2007. november 3. szombat

nov. 3
10:41
Második lett Talmácsi a második szabadedzésen (Infostart)
Második helyen végzett Talmácsi Gábor a gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 köbcentiméteres géposztályának második szabadedzésén a szezonzáró Valenciai Grand Prix-n.
nov. 3
12:02
Talmácsi második a 2. szabadedzésen (Behaviour)
Talmácsi Gábor a második helyen végzett a gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 kcm-es géposztályának szombat délelőtti, második szabadedzésén a szezonzáró Valenciai Grand Prix-n. Az összetett pontversenyben élen álló magyar pilóta - aki a pénteki, első időmérőn a második volt legnagyobb riválisa, a most ötödik spanyol Hector Faubel mögött - már a 45 perces tréning elejétől kezdve jól ment,…
nov. 3
13:17
Renault: már készül Alonso szerződése (Behaviour)
Spanyol lapértesülés szerint egy nappal azután, hogy bejelentette távozását a McLaren-Mercedestől, a Renault-nál máris készítik a kétszeres Forma-1-es világbajnok Fernando Alonso szerződését. A Marca című sportnapilap úgy tudja, Flavio Briatore csapatfőnök megbízta ügyvédeit, hogy szövegezzenek meg egy kétéves kontraktust a spanyol klasszis számára. A Renault-val 2005-ben és 2006-ban vb-első…
nov. 3
13:43
Ralis tragédia Ausztráliában (Behaviour)
Egy navigátor életét vesztette a Mt. Buller Sprint elnevezésű ausztráliai raliversenyen. A Victoria állambeli háromnapos viadalon az egyik duó kocsija egy 20 méter mély szakadékba zuhant, és a pilóta segítője a helyszínen meghalt. A 22 éves sofőrt súlyos sérülésekkel szállították kórházba.
nov. 3
13:47
Cipollini 40 évesen visszatér (Metropol)
Hamarosan visszatérhet a kerékpársportba Mario Cipollini, az olaszok 2005-ben visszavonult világklasszis sprintere.
nov. 3
13:57
Talmácsi indulhat az élről Valenciában (Infostart)
Talmácsi Gábor indulhat az élről a 125 köbcentisek között a gyorsasági motoros világbajnokság szezonzáró Valenciai Nagydíján.
nov. 3
14:13
Kerékpár: Mario Cipollini 40 évesen hamarosan visszatérhet (She)
Hamarosan visszatérhet a kerékpársportba Mario Cipollini, az olaszok 2005-ben visszavonult világklasszis sprintere.
nov. 3
14:32
Talmácsi Gábor indul az élről (Behaviour)
Talmácsi Gábor indul az élről a gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 kcm-es géposztályában vasárnap, a szezonzáró Valenciai Grand Prix-n.
nov. 3
14:42
Talmácsi pályacsúccsal szerezte meg az első rajtkockát (Behaviour)
Az összetett pontversenyben vezető Talmácsi Gábor pályacsúcsot elérve az első helyről rajtolhat a gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 kcm-es géposztályának vasárnapi, szezonzáró Valenciai Nagydíján. A magyar pilóta legnagyobb riválisa, a spanyol Hector Faubel a második lett. A szabadkártyával induló friss Európa-bajnok Győrfi Alen az utolsó, 37. helyről vághat neki a vasárnap 11 órakor kezdődő,…
nov. 3
14:45
Mikor versenyezhet itthon Talmácsi? (Infostart)
Ujhelyi István, az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium (ÖTM) államtitkára egy magyarországi futamról tárgyal a gyorsaságimotoros-világbajnokság szezonzáró Valenciai Nagydíján.
nov. 3
14:48
Itthon is lesz motoros vb-futam? - tárgyalnak róla (Behaviour)
Ujhelyi István, az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium (ÖTM) államtitkára egy magyarországi futamról tárgyal a gyorsaságimotoros-világbajnokság szezonzáró Valenciai Nagydíján. "Az ötlet Talmácsi Gábortól és a vb egyetlen magyar csapatától, a Tóth Teamtől származik. Miután megkerestek, felvettem a kapcsolatot a Dornával, vagyis a világbajnokságot szervező társasággal, zajlottak az…
nov. 3
15:33
Tenisz, WTA-vb: elkészítették a madridi csoportbeosztást (She)
A spanyol fővárosban, Madridban elkészítették a hétfőn kezdődő női tenisz-világbajnokság nyolcas döntőjének csoportbeosztását.
