2015. március 7. szombat

márc. 7
16:24
Az Első Sí és Tenisz Magyar Amatőr Kupa programja (Síelők)
Az osztrák Alpok kiemelkedő szépségű síterepére várják megmérettetésre a síző és teniszező amatőr sportoló közönséget. Hinterstoder, mely rendszeres házigazdája sí világkupa versenyeknek és egyben a Magyar Alpesi Síbajnokságnak, most az I. Magyar Amatőr Sí és Tenisz Kupa házigazdája lesz.
márc. 7
16:27
Serie A: Nehéz dolga lesz a BL-aspiránsoknak (Agroinform)
Rangadó vár a Napolira és a Lazióra is, de a Roma sem toronymagas esélyes Veronában.
márc. 7
16:30
NB II: nem bírta ki az óriási nyomást a Siófok (She)
A labdarúgó NB II 18. fordulójában a Siófok hiába vezetett Ivancsics Gellért tizenegyesből szerzett góljával Soroksáron, Mogyorósi József kiállítása miatt majdnem egy órán keresztül emberhátrányban játszott, és nem bírta ki a nagy nyomást, hiszen a csereként beállt Szenes Bence a 90. percben egyenlített. A Szeged Germán Tamás góljával győztesen távozott Ceglédről.
márc. 7
16:30
Megint nyerhetsz meccsjegyeket! (Blikk)
A tavaszi szezonban is nyerhetnek olvasóink jegyeket NB-I-es labdarúgó mérkőzésekre a Blikk.hu-val.
márc. 7
16:30
Magabiztos játékkal győzte le a Győrt az FTC (Infostart)
A Ferencváros hazai pályán háromgólos győzelmet aratott a Győri ETO csapata felett a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójának szombati első mérkőzésén.
márc. 7
16:30
A Boe testvérek sikere a sílövő vb-n (Metropol)
A norvég Boe család egy arany- és egy bronzéremmel gazdagodott a finnországi sílövő-világbajnokságon.
márc. 7
16:32
Női kézi KEK: a Fradi kilencgólos előnnyel várhatja a visszavágót (She)
A női kézilabda KEK negyeddöntőjének első felvonásán a Ferencváros hazai pályán 34–25-ra legyőzte a német Blomberg-Lippét.
márc. 7
16:48
NB I: Nem kritizálom a játékosokat, javulnunk kell - Miriuta (She)
Miután a Ferencváros 3–0-ra legyőzte a Győri ETO-t a labdarúgó NB I 19. fordulójában, Thomas Doll, a Fradi vezetőedzője azt mondta, a mérkőzés második félidejében nagyszerűen futballozott csapata. Miriuta László, a győriek trénere sajnálja a vereséget, de nem aggódik.
márc. 7
16:48
Simán nyert a Fradi a Győr ellen (Metropol)
Az FTC pályaválasztóként bajnoki találkozón 2013 novembere óta nem kapott ki.
márc. 7
16:50
NB I: Nagyszerűen játszottunk, remek szurkolótábor előtt - Doll (She)
A Ferencváros hazai pályán 3–0-ra győzött a Győri ETO ellen az NB I 19. fordulójában. Thomas Doll, a fővárosiak vezetőedzője szerint a kiváló csapategységnek köszönhető a fölényes siker. Miriuta László, a Fradi egykori labdarúgója, az ETO jelenlegi mestere nem ilyen visszatérésről álmodott.
márc. 7
17:06
NBA - Nyert a San Antonio, kikapott a Miami (Infostart)
Az észak-amerikai kosárlabdaligában (NBA) tavaly nagydöntős gárdák közül a címvédő San Antonio Spurs győzött, a Miami Heat viszont veszített a mostani idény legutóbbi játéknapján.
márc. 7
17:06
NB II: a ZTE harmadszor is csak döntetlenre volt képes (She)
A labdarúgó NB II 18. fordulójában a Zalaegerszeg hazai pályán 1–1-et játszott a Szigetszentmiklóssal, így a tavaszi szezonban harmadszor is ikszelt.
márc. 7
17:06
Kilenc góllal nyert a KEK-ben az FTC (Metropol)
Kilencgólos előnyt szerzett az FTC-Rail Cargo Hungaria a vendég német Blomberg-Lippével szemben a negyeddöntőben.
