2020. március 7. szombat

márc. 7
19:09
Jégkorong: elmarad a koronavírus miatt a női vb! (She)
Elmarad a női jégkorongozók világbajnoksága a koronavírus miatt – erről René Fasel, a Nemzetközi Jégkorongszövetség (IIHF) elnöke tájékoztatta az AP hírügynökséget.
márc. 7
19:11
Nb I: legyűrte a Kisvárdát a Dvsc! (She)
A DVSC küzdelmes mérkőzésen Varga Kevin szép góljával 1–0-s győzelmet aratott a Kisvárda ellen a Labdarúgó NB I 24. fordulójában
márc. 7
19:21
Varga Kevin szép gólt lőtt, fontos pontokat szerzett a Debrecen (She)
A DVSC három mérkőzés után tudott újra pontot szerezni az OTP Bank Ligában, a Loki feltámadását a Kisvárda bánta, amely 1–0-s vereséggel távozott a Nagyerdei Stadionból.
márc. 7
19:23
Davis-kupa: Fucsovics legyőzte Bemelmanst, Magyarország döntős! (She)
A magyar férfi teniszválogatott 3–2-re legyőzte Belgiumot a Davis-kupa selejtezőjében, így bejutott a madridi szuperdöntőbe!
márc. 7
19:24
Tenisz: legyőztük a belgákat, bejutottunk a Davis-kupa madridi szuperdöntőjébe! (888.hu)
A pontot az i-re Fucsovics Márton tette fel.
márc. 7
19:24
Az NBI-ben is lehet nagy szólógólt lőni (444.hu)
A kövesdi Mbappé.
márc. 7
19:24
Mumusból pechvogel: megverte magát a Puskás Akadémia (Azenpenzem)
A Puskás Akadémia az első félidőben uralta a játékot, a vezetést is megszerezte, aztán mégis kikapott 4-1-re a Mol Fehérvártól a labdarúgó Nb I 24. fordulójának rangadóján.
márc. 7
19:26
Fucsovics volt a hős: irány Madrid! (Azenpenzem)
A belgák elleni tenisz Davis-kupa párharc mindent eldöntő, ötödik mérkőzésén Fucsovics Márton szetthátrányból fordítva nyert Bemelmans ellen. Ezzel a magyar válogatott bejutott a sorozat döntőjébe.
márc. 7
19:27
Nb I: Zalaegerszeg–Ferencváros élőben az Nso-n! (She)
ZTE–FTC találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
márc. 7
19:30
Davis Kupa-selejtező: Fucsovics diadalával döntőben a magyarok (ATV)
Fucsovics Márton 6:7 (7-9), 6:4, 6:2-re legyőzte Ruben Bemelmanst szombaton a debreceni Magyarország-Belgium tenisz Davis Kupa-selejtező zárómérkőzésén, így a magyarok 3-2-re megnyerték a párharcot, és bejutottak a novemberi, madridi döntőbe.
márc. 7
19:36
Fucsovics győzött, döntőbe jutott a magyar csapat (444.hu)
Szép siker a debreceni Davis-kupán.
márc. 7
19:51
Női kézi Ehf-kupa: húsz góllal nyert hazai pályán, elődöntős a Siófok (She)
A női kézilabda EHF-kupa negyeddöntőjének szombati visszavágóján a címvédő Siófok KC hazai pályán 20 gólos sikert aratott a török Kastamonu Belediyesi felett, ezzel pedig tükörsimán, kettős győzelemmel jutott be az elődöntőbe.
márc. 7
19:53
Eszék: Kleinheislerék megtörték a nyeretlenségi sorozatot (She)
Kleinheisler László csapata, az NK Osijek hazai pályán 2–0-ra győzött a varasdiak ellen a horvát labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának szombati játéknapján.
márc. 7
19:57
Fft: Senkitől sem kaptam ajánlatot – Zidane (She)
A Real Madrid vezetőedzője kitart amellett, hogy a mendemondákkal ellentétben sem a francia válogatott, sem pedig korábbi csapata, a Juventus nem kereste meg ajánlattal.
márc. 7
20:03
Davis Kupa: 1:2-ről fordított a belgák ellen, döntős a magyar csapat (Behaviour)
A szombati két egyéni meccsét Balázs Attila és Fucsovics Márton is megnyerte, így megfordították az állást.
márc. 7
20:18
Hatalmas csatában legyőztük a belgákat (MMonline)
Fucsovics diadalával a Davis Kupa döntőjébe jutottak a magyarok
márc. 7
20:21
Férfi kézi Nb I: egy góllal győzött a Gyöngyös és az Eger is (She)
A magyar férfi kézilabda-bajnokság élvonalának szombati játéknapján a kieső helyen álló Budakalász hazai pályán egygólos vereséget szenvedett az SBS Egertől, míg a harmadik Gyöngyös ugyanennyivel nyert otthon a Dabasi KC ellen.
