2020. március 4. szerda

márc. 4
10:36
Kézilabda: „Technikailag senki sem üti meg a Fradi szintjét” (She)
Mint ahogy arról a felvételek tanúskodnak, nem olyan egyszerű játék a kézilabda, ahogyan azt Jay Cutler korábbi NFL-játékos elképzeli. Erről mesélhetnek majd neki azok az amerikai focisták, akik az elmúlt napokat hazánkban töltötték, kedden pedig részt vettek az FTC-HungaroControl NB I-es férfi kézilabdacsapatával egy közös edzésen.
márc. 4
10:38
Kézilabda – „Technikailag senki sem üti meg a Fradi szintjét” (She)
.
márc. 4
10:42
Légiósok: Meg akarok felelni az elvárásnak – Korhut (She)
A görög Arisszal a kupa elhódítására és szerződéshosszabbításra, a nemzeti csapattal a szófiai bevetésre készül Korhut Mihály.
márc. 4
11:06
Magyarokat is érintő olimpiai selejtező marad el (Infostart)
A nemzetközi szövetség (FIBA) a koronavírus-járvány miatt úgy döntött, hogy elhalasztja a 3x3-as kosárlabda olimpiai selejtezőtornáját, amelyre március 18. és 22. között került volna sor az indiai Bengaluruban. A versenyen a magyar női válogatott is indult volna.
márc. 4
11:06
Nl: a törökök ellen kezdünk szeptember 3-án (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség tájékoztatás szerint Marco Rossi csapata Törökország elleni kezdi meg, s fejezi be a 2020-as Nemzetek Ligáját.
márc. 4
11:06
Többről szól a Hopp-sztori Hoppnál (Azenpenzem)
A német drukkerek szemé­ben Dietmar Hopp testesíti meg az arab olajmágnást, aki szerintük nem értéket teremt, hanem a hagyományos szurkolói kultúrát számolja fel.
márc. 4
11:08
briliáns kötényt osztott ki Fabinhónak a Chelsea fiatalja (She)
Mint arról korábban beszámoltunk a Chelsea az FA-kupa nyolcaddöntőjében 2–0-ra legyőzte a Liverpoolt. A londoniak 18 éves középpályása, Billy Gilmour remek teljesítménnyel járult hozzá a továbbjutáshoz, és még egy briliáns megmozdulása is volt: Fabinhónak kiosztott köténye még sokáig emlékezetes marad.
márc. 4
11:12
Nl: a törökök ellen kezdünk szeptember 3-án – menetrend (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség tájékoztatás szerint Marco Rossi csapata Törökország elleni kezdi meg s fejezi be a 2020-as Nemzetek Ligáját.
márc. 4
11:18
Arad a magasban: az Uta száguld a román élvonal felé (She)
Utcahosszal vezeti a román labdarúgó-bajnokság másodosztályát az UTA: a magyar klubvezetővel és edzővel szárnyaló csapat készen áll az első ligára.
márc. 4
11:18
Bojan harca a démonokkal – Megtanulta újra élvezni a focit (Behaviour)
Az új Messi – így emlegették anno a Barcelona történetének legfiatalabb gólszerzőjét, Krkicet. Még a harmincat sem töltötte be, de már alig emlékeznek rá a szurkolók.
márc. 4
11:24
Úszás: Le Clos szerint meg kellene kapnia Szun Jang riói aranyát (She)
A dél-afrikaiak sztárúszója, Chad le Clos úgy véli, Szun Jang eltiltásával győzött az igazság, és szerinte a riói olimpia 200 gyors számának aranyérmét neki kellene megkapnia.
márc. 4
11:26
F1: nem rendeznek vb-futamot ott, ahol akár csak egy csapat hiányzik (She)
Mint arról beszámoltunk, újabb nagydíjak megrendezése került veszélybe a koronavírus miatt, s a különböző helyszíneken bevezetett utazási korlátozások nyomán bizonyos csapatok részvétele is kétségessé válhat. Ezzel kapcsolatban a Formula–1 sportigazgatója, Ross Brawn elmondta, nem bonyolítanak le olyan versenyeket, amelyen akár csak egy gárda i
márc. 4
11:28
Koronavírus: elhalasztják a 3x3-as kosár magyar érdekeltségű selejtezőjét (She)
A nemzetközi szövetség (FIBA) a koronavírus-járvány miatt úgy döntött, hogy elhalasztja a 3x3-as kosárlabda olimpiai selejtezőtornáját, amelyre március 18. és 22. között került volna sor az indiai Bengaluruban. A versenyen a magyar női válogatott is indult volna.
márc. 4
11:30
Atlétika: csaknem 3000 indulót várnak a Balaton Szupermaratonon (She)
A hagyományokhoz híven Siófokról rajtol el csütörtökön a 13. Spuri Balaton Szupermaraton, melynek mezőnye négy nap alatt kerüli meg az ország legnagyobb tavát.
márc. 4
11:48
Kép: most a Bayernnek üzentek sokatmondó transzparenssel (She)
A keddi Német Kupa-mérkőzéseken folytatódtak a szurkolói megnyilvánulások a német futballstadionokban, ezúttal a Saarbrücken és a Schalke drukkerei is üzentek.
márc. 4
11:54
Hollandia: 18 éves brazil tehetséget igazolt az Ajax (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Ajaxnál folytatja pályafutását Giovanni Manson Ribeiro.
márc. 4
12:00
Honvéd: a kupameccsen is Pisont irányítja a csapatot (She)
A Budapest Honvéd hivatalos honlapján jelezte, ismét Pisont István irányítja majd az NB I-es labdarúgócsapatot Giuseppe Sannino vezetőedző távollétében.
márc. 4
12:03
Keretet hirdetett Marco Rossi, ők már biztos Eb-résztvevők (Ripost)
Rutinrókák mellett tehetséges újonc is helyet kapott az M4 Sport csapatában.
márc. 4
12:18
F1: a csapatok követelik az Fia-tól, tisztázza a ferraris megállapodást (She)
Összesen hét Formula–1-es istálló tiltakozik nyílt levélben a Nemzetközi Automobil-szövetség és a Ferrari között létrejött, az olasz erőforrás szabályosságának vizsgálatát lezáró bizalmas megállapodás ellen.
márc. 4
12:30
Gyász: a Megyeri úti temetőben helyezik végső nyugalomra Göröcs Jánost (She)
Az Újpest FC tájékoztatása szerint március 13-án, pénteken 14 órakor lesz az életének 81. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt Göröcs János temetése.
márc. 4
12:30
Magyar ellenfélre vár Conor McGregor (888.hu)
.
márc. 4
12:32
Európa-liga döntőt rendeznek Budapesten (888.hu)
Sporttörténelmi jelentőségű hírt közölt az UEFA!
márc. 4
12:34
Este sorsolnak a Nemzetek Ligájában, ők lehetnek az ellenfeleink (888.hu)
Este hatkor, Amszterdamban sorsolják ki a csoportbeosztását a Nemzetek Ligája második kiírásának, amellyel tulajdonképpen megkezdődik a 2022-es labdarúgó-világbajnokság európai selejtezősorozata is. A mieink a B-osztályban küzdenek meg a továbbjutásért.
márc. 4
12:36
Barcelona: Koeman elismerte, felkínálták neki az edzői posztot (She)
A Barcelona vezetősége megkereste Ronald Koemant, amikor Ernesto Valverde vezetőedző utódlásán dolgozott – derült ki a labdarúgó Nemzetek Ligája kedd esti amszterdami sorsolása után.
márc. 4
12:36
Horrorcsoport: így értékeltek a kapitányok (888.hu)
Tegnap kisorsolták a Nemzetek Ligája csoportjait. A mieink a B osztály 3. csoportjába kerültek: Oroszországgal, Törökországgal és Szerbiával meccselünk majd a továbbjutásért.
márc. 4
12:38
Magyar bunyós: „természetesen megverem McGregort” (888.hu)
Kunkli Tivadar Conor-verésre készül.
márc. 4
12:42
Belviszály robbant ki Ibráéknál (BorsOnline)
Áll a bál a Milannál: Ivan Gazidis ügyvezető összebalhézott a legendás Boban, Maldini igazgatópárossal. A Juve elleni meccset a vírus ellenére legalább nézők előtt vívják.
márc. 4
12:48
Pl: hosszabbított az Evertonnal a nagy felfedezett (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Everton szerződést hosszabbított Mason Holgate-tel.
márc. 4
13:06
Vívás: Mohamed Aida küzd az álmáért, a hetedik olimpiáért (She)
Az UTE 43 éves vb-ezüstérmes, Európa-bajnok tőrvívója szeretne megharcolni az álmáért, a hetedik olimpiájáért – idei eredményei alapján úgy véli, helye van a csapatban.
márc. 4
13:18
Megvan, mikor temetik Göröcs Jánost (Infostart)
Jövő pénteken búcsúztatják a február 23-án, 80 éves korában elhunyt Göröcs Jánost, az Újpest legendás, olimpiai bronzérmes, 62-szeres válogatott labdarúgóját.
márc. 4
13:30
Evezés: a férfi válogatón három esélyessel számol a kapitány (She)
A papírforma alapján a férfiaknál három, míg a nőknél két esélyessel számol az evezősök kapitánya, Szierer János a szombati válogatón egypárban.
márc. 4
13:54
Olasz Kupa: elhalasztották a Napoli–Inter elődöntőt is (She)
A szövetség bejelentése szerint későbbre halasztották az Olasz Kupa elődöntőjének csütörtökre tervezett Napoli–Inter visszavágóját.
márc. 4
14:00
Nemzetek Ligája: nem a magyaroktól félnek legjobban az ellenfelek (Infostart)
A magyar nyilatkozók sem túl optimisták, látva a Magyarország, Oroszország, Szerbia, Törökország névsort. Mutatjuk a menetrendet is!
márc. 4
14:09
Tokióban még nagyobbat villanthat az olimpiák szexi tongai sztárja (Ripost)
A zászlóvivő Pita Taufatofua nem mindennapi bravúrra készül harmadik ötkarikás szereplésén. Tékvandóban már van kvótája, de egy másik sportágban is indulna.
márc. 4
14:11
Ronaldo mindent elmondott édesanyja állapotáról (Ripost)
Cristiano Ronaldó édesanyját egy madeirai kórházban ápolják.
márc. 4
14:24
Bognár döntött, az Mtk előnyt szerzett Dorogon az MK-negyeddöntőben (She)
A labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjében, a párharc első felvonásán a Dorog az MTK-t fogadta. A két NB II-es csapat találkozóját a másodosztályt vezető budapesti együttes – Bognár István góljának köszönhetően – 1–0-ra megnyerte.
márc. 4
14:30
Sportlövészet: újabb változás a koronavírus miatt (She)
A Nemzetközi Sportlövőszövetség (ISSF) úgy döntött, hogy a március közepén kezdődő újdelhi világkupaversenyen nem lehet világranglistapontokat gyűjteni, mivel a koronavírus miatt több ország versenyzői nem vehetnek részt a viadalon.
márc. 4
14:32
Davis-kupa: eredményes játékot vár a szövetségi kapitány (She)
Jó játékot és eredményes szereplést vár a férfi teniszválogatott szövetségi kapitánya a Davis-kupa debreceni selejtezőjében.
márc. 4
14:36
Juventus: először szólalt meg Cr édesanyja agyvérzését követően (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, kedden kórházba kellett szállítani Cristiano Ronaldo édesanyját, Maria Dolores dos Santos Aveirót agyvérzés miatt. A Juventus labdarúgója szerdán Twitter-oldalán köszönte meg az emberek támogatását, és elárulta, édesanyja állapota stabil.
márc. 4
14:36
Jó eséllyel célba vehetjük az olimpiai dobogót (Azenpenzem)
Amikor sportlövőink legutóbb érmet nyertek az olimpiákon, az arany volt, ám ez már igencsak régi történet, hiszen a koronglövő Igaly Diánát a 2004-es játékokon koronázták meg.
márc. 4
14:42
Idén is a Zdiarban tartották Eger város síbajnokságát (Síelők)
Az idén több, mint kétszázan neveztek a február végén Tátrában tartott 13. Eger városi Síbajnokságra. A versenynek kilencedik alkalommal adott otthont a lengyel határhoz közeli Zdiar település mellett elhelyezkedő Bachledova Dolina síterepe, ahol folyamatosan fejlesztik a téli sportok szerelmeseit kiszolgáló infrastruktúrát.
márc. 4
15:12
Gyász: március 11-én helyezik végső nyugalomra Székely Évát (She)
A Magyar Úszószövetség hivatalos oldalán közölte, hogy március 11-én, 14 órakor, a Farkasréti Temetőben helyezik végső nyugalomra a 92. életévében elhunyt Székely Évát. A MÚSZ a múlt szombaton elhunyt olimpiai bajnokot saját halottjának tekinti.
márc. 4
15:12
Koronavírus az egri pólósoknál? Ez a fotó mindenre választ ad (Ripost)
Korábban a sportolók miatt zárták be az uszodát a városban.
márc. 4
15:30
Ftc: a német balhátvéd szerződést hosszabbított (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros hivatalos honlapján, a fradi.hu-n közölte: Marcel Heister szerződést hosszabbított a klubbal. A zöld-fehérek azt ezúttal sem közölték, hogy a 27 éves védő hány évre kötelezte el magát.
márc. 4
15:48
Elhalasztják a Nemzetközi Ökölvívó Szövetség budapesti kongresszusát (Azenpenzem)
.
márc. 4
15:54
Autósport: a magyar szövetség egyeztet a koronavírus miatt (She)
A Magyar Nemzeti Autósport-szövetség (MNASZ) folyamatosan egyeztet a nemzetközi szövetséggel (FIA) és az illetékes hatóságokkal a koronavírus-járványról.
márc. 4
15:56
Birkózás: megvan a magyar csapat az olimpiai kvalifikációs versenyre (She)
Teljessé vált a magyar csapat a március 19-én kezdődő budapesti olimpiai kvalifikációs birkózóversenyre.
márc. 4
15:58
Ökölvívás: elhalasztják a budapesti Aiba-kongresszust (She)
Három hónappal elhalasztják a Nemzetközi Ökölvívó Szövetség (AIBA) Budapestre tervezett éves kongresszusát.
márc. 4
16:06
Egy hét múlva temetik Székely Évát (Infostart)
Jövő szerdán búcsúztatják a 92 éves korában elhunyt Székely Évát, olimpiai bajnok úszót, a Nemzet Sportolóját.
márc. 4
16:12
Újabb olaszországi futballmérkőzések maradnak el (Azenpenzem)
A koronavírus-járvány miatt elhalasztották a Napoli-Internazionale összecsapást, a labdarúgó Olasz Kupa elődöntőjének csütörtökre kiírt visszavágóját.

Keresés