfő is - Miklós Edit pont nélkül zárt (She)
Hétfőn női szuper-G-vel folytatódott az alpesisí-világkupa a bulgáriai Banszkóban. A győzelmet az osztrák Anna Fenninger szerezte meg (vasárnap a kombinációt is ő nyerte meg ugyanitt) a szlovén Tina Maze és az amerikai Lindsey Vonn előtt. Miklós Edit a 44. helyen végzett.
márc. 2
12:36
NB I: Válogatott? Előbb rúgjak két egyeneset a labdába - Böde (She)
A Dárdai Pál vezette magyar labdarúgó-válogatott megkezdte felkészülését a Görögország elleni Európa-bajnoki selejtező mérkőzésre. Andrusch József, a nemzeti csapat kapusedzője a Dunaújváros–Ferencváros mérkőzésen megfigyelte Dárdai kiszemeltjeit, köztük Böde Dánielt. Az esetleges válogatottságról a Fradi támadója mondta el véleményét az NSO Tv-nek, a kapusedző pedig a téli felkészülés…
márc. 2
12:54
DVTK: Szivicsék pszichológiai okokból ma sportágat váltanak (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK játékosai nem a megszokott helyen találkoznak a délutáni edzés időpontjában. Tomiszlav Szivics a DVTK-stadion helyett ezúttal a miskolci városi sportcsarnokban tart edzést, ahol Gosztonyi Andrásék kosárlabdázni fognak. Szivics természetesen elmondta, miért van szükség az átmeneti sportágváltásra.
márc. 2
12:56
Férfi röplabda NB I: rangadót nyert a Kazincbarcika (She)
Vasárnap teljes fordulót játszottak a férfi NB I-ben. A két éllovas – a Fino-Kaposvár és a Gorter-Kecskemét – nem hibázott, míg a harmadik helyre pályázó csapatok csatáját a Vegyész RC-Kazincbarcika nyerte a Dág ellen.
márc. 2
13:12
Képgaléria: diósgyőri gólöröm magas sarkú cipővel (She)
Néhány Újpest-szurkoló nehezen viselte, hogy csapata hazai pályán kikap a Pécstől a labdarúgó NB I 18. fordulójában. A Roderick Duchatelet tulajdonos ellen tüntető drukkerek hangos szópárbajt vívtak a lelátón helyet foglaló korábbi kedvencükkel, Kovács Zoltánnal. Képgalériánkban ez a jelenet is látható.
márc. 2
13:14
Női kézi: Kristina Kristiansen a kiesőjelöltnél folytatja (She)
Kristina Kristiansen mégsem külföldön, hanem a dán női kézilabda-bajnokságban jelenleg sereghajtó Nyköbing Falster HK csapatában folytatja pályafutását.
márc. 2
13:16
NB II: „Botrány! Az hiányzott, hogy a bíró rúgja a büntetőt…” (She)
A labdarúgó NB II 17. fordulójában a Csákvár 0–0-s döntetlent játszott Gyulán a Békéscsabával. Bognár György, a Fejér megyeiek szakmai igazgatója az eredménnyel elégedett volt, a játékvezető teljesítményével azonban kevésbé...
márc. 2
13:27
NB I: Izgalmas döntetlen az első rangadón, ellenállhatatlan formában a Fradi és a Loki (Agroinform)
A Vidi már nyeregben érezhette magát a 18. forduló rangadóján, ám a hosszabbítás perceiben jött Priskin Tamás.
márc. 2
13:30
NB I: olyan történt a Vidivel, ami ősszel egyszer sem (She)
Nyolc mérkőzés, 16 csapat, néhány érdekesség a statisztikákat kedvelőknek – a labdarúgó NB I 18. fordulójának előnyszerzési-hátrányledolgozási összefoglalója.
márc. 2
13:48
Real Madrid: „Di María túl csúnya, ezért kellett mennie” (She)
Meglepő teóriával állt elő az FC Barcelona labdarúgócsapatának korábbi vezetőedzője, Carles Rexach. A spanyol szakember állítja, Ángel Di Maríának azért kellett átigazolnia Angliába a Real Madridtól, mert „túl csúnya”.
márc. 2
14:06
Michael Schumacher fia a Forma-4-ben (Infostart)
A hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher 15 éves fia, Mick szerződést kötött a Van Amersfoort Racing nevű csapattal, s a jövőben a fiatal tehetségek számára kiírt Forma-4-ben fog versenyezni.

Keresés