nov. 3
15:38
Három helyen eltört a hétszeres világbajnok keze! (Infostart)
Három helyen eltört a jobb keze Valentino Rossinak, a gyorsasági motoros világbajnokságon a MotoGP kategóriában szereplő olasz klasszisának a szezonzáró Valenciai Nagydíj szombati időmérő edzésén.
nov. 3
16:04
Az Arsenal maga mögött tartotta az MU-t - A Chelsea nyerte a fordulót (Infostart)
Az Arsenal hazai pályán 2-2-es döntetlent játszott a Manchester United csapatával az angol labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában. A londoni együttes a hosszabbításban harcolta ki az egy pontot, ezzel maga mögött tartotta a tabellán a címvédőt.
nov. 3
16:15
Autósport: visszavonult a finn Mika Häkkinen (She)
Bejelentette visszavonulását Mika Häkkinen, korábbi kétszeres világbajnok Forma-1-es pilóta. A 39 éves klasszis az 2001-ben kilépett a száguldó cirkuszból, majd két éve a Német Túraautó Bajnokságba (DTM) tért vissza.
nov. 3
17:24
Sorozatban harmadszor nyert a Fradi - Kikapott az Újpest (Infostart)
A Ferencváros hazai közönség előtt 1-0-ra nyert a vendég Jászberény ellen a labdarúgó NB II Keleti csoportjában.
nov. 3
17:34
Ha:kkinen visszavonult (Behaviour)
Bejelentette visszavonulását Mika Ha:kkinen, korábbi kétszeres világbajnok Forma-1-es pilóta. A 39 éves klasszis az 2001-ben kilépett a száguldó cirkuszból, majd két éve a Német Túraautó Bajnokságba (DTM) tért vissza. "Nagyszerű volt ebben a kategóriában versenyezni" - mondta Ha:kkinen, aki július végén a Magyar Nagydíj előtt Budapesten is járt. Ha:kkinen - aki 1998-ban és 1999-ben Forma-1-es…
nov. 3
17:51
Huszti ismét gólt szerzett (Infostart)
A Hannover 2-1-re nyert a vendég Dortmund ellen a német labdarúgó Bundesligában. A hazaiak első gólját Huszti Szabolcs lőtte büntetőből.
nov. 3
18:13
Atlétika, Egyesült Államok: tragédia a maratoni válogatón (She)
Életét vesztette egy futó az Egyesült Államok maratoni távú olimpiai válogatóján, New Yorkban. A 28 éves Ryan Shay a nyolc kilométeres jelzés után esett össze, s bár azonnal a segítségére siettek, az életét már nem tudták megmenteni.
nov. 3
18:18
Görbicz Spanyolországban is parádézott (Infostart)
A Győr magabiztos játékkal 31-28-ra nyert a spanyol Union Ribarroja otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 2. fordulójában.
nov. 3
18:34
NB II: kikapott a Pápa Gyirmóton, oda a Lombard veretlensége (She)
A másodosztályú labdarúgó-bajnokság Nyugati csoportjában rangadót bukott el a listavezető Lombard Pápa FC, amely Gyirmóton szenvedett kétgólos vereséget.
nov. 3
18:50
Kovács Ágnes bronzzal kezdett Bolzanoban (Behaviour)
A harmadik helyen ért célba a 25 méteres medencében idén először versenyző Kovács Ágnes 50 m mellen az olaszországi rövidpályás úszóviadal szombati nyitónapján. A Kőbánya SC olimpiai, világ- és Európa-bajnoka a Bolzano város kupájáért kiírt, hagyományos nemzetközi versenyen 32.18 másodperces jó idővel szerezte meg a harmadik helyet két, szintén világklasszis úszó, a német Janne Scha:fer és az…
nov. 3
19:01
Úszás, Bolzano: Kovács Ágnes bronzzal kezdett 50 m mellen (She)
A harmadik helyen ért célba a 25 méteres medencében idén először versenyző Kovács Ágnes (képünkön) 50 m mellen az olaszországi rövidpályás úszóviadal szombati nyitónapján.