márc. 7
17:08
NB III: mesterhármas hat perc alatt, itt a nagy meglepetés (She)
A listavezető Budaörs a hajrában mentett pontot Balatonfüreden (1–1) a labdarúgó NB III Nyugati csoportjának 17. fordulójának szombati játéknapján. Albert Flórián csapatának egyik üldözője, az Újbuda hazai pályán súlyos vereséget (1–4) szenvedett a Mosonmagyaróvártól.
márc. 7
17:24
Davis-kupa: még él az amerikai remény, bajban az argentinok (She)
Nem állnak fényesen a Davis-kupában az elmúlt három év győztesei. A címvédő svájciak 2:1-es hátrányba kerültek Belgiumban, míg a 2012-ben és 2013-ban aranyérmes csehek egyelőre annak is örülhetnek, hogy még van esélyük továbbjutni.
márc. 7
17:42
A 2018-as vízilabda Eb Barcelonában lesz (Infostart)
Barcelona rendezheti meg a 2018-as vízilabda Európa-bajnokságot.
márc. 7
17:42
Férfi röplabda NB I: kikapott a Szolnok, nyolc között a Dunaferr (She)
A férfi röplabda NB I alapszakasza záró fordulójának egyetlen szombati mérkőzésén a Dági KSE magabiztos, háromjátszmás győzelmet aratott a Szolnoki Főiskola RKSI csapata felett. Ezzel az is eldőlt, hogy a nyolcadik helyen a pénteken a Sümeget legyőző Dunaferr végzett, s így ők folytathatják a felsőházi rájátszásban, míg a szolnokiak csak a kilencedik helyen zártak
márc. 7
17:44
NHL - Pittsburgh-diadal Anaheimben (Infostart)
A ligaelső Anaheim Ducksra saját pályáján mért 5-2-es vereséget a Pittsburgh Penguins az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) pénteki játéknapjának rangadóján.
márc. 7
17:44
Bundesliga: Stieberék lefékezték a Dortmundot; gólpassz Szalaitól (She)
Stieber Zoltán csapata, a Hamburg hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a négy győzelmet maga mögött tudó Dortmunddal a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 24. fordulójának szombati játéknapján. A Hoffenheim a csereként beálló Szalai Ádám gólpassza ellenére 3–1-re kikapott idegenben a Schalkétól, míg a Bayern München három pontot vitt haza hannoveri túrájáról (3–1).
márc. 7
17:46
Vízilabda: Budapest és Belgrád után Barcelona rendezi az Eb-t (She)
Barcelona rendezheti meg a 2018-as vízilabda Európa-bajnokságot.
márc. 7
17:48
Férfi vízi ob I: egy gólt dobott a Honvéd a Szolnoknak (She)
Továbbra is veretlen a férfi vízilabda ob I-ben a Szolnok, miután a 21. forduló mai mérkőzésén 11–1-re legyőzte a Honvédot.
márc. 7
17:50
Női kézi BL: tarol a Podgorica, negyeddöntős a Vardar (She)
Továbbra is veretlen a női kézilabda Bajnokok Ligája aktuális szezonjában a Buducsnoszt Podgorica. A montenegrói csapat szombaton a HC Leipzig otthonában diadalmaskodott 32–19-re. A lipcsei meccs vendégsikere egyben azt jelenti, hogy a macedón Vardar Szkopje már biztosan negyeddöntős.
márc. 7
18:00
NB I: a Pécs fontos három pontot szerzett a Haladás ellen (She)
A Pécs 2–1-re nyert odahaza a Haladás ellen a labdarúgó NB I 19. fordulójában. A pécsiek első idénybeli hazai sikerüket aratták!
márc. 7
18:02
NB I: a Pápa borzalmas sorozatot zárt le a DPASE ellen (She)
A Lombard Pápa 1–0-ra legyőzte a Dunaújvárost hazai pályán a télen szerződtetett Mouhamadou Seye góljával. Lengyel Ferenc együttese legutóbb a harmadik fordulóban tudta begyűjteni a három pontot pályaválasztóként, miközben a vendégek rossz szériája tovább tart, immáron zsinórban a negyedik bajnoki meccsükön maradtak nyeretlenek. A pápaiaknak még az is belefért, hogy Csizmadia Csaba a mérkőzés 31.…
márc. 7
18:04
NB I: a KTE hazai lendületét a DVTK sem tudta megtörni (She)
Izgalmas és fordulatos mérkőzésen a KTE hazai pályán 2–1-re legyőzte a DVTK-t a labdarúgó NB I 19. fordulójában. A vendégek a mérkőzés nagyobb részében emberhátrányban játszottak Willian Alves kiállítása miatt, ráadásul Gosztonyi András büntetőt is hibázott, ami nem fért bele.
