2020. március 24. kedd

márc. 24
16:09
Reakciók az idei nyári olimpia elhalasztására – élő hírfolyam (She)
Ahogy arról beszámoltunk, kedden délután a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke, Thomas Bach és Japán miniszterelnöke, Abe Sinzo közös közleményben jelentette be, hogy elhalasztják az idén nyárra tervezett tokiói ötkarikás játékokat. Folyamatosan frissülő hírfolyamunkba a hírre érkező hazai és nemzetközi reakciókat gyűjtjük egy helyre.
márc. 24
16:11
Nb Ii: Vajda nemcsak játékosként, kapusedzőként is segíti a Dorogot (She)
2014 óta tagja a labdarúgó NB II-ben szereplő Dorogi FC keretének Vajda Gellért, igaz, a szakmai stáb azóta mindvégig cserekapusként számított rá, így összesen csak 17 tétmérkőzés szerepel a neve mellett. A kapust ez azonban nem zavarja, sőt az utóbbi időszakban nemcsak játékosként segíti a klubot, hanem ő az U14-es korosztálytól idősebbek kapusedz
márc. 24
16:15
Tokió 2020: Hát, engem mellbe vág ez a döntés – Marosi Ádám (She)
Marosi Ádám öttusázót mellbe vágta a 2020-as tokiói nyári olimpia elhalasztásának híre.
márc. 24
16:33
Megjött a Nob józan esze (She)
Csakis ezzel a mondattal tudom jellemezni a NOB mai bejelentését a tokiói olimpia elhalasztásáról – végre!
márc. 24
16:35
Létesítmény: A legfontosabb, hogy jól működik a Puskás Aréna – Skardelli (She)
Az épületet tervező Skardelli György számára az a legfontosabb, hogy a tavaly novemberben átadott Puskás Aréna tökéletesen ellátja funkcióját, és bizonyította, jól működik.
márc. 24
16:48
Tokió 2020: a Nemzetközi Fair Play Bizottság üdvözli a döntést (She)
Ahogy arról beszámoltunk, kedd délután a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke, Thomas Bach és Japán miniszterelnöke, Abe Sinzo közös közleményben jelentette be, hogy elhalasztják az idén nyárra tervezett tokiói ötkarikás játékokat. A Nemzetközi Fair Play Bizottság közleményben üdvözölte a döntést.
márc. 24
16:50
Tokió 2020: Most megpróbálunk hazajutni valahogy… – Berecz (She)
Berecz Zsombort még Mallorcán érte a tokiói olimpia elhalasztásának híre, Érdi Mária már itthon van házi karanténban, és akárcsak nekik, természetesen a szörföző Cholnoky Sárának is fáj a döntés, ugyanakkor úgy vélik: van most égetőbb probléma a tokiói játékoknál.
márc. 24
16:52
Nb Ii: Télen sok játékos menekülni akart innen – Séllei (She)
A kiesés után az őszi szezon az életben maradás, a túlélés jegyében telt el a Haladás labdarúgócsapatánál. A csapat télen, a 21. fordulót követően 15 ponttal a 17., kieső helyen állt, a szurkolók egy része elfordult tőle, emellett az anyagi helyzet sem volt rózsás. Nem éppen irigylésre méltó helyzetben vette át tehát december 4-én a klub ügyvezető
márc. 24
16:54
Tokió 2020: Ez a kisebbik rossz, ami történhetett – Gyurta Dániel (She)
Gyurta Dániel szerint a sportolóknak nagyon nehéz elfogadniuk, hogy elhalasztják a tokiói nyári olimpiát, ugyanakkor arra kéri őket, ne fogják fel tragédiaként a szervezők és a NOB bátor döntését.
márc. 24
16:57
A koronavírus miatt nem tudja leigazolni a magyar focistát a sztárklub (Ripost)
A Panathinaikosz labdarúgócsapata valószínűleg nem tudja kifizetni Nagy Dominik vételárát a Legiának.
márc. 24
17:00
Férfi kézi: minden szegedi koronavírustesztje negatív lett (She)
A Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata hivatalos honlapján adta hírül, hogy a napokban koronavírusteszten vettek részt, és mindenki eredménye negatív lett.
márc. 24
17:18
"Zárás a kanapénál, passz a fotel mellett" - elkészült a Vasas-kézis home-office videó (Infostart)
Így maradnak otthon az angyalföldi kézilabdázó hölgyek.