nov. 3
19:34
Tragédia a maratoni válogatón (Behaviour)
Életét vesztette egy futó az Egyesült Államok maratoni távú olimpiai válogatóján, New Yorkban. A 28 éves Ryan Shay a nyolc kilométeres jelzés után esett össze, s bár azonnal a segítségére siettek, az életét már nem tudták megmenteni. "Lesújtott bennünket Ryan halála. Nagyszerű bajnok volt, aki azért jött ma ide, hogy valóra váltsa az álmait. Óriási veszteség ez a sportág és a hosszútávfutó…
nov. 3
19:55
MotoGP: Hector Barbera hosszabbított Tóth Imre csapatával (She)
Meghosszabbította a szerződését a gyorsasági motorkerékpáros világbajnokság 250 kcm-es géposztályában versenyző Team Tóth nevű csapattal Hector Barbera. A spanyol pilóta ? aki pénteken ünnepelte a 21. születésnapját ? 2008 végéig biztosan a magyar tulajdonú istálló frontembere marad.
nov. 3
20:00
Férfi kézilabda NB I: a Komlót is 43-15-re verte a Veszprém (She)
Látványos játékkal megszerezte tizedik győzelmét a 15-szörös bajnok MKB Veszprém a férfi kézilabda-élvonalban, a B csoportban. A bakonyiak 43-15-re nyertek hazai pályán a Komló ellen, és ezzel továbbra is ők az egyedüli százszázalékos együttes a mezőnyben.
nov. 3
20:11
Sakkcsapat Eb, Görögország: vereség mindkét fronton (She)
nov. 3
20:13
Férfi kézilabda NB I: Hortot vert a Százhalombatta (She)
A Százhalombatta együttese végig vezetve 26-17-re legyőzte a sereghajtó Hort SE-t a fgérfi kézilabda NB I A csoportjának szombati mérkőzésén, és ezzel megerősítette a negyedik helyét a Debrecen, a Szeged és a PLER-Airport mögött.
nov. 3
20:22
Kézilabda, női EHF-kupa: tízzel verte a Dunaferr orosz ellenfelét (She)
A női kézilabdázók második számú nemzetközi kupasorozatában, az EHF-kupa küzdelmeiben a harmadik forduló első összecsapásán tíz góllal verte hazai pályán a Dunaferr az orosz Rosztov Don együttesét és szerzett megnyugtató előnyt a jövő vasárnapi visszavágóra.
nov. 3
20:24
Férfi kézilabda NB I: a Gyöngyös nyert a Balatoni KC ellen (She)
Értékes győzelmet aratott hazai pályán a Gyöngyösi Főiskola csapata a Balatoni KC ellen a férfi kézilabda NB I 9. fordulójában. A 23-17-es sikerrel a Heves megyeieknek kilenc pontjuk van, így a felsőházi tagságot jelentő 4. helyen állnak öt fordulóval a bajnokság első szakaszának zárása előtt.
nov. 3
21:04
Serie A: a Lazio otthonában győzött a Fiorentina (She)
A Fiorentina Marco Ballotta hibájának köszönhetően győzött a Lazio otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának nyitómérkőzésén.
nov. 3
21:06
Férfi vízilabda ob I: magabiztos egri siker a Szentes ellen (She)
nov. 3
21:20
Vízilabda: a Domino legyőzte a Vasast, s megnyerte a kupát (She)
A Domino-BHSE 11-8-ra legyőzte a bajnok TEVA-Vasasplaket együttesét a magyarországi férfi vízilabda Szuperkupáért kiírt mérkőzésen a Kőér utcai uszodában.
nov. 3
21:53
Vízilabda, Floriol női ob I: nyert a Szentes és a Dunaújváros (She)
nov. 3
22:38
Spanyolország: Mallorcán végre győzni tudott a Valencia (She)
Fernando Morientes (képünkön balra) két góljával két elveszített mérkőzés után ismét győzni tudott a Valencia a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokságban: idegenben 2-0-ra nyert Mallorcán. Az Oscar Fernandez átmeneti vezetőedző által irányított együttes feljött a negyedik helyre a tabellán.
nov. 3
22:44
Milan: Tart a San Siro átka (Infostart)
Ismét képtelen volt győzni a Milan hazai közönség előtt az oalsz labdarúgó-bajnokságban.
nov. 3
22:50
Serie A: hazai pályán továbbra is nyeretlen az AC Milan (She)
Nem tudta megszerezni első hazai győzelmét a Bajnokok Ligája-címvédő AC Milan az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokságba (Serie A). A lombardiai együttes ezúttal a Torinóval játszott 0-0-s döntetlent a San Siróban, ahol eddig négy döntetlen és két vereség a mérlege ebben a szezonban az itáliai pontvadászatban.