márc. 7
18:06
Primera División: dupla és 11-es itt is, ott is, de öngól is volt (She)
Érdekes mérkőzéssel indult a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának szombati játéknapja: a Sevilla 4–3-ra győzött a Deportivo ellen idegenben, és mindkét oldalon duplázott egy-egy játékos, illetve két tizenegyesgól és egy öngól is született találkozón. A Deporban Oriol Riera, a vendégeknél Vitolo talált be kétszer.
márc. 7
18:08
NB II: a hajrában törte meg a Vasas a Balmaz ellenállását (She)
A labdarúgó NB II 18. fordulójában a Vasas sokáig csak szenvedett a Balmazújváros ellen, de a második félidőben beállt Ádám Martin és Kenesei Krisztián, s a két cserecsatár a 90. és a 94. percben szerzett gólokkal eldöntötte a mérkőzést.
márc. 7
18:10
La Liga: Athletic Bilbao-Real Madrid élőben az NSO-n! (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 26. fordulójában a listavezető Real Madrid a friss kupadöntős Ahtletic Bilbao otthonába látogat. Kövesse a mérkőzést folyamatosan frissülő tudósításunk segítségével!
márc. 7
18:18
PL: a szezon legfiatalabb csapatában ismét Kane volt a hős (She)
A Tottenham idegenben 2–1-re legyőzte a Queens Park Rangerst a Premier League 27. fordulójából a Spurs Ligakupa-döntője miatt elhalasztott mérkőzésen. Az észak-londoniak mindkét találatát Harry Kane szerezte.
márc. 7
18:18
Nem bírt Stieberékkel a Dortmund (Metropol)
A Borussia Dortmund sorozatban elért négy győzelem után vesztett pontokat.
márc. 7
18:36
Videó: Számítottam rá, hogy nem tapsolnak meg - Varga R. (She)
A háromgólos hazai sikert hozó Ferencváros–Győr bajnoki mérkőzés után a korábbi csapatának betaláló Varga Roland az ETO-szurkolók reakciójáról, az FTC-ben hazai pályán góllal debütáló Hajnal Tamás az érzéseiről, míg a csalódott Priskin Tamás a mérkőzés tapasztalatairól nyilatkozott az NSO Tv-nek.
márc. 7
18:38
Davis-kupa: ötórás thriller - meccslabdákról nyertek Fucsovicsék! (She)
A Fucsovics Márton, Gödry Levente duó ötórás csatában 7:6, 3:6, 4:6, 7:6, 8:6-ra legyőzte a Radu Albot, Andrei Ciumac moldovai párost a tenisz Davis Kupa euro-afrikai zóna II-es csoportjában, így Magyarország 2:1-re vezet összesítésben.
márc. 7
18:40
NB I: Videoton-Nyíregyháza Spartacus élőben az NSO-n! (She)
Videoton FC–Nyíregyháza Spartacus FC találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
márc. 7
18:42
Sílövő-vb: kétszeresen is Bö-dobogó a norvégoknak (She)
Szombaton a férfi és női sprintversennyel folytatódott a sílövők világbajnoksága a finnországi Kontiolahtiban. A győzelmet előbbieknél a norvég Johannes Thingnes Bö, utóbbiaknál pedig a francia Marie Doren Habert szerezte meg.
márc. 7
18:44
NB I: Belső védő nélkül nem lehet eredményt elérni - Szivics (She)
A Kecskemét hazai pályán 2–1-re győzött a Diósgyőri VTK ellen a labdarúgó NB I 19. fordulójában. Bekő Balázs, a vendéglátók vezetőedzője szerint fordulatos meccsen nyertek. Tomiszlav Szivics, a DVTK mestere úgy véli, a kihagyott büntető és a piros lap megpecsételte csapata sorsát.