márc. 7
20:23
Davis-kupa: tombolt a Főnix Csarnok, amikor Fucsovics győzött (She)
A tenisz Davis-kupa Debrecenben zajló selejtezőjének ötödik mérkőzése adott választ arra, hogy a magyar vagy a belga válogatott kerül a madridi szuperdöntőbe, és ennél örömtelibb felelet nem is születhetett volna a kérdésre: Fucsovics Márton ugyanis döntő szettben, 2 óra 23 percig tartó csatában legyőzte Ruben Bemelmanst, így a mieink lesznek ott a
márc. 7
20:33
Pl: Mourinho Tottenhamje ezúttal sem tudott győzni (She)
A Tottenham Hotspur 1–1-es döntetlent játszott a Burnleyvel az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 29. fordulójában.
márc. 7
20:35
La Liga: a Barcelona legyőzte a Real Sociedadot (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 27. fordulójának szombati játéknapján az FC Barcelona hazai pályán Lionel Messi tizenegyesből szerzett góljával 1–0-ra legyőzte Real Sociedadot.
márc. 7
20:39
Férfi vízi ob I: Szivós hét góljával ikszelt a Honvéd Szolnokon (She)
A férfi vízilabda ob I középszakaszának első fordulójában a felsőházban a Ferencváros tíz góllal felülmúlta a Szentest, a Honvéd a hét találatig jutó Szivós Márton vezetésével pontot csent Szolnokról, az OSC pedig 12 góllal verte az UVSE-t. Az alsóházban meglepetésre nyert Szegeden a Szombathely, győzött a BVSC, a Vasas és a PVSK is.
márc. 7
20:43
Elmarad a női jégkorong világbajnokság (Azenpenzem)
A 10 csapatot felvonultató elit vb-n első ízben vett volna részt a magyar női válogatott, amely tavaly Budapesten harcolta ki a feljutást.
márc. 7
20:45
Bundesliga: a Dortmund nyerte meg a forduló rangadóját (She)
A német labdarúgó Bundesliga 25. fordulójának szombat esti rangadóján a Borussia Dortmund 2–1-re diadalmaskodott a Borussia Mönchengladbach otthonában, győzelmével előrelépve a második helyre, megelőzve az RB Leipziget.
márc. 7
20:51
Kajak-kenu: jövőre Balatonfüred rendezi a Sup-világbajnokságot (She)
A Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetség (ICF) Balatonfürednek ítélte a 2021-es SUP-világbajnokság rendezési jogát.
márc. 7
20:51
A Dortmund nyerte a porosz derbit (Azenpenzem)
A Bundesliga 25. fordulójának nagy rangadója a két „porosz” klub, a Borussia Mönchengladbach és a Borussia Dortmund összecsapása volt. 2015. április 11-én tudta legutóbb megverni a 'Gladbach a Dortmundot, azóta zsinórban kilenc meccset nyert riválisa ellen a bajnokságban a Ruhr-vidéki alakulat. Már ebben az idényben is két dortmundi siker született
márc. 7
20:53
Ajánló: megjárta az afrikai poklot a Bamako-rali magyar győztese (She)
Leszakadt a kipufogója, eltévedt, világítás nélkül vezetett, meghibásodott a segítő autója, utánpótlás nélkül maradt, mégis elsőként futott be a Budapest–Bamako ralin Somogyi Viktor, az első kétszeres motoros győztes.
márc. 7
20:54
Óriási csatában nyertek nagyot Fucsovics Marciék (Ripost)
A páros után még hátrányban volt a magyar csapat, a teher azonban jót tett a fiúknak.
márc. 7
20:55
Férfi kosár Nb I: kikapott az éllovas Falco Szombathely (She)
Az éllovas Falco ötpontos vereséget szenvedett Sopronban a férfi kosárlabda NB I szombati játéknapján.
márc. 7
21:03
Női röpi Extraliga: ötszettes győzelmével elődöntős a Vasas (She)
A Vasas 3:2-re győzött az Újpest vendégeként a női röplabda Extraliga alapszakaszának szombati játéknapján, ezzel biztosította a helyét az elődöntőben, míg az MTK Budapest nagy csatában, 0:2-ről fordítva legyőzte a már biztos elődöntős Nyíregyházát.
