2007. szeptember 12. szerda

szept. 12
0:11
Az oroszok temetik Angliát? (Blikk)
Az év eddigi legfontosabb mérkőzésére készül az angol labdarúgó-válogatott. Ha kikapnak, elúszhat a továbbjutásuk.
szept. 12
0:15
Sérüléshullám az olaszoknál (Blikk)
Az azúrkékek nincsenek könnyű helyzetben, hiszen sérüléshullám sújtja őket, és nyakukon az ukrán meccs.
szept. 12
0:19
Most mi vesszük be Isztambult! (Blikk)
Itt az ideje, hogy a labdarúgó-válogatottunk visszavágjon a törököknek, elvégre százötven évig uralkodtak rajtunk.
szept. 12
0:23
Kis géppel mentek a nagy csatába (Blikk)
Amilyen zűrzavarosan indult, olyan jól végződött a labdarúgó-válogatott útja Isztambulba.
szept. 12
0:27
Szávay Ágit befogadta a teniszelit (Blikk)
Makány Márta tervezi a ruháját, a sztárfodrász, Hajas László ápolja a frizuráját, és most már saját sminkese van.
szept. 12
3:42
Szávay lendületben (Behaviour)
Szávay Ágnes tegnap sajtótájékoztatón ecsetelte, miként élte meg az amerikai nyílt teniszbajnokságon, a US Openen elért fantasztikus sikereket (egyesben a nyolc közé jutott, párosban a döntőért játszott). Bevallotta, kicsit tartott a tornától, mivel korábban nem ment neki túl jól a játék a kemény borításon, de végül sikerült olyan elemeket is bevennie a repertoárba, amelyek sokat segítettek New…
szept. 12
5:54
Török-magyar Eb-selejtező: a remény hal meg utoljára (Behaviour)
A magyar labdarúgó-válogatottnak állítólag Isztambulban semmi vesztenivalója: Várhidi Péter alakulata úgysem juthat ki az Európa-bajnokságra, az aktuális FIFA-rangsorban szerény 43 hellyel marad le riválisától, miközben a házigazda törökök csaknem másfél év elteltével játszanak újfent hazai környezetben, ahol a siralmas máltai 2-2-t kizárólag sok góllal s lehengerlő támadójátékkal tudnák…
szept. 12
7:27
Labdarúgás, ausztriai minitorna: kikaptak az osztrákok Chilétől (She)
A 2008-as Eb egyik házigazdája, Ausztria labdarúgó-válogatottja továbbra is válságban van, sorozatban nyolcadik meccsén nem tudott nyerni. Ezúttal Chile győzte le őket 2-0-ra.
szept. 12
10:10
Abramovics nagylelkű prémiummal tüzelné az orosz futballistákat (Infostart)
Az orosz milliárdos, Roman Abramovics egymillió fontot, vagyis 370 millió forintot ajánlott fel az orosz labdarúgó-válogatott tagjainak, ha szerda este a Wembley stadionban legyőzik az angol csapatot az Európa-bajnoki selejtezőn. Ezzel szemben az angol futballisták ingyen szerepelnek a nemzeti csapatban, ugyanis jótékony célra ajánlottak fel a fellépti díjat.
szept. 12
10:42
Djokovicot a szerb miniszterelnök várta a repülőtéren (Infostart)
Vojislav Kostunica szerb miniszterelnök várta kedden este a belgrádi repülőtéren a New York-i nyílt teniszbajnokságról hazatérő Novak Djokovicot.
szept. 12
10:44
Kaká és a Milan játékosai keresik a legtöbbet az olasz futballban (Infostart)
Olaszországban a legjobb keresi a legtöbbet: a 2007-es esztendő eddigi legjobb futballistájának, Kakának a fizetése a legmagasabb a Serie A-ban futbalozók közül. A brazil játékos nettó hatmillió eurót keres évente.
szept. 12
11:23
Ecuador: újabb labdarúgó vesztette életét meccs közben (She)
Két héten belül a második ecuadori labdarúgó veszítette életét futballmeccs közben. A 31 éves Manuel Aldaz vasárnap hunyt el és kedden már el is temették Totorasban - jelentette az EFE spanyol hírügynökség.
szept. 12
11:25
Amerikaifutball, Buffalo Bills: Kevin Everett állapota javul (She)
Az orvosok szerint kissé váratlanul javult Kevin Everettnek, a Buffalo Bills amerikaifutballistájának állapota, aki a profiliga (NFL) idénynyitóján szenvedett súlyos gerincsérülést.
szept. 12
11:37
Újabb ecuadori focista halt meg meccs közben (Behaviour)
Két héten belül a második ecuadori labdarúgó veszítette életét futballmeccs közben. A 31 éves Manuel Aldaz vasárnap hunyt el és kedden már el is temették Totorasban - jelentette a spanyol hírügynökség.