2007. november 4. vasárnap

nov. 4
0:14
Két perc alatt elintézték a Realt (Infostart)
A címvédő Real Madrid 2-0-ra veszített a Sevilla otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság szombat esti rangadóján.
nov. 4
0:19
Menetel a Fradi (Blikk)
Győzelemmel köszöntötték a századik ferencvárosi tétmérkőzésén dirigáló Csank Jánost az FTC labdarúgói.
nov. 4
0:23
Hajrá, Talma! (Blikk)
Talmácsi Gábor (26) a leggyorsabb.
nov. 4
0:27
Husztiék dobogóközelben (Blikk)
Óriási lehetőség nyílt meg Huszti Szabolcsék előtt a Dortmund elleni győzelemmel.
nov. 4
0:31
Gera volt a meccs legjobbja (Blikk)
Kérőkben nincs hiány, hiszen élvonalbeli és másodosztályú szigetországi csapatok is szívesen látnák Gerát.
nov. 4
7:41
Magyarországi motoros vb-futam: közelednek az álláspontok (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnoki sorozat szervezője, a Dorna cég hat érvből négyet elfogadott arra vonatkozóan, hogy Magyarország a jövőben futam házigazdája jelen.
nov. 4
8:08
Kosárlabda, NBA: négy hazai és három vendéggyőzelem (She)
Hét mérkőzéssel folytatódott az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA): négy csarnokban hazai, míg három arénában vendéggyőzelem született.
nov. 4
8:10
Tenisz: tizenhat hónap után tér vissza Guillermo Coria (She)
Tizenhárom hónapos kihagyás után hétfőn, egy paraguayi tornán ismét pályára lép Guillermo Coria argentin teniszcsillag.
nov. 4
9:02
Ujhelyi: Közel a megegyezés egy magyar futamról (Infostart)
A gyorsaságimotoros-világbajnoki sorozat szervezője, a Dorna cég hat érvből négyet elfogadott arra vonatkozóan, hogy Magyarország a jövőben futam házigazdája legyen. Ezt Ujhelyi István, az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium (ÖTM) államtitkára mondta azután, hogy éjszakába nyúlóan tárgyalt a Dorna vezérkarával a szezonzáró Valenciai Nagydíj helyszínén.
nov. 4
9:44
Talmácsi: Idegeskedjen más! (Infostart)
"Minden a helyén, a beállítások rendben!" - hangzott el az összetett pontversenyben vezető Talmácsi Gábor boxában a 11 órakor kezdődő, gyorsasági motoros világbajnokság 125 köbcentis géposztályának szezonzáró Valenciai Nagydíja előtt tartott reggeli bemelegítés után.
nov. 4
10:27
Ökölvívó-vb, Chicago: orosz, amerikai és olasz fölény (She)
A 11-ből az orosz válogatott három, míg az amerikaiak és az olaszok 2-2 aranyérmet szereztek meg a Chicagóban rendezett olimpiai kvalifikációs ökölvívó-világbajnokságon.
nov. 4
12:01
Világbajnok lett Talmácsi Gábor! (Infostart)
Talmácsi Gábor megszerezte a világbajnoki címet a 125 köbcentisek között a gyorsasági motoros világbajnokságon. A szezonzáró Valenciai Nagydíjat a spanyol Hector Faubel nyerte Talmácsi előtt.
nov. 4
12:33
Talma begyújtotta a rakétákat - Világbajnok lett a magyar motoros! (Behaviour)
Talmácsi Gábor megnyerte a 125 kcm-es géposztályban a gyorsaságimotoros-világbajnokságot, miután a szezonzáró Valenciai Nagydíjon hatalmas küzdelemben a második helyen végzett egyetlen komoly riválisa, a spanyol Hector Faubel mögött. A Bancaja Aspar csapat pilótája a sportág első magyar vb-győztese.

Keresés