2020. március 4. szerda

márc. 4
22:12
Kétgólos előnyben a Zalaegerszeg (Azenpenzem)
A Zalaegerszeg hajrában szerzett gólokkal 2-0-ra legyőzte a címvédő Fehérvárt a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén, szerdán.
márc. 4
22:24
Tokió 2020: két zászlóvivő lehet országonként a megnyitóünnepségen (She)
Egy nő és egy férfi viheti az országok nemzeti zászlaját a tokiói olimpia megnyitóünnepségén.
márc. 4
22:24
Harry Kane: Ott leszek az Európa-bajnokságon (Azenpenzem)
Harry Kane, az angol válogatott és a Tottenham Hotspur sérülésből lábadozó labdarúgója kijelentette, ott lesz a nyári Európa-bajnokságon.
márc. 4
22:30
Nhl: kilencven öltéssel varrták össze Boychuk szemhéját (She)
Kilencven öltéssel varrták össze a szemhéját Johnny Boychuknak, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő New York Islanders hátvédjének.
márc. 4
22:32
Kép: Shaq hajat „növesztett”, látni kell az eredményt (She)
Fogadást vesztett az NBA-szakértőként dolgozó korábbi legendás kosaras, Shaquille O’Neal. A Los Angeles Lakersszel három, a Miami Heattel egy NBA-bajnoki címet nyerő center Dwyane Wade-del kötött fogadását veszítette el, aminek meg is lett a következménye – a rajongók legnagyobb örömére.
márc. 4
22:42
FA-kupa: 11-esekkel kiesett a Spurs, szűken nyert a Leicester és a Man. City (She)
A Leicester City és a Manchester City is a legjobb nyolc közé jutott az angol labdarúgó FA-kupában, miután egygólos sikert ért el másodosztályú ellenfelével szemben. A Tottenham és a Norwich párharcában tizenegyesek döntöttek – a Norwich City javára.
márc. 4
23:12
Német Kupa: a Frankfurt és a Bayer is kétgólos sikerrel elődöntős (She)
A Bayer Leverkusen az emberelőnyét kihasználva 3–1-re legyőzte az Union Berlint, míg az Eintracht Frankfurt 2–0-ra nyert a Bundesligában kieső helyen álló Werder Bremen ellen a labdarúgó Német Kupa negyeddöntőjében.
márc. 4
23:12
Két zászlóvivő lehet országonként a tokiói olimpia nyitóünnepségén (Azenpenzem)
.
márc. 4
23:14
Francia Kupa: Mbappé mesterhármasával kiütötte a Psg a Lyont (She)
Hiába szerzett vezetést, végül kiütéses 5–1-es vereséget szenvedett a Francia Kupa elődöntőjében az Olympique Lyon a Paris Saint-Germaintől. A vendégcsapatban Neymar és Pablo Sarabia is betalált, de a mérkőzés hőse egyértelműen a mesterhármasig jutó Kylian Mbappé volt.
márc. 4
23:18
Király-kupa: 32 év után ismét döntős a Real Sociedad! (She)
A Real Sociedad a 2–1-es hazai siker után idegenben 1–0-ra verte meg a másodosztályú Mirandést a spanyol labdarúgó Király-kupa elődöntőjében, így két győzelemmel, 3–1-es összesítéssel jutott be az áprilisi fináléba.
márc. 4
23:54
Szoboszlai vezér akar lenni; Berkit a baktérium sem győzte le (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

Keresés