2020. március 7. szombat

márc. 7
14:36
Felesége jelentette be a szörnyű hírt, 41 évesen elhunyt a sztársportoló (Ripost)
A walesi rögbis hosszú évek óta harcolt a gyilkos a kórral.
márc. 7
14:48
Fucsovicsék kikaptak, a továbbjutás küszöbén a belgák (Infostart)
Fucsovics Márton és Balázs Attila három szettben kikapott Joran Vliegentől és Sander Gille-től szombaton a debreceni Magyarország-Belgium tenisz Davis Kupa-selejtezőben, így az ellenfél 2-1-re vezet a párharcban, és már csak egy sikerre van a továbbjutástól.
márc. 7
14:51
Éles lesz az utolsó meccs: Balázs szenzációs játékkal győzött (She)
Miután a párosoknál hátrányból fordítva nyertek a belgák, ezért Balázs Attilának győzelmi kényszer alatt kell pályára lépnie a tegnap Fucsovics Mártontól vereséget szenvedő Kimmer Coppejans ellen, a tenisz Davis-kupa döntőjéért selejtező Magyarország–Belgium összecsapás negyedik mérkőzésén. A magyar éljátékos pedig ennek a győzelmi kényszernek töké
márc. 7
15:09
La Liga: egygólos siker, a Mallorca nyerte a kiesőjelöltek csatáját (She)
A spanyol élvpnalbeli labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának első szombati mérkőzésén két bennmaradásért küzdő klub csapott össze egymással. Az alsóháziak csatáját 2–1-re a Mallorca nyerte az Eibar otthonában.
márc. 7
15:21
Női foci: a magyar válogatott Hongkongot is legyőzte (She)
A magyar női labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 4–0-ra legyőzte Hongkongot.
márc. 7
15:30
Elúszott a páros, bravúr kell a belgák ellen (Azenpenzem)
Belgium nyerte a párost, három mérkőzés után 2-1-es hátrányból várja a további egyes mérkőzés(eke)t a magyar válogatott a debreceni tenisz Davis-kupa-találkozón.
márc. 7
15:33
Pl: Szalah százados lett, fordított a Bournemouth ellen a Pool (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában a Liverpool hazai pályán 2–1-re legyőzte a Bournemoutht.
márc. 7
15:39
Női kézi Bl: az Ftc kikapott a Rosztov-Don otthonában (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének 6., utolsó fordulójában az FTC-Rail Cargo Hungaria 29–26-ra kikapott az orosz Rosztov-Don otthonában.
márc. 7
15:39
Életveszélyesen megfenyegették a német klub focistáit (Ripost)
Az ismeretlen tettes egy 26 évvel ezelőtti szörnyű tragédiát emlegetett.
márc. 7
16:03
Könnyed győzelemmel zárta a középdöntőt a Győri Eto (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének 6., utolsó fordulójában a címvédő Győri Audi ETO KC hazai pályán 35–29-re legyőzte a román SCM Ramnicu Valceát, így a címvédő csoportelsőként, veretlenül jutott be a negyeddöntőbe.
márc. 7
16:05
Csodás volt az első félidő az Atlético Madrid–Sevilla rangadón (She)
A spanyol La Ligában az Atlético Madrid 2–2-t játszott odahaza a nagy riválisával, a Sevillával a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a La Liga 27. fordulójában.
márc. 7
16:09
Pl: így néz ki a valóságban a betiltott kézfogás (She)
Mint arról beszámoltunk, az angol Labdarúgó-szövetség betiltotta a kézfogást és a pacsizást a játékosok és a játékvezetők között a koronavírus miatt, egészségügyi okokból. Ezért a futballisták már a 2–1-es hazai sikerrel végződő Liverpool–Bournemouth bajnoki előtt sem üdvözölhették egymást.
márc. 7
16:21
Davis-kupa: Balázs nyert, az ötödik meccs dönt (She)
Balázs Attila 6:3, 6:0-ra nyert Kimmer Coppejans ellen a tenisz Davis-kupa döntőjéért selejtező Magyarország–Belgium összecsapás negyedik mérkőzésén.