márc. 7
21:09
Davis-kupa: Most az egyszer jót tett, hogy eltörtem az ütőmet – Fucsovics (She)
A tenisz Davis-kupa Debrecenben rendezett selejtezőjének ötödik mérkőzése adott választ arra, hogy a magyar vagy a belga válogatott kerül a madridi szuperdöntőbe, és ennél örömtelibb felelet nem is születhetett volna a kérdésre: Fucsovics Márton ugyanis döntő szettben, 2 óra 23 percig tartó csatában legyőzte Ruben Bemelmanst, így a mieink leszn
márc. 7
21:11
MotoGp: kaliforniai álom a Moto2-ben (She)
Ha van pozitívum abban, hogy a MotoGP kategória szezonnyitóját törölni kellett a koronavírus terjedése miatt, akkor az az, hogy minden figyelem a két kisebb kategóriára összpontosul. És bizony van mire figyelni, izgalomból és hollywoodi filmekbe illő történetekből most sincs hiány Katarban.
márc. 7
21:15
Atlétika: Halász Bence legyőzte Pars Krisztiánt a téli dobó ob-n (She)
Halász Bence győzött kalapácsvetésben Pars Krisztiánt megelőzve az atlétikai téli dobó országos bajnokságon, Szombathelyen.
márc. 7
21:18
Davis Kupa-selejtező - Fucsovics diadalával döntőben a magyarok (Infostart)
Fucsovics Márton három szettben legyőzte Ruben Bemelmanst szombaton a debreceni Magyarország-Belgium tenisz Davis Kupa-selejtező zárómérkőzésén, így a magyarok 3-2-re megnyerték a párharcot, és bejutottak a novemberi, madridi döntőbe.
márc. 7
21:27
Davis-kupa: egyedül Ecuador nyert idegenben a selejtezőben (She)
A már véget ért kilenc párharcból egyedüliként Ecuador jutott tovább idegenben a tenisz Davis-kupa selejtezőjéből.
márc. 7
21:29
Nb I: döntetlent játszott a Zte és a Ferencváros (She)
A Ferencváros 1–1-es döntetlent játszott a fennállása 100. évfordulóját épp a zöld-fehérek elleni bajnokit megelőzően megünneplő ZTE otthonában a labdarúgó NB I 24. fordulójában. A hazai együttes a második félidőben több óriási helyzetet is kialakított, Dibusz Dénes ezeknél még védeni tudott, ám a 80. percben az exferencvárosi Radó András büntetőjé
márc. 7
21:57
Volt játékosa büntette meg a Fradit (Azenpenzem)
Egy pontra feljött a Fehérvár a Ferencváros mögé, amely 1-1-es döntetlent játszott Zalaegerszegen a labdarúgó Nb I 24. fordulójában.
márc. 7
21:57
Ferencvárosi döntetlen a jubiláló Zalaegerszeg otthonában (HírTV)
A hazaiak a 80. percben Radó büntetőjével egyenlítettek.
márc. 7
22:21
Ligue 1: két finom mozdulat, Dolberg a derbi hőse (She)
Bár a Monaco szerezte az első gólt, Kasper Dolberg duplájával fordított a Nice, és 2–1-re megnyerte a Cote dAzur-i derbit a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 28. fordulójának szombati játéknapján.
márc. 7
22:39
Davis-kupa: csak Csehország és Ecuador nyert idegenben a selejtezőben (She)
A véget ért 12 párharcból csupán Csehország és Ecuador jutott tovább idegenben a tenisz Davis-kupa selejtezőjében.
márc. 7
22:51
Vasárnapi sportműsor: derbi Manchesterben, topligák, Nb II (She)
Vasárnap délután nem akármilyen rangadókkal jelentkezik az angol labdarúgó Premier League: 15 órától Chelsea–Everton, 17 órától Manchester United–Manchester City. A német Bundesligában a Bayern München bajor derbit vív az Augsburggal. Folytatódik a Serie A bajnoki versenyfutása, bepótolják a múlt héten elhalasztott Juventus–Inter csúcstalálkozót. A
márc. 7
23:00
Na végre! Másfél éve nem volt ilyen a német fociban (Ripost)
Sokat kellett várni Sallai Roland újabb góljára a Bundesligában. Szombaton végre megtört a jég.
márc. 7
23:39
Jöhet a madridi döntő!; Olimpiai bajnokok napja (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.
márc. 7
23:51
Az igazság pillanata – Malonyai Péter jegyzete (She)
Fantasztikus siker a teniszezőké, ott lesznek a Davis-kupa madridi szuperdöntőjében, magyarán: jegyzik a magyar teniszt világszerte, elvégre a v...
márc. 7
23:53
Kesztyűs kézzel – Ballai Attila publicisztikája (She)
A magyar ökölvívás végre ismét hírt, életjelet adott magáról. Hosszú idő után egy hazai mérkőzés került a figyelem középpontjába, gerjesztette a...

Keresés