márc. 24
17:18
Tokió 2020: Az egész pályafutásomat át kell gondolnom – Ungvári Miklós (She)
Ungvári Miklós olimpiai ezüstérmes cselgáncsozónknak sok minden megfordult a fejében az olimpia elhalasztásának híre hallatán. Egyelőre nem kér mást az újságíróktól, csak időt, hogy át tudja gondolni, mit hoz, mit hozhat számára a jövő.
márc. 24
17:20
Tokió 2020: Az egészség a legfontosabb – Szöllősi-Zácsik (She)
Szöllősi-Zácsik Szandra célja nem változott a tokiói olimpia elhalasztásával, az MTK válogatott kézilabdázója mindenképpen szeretne ott lenni a következő ötkarikás játékokon. Mint ismert, a magyar csapatra selejtező vár, amelynek időpontja egyszer már változott a koronavírus-járvány miatt – és nincs kizárva, hogy újra változik.
márc. 24
17:30
Kép: otthoni karantén? Cr továbbra is kirobbanó formában (She)
Úgy tűnik, az otthoni karantén sem befolyásolja Cristiano Ronaldo munkamorálját. A Juventus futballistáján a nővére, Katia által közzétett fotón is látszik: továbbra is bomba formában van.
márc. 24
17:42
Olimpiatolás - így reagálnak a sportolók (Infostart)
Van, aki visszavonul, van, aki 1984-ben érzi magát, és van, aki csak ennyit mond: "annyi baj legyen!"
márc. 24
17:42
Alig volt idejük elengedni az egeret (Azenpenzem)
A Puskás Aréna lett az Év stadionja, de Skardelli Györgyék már a multifunkciós kézilabda-csarnokon dolgoznak.
márc. 24
17:48
Tokió 2020: Körültekintő és helyes döntés – Szabó Tünde (She)
Szabó Tünde szerint körültekintő és helyes döntés született azzal, hogy a koronavírus-járvány hatására jövő nyárra halasztották el a tokiói nyári olimpiát.
márc. 24
18:00
Kerékpár: ha nincs a koronavírus, lehetett volna magyar a Giro-rajton (She)
A lengyel CCC kerékpárcsapatában versenyző Valter Attila a Sonkaszeletelő podcastjében arról beszélt, hogy remek szezonkezdete után a vezetők számoltak volna vele a Budapestről startoló, a koronavírus miatt azonban elhalasztott Giro d’Italián.
márc. 24
18:02
Tokió 2020: Kompromisszumos megoldás született – Szilágyi Áron (She)
Szilágyi Áron, London és Rio aranyérmes kardozója úgy véli, az olimpia elhalasztásával tengernyi újabb kérdés született.
márc. 24
18:04
Tokió 2020: Szomorúak vagyunk, de alkalmazkodunk – Märcz (She)
A klasszikus csapatsportok közül a tokiói olimpiára egyetlen magyar csapatként olimpiai kvótát szerző férfi vízilabda-válogatott vezetői és tagjai is reagáltak a Nemzeti Sportnak a nyári olimpia elhalasztásának hírére.
márc. 24
18:06
Tokió 2020: Nem volt váratlan a döntés – Márton Anita (She)
Márton Anita olimpiai bronzérmes súlylökő sportolóként nem örül, de úgy véli, egészségügyi szempontból a legjobb döntés született a tokiói olimpia elhalasztásával.
márc. 24
18:21
Szabó Tünde államtitkár körültekintő és helyes döntésnek tartja az olimpia elhalasztását (Azenpenzem)
Most egy olyan versenyen találjuk magunkat, amelyben nincsenek szabályok, és nincsenek győztesek! Az ellenfél kiszámíthatatlan, láthatatlan, és nem tudjuk, a 'mérkőzésnek' mikor lesz vége.
márc. 24
18:23
Nem volt más választása a NOB-nak (Azenpenzem)
A labdarúgó Európa-bajnokságot és az olimpiát tehát mégis egy évben rendezik, csak éppen nem 2020-ban, hanem 2021-ben. Az olimpia pontos új időpontjáról egyelőre nem határozott a Nob.
márc. 24
18:24
Tokió 2020: Nem örülök, de alkalmazkodni kell – Kapás (She)
Természetesen a magyar úszókhoz is eljutott a keddi hír, miszerint elhalasztják a 2020-as tokiói olimpiát. Kapás Boglárka, Jakabos Zsuzsanna, Rasovszky Kristóf és Wladár Sándor is elárulta, mit gondol a kialakult helyzetről.
márc. 24
18:36
50 év, 50 meccs: futballnosztalgia karantén idejére – 1972 (Infostart)
Noha 1972-ben is bővében voltunk a remek meccseknek – nem csak külföldön, még itthon is –, alkalmasint senkinek sem lehet kétsége afelől, hogy ez az esztendő a nyugatnémet válogatotté volt. Ahogyan a németek tartják: minden idők legjobb német válogatottjáé, amely, a sors így rendezte, azon a tavaszon két emlékezetes találkozón is részt vett a szovj
márc. 24
18:48
Tokió 2020: Jó ideje én sem láttam valós esélyt – Baji Balázs (She)
Baji Balázs világbajnoki bronzérmes gátfutó jó ideje nem látta valós esélyét annak, hogy az idén megrendezik az olimpiát.
márc. 24
18:50
Tokió 2020: „Szomorú, de megkönnyebbült sportolók” – lapszemle (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság kedden bejelentette, hogy elhalasztják az idén nyárra tervezett tokiói olimpiát. Összegyűjtöttük, mit ír a világsajtó a döntésről.
márc. 24
19:00
Kézilabda: szerdán széteshet a Csm Bucuresti – sajtóhír (She)
Egyetlen nap választja el a széteséstől a CSM Bucuresti női kézilabdacsapatát, mivel a klubot birtokló bukaresti városvezetés immár négyhavi bérrel tartozik a játékosoknak – állítja a Prosport román sportportál, amely szerint március 25-től a sportolóknak jogukban áll majd szerződésük felbontását kérni.
márc. 24
19:12
Tokió 2020: a Mob örül, hogy nem törölték el az olimpiát (She)
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) örömtelinek tartja, hogy a törlés helyett a tokiói ötkarikás játékok elhalasztásáról született döntés.
márc. 24
19:12
Történelmi a NOB döntése (Behaviour)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság
márc. 24
19:18
Sakk: 2021-re halasztották el az oroszországi sakkolimpiát (She)
A Nemzetközi Sakkszövetség (FIDE) kedden bejelentette, hogy elhalasztja a 2020 augusztus 5. és 17. között, Moszkvában és a szibériai Hanti-Manszijszkban rendezendő 44. sakkolimpiát.
márc. 24
19:30
„Ez egyet jelent a visszavonulásommal” (Azenpenzem)
Idén 40 éves leszek, nem tudom, hogy még egy év felkészülést végig tudok-e csinálni – nyilatkozta Ungvári Miklós olimpiai ezüstérmes, Európa-bajnok cselgáncsozó.
márc. 24
19:42
Psg: fordulat – Edinson Cavani Argentínában köt ki? (She)
Több európai élcsapat is szívesen látná támadósorában Edinson Cavanit, a PSG uruguayi válogatott csatára azonban a nyártól jó eséllyel Buenos Airesben folytatja futballkarrierjét – írta kedden az argentin sportsajtó.
márc. 24
19:44
Női kézi: Erre az idényünkre büszke leszek – Köstner Vilmos (She)
A tehetség és a rutin jó közösséggé kovácsolódott a Debrecen női kézilabdacsapatánál, amelynél az iskolásoknak is kreatívan segítenek a világjárvány idején.
márc. 24
19:54
Igazságos az olimpia elhalasztása? – A hazai sportvezetők szerint igen (Azenpenzem)
A hazai sportági szövetségek vezetői és a férfivízilabda-válogatott szövetségi kapitánya is egyetértett abban, hogy a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (Nob) nem dönthetett másképp.
márc. 24
20:06
Tokió 2020: a nemzetközi sportélet üdvözölte a halasztást (She)
A nemzetközi sportélet minden szereplője üdvözölte a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) döntését, miszerint a koronavírus-járvány miatt nem most nyáron, hanem egy évvel később rendezik meg a tokiói nyári olimpiát.
márc. 24
20:06
Ezzel tartja magát formában a világbajnok magyar sportolónő (Ripost)
Kapás Boglárka február végétől március közepéig Thaiföldön edzőtáborozott, jelenleg azonban már otthon készül a klasszis úszónő.
márc. 24
20:30
Birkózás: Mester Milán története a junior-vb-bronzig (She)
Hatévesen, az első edzésén még nem mert felmenni a szőnyegre, helyette sírt és inkább a lelátóról figyelte az eseményeket. Tizennégy évvel később, a tavalyi, tallinni junior-világbajnokságon a dobogó harmadik fokára állt − a magyar szabadfogású csapat egyetlen érmét szerezve − a 21 éves Mester Milán, aki immár az U23-asok mezőnyében szeretne bizony
márc. 24
20:36
Csupasport: sportolási lehetőségek világjárvány idején (She)
Az otthon végezhető mozgásformák kényszermegoldásnak megfelelőek, de létezik néhány kezdeményezés, amely szervezett keretek között nyújt színvonalas edzéslehetőséget az átmeneti időszakban.
márc. 24
21:00
Elhalasztott olimpia: mindenki vesztes ágon van a sportközgazdász szerint (Infostart)
Dénes Ferenc szerint három idősávba tolható át a tokiói világesemény, de mindegyik verzió óriási veszteséggel jár.
márc. 24
21:00
Bundesliga: Gulácsi riválisa a Schalkénál köthet ki (She)
A tag24.hu beszámolója szerint a 2020–2021-es idényben a Schalke 04-ben kaphat bizonyítási lehetőséget Gulácsi Péter jelenlegi lipcsei cseréje, a svájci válogatott Yvon Mvogo.
márc. 24
21:09
Végre egy jó hír: így hajt Orbán Willi a visszatérésért (Ripost)
Megtörte a csendet, futballsztárunk kilenc hónap után posztolt újra fotót az Instagramon. Üzent a járvány ellen harcolóknak.
márc. 24
21:12
Tokió 2020: Foglalkozni kell az eltiltottak kérdésével – Usada (She)
Azzal, hogy egy évvel később, 2021-ben rendezik meg a tokiói nyári olimpiát, megnyílik az ajtó azok előtt, akik doppingvétség miatt elvileg nem vehettek volna részt a játékokon – jelezte Travis Tygart, az Egyesült Államok Doppingellenes Ügynökségének (USADA) vezérigazgatója.
márc. 24
21:24
Nfl: a Panthers elküldte a liga korábbi legértékesebb játékosát (She)
A profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Carolina Panthers kedden elküldte Cam Newtont.
márc. 24
21:30
Honvéd: Szeretném viszonozni, amit a magyaroktól kaptam – Lanzafame (She)
Davide Lanzafame, a Budapest Honvéd olasz csatára a koronavírus-helyzet mellett a Budapest és Magyarország iránt érzett hálájáról és szeretetéről is beszélt egy olasz szaklapnak adott interjújában.
márc. 24
21:36
Megszellőztette a sajtó Buffon döntését (Infostart)
Gianluigi Buffon médiaértesülések szerint jövő nyárig meghosszabbította június 30-án lejáró szerződését a Juventus labdarúgócsapatával.
márc. 24
21:36
Szita Zoltán: Eddig csak a kézilabdáról szólt az életünk (She)
A válogatott balátlövő Szita Zoltán szerint kicsit csalódottak a szövetség döntése miatt Plockban, de elfogadják a helyzetet, ő pedig egy kisebb beavatkozás miatt kés alá feküdt, hogy minél hamarabb túl legyen a rehabilitáción.
márc. 24
21:51
Szilágyi Áront letaglózta az olimpia elhalasztása, de egyetért vele (888.hu)
A sportolók és edzők döntő többsége egyetértett abban, hogy a Nemzetközi Olimpiai Bizottság nem tehetett mást, mint hogy elhalasztja a nyári tokiói játékokat a koronavírus-járvány miatt, ugyanakkor akad olyan, aki csalódott és nem tartja korrektnek a módját.
márc. 24
22:00
Kézi: „Ha jó formában játszom, az elég lesz Veszprémben is” (She)
Ligetvári Patrik válogatott kézilabdázó saját meglátása szerint sokat fejlődött a Spanyolországban töltött időszak alatt, és bízik benne, hogy Veszprémben is sikeresen harcol majd a játékpercekért a következő idényben.

Keresés