szept. 12
12:24
Szávay: "A közönség 80 százaléka nekem drukkolt" (Infostart)
Többszáz teniszrajongó vett részt kedden Szávay Ágnes közönségtalálkozóján a Vasas Folyondár utcai sporttelepén. A legszerencsésebbek néhány percig játszhattak is a világranglistán egyesben és párosban is a 23. helyen álló játékossal és húgával, Blankával. Szávay Ágnes az elmúlt egy hónapban sikert sikerre halmozott, a palermói tornát megnyerte, New Havenben a döntőig jutott, majd a US Openen…
szept. 12
12:35
Hamarosan épülhetnek a sportpályák (Infostart)
A héten elindult az OLLÉ-iskolaprogram, amelynek keretében - jórészt európai uniós támogatással - 400 iskolában épülhet modern sportudvar.
szept. 12
13:37
Női kosárlabda Eb-pótselejtező: súlyos vereség Izraelben (She)
Súlyos vereséget szenvedett a magyar női kosárlabda-válogatott Izraelben Európa-bajnoki pótselejtezőn.
szept. 12
14:41
Női kosárlabda csapatunk nem lesz ott az Eb-n (Behaviour)
A magyar női kosárlabda-válogatott utolsó Európa-bajnoki pótselejtező-mérkőzésén vereséget szenvedett Izraelben, ezzel elveszítette az esélyét arra, hogy részt vehessen az olaszországi Eb-n.
szept. 12
14:51
Horváth Juditra emlékeztek Pécsett (Behaviour)
Tíz éve, szeptember 12-én hunyt el közúti balesetben Horváth Judit, a pécsi NB I-es női kosárlabdacsapat kapitánya. A 67-szeres válogatott és háromszoros bajnok játékos halálának évfordulója alkalmából szerdán megemlékezést tartottak a baranyai megyeszékhelyen.
szept. 12
14:58
Sunderland: Kieran Richardson három hónapig harcképtelen (She)
Hátsérülése miatt körülbelül három hónapig nem játszhat Kieran Richardson, a Sunderland labdarúgócsapatának válogatott középpályása.
szept. 12
17:35
La Liga: száz éve alakult meg a Real Betis Balompié (She)
A Real Betis Balompié együttese ma ünnepli fennállásának százéves évfordulóját. Az egyesület a spanyol labdarúgás egyik legpatinásabb klubjának tekinthető.
szept. 12
18:07
Rögbi-vb: másodszor kapott ki az Egyesült Államok válogatottja (She)
Második mérkőzését is elvesztette az Egyesült Államok válogatottja a Franciaországban zajló rögbi-világbajnokságon, miután tízpontos vereséget szenvedett Tonga legjobbjaitól.
szept. 12
18:50
Rali-vb: bemutatták a 2008-as Subaru Impreza WRC-t (She)
Az idei Frankfurt Motor Show keretén belül mutatták be a 2008-as Subaru Impreza WRC-t. A legendás autó teljesen új megjelenést kapott, 1997 óta a legnagyobb átalakításon esett át a tekintélyes múlttal rendelkező Impreza.
szept. 12
18:52
Eb-selejtezők: Abramovics cáfolja, hogy prémiumot ajánlott volna fel (She)
Roman Abramovics, az angol Chelsea labdarúgó-csapatának orosz elnöke tagadja a híreszteléseket, miszerint az esetleges britek felett aratott győzelmet a szbornaja játékosainak fejenként negyvenezer fonttal honorálná.
szept. 12
19:06
Eb-selejtezők: kétgólos hátrányból egyenlítettek a kazahok (She)
Hazai pályán kétgólos hátrányból egyenlített a kazah labdarúgó válogatott az Európa-bajnoki selejtezősorozat A csoportjának 13. játéknapján Belgium legjobbjai ellen.
szept. 12
19:55
Férfi kézilabda NB I: a battaiak fölényes sikere a Hort ellen (She)
A Budapest Bank férfi kézilabda liga A csoportjának második fordulójában rosszul kezdett a fővárosi Hort SE együttese a Százhalombattai KE ellen. Az újonc 15 gólos verséget szenvedett a Százhalombattai KE ellen hazai környezetben.
szept. 12
20:06
Férfi kézilabda NB I: a PLER leiskolázta a nyírségieket (She)
Kiütéses győzelemmel vonulhatott le a pályáról a PLER KC csapata a Budapest Bank férfi kézilabda liga A csoportjának szerda esti mérkőzése után. A Tatabánya elleni vereség miatt az első fordulóban beragadó "Tromos" most nem kegyelmezett a Nyíregyházának a Lőrinci-sportcsarnokban.
szept. 12
20:11
Eb-selejtezők: a horvátok továbbra is vezetik csoportjukat (She)
Fölényesen nyert a horvát labdarúgó-válogatott az Európa-bajnoki selejtezősorozat E csoportjának 13. játéknapján. Zlatko Kranjcar csapata így továbbra is élen áll a csoportjában. A lengyelek ezúttal Finnországból hoztak el egy pontot.