márc. 7
16:48
Balázs Attila életben tartotta a reményt (Azenpenzem)
A világranglista 76. helyén álló játékosunk 6:3-ra nyerte meg az első játszmát Coppejans ellen, majd 6-0-ra hozta a másodikat is, így Fucsovics mecsce dönt a továbbjutásról a Davis-kupában.
márc. 7
16:51
Bundesliga: Sallai góljával szerzett vezetést a Freiburg (She)
Sallai Roland megszerezte első gólját a Bundesliga 2019–2020-as idényében. A magyar válogatott támadó kezdőként lépett pályára a Freiburgban az Union Berlin elleni bajnokin, amelyen a 34. percben vezetéshez juttatta csapatát.
márc. 7
16:53
Nb I: Puskás Akadémia–Fehérvár élőben az Nso-n! (She)
Puskás Akadémia–Mol Fehérvár FC találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
márc. 7
16:57
Nb I: Kaposvári Rákóczi–Mezőkövesd Zsóry élőben az Nso-n! (She)
Kaposvár–Mezőkövesd találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
márc. 7
16:59
Davis-kupa: Fucsovics-Bemelmans – élőben az Nso-n! (She)
A Debrecenben zajló tenisz Davis-kupa selejtezőjének ötödik mérkőzése a Fucsovics Márton–Ruben Bemelmans összecsapás dönti el, hogy a magyar vagy a belga válogatott szerepelhet-e a madridi fináléban. Kövesse a találkozó eseményeit folyamatosan frissülő, szöveges közvetítésünk segítségével, szóljon hozzá, mondja el a véleményét!
márc. 7
17:03
Birkózás: 200 birkózó flashmobozott a Puskás Arénánál (She)
Mint ismert, március 19. és 22. között Budapesten, a BOK-csarnokban rendezik a birkózók európai olimpiai kvalifikációs viadalát. E rangos verseny felvezetésére a Magyar Birkózószövetség flashmobot szervezett: március 7-én, szombaton fél tizenkettőtől fővárosunk új büszkesége és jelképe, a Puskás Aréna előtti területen mintegy kétszáz fiatal bi
márc. 7
17:15
Nba: edzőt váltott a Brooklyn Nets (She)
Közös megegyezéssel távozott posztjáról Kenny Atkinson, az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) szereplő Brooklyn Nets vezetőedzője.
márc. 7
17:21
Tenisz: két volt világelső sem indul Indian Wellsben (She)
Simona Halep és Angelique Kerber személyében két volt világelső is kihagyja a jövő héten rajtoló Indian Wells-i női tenisztornát.
márc. 7
17:33
Vívás: Szilágyi Áron újabb vk-aranyérme (She)
Két héten belül kétszer: Szilágyi Áron február 22-én Varsóban nyert világkupaversenyt, és szombaton Luxemburgban is a legjobbnak bizonyult. A szintén kardozó Pusztai Liza az athéni vk-viadalon ezüstérmet szerzett.
márc. 7
17:39
Női kézilabda Bl: a Győri Eto hat góllal legyőzte a Valceát (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének 6., utolsó fordulójában a címvédő Győri Audi ETO KC hazai pályán 35–29-re legyőzte a román SCM Ramnicu Valceát, így a címvédő csoportelsőként, veretlenül jutott be a negyeddöntőbe.
márc. 7
17:51
Bundesliga: Sallai betalált és nyertek, idegenben ikszelt az Rb Leipzig (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának szombati játéknapján a bajnoki címért küzdő lipcseiek gól nélküli döntetlent játszottak Wolfsburgban (0–0), miközben Sallai Roland gólt szerzett a Freiburgban és nyerni tudott a csapata (3–1), míg a Hertha kétgólos hátrányból mentett pontot a Brement fogadva (2–2).
márc. 7
17:53
Besiktas: Karius bizarr okkal állt elő, miért nem megy neki (She)
Bár Loris Karius továbbra is alapembernek számít a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Besiktasban, a szurkolók finoman szólva sincsenek megelégedve a kapus teljesítményével. Amire most a német érdekes kifogással állt elő…
márc. 7
18:03
Pl: Arteta cseréje döntött, sorozatban harmadszor nyert az Arsenal (She)
Az Arsenal 1–0-ra legyőzte a West Ham Unitedet az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 29. fordulójában.
