2015. augusztus 28. péntek

aug. 28
14:51
Douchev-Janics triplázott 200 méteren (Infostart)
A kajakos Douchev-Janics Natasa egyesben, illetve győri klubtársaival párosban és négyesben is a leggyorsabbnak bizonyult 200 méteren a szolnoki kajak-kenu országos bajnokságon.
aug. 28
14:51
Videó: Nadal letolta a…, majd jött a vetkőzős tenisz (She)
Rafael Nadal vetkőzős teniszre adta a fejét. A spanyol játékos lett az egyik fehérnemű márka arca, így a cég reklámkampányának részeként New Yorkban látványos játékba szállt be. Az első filmje sem lett szolidabb, az alábbi jelenetek alapján a videó jó eséllyel pályázna a tizenkettes karikára. Ön mit gondol a sportolók reklámszerepléseiről?
aug. 28
14:53
Vidi: aláírt Fehérvárra az „NB I legjobban cselező játékosa” (She)
A Videoton és az Újpest egyszerre jelentette be hivatalos honlapján, hogy Asmir Suljic Fehérváron folytatja pályafutását. A bosnyák játékos hároméves szerződést írt alá az NB I címvédőjénél.
aug. 28
14:55
Spanyolország: tíz légiós Del Bosque keretében – De Gea is (She)
Vicente del Bosque, az Eb-címvédő spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte 23 fős keretét. A spanyol együttes szeptember 5-én Oviedóban fogadja Szlovákiát, három nappal később Macedóniában vendégeskedik.
aug. 28
14:57
US Open: Federer ágára került Murray (Agroinform)
Elkészült a hétfőn rajtoló amerikai nyílt teniszbajnokság férfi és női egyes küzdelmének sorsolása.
aug. 28
15:09
Bosnyák csatárral erősít a Videoton (Metropol)
A 23 éves Asmir Suljicot az Újpesttől szerezte meg a klub.
aug. 28
15:27
Kép: ezzel engesztelte ki Usain Boltot a gázoló (She)
Mint arról beszámoltunk, az atlétikai világbajnokságon a 200 méter döntőjében is aranyat szerző Usain Boltot egy operatőr véletlenül feldöntötte a segwayével. Bár a jamaicai sprinter húzta egy kicsit a lábát a bukás után, szerencsére nem lett nagy baj, sőt, mint kiderült, barátság köttetett a két fél között, miután a Kínában dolgozó kameraman megajándékozta egy karkötővel Boltot és bocsánatot…
aug. 28
15:33
Magyar foci: A Vidi leigazolta az NB I egyik legjobb légiósát (Agroinform)
Pénteken véglegessé vált hogy a Videoton FC játékosaként folytatja pályafutását Asmir Suljic.
aug. 28
15:45
Asmir Suljic a Videotonhoz igazolt (Infostart)
A bajnoki címvédő Videoton labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Asmir Suljic, a 23 éves bosnyák támadót az Újpesttől szerezte meg a klub.
aug. 28
15:45
NB II: sportemberhez méltatlan magatartás – a kirúgott cáfol (She)
Felbontotta Varga Alfréd technikai vezető szerződését a labdarúgó NB II-ben szereplő Soproni VSE vezetősége; a klub új technikai vezetője Takács Ákos lett – számolt be róla a klub honlapja.
aug. 28
16:03
NB I: az Újpest megegyezett Balázs Benjáminnal – hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC a hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződtette Balázs Benjámint a cseh Teplicétől.
aug. 28
16:05
Úszás: elmaradt az Oszkár-díj a junior-vb 4. napján (She)
Sprintereinknek nem sikerült megismételniük középdöntős eredményeiket, avagy bravúrok helyett tisztes helytállásról számolhatunk be: Lavotha Oszkár 50 gyorson 6. lett, míg Szokol Szonja 50 pillangón nyolcadikként zárt a junior úszó-világbajnokságon.
aug. 28
16:21
Női kézi: A siker nem néz, hol születtél – Ambros Martín (She)
A Győri Audi ETO női kézilabdacsapata gőzerővel készül a szombati Szuperkupa-mérkőzésre, valamint a bajnoki rajtra és a Bajnokok Ligája selejtezőjére. Ambros Martín vezetőedző a klub hivatalos honlapjának beszélt a különböző nemzetiségű játékosok együttműködéséről.
aug. 28
16:27
NB I: Kimászik a gödörből a Diósgyőr? (Agroinform)
Az elmúlt években nem sok babér termett az Újpestnek Miskolcon, és mi idén is a borsodiakra voksolunk.