márc. 7
18:54
Primera División - Gólzáporos mérkőzésen nyert a Sevilla (Infostart)
A Sevilla hétgólos összecsapáson hozta el a három pontot a Deportivo La Coruna otthonából a spanyol labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának szombati első mérkőzésén.
márc. 7
18:54
Elégedett az egy ponttal Dárdai (Blikk)
Stuttgart — A ligautolsó otthonában ért el döntetlent Dárdai Pál (38) csapata a német focibajnokságban.
márc. 7
19:12
Premier League - Kane duplájával nyert a Tottenham (Infostart)
A Tottenham Hotspur a bombaformában futballozó Harry Kane két góljával nyert a Queens Park Rangers otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 27. fordulójából elhalasztott és szombaton pótolt mérkőzésen.
márc. 7
19:12
NB I: Lamah és Somália „tánca”, Varga ordítása - galéria (She)
A Ferencváros Roland Lamah, Hajnal Tamás és Varga Roland találatával 3–0-ra győzött hazai pályán a Győri ETO ellen a labdarúgó NB I 19. fordulójában. A találkozó legjobb fotóiból készült galériánkat megtekintheti a képre kattintva!
márc. 7
19:12
Szavazz! Melyik a legszebb? (Blikk)
Barcelona — Hét nap múlva végre felbőgnek a motorok, jövő vasárnap az ausztráliai Melbourne-ben elrajtol a Forma–1-es világbajnokság 2015-ös idényének első futama.
márc. 7
19:14
Bundesliga - Nem bírt Stieberékkel a Dortmund (Infostart)
A Borussia Dortmund sorozatban elért négy győzelem után vesztett pontokat a német labdarúgó-bajnokságban: a sárga-feketék a 24. forduló szombati játéknapján gól nélküli döntetlent játszottak a Hamburggal, amelyben Stieber Zoltán végig a pályán volt.
márc. 7
19:14
Anglia: kiállításokba torkolló csatát vívtak Tőzsérék (She)
Tőzsér Dániel csapata, a feljutásért harcoló Watford 2–2-t játszott a Wolverhampton vendégeként az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 36. fordulójának szombati játéknapján.
márc. 7
19:16
Eurofutball: nem engedték játszani Tamás Krisztiánékat (She)
Az ellenfél Viktoria Plzent sújtó betegséghullám miatt elmaradt a Tamás Krisztiánt foglalkoztató Slavia Praha mérkőzése a cseh labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján.
márc. 7
19:30
Aranyérmes Márton Anita súlylökésben (Infostart)
Aranyérmet nyert Márton Anita súlylökésben a prágai fedettpályás atlétikai Európa-bajnokságon.
márc. 7
19:30
Fedett pályás Eb: Márton Anita országos csúccsal aranyérmes! (She)
Aranyérmet szerzett Márton Anita súlylökésben a prágai fedett pályás atlétikai Európa-bajnokságon.
márc. 7
19:32
Férfi kézi NB I: egygólos vendégsikerek az alsóházban (She)
A férfi kézilabda NB I alsóházában kiélezett mérkőzést hozott a Mezőkövesd–Balmazújváros és a Komló–Gyöngyös párharc is, és végül mindkét találkozón a vendégcsapat szerezte meg a két pontot egygólos sikerrel.
márc. 7
19:48
Fedett pályás Eb: a magasugró Szabó Barbara nyolcadik lett (She)
A nyolcadik helyen végzett a magasugró Szabó Barbara a prágai fedett pályás atlétikai Európa-bajnokságon.
márc. 7
19:50
Videó: a stadionnál folytatódott a fradista tüntetés (She)
A beléptetőrendszer ellen tiltakozó ferencvárosi szurkolók az új Üllői úti stadion előtt tüntettek a Győr elleni bajnoki mérkőzés alatt. Az NSO Tv felvételei.
márc. 7
20:06
Premjer-liga: nagy formában kezdték a tavaszt a csatárok (She)
A tabellát vezető Zenit és a második helyen álló CSZKA Moszkva egyaránt győzelemmel kezdte szombaton az orosz labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) tavaszi idényét.
márc. 7
20:06
Kikapott a Real Madrid a Bilbao otthonában (Metropol)
A madridiak hiába támadták végig a találkozót, nem sikerül gólt szerezniük.

Keresés