szept. 12
20:13
Vízilabda: Szlovákia legyőzése után már a négy között a magyarok (She)
A máltai férfi ifjúsági vízilabda Európa-bajnokságon a negyeddöntőben is győzött a magyar válogatott, a mieink ezúttal Szlovákia ellen nyertek (21?9), az elődöntőben Görögország ellen játszanak.
szept. 12
20:29
Csoportja élére került a magyar utánpótlás-válogatott (Infostart)
A magyar labdarúgó utánpótlás-válogatott Európa-bajnoki selejtező-csoportja élére ugrott a szerbek elleni, budapesti győzelemmel.
szept. 12
20:35
Példátlan játékvezetői tévedés sújtotta a magyar válogatottat - háromgólos vereség (Infostart)
A skót játékvezető a nemzetközi szinten ritkán látható hibája szétzúzta az addig jól teljesítő magyar válogatott játékát a törökök elleni Eb-selejtezőn. Gera Zoltán tizenegyes helyett piros lapot kapott. Háromgólos vereség lett a vége.
szept. 12
20:52
Eb-selejtezők: visszavágtak a walesiek a tavalyi vereségért (She)
Fölényes győzelmet aratott Wales labdarúgó válogatottja az Európa-bajnoki selejtezősorozat D csoportjának 13. játéknapján Szlovákiában. A walesiek ezzel visszavágtak az majd egy évvel ezelőtti 5-1-s hazai vereségért.
szept. 12
20:54
Anglia: szerdán vizsgálják ki a Ferguson elleni támadást (She)
Szerdán jelenik meg a bíróságon az a feltételezett bűnelkövető, akit azzal vádolnak, hogy megtámadta a Manchester United menedzserét, Sir Alex Fergusont.
szept. 12
21:03
Férfi kosárlabda-Eb: magabiztos francia siker a törökök ellen (She)
A francia válogatott könnyedén, 21 pontos különbséggel győzött a török együttes ellen a férfi kosárlabda Európa-bajnokság középdöntőjének utolsó fordulójában, az F csoportban. A ?gallok? harmadikként zártak az F-jelű hatosban, így a nyolc között Oroszország lesz az ellenfelük.
szept. 12
21:26
Jégkorong ob I: a dunaújvárosiak oktattak a Csíkszereda ellen (She)
A vártnál könnyebb győzelmet aratott Lencsés Tamás búcsúmeccsén a Dunaújváros a Csíkszereda ellen, miután a harmadik negyedben kiütötte erdélyi ellenfelét a jégkorong ob I második fordulójában.
szept. 12
21:31
Eb-selejtezők: 2-2-es döntetlen a norvég-görög rangadón (She)
A címvédő görög válogatott 2-2-es döntetlent ért el Oslóban Norvégia ellen a labdarúgó Európa-bajnoki selejtező-sorozat C csoportjában, így négy játéknappal a zárás előtt továbbra is őrzi az első helyet a ?magyar csoportban?.
szept. 12
21:31
Eb-selejtezők: döntetlen Norvégiában (Behaviour)
A magyar válogatott csoportjában nem bírt egymással az éllovas és címvédő görög, valamint a mögötte második norvég csapat az oslói labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésén.
szept. 12
21:36
Eb-selejtezők: Litvánia és Ciprus is győzelemmel zárta a napot (She)
szept. 12
22:02
Eb-selejtezők: Szlovénia és Bulgária is nyert a G-csoportban (She)
Nem született meglepetés a G-csoport két mérkőzésén a 2008-as labdarúgó Európa-bajnokság selejtező-sorozatában: Szlovénia Fehéroroszországot, míg Bulgária Luxemburgot győzte le.
szept. 12
22:36
Elképesztő bírói hiba folytán 3-0-s vereséget szenvedett a Várhidi-együttes (Behaviour)
Általában nem túl szimpatikus, amikor a vesztesek a bírót teszik felelőssé egy-egy kudarc után, ám ez esetben minden zokszó nélkül a skót Stuart Dougal játékvezető okolható, amiért a magyar labdarúgó-válogatott 3-0-ás vereséget szenvedett Isztambulban.
szept. 12
22:57
Eb-selejtezők: bosnyák vereség Moldovától (Behaviour)
A magyar válogatott csoportjában a negyedik bosnyákok hazai pályán vereséget szenvedtek a moldovaiaktól labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésén.
szept. 12
23:56
Eb-selejtezők: a hollandok az utolsó pillanatban nyertek (She)
Az Európa-bajnoki selejtezősorozat szerai játéknapjának késő esti mérkőzésein Dánia köbnnyedén, Hollandia vért izzadva hozta a kötelező győzlemet, a csehek pedig az írek elleni rangadón gyűjtötték be a három pontot.

Keresés