aug. 28
16:39
Atlétikai vb: fantasztikus döntő 200-on, Schippers nyert (She)
A holland Dafne Schippers parádés futással megnyerte a női 200 métert, s 21.63 másodperces eredményével megdöntötte a keletnémet Marita Koch 36 éves Európa-csúcsát a pekingi atlétikai világbajnokság pénteki versenynapján.
aug. 28
16:41
Videó: Ronaldinho beugrott az edzésre, leejtette az állakat (She)
Mint megírtuk, nemrég tizedik születésnapját ünnepelte az első videó, amely YouTube-on elérte az egymillió megtekintést. A Ronaldinho főszereplésével készült reklám most újabb feldolgozást kapott, a végeredmény azonban ugyanaz: leesik az állad a brazil zsenitől.
aug. 28
16:43
Magyar–román: Marica kimaradt, de nem akar balhét (She)
Három játékos kikerült Anghel Iordanescu román szövetségi kapitány korábban kihirdetett keretéből, amelyben azoknak a külföldön játszó labdarúgóknak a nevét közölte a szakember, akik készülhetnek a mieink és a görögök elleni Európa-bajnoki selejtezőre.
aug. 28
16:57
Kajak-kenu ob - Douchev-Janics triplázott 200 méteren (Infostart)
A kajakos Douchev-Janics Natasa egyesben, illetve győri klubtársaival párosban és négyesben is a leggyorsabbnak bizonyult 200 méteren a szolnoki kajak-kenu országos bajnokságon.
aug. 28
16:57
Válogatott: Nagy Ádám és Botka Endre is Storck szűkített keretében – Böde Dániel nem fért be (She)
Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott megbízott szövetségi kapitánya szűkítette korábban kijelölt bő keretét a Románia és Észak-Írország elleni Európa-bajnoki selejtezőre.
aug. 28
17:15
Női kézi: A siker nem nézi, hol születtél – Ambros Martín (She)
A Győri Audi ETO női kézilabdacsapata gőzerővel készül a szombati Szuperkupa-mérkőzésre, valamint a bajnoki rajtra és a Bajnokok Ligája selejtezőjére. Ambros Martín vezetőedző a klub hivatalos honlapjának beszélt a különböző nemzetiségű játékosok együttműködéséről.
aug. 28
17:51
Magyar keret a románok ellen (Infostart)
Bernd Storck szövetségi kapitány 25 fősre szűkítette a magyar labdarúgó-válogatott keretét a románok és az északírek elleni Európa-bajnoki selejtezőkre.
aug. 28
17:51
U21: három légiós került be a Liechtenstein elleni keretbe (She)
Liechtensteinben kezdi a korosztályos Eb-selejtezők újabb sorozatát a magyar U21-es labdarúgó-válogatott. Többségében az NB I-ben jól teljesítő játékosok kaptak meghívót – Botka Endrére, Kalmár Zsoltra és Nagy Ádámra ezúttal nem számíthat Robert Kilin szövetségi edző.
aug. 28
17:53
PL: Bogdán nem bírt aludni, csak egy dolog járt a fejében (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Bolton Wandererstől a nyári átigazolási időszakban a Liverpoolhoz szerződő Bogdán Ádám a klubja hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, a Mersey-parti együttes a többi kérővel szemben elsőbbséget élvezett a kegyeiért folytatott versenyfutásban. A magyar válogatott kapus elárulta, a szerződés aláírása előtt álmatlanságban…
aug. 28
17:55
Kép: Marozsán összejött C. Ronaldóval – egy fotóra (She)
Marozsán Dzsenifer, a magyar születésű, német válogatott labdarúgó is részt vett az UEFA monacói gáláján, amelyen a 2014–2015-ös évad legjobbjait díjazták. Marozsán végül nem nyert a legjobb női játékos kategóriában, de ha már ott volt, nem hagyta ki a nagy találkozást...
aug. 28
17:57
Török foci: Megtriplázza Dzsudzsák a pénzünket? (Agroinform)
A magyar válogatott szélső csapatának győzelme komoly kasszával kecsegtet a fogadóknak. Bizalmat szavazol a Bursának?
aug. 28
18:09
Kép: lehet tippelni, Podolski mivel szívatta a kazahokat… (She)
Mint arról beszámoltunk, Monacóban elkészítették a 2015–2016-os labdarúgó Bajnokok Ligája főtáblájának csoportbeosztását. A Galatasaray az utazás szempontjából a legnehezebb csoportba került, hiszen megkapta maga mellé az Asztanát is. Nem nehéz kitalálni, hogy a mindig szórakoztató Lukas Podolski mivel szívatta a kazahokat a találkozás előtt.
aug. 28
18:09
Két új meghívott a 25 tagú focikeretben (Blikk)
Budapest – Keretet szűkített Bernd Storck (52), a magyar fociválogatott szövetségi kapitánya. A szakvezető hétfőtől 25 játékossal készül a románok (szeptember 4.) és az északírek (szeptember 7.) elleni Európa-bajnoki selejtezőkre.
aug. 28
18:27
Huszonöt fősre szűkült a románok elleni magyar keret (Metropol)
Bernd Storck szövetségi kapitány a korábbi 33 fős bő keretéből tíz játékostól köszönt el, de két olyan labdarúgót is behívott, akik a korábbi listán nem szerepeltek.
aug. 28
18:45
Légiósok: Megyeri is ajándékoz mezt, csak egy választ vár (She)
Bogdán Ádám után Megyeri Balázs is úgy döntött, hogy aláírt mezt ajándékoz a Facebook-tábornak. Nem kell lájkolni, a Getafe magyar kapusa mindössze egy helyes válaszra kíváncsi.
aug. 28
18:47
Női kézi: „Szép volt, Detti!” – gálameccsel búcsúztatták el Ferlinget (She)
Elbúcsúztatták Ferling Bernadettet, a Dunaújváros női kézilabdacsapatának korszakos játékosát, aki 150 alkalommal öltötte magára a magyar válogatott címeres mezét. A helyi sportcsarnokban rendezett bemutató- és gálamérkőzésen sikeredzők és Bajnokok Ligája-győztesek is pályára léptek. A kétszer tizenöt perces meccset a rózsaszín mezben játszó csapat 22–20-ra megnyerte a „kékek” ellen, Ferling…
aug. 28
19:03
Vuelta: Froome gyengélkedett, a holland Lindeman győzött (She)
A Tour de France-on győztes Chris Froome számára nem sikerült jól a Vuelta a Espana kerékpáros körverseny idei első hegyi szakasza, melyen elmaradt legnagyobb riválisaitól. Az etapot a holland Bert-Jan Lindeman nyerte, az összetettben pedig továbbra is a kolumbiai Esteban Chaves vezet.
aug. 28
19:05
Videoton: újabb fejcsóválás Kleinheisler ügyében (She)
A Nemzeti Sport Online értesülése szerint a Videoton nemet mondott a Lengyelországból érkezett ajánlatra, Kleinheisler László a székesfehérváriak labdarúgója marad.
aug. 28
19:09
Sportfogadás: Ezzel a kombival folytatnánk hétvégi nyerőszériánkat (Agroinform)
Nyerni akarsz? Akkor ezt a kombit játszd meg a hétvégén!
aug. 28
19:21
Tőzsér Dániel a Queens Park Rangershez szerződött (Infostart)
Az angol másodosztályban szereplő Queens Park Rangers (QPR) labdarúgócsapatában folytatja pályafutását a magyar válogatott Tőzsér Dániel.
aug. 28
19:21
Tőzsér Dániel Angliába szerződött (Metropol)
A magyar válogatott játékost kettő plusz egy évre szerződtette az angol másodosztályban szereplő Queens Park Rangers.
aug. 28
20:33
Egy német vitorlázó kórházba került az olimpiai tesztverseny után (Infostart)
Súlyos fertőzésekkel kórházban kezelik Erik Heil német vitorlázót, aki a jövő évi riói olimpia egyik tesztversenye után lett rosszul, vélhetőleg a szennyezett víz miatt.
aug. 28
20:33
Férfi kézilabda NB I: egy gól döntött Csurgón, tíz volt közte Tatabányán (She)
A Csurgó nagy csata végén, egy góllal győzte le a vendég Gyöngyöst a férfi kézilabda NB I első fordulójának pénteki játéknapján.
aug. 28
20:51
Bundesliga 2.: Kalmár beállt, beadott és kész volt a baj (She)
Mármint az ellenfél számára. Ugyanis a csereként beálló Kalmár Zsolt beadását követő öngóllal harcolt ki 1–1-es döntetlent az RB Leipzig az Union Berlin vendégeként péntek este a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 5. fordulójában.
aug. 28
20:53
PSG: fizetésemelést kapott, szerződést hosszabbított (She)
A Paris Saint-Germain labdarúgócsapata egy évvel, 2017-ig meghosszabbította Thiago Motta szerződését – adta hírül a párizsi együttes a hivatalos honlapján.
aug. 28
21:27
Videó: vérprofi – Messinél soha nem lehet tudni, mikor van elege (She)
A Barcelona YouTube-csatornája különleges videót tett közzé Lionel Messiről. A felvételeken az argentin klasszist láthatjuk az UEFA 2014–2015-ös díjátadó gálájának napján az elindulástól a megérkezésig. Rajongók, autogram- és szelfivadászok, fontos és kevésbé jelentős emberek végeláthatatlan serege vette körül, de Messi mindannyiszor kifogástalanul viselkedett. Hozzászokhatott már...
aug. 28
21:29
Palermo: megkeresték Mervót, megállapodás még nincs (She)
Olasz sajtóértesülésekre hivatkozva már beszámoltunk róla, hogy a Serie A-ban szereplő Palermo érdeklődik Mervó Bence iránt. Az MTK korosztályos válogatott magyar támadója a Nemzeti Sport Online érdeklődésére megerősítette, megkereste őt a szicíliai csapat, de megállapodásról egyelőre nem beszélhetünk.
aug. 28
22:03
Röplabda: magyar siker Lengyelországban, elődöntős a válogatott (She)
Könnyed, magabiztos győzelmet aratott a Európa-bajnokságra készülő magyar női röplabda-válogatott a lengyelországi Zawierciében. A mieink három szettben nyertek a házigazdák ellen, s ezzel bebiztosították elődöntős helyüket az Európa-ligában. A két csapat szombaton is megmérkőzik egymással, ezt követően dőlnek el a végső helyezések. Az már biztos, hogy csapatunk, hazai meccsét Szombathelyen…
aug. 28
22:21
Női röplabda Európa Liga - Győzött, és már elődöntős a magyar csapat (Infostart)
A magyar női röplabda-válogatott simán, három játszmában győzött a lengyelek otthonában, s ezzel a szombati utolsó forduló eredményétől függetlenül bejutott az elődöntőbe az Európa Ligában.
aug. 28
22:39
PAFC: a korosztályos csapat legyőzte Tajti Barcelonáját (She)
A Puskás Akadémia korosztályos labdarúgócsapata a 0–0-s rendes játékidőt követően tizenegyesekkel 5–4-re legyőzte a Barcelona fiataljait a II. Kocsis Sándor Emléktorna elődöntőjében, ezzel bejutott a szombati fináléba, melyben a Grosics Akadémiát szintén szétlövésben felülmúló Ferencváros lesz az ellenfele. A katalánoknál a meccset végigjátszó Tajti Mátyás viselte a csapatkapitányi…
aug. 28
22:41
Bundesliga: a Wolfsburg simán leiskolázta a Schalkét (She)
Azonos pontszámmal várták a péntek estét, mégis sima lett: a Wolfsburg hazai pályán 3–0-ra legyőzte a Schalkét a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 3. fordulójának nyitányán.
aug. 28
22:57
Bundesliga - Simán győzött a Wolfsburg a Schalke ellen (Infostart)
A legutóbb ezüstérmes Wolfsburg fölényesen, 3-0-ra legyőzte a Schalke 04-et a német labdarúgó-bajnokság pénteki rangadóján.
aug. 28
22:57
Ligue 1: az OM a sereghajtó otthonában is kikapott (She)
Az eddig pont nélkül az utolsó helyen kullogó Guingamp hazai pályán 2–0-ra legyőzte a krízisben lévő Olympique Marseille-t a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 4. fordulójának péntek esti mérkőzésén.
aug. 28
23:15
Lengyelország: Guzmicsék ezúttal megszórták magukat (She)
A Guzmics Richárddal felálló Wisla Kraków hazai pályán 4–2-re legyőzte a Slask Wroclawot a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ekstraklasa) hetedik fordulójának nyitó mérkőzésén, ezzel három döntetlen után először nyert, és továbbra is őrzi a veretlenségét. A magyar válogatott középhátvéd végigjátszotta a meccset, és a 89. percben – már 4–2-es állásnál – kapott egy sárga lapot.
aug. 28
23:33
Primera División - Jól hajrázott a Villarreal (Infostart)
A Villarreal gyorsan hátrányba került, ám remek második félidei játékkal fordított és 3-1-re legyőzte a vendég Espanyolt a spanyol labdarúgó-bajnokság második fordulójának péntek esti összecsapásán.
aug. 28
23:33
NS: Casoni visszavág; mi a baj a klubfutballunkkal? – szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

Keresés