márc. 7
18:06
Szilágyi Áron megállíthatatlan (Azenpenzem)
Kétszeres olimpiai bajnok kardvívónk két héttel azután, hogy megnyerte a varsói világkupát, szombaton a luxembourgi vk-n is mindenkit maga mögé utasított.
márc. 7
18:09
Dac: hazai vereséggel zárták a bajnokság alapszakaszát (She)
A dunaszerdahelyi DAC hazai pályán 1–0-ra kikapott a nagyszombati csapattól a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Fortuna Liga) szombati játéknapján. Holman Dávid együttese, a Slovan egygólos győzelemmel zárta az alapszakaszt.
márc. 7
18:15
La Liga: nem kapott ki a Sevilla az Atlético Madrid otthonában (She)
A spanyol La Ligában az Atlético Madrid 2–2-t játszott odahaza nagy riválisával, a Sevillával a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a La Liga 27. fordulójában.
márc. 7
18:27
Topolya: az emberhátrány sem zavarta a Tsc-t Belgrádban (She)
A Topolyai Sport Club Belgrádban 4–3-ra nyert a Rad ellen a szerb labdarúgó Szuper Liga 25. fordulójában. A Szabó Zoltán vezette együttes így továbbra is őrzi negyedik, európai kupaszereplést érő helyét.
márc. 7
18:29
az edző papíron üzent, a játékos megette (She)
Egyáltalán nem ritka, hogy az edzők egy apró papírcetlin üzennek játékosuknak a mérkőzés közben, így felhívva a figyelmet egy fontos taktikai elemre. Nem is ez volt a különleges az 1–1-re végződő Gaziantep–Trabzonspor bajnokin a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban, hanem az, hogy miután a vendégek középpályása, Badou NDiaye megnézte a cetlit,
márc. 7
18:31
La Liga: Fc Barcelona–Real Sociedad élőben az Nso-n! (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 27. fordulójának szombati játéknapján az FC Barcelona a Real Sociedadot fogadja. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
márc. 7
18:33
Milan: hivatalosan is bejelentették, kirúgták Bobant (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Milan menesztette Zvonimir Boban szakmai igazgatót.
márc. 7
18:33
Bundesliga: Mönchengladbach–Dortmund élőben az Nso-n! (She)
Rangadó a német labdarúgó Bundesliga 25. fordulójában: a forduló előtt 4. helyen álló Borussia Mönchengladbach a 3. helyezett Borussia Dortmundot fogadja. Tartsanak velünk, kövessék a találkozó alakulását a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével!
márc. 7
18:39
Davis-kupa: Kellett a páros is, hogy jobban érezzem a pályát – Balázs (She)
Miután a párosoknál hátrányból fordítva nyertek a belgák, Balázs Attilának győzelmi kényszer alatt kellett pályára lépnie a tegnap Fucsovics Mártontól vereséget szenvedő Kimmer Coppejans ellen a tenisz Davis-kupa döntőjéért selejtező Magyarország–Belgium összecsapás negyedik mérkőzésén. A magyar éljátékos pedig tökéletesen meg is felelt a kihí
márc. 7
18:41
Kellett a páros is, hogy jobban érezzem a pályát – Balázs (She)
.
márc. 7
18:45
Evezés: Pétervári-Molnár és Bertus nyerte egypárban a válogatót (She)
A férfiaknál Pétervári-Molnár Bendegúz, míg a nőknél Bertus Kitti nyerte egypárban az evezősök szombati válogatóját Szegeden, így ők indulhatnak majd ebben a számban az európai olimpiai kvalifikációs versenyen április végén.
márc. 7
18:48
Sallai Roland gólt szerzett a Freiburgban (444.hu)
A válogatott támadó kezdő volt az Union Berlin ellen.
márc. 7
18:48
Koronavírus miatt kerülhet bajba a magyar fociválogatott (Ripost)
Leállt a bajnokság, a kapitánynak a csatára miatt kell aggódnia.
márc. 7
18:51
Vívás: jó az irány – a főtáblán Szász-Kovács és három fiatal (She)
Kihozta a maximumot a szombati selejtezőnapból a húsz hónap után visszatérő Szász-Kovács Emese. Az olimpiai bajnok mellett három fiatal jutott a főtáblára a budapesti párbajtőr GP-n.
márc. 7
18:57
Nb I: a Mezőkövesd fölényesen nyert a sereghajtó Kaposvár otthonában (She)
A Mezőkövesd fölényes 4–0-s győzelmet aratott Kaposváron a labdarúgó NB I 24. fordulójában. A két Magyar Kupa-találkozót is beszámítva a borsodiak ebben az idényben már ötödször bizonyultak jobbnak az újonc somogyiaknál.
márc. 7
18:59
Nb I: ikszelt a Honvéd a Paks ellen (She)
A Paks az NB I 24. fordulójában a Budapest Honvédot fogadta, de két félidő sem volt elég arra, hogy eldöntsék, ki a jobb, így egy-egy ponttal távozott a két csapat.
márc. 7
19:00
Férfi vízilabda ob I - Hengerelt az FTC, Szivós hét gólt lőtt Szolnokon (Infostart)
Fölényes, tízgólos győzelmet aratott a Ferencváros vendége, a Szentes felett a férfi vízilabda E.ON férfi ob I középszakaszának első fordulójában, a Népligetben.
márc. 7
19:00
Sallai gólt fejelt (Azenpenzem)
Tizenhat hónap elteltével talált a kapuba a Bundesligában a magyar válogatott balszélsője, a mostanit megelőzően 2018. november 10-én volt eredményes, a Mainztól elszenvedett 3-1-es vereség közben. Nem elhanyagolható különbség, hogy most 3-1-re legyőzte a Freiburg az Union Berlint. Végre egy örömhír Marco Rossi szövetségi kapitánynak, aki a sérült
márc. 7
19:03
Nb I: hazai pályán szenvedett vereséget a Pafc a Fehérvártól (She)
Bár az első félidőben jobban játszott és vezetést is szerzett a Puskás Akadémia, a második félidőben megrázta magát a vendég Fehérvár, és szép gólokkal megfordította a találkozót a labdarúgó NB I 24. fordulójában.
márc. 7
19:05
Nb I: a Dvtk is legyőzte az egyre jobban szétcsúszó Újpestet (She)
A DVTK hazai pályán 2–1-re legyőzte az Újpestet az NB I 24. fordulójában. A lila-fehér együttes 2020-ban az ötödik vereségét szenvedte el a hetedik bajnokiján, ráadásul a 88. percben piros lapot kapó Balázs Benjámint is elvesztette. A vendégek a hosszabbítás utolsó pillanataiban szépítettek – de ez nem osztott, nem szorzott.
márc. 7
19:06
Női kosárlabda Magyar Kupa: Kilencedszer aranyérmes a Sopron (ATV)
Kilencedik aranyérmét szerezte meg a női kosárlabda Magyar Kupában a Sopron, amely a szombati fináléban 54-42-re győzte le a Szekszárdot.
márc. 7
19:06
A koronavírus miatt jövő évre halasztják a női jégkorong-világbajnokságot (MMonline)
Története során először a magyar válogatott is szerepelne a rangos eseményen
márc. 7
19:07
Női kosár: címvédés, ismét a Sopron nyerte a Magyar Kupát (She)
A Sopron Basket nyerte meg a női kosárlabda Magyar Kupát, miután a döntőben 54–42-re legyőzte az Atomerőmű KSC Szekszárdot. A bronzérmet a ZTE szerezte meg, amely 94–75-re diadalmaskodott a TFSE-MTK ellen.
márc. 7
19:09
Nb I: legyűrte a Kisvárdát a Dvsc! (She)
A DVSC küzdelmes mérkőzésen Varga Kevin szép góljával 1–0-s győzelmet aratott a Kisvárda ellen a labdarúgó NB I 24. fordulójában.

Keresés