2007. szeptember 13. csütörtök

szept. 13
0:07
Szávay Ágival teniszeztek (Blikk)
Szávay Ági, a magyar sport legújabb csillaga végre itthon is átérezhette, milyen nagyszerű, ha szeretik az embert.
szept. 13
0:07
Eb-selejtezők: a hollandok utolsó pillanatban nyertek (She)
Az Európa-bajnoki selejtezősorozat szerdai játéknapjának késő esti mérkőzésein Dánia könnyedén, Hollandia vért izzadva hozta a kötelező győzelmet. A dán nemzeti csapat Nordstrand, Laursen és Tomasson találataival ért el a célját, míg Marco Van Basten együttese Van Nistelrooy utolsó percbeli találatával gyűjtötte be az újabb három pontot.
szept. 13
0:11
71 millióért sakkozik (Blikk)
Ma kezdődik a sakkvilágbajnok-jelöltek tornája, és csak szeptember 30-án, a verseny végén tudjuk meg, sikerült-e elérnie álmai célját a szegedi sakkzseninek.
szept. 13
0:15
Hazai parkettán oktattak a spanyolok az EB-n (Blikk)
A hazai válogatott harmadik mérkőzését is megnyerte a középdöntőben, így az első helyen jutott tovább a nyolc közé Spanyolországban.
szept. 13
0:18
Az olaszok feltámadtak, a skótok a franciák torkára tették a kést (Infostart)
A világbajnok olaszok nyertek Kijevben, a világbajnoki ezüstérmes franciák ellenben elbuktak Párizsban 0 a skótok vezetik a legerősebb csoportot. A hollandok Ruud van Nistelrooy a 90. percben elért góljával győztek Tiranában. A Wembleyben két gólt is lövő Michael Owen csillaga olyan magasan ragyog Angliában, mint a 2001-es aranylabda megnyerése óta egyszer sem.
szept. 13
0:19
Az ítélet napja (Blikk)
Párizs - Befellegzett a McLaren-Mercedesnek? Kizárhatják a csapatot a Forma-1-ből, ha a Motorsport Világtanács (WMSC) mai ülésén bebizonyosodik, felhasználták a Ferraritól lopott titkos adatokat.
szept. 13
0:23
Ronaldo dopping-botránya (Blikk)
A Milan világbajnok brazil labdarúgója Rio de Janeiróban génkezeléssel gyógyíttatta combsérülését, de ezt a módszert tiltják Olaszországban.
szept. 13
0:27
Alex Fergusont megverték egy vonatállomáson (Blikk)
London - Megtámadták, majd megrugdosták Sir Alex Fergusont (65). A Manchester United futballcsapatának világhírű menedzserét az egyik londoni vasútállomáson bántalmazták, amikor a hat évvel ezelőtti New York-i terrortámadás áldozataira emlékező jótékonysági rendezvényre érkezett.
szept. 13
0:31
Elbuktak női kosarasaink (Blikk)
Ramat Gan - Elbukott női kosárlabda-válogatottunk az EB-pótselejtezőn, miután a házigazda Izrael 82-60-as győzelmet aratott ellene.
szept. 13
0:35
Megnőtt az étvágyunk (Blikk)
Sült húsok, spagetti, saláta volt ebédre a könnyű edzés után, aztán pihenő következett.
szept. 13
0:39
Esterházy Márton: Újra jó csapatunk van! (Blikk)
Isztambul - Valamikor, nem is olyan régen, még nem kellett izgulni, ha a törökökkel játszott a futballválogatott.
szept. 13
0:43
Törökországban vallás lett a foci (Blikk)
Két évet vártak arra a török szurkolók, hogy újra otthoni stadionban lássák a labdarúgó-válogatottjukat.
szept. 13
6:13
Lékó Péter: Nem ismétlődhet meg a rémálom (Infostart)
Rémálomszerűnek nevezte Lékó Péter a két évvel ezelőtti San Luis-i sakkvilágbajnoki tornát az InfoRádiónak adott interjújában. Az első számú magyar nagymester a Gólvonal című sportmagazinban arról is beszélt, hogy szeretne indulni a 2008-as sakkolimpián, miért múlhat a szerencsén a csütörtökön kezdődő nyolcrésztvevős mexikóvárosi világbajnokság kimenetele, és hogy mi akadályozza a legjobban a…
szept. 13
6:40
Fülöp Mártont kiengedték a kórházból (Infostart)
Törökországban kiengedték a kórházból Fülöp Mártont, a magyar labdarúgó-válogatott kapusát, akit agyrázkódás gyanújával vizsgáltak meg - közölte a magyar szövetség sajtófőnöke.
szept. 13
7:04
Fülöp Mártont kiengedték a kórházból (Behaviour)
Fülöp Mártont, a magyar labdarúgó-válogatott kapusát a Törökország ellen 3-0-ra elveszített Európa-bajnoki selejtezőmérkőzés után agyrázkódás gyanújával az isztambuli kórházba vitték kivizsgálásra. Serényi Péter, a magyar szövetség sajtófőnöke elmondta, hogy a hálóőr CT-vizsgálaton vett részt, melynek alapján az orvosok úgy döntöttek, Fülöpnek nem kell kórházban maradnia és hazaengedték.
szept. 13
8:00
Ökölvívás: selejteznek Vlagyimir Klicsko lehetséges ellenfelei (She)
Egy négyrésztvevős selejtező sorozat végén dől el, ki lesz a következő ellenfele az ukrán Vlagyimir Klicskónak, a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) nehézsúlyú világbajnokának.
szept. 13
8:02
Női labdarúgás: 24 csapatos világbajnokság 2011-ben? (She)
Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó szövetség (FIFA) elnöke szerint a következő, 2011-es női világbajnokságot már 24 válogatott részvételével kellene megrendezni.
szept. 13
8:07
Ronaldo három hetet hagy ki (Metropol)
Ronaldo, az AC Milan brazil labdarúgója három hét múlva ismét bevethető lesz. Ezt Jose Luis Runco, a brazil válogatott orvosa jelentette be.
szept. 13
9:07
Barátságos mérkőzés: kétgólos brazil győzelem Mexikó ellen (She)
A brazil labdarúgó-válogatott a hajrában szerzett két góllal nyert 3-1-re Mexikó csapata ellen barátságos mérkőzésen, Bostonban.
szept. 13
9:23
NHL, Toronto Maple Leafs: Mark Bell 15 mérkőzésre szóló eltiltása (She)
Tizenöt mérkőzésre szóló eltiltást kapott Mark Bell, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) érdekelt Toronto Maple Leafs csatára, akire a szezon végén hathónapos börtön vár.
szept. 13
10:35
Várhidi maximálisan elégedett az első hatvan perccel (Behaviour)
Várhidi Péter, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint játékosai egy órán keresztül szinte tökéletesen végrehajtották a taktikai utasításait a Törökország csapata ellen szerdán, Isztambulban 3-0-ra elveszített Európa-bajnoki selejtezőn. "Lezártuk a széleket, szűkítettük a területeket, és amikor lehetőségünk adódott rá, akkor veszélyes támadásokat vezettünk - mondta a szakember…
szept. 13
11:32
Jégkorong: David Gosselin az Alba Volánnál folytatja (She)
A magyar bajnoki címvédő Alba Volán-FeVita jégkorongcsapata leigazolta az észak-amerikai profi ligában (NHL) is megfordult kanadai David Gosselint.
szept. 13
11:34
Gálával ünnepelték a 30 éves magyarországi ITF-tekvondót (She)
A világhódító útjára szülőföldjéről, a Koreai-félszigetről elindult, később két nagy nemzetközi szervezetre szakadt keleti küzdősport, a tekvondó nem olimpiai ága, az ITF-tekvondó 30 éves Magyarországon.
szept. 13
11:57
A fenyegetések miatt nem a Kossuth téren lesz a kézilabda-fesztivál (Behaviour)
A rendezőnek küldött fenyegetések miatt nem a Parlament előtt, hanem a Körcsarnokban tartják meg jövő kedden a Magyar Kézilabda Szövetség által szervezett kézilabda-fesztivált - jelentette be Mandur László, az Országgyűlés alelnöke csütörtökön a Parlamentben. Azért döntöttek a helyszín megváltoztatása mellett, mert a kézilabda szövetség több fenyegetést is kapott, hogy meg fogják zavarni a…
szept. 13
11:59
Kézilabda: a Kossuth tér helyett a Körcsarnokban lesz a gála (She)
Az eredetileg kijelölt Kossuth tér helyett a Körcsarnokban rendezik meg jövő kedden a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) gáláját.
szept. 13
13:20
Fallabda Bajnokok Ligája: győzelemmel kezdett a Rózsadomb (She)
Csütörtök reggel megkezdődött Budapesten a férfi és női fallabda Bajnokok Ligája.
szept. 13
14:18
Forma-1, kémügy: ítélethirdetésre várva (Behaviour)
Pilótákat, csapatvezetőket és mérnököket hallgatott meg csütörtökön a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) a Forma-1-es kémügy kapcsán. A vád szerint a McLaren-Mercedes ipari kémkedés módszerével jutott hozzá a rivális Ferrari adataihoz. Többek között a világbajnoki pontlistát vezető, mclarenes brit Lewis Hamilton, az istálló tesztpilótája, a spanyol Pedro de la Rosa, valamint Ron Dennis…
szept. 13
14:35
Várhidi: "Igyekszem lelkileg felrázni a srácokat" (Infostart)
Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke levelet írt Michel Platininek, az európai szövetség (UEFA) vezetőjének a válogatott szerdai, Törökország ellen 3-0-ra elveszített Európa-bajnoki selejtező mérkőzésének 63. percében történt bírói tévedés miatt. Várhidi Péter szövetségi kapitány szerint a magyar csapat a piros lapig méltó ellenfele volt a török válogatottnak.
szept. 13
14:42
Olvasóinknak: egy-két óráig nem frissül az NSO (She)
Tisztelt Olvasóink! A Nemzeti Sport Online műszaki-technikai okok miatt a mai napon (2007. szeptember 13., csütörtök) 14:30-tól előreláthatólag 16:30-ig technikai okok miatt nem frissül, azaz friss híreket, információkat ez idő alatt a szerkesztőség nem tud publikálni.
szept. 13
14:47
Jégkorong: a kanadai David Gosselinnel erősített az Alba Volán (She)
Megerősítette támadósorát az Alba Volán jégkorongