2015. augusztus 5. szerda

aug. 5
13:45
A brazilok kiütésével kilencedikek a női pólósok (Metropol)
Merész András: Órák, napok kérdése és eldől a szakmai jövőm.
aug. 5
14:03
Profi boksz: nem Pacquiao lesz Mayweather utolsó ellenfele? (She)
Immár formálisan is bejelentették, hogy a jelenlegi pound for pound listavezető, a vélhetően utolsó bokszmérkőzésére készülő Floyd Mayweather Jr. szeptember 12-én a korábbi váltósúlyú világelső Andre Bertóval ütközik meg.
aug. 5
14:05
DVTK: egy lépéssel közelebb a „miskolci albérlethez” (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség jóváhagyta az MVSC labdarúgó-szakosztályának sportágfejlesztési tervét, a következő lépés pedig az, hogy a klub vezetőinek össze kell gyűjteniük és fel kell tölteniük a több mint 100 millió forintos TAO-s kvótát – adta hírül a Borsod Online.
aug. 5
14:07
MU: itt a hetes mez gazdája, erre nem lehet panasz – kép (She)
Úgy tűnik, kisebb csoda kellene ahhoz, hogy Ángel Di María a Manchester United labdarúgócsapatánál maradjon. Ha pedig az argentin távozik, újra felszabadul a „vörös ördögöknél” a legendás hetes számú mez. A manchesteriek nem vártak sokat, máris „továbbadták” a számot, méghozzá a klub ikonjának, David Beckhamnek. Vélhetően minden manchesteri boldogan bólintana, ha újra Beckham kergetné a labdát a…
aug. 5
14:39
Vizes vb: és ön bevállalná 27 méterről? – galéria (She)
Második alkalommal rendezték meg a világbajnokságok történetében a szupertoronyugrást. A nőknél az amerikai Rachelle Simpson, a férfiaknál a brit Gary Hunt győzött. A nők 20 méterről, a férfiak 27-ről ugráltak a számban, amelyben csak talpra szabad (érdemes) érkezni. Tekintsék meg galériánkban közelebbről is a sportágat!
aug. 5
14:41
Kajak-kenu: újabb drogügy, Kucsera fennakadt a doppingteszten (She)
A Magyar Kajak-Kenu Szövetség arról tájékoztatta a közvéleményt, hogy Kucsera Gábor fennakadt egy szúrópróbaszerű doppingteszten. Az eddig rendelkezésre álló információk szerint a korábbi világbajnok kajakos kokaint fogyaszthatott, miként a május elején hasonló ok miatt megbukó két sporttársa, Dombvári Bence és Csipes Tamara is.
aug. 5
14:57
Kucsera Gábor megbukott az MKKSZ drogtesztjén (Infostart)
Pozitív lett a kajakos Kucsera Gábor július közepén elvégzett drogtesztje - tájékoztatta az MTI-t a Magyar Kajak-kenu Szövetség (MKKSZ).
aug. 5
14:57
Újpest: antigravitációs futópad; hamarosan repül az egyik mankó (She)
Az Újpest nyáron szerződtetett középpályása, Windecker József súlyos sérüléséből lábadozik, a klub hivatalos honlapján pedig már arról számolhatott be, hogy hamarosan eldobhatja az egyik mankóját.
aug. 5
14:57
Kucsera kokainnal bukott meg a drogteszten (Metropol)
Pozitív lett a kajakos Kucsera Gábor július közepén elvégzett drogtesztje.
aug. 5
15:15
Mayweather megnevezte utolsó ellenfelét (Blikk)
Las Vegas – Szeptember 12-én lép ringbe a világ jelenlegi legjobb bokszolójának tartott Floyd Mayweather (38), de kisebb meglepetésre nem a brit Amir Khan (28) lesz az ellenfele.
aug. 5
15:15
Videó: Guardiola ennyire furcsán még sohasem viselkedett (She)
Josep Guardiola, a Bayern München labdarúgócsapatának vezetőedzője az Audi-kupa előtti sajtótájékoztatón szemmel láthatóan eléggé elkalandozott. A 44 éves szakember rendkívül furcsa reakcióival, illetve érdekes mozdulataival hívta fel magára a figyelmet. Vajon mire gondolhatott Guardiola ezekben a pillanatokban?
aug. 5
15:21
Felkészülés: Ilyen, amikor a Real Madrid erős underdog egy meccsen (Agroinform)
A bukik szerint Ronaldo nélkül a Real Madridnak nem sok esélye van a Bayern München ellen.
aug. 5
15:33
Barca: Xavi mezszáma leosztva, ketten várnak – kép (She)
Az FC Barcelona labdarúgócsapat a hivatalos Twitter-oldalán mutatta meg a 2015–2016-os idényre készülő keretének mezszámait.
aug. 5
15:35
El: 16 fok, eső – megérkezett a DVSC Trondheimbe (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva megérkezett Trondheimbe, az Európa-liga 3. fordulójának visszavágójára – tudatta a klub hivatalos honlapja.
aug. 5
15:51
Videó: skót kispályán hozták össze az évtized öngólját (She)
Nem gondoltuk, hogy egy skót kispályás futballmeccsen lelünk rá az évtized legkellemetlenebb öngóljára, most azonban mégis ez történt. Ehhez felesleges kommentárt fűzni, elég a fájdalmas videót megnézni.
aug. 5
15:53
Speciális olimpia: ünnepségen köszöntötték a magyar versenyzőket (She)
Remek hangulatú ünnepségen köszöntötték szerdán a speciális olimpia Los Angeles-i nyári világjátékain sikeresen szereplő magyar versenyzőket és az őket felkészítő szakembereket.
aug. 5
15:55
Vasas: „Intelligens sportember úgy nem nyilatkozik, mint Böde” (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas ügyvezetője, Vancsa Miklós értékelte csapata első három fordulóban nyújtott teljesítményét, ennek keretében pedig kitért Böde Dániel NSO Tv-nek adott nyilatkozatára is. Vancsa szerint a Ferencváros támadója a 2–0-s siker után elegánsabb is lehetett volna.
aug. 5
16:09
Bayern: Götze elmondta, mi kell ahhoz, hogy ne távozzon (She)
Mario Götze, a Bayern München labdarúgója többet szeretne beszélgetni edzőjével, Pep Guardiolával, különben távozik a klubtól.
aug. 5
16:27
Tíz év után ismét világbajnok Cseh László! – ÉLŐ! (She)
Cseh László aranyérmes lett 200 méter pillangón a Kazanyban zajló vizes világbajnokságon. A magyar úszó pályafutása második nagymedencés vb-címét szerezte – tíz évvel ezelőtt Montrealban diadalmaskodott. Hosszú Katinka 200 gyorson ötödik lett, 200 pillangón viszont nem sikerült bejutnia döntőbe. Szilágyi Liliánának ez a harmadik legjobb idővel összejött ugyanakkor.
aug. 5
16:45
Bezáratják a vörösiszap-tározót Almásfüzitőn? (Behaviour)
A kormányhivatal elutasította a cég működési engedélyének meghosszabbítását.
aug. 5
16:47
Tüntettek a Quaestor-károsultak az MNB előtt - Fotók! (Behaviour)
Céljuk mind a 32 ezer ember teljes kártalanítása, valódi kárrendezés 30 millió forintig.
aug. 5
16:49
Házelnöki blöff (Behaviour)
Történt, hogy Kövér László házelnök egy interjújában a magyar politikában szerepet vállaló ügynököket emlegetett.
aug. 5
17:03
Megvan a második arany Kazanyban! (Infostart)
Cseh László világbajnoki aranyérmet nyert a kazanyi vizes világbajnokság szerdai versenynapján. A 30 éves olimpiai ezüst- és bronzérmes úszó a 200 méteres pillangóúszásban nyerte meg a magyar küldöttség második aranyérmét. Hosszú Katinka 200 méter gyorson ötödik lett.
aug. 5
17:03
El: Kondás Elemér nem akar mintás hátat a visszavágón (She)
Kondás Elemér, a DVSC vezetőedzője a Rosenborg elleni Európa-liga-mérkőzés előtt mondta el a véleményét. Az első találkozót a norvégok 3–2-re megnyerték Debrecenben.
aug. 5
17:03
Mayweather szeptember 12-én bokszol (Metropol)
Andre Berto ellen száll ringbe, és lehet, hogy ez lesz az utolsó mérkőzése.
aug. 5
17:05
Vizes vb: Cseh László világbajnok 200 méter pillangón! (She)
Cseh László aranyérmes lett 200 méter pillangón a Kazanyban zajló vizes világbajnokságon.
aug. 5
17:21
Vizes vb: Hosszú Katinka ötödik 200 gyorson (She)
A hatodik idővel döntős Hosszú Katinka az ötödik helyen végzett a 200 méteres gyorsúszás fináléjában a Kazanyban zajló vizes világbajnokságon.
aug. 5
17:21
Cseh László 10 év után ismét világbajnok (Metropol)
Cseh László aranyérmet nyert 200 méteres pillangóúszásban a kazanyi vizes világbajnokságon.
aug. 5
17:27
Felkészülés: Messiék visszatérnek, aggódhat a Roma (Agroinform)
A 2015/16-os szezonban először állhat össze a legendás hármas, amely nem sok jóval kecsegtet a Farkasok számára.
aug. 5
17:39
Juve: Moratának vádlisérülés miatt egy hónapot kell kihagynia (She)
Vádlisérülés miatt egy hónapot kell kihagynia Álvaro Moratának, az olasz bajnok és Bajnokok Ligája-döntõs Juventus csatárának.
aug. 5
17:57
Vizes vb: Hosszú nem, Szilágyi viszont döntős 200 pillangón (She)
A négyszeres világbajnok Hosszú Katinka nem, Szilágyi Liliána azonban – összesítésben a harmadik helyen – bejutott a 200 méteres pillangóúszás fináléjába a Kazanyban zajló vizes világbajnokságon.
aug. 5
18:15
Vizes vb: A mai úszásom nem volt a legjobb - Cseh László (She)
Saját bevallása szerint nem volt a legjobb a döntőbeli úszása Cseh Lászlónak, aki 200 méter pillangón aranyérmes lett a kazanyi világbajnokságon.
aug. 5
18:17
Vizes vb: az érem előtt más került Cseh nyakába (She)
Cseh Lászlónál senki sem volt jobb 200 m pillangón a kazanyi vizes vb-n. Igazi sportemberként az ezüstérmes Chad le Clos már a vízben gratulált neki, amint az a képgalériánkban is látható.
aug. 5
18:19
DVTK: hét játékos, akit akartak, de nem tudtak szerződtetni (She)
Árki Gábor, a DVTK sportigazgatója az amigeleken.hu-nak adott hosszabb interjúban elmondta, melyik az a hét játékos, akit akartak, de nem tudtak megszerezni.
aug. 5
18:33
BL: elképesztő gól; a 93. perc döntött – finn balsors? (She)
Egy 93. percben szerzett góllal az FK Asztana 4–3-ra nyert hazai pályán a finn HJK ellen, ezzel továbbjutott a labdarúgó Bajnokok Ligája 3. selejtezőköréből – 4–3-as összesítéssel.
aug. 5
18:35
PAFC: a védő elképesztően várja a románok elleni meccset (She)
Fiola Attila, a labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia védője büszke rá, hogy már 150 NB I-es meccse van, de nem szeretne még egyszer ennyit – inkább külföldre menne. A Dárdai Pálnál jobbhátvédként számításba vett labdarúgó nagyon várja a románok elleni Európa-bajnoki selejtezőt.
aug. 5
18:37
Videó: Neville-nek nem kellett Gerrard, Carragher kiakadt (She)
A két korábbi rivális, Gary Neville, a Manchester United és Jamie Carragher, a Liverpool egykori labdarúgója a FIFA16 legújabb promóciós videójában egy csapatban rúgja a bőrt, mindenekelőtt azonban a program által felkínált játékosokból össze kellett állítaniuk a saját gárdájukat. Már az első választás sem ment gond nélkül, de amikor a középpályások között feltűnt Steven Gerrard neve, végképp…
aug. 5
18:39
Vizes vb: Már nagyon vártam a végén a falat – Cseh (She)
Mint beszámoltunk róla, Cseh László világbajnok lett 200 méteres pillangóúszásban a Kazanyban zajló vizes világbajnokságon. A magyar klasszis az NSO Tv helyszíni tudósítójának beszélt a versenyről és az esélyesség terhéről.
aug. 5
18:51
Vizes vb: nyolcadik a magyar vegyes váltó a történelmi döntőben (She)
A Balog Gábor, Horváth Dávid, Verrasztó Evelyn, Jakabos Zsuzsanna összeállítású magyar vegyes váltó a helyen végzett az úszótörténelem első 4x100-as vegyes vegyes váltójában a Kazanyban zajló vizes világbajnokságon.
aug. 5
18:53
BL: Kovács István kezd, Feczesin a padon a Videotonnál (She)
Bernard Casoni vezetőedző kijelölte a kezdőcsapatát a labdarúgó Bajnokok Ligája harmadik fordulójában a BATE Boriszov elleni visszavágóra.
aug. 5
19:09
Cseh: január óta új életem van (Metropol)
Nagy szerepe volt az edzőváltásnak abban, hogy Cseh László tíz év után újra világbajnoki aranyérmet nyert: a 29 éves úszó szerdán a kazanyi vizes vb-n 200 méter pillangón diadalmaskodott.
aug. 5
19:27
Vizes vb - Nyolcadik a 4x100 méteres vegyes vegyesváltó (Infostart)
A Balog Gábor, Horváth Dávid, Verrasztó Evelyn, Jakabos Zsuzsanna összetételű 4x100 méteres vegyes vegyesváltó a nyolcadik helyen végzett a kazanyi vizes világbajnokság úszóversenyeinek szerdai napján.
aug. 5
19:27
BL: BATE Boriszov–Videoton élőben az NSO-n! (She)
Egy erős, szervezett csapat ellen kell kiharcolnia a továbbjutást a Videotonnak a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező szerdai játéknapján – mondta Bernard Casoni, a székesfehérváriak vezetőedzője a BATE elleni mérkőzés előtt. Továbbjut a magyar csapat? Tartson velünk, kövessük együtt a visszavágót!
aug. 5
19:29
Videó: Gyönyörű akarok lenni – C. Ronaldo segítséget kért (She)
Cristiano Ronaldót sokszor kritizálják azzal, hogy túl sokat foglalkozik a külsejével, ő azonban elengedi a füle mellett ezeket a hangokat. Olyannyira, hogy legutóbbi hajvágása alkalmával a rajongói segítségét kérte, hogy a lehető legjobban nézzen ki.
aug. 5
20:03
Tour de Hongrie: szlovák siker, Kusztor hatodik (She)
A szlovák Maros Kovac (Dukla Trencín) nyerte a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny első, hétfői szakaszát, a legjobb magyar, Kusztor Péter 23 másodperces hátránnyal a hatodik helyen futott be a Szombathely és Keszthely közötti 112 kilométeres etapon.
aug. 5
20:05
MK: nagy meccsen nyert a Nagyecsed a REAC ellen (She)
A megyei első osztályú Nagyecsed labdarúgócsapata hazai pályán 4–3-ra nyert az NB III-as REAC ellen a Magyar Kupa első fordulójában, ezzel továbbjutott.
aug. 5
20:21
Audi-kupa: két tekerés – a bronz a Spursé, legyőzte a Milant (She)
Az Audi-kupa bronzmérkőzésén a Tottenham labdarúgócsapata 2–0-ra legyőzte a Milant.
aug. 5
20:23
Női kézi: Grimsbö visszatért, az ETO lelépte a nagybányaiakat (She)
A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata kétszer 20 perces felkészülési mérkőzésen 27–15-re győzött hazai pályán a szintén BL-selejtezőre készülő HCM Baia Mare ellen.
aug. 5
20:39
Videó: az olimpiai bajnok biztatta, a világ legjobbja lett (She)
Hazaérkeztek a magyar speciális olimpikonok a 14. nyári speciális világjátékokról, Los Angelesből. Az összesen 82 érmet, köztük harminckét aranyat nyerő sportolókat és edzőiket a Magyar Sport Házában ünnepélyes keretek között köszöntötték.
aug. 5
20:41
NB II: családi okok miatt Vácra igazolt a Kövesd védője (She)
A Mezőkövesd labdarúgócsapatából a szintén NB II-es Vácba igazolt Hegedűs Csaba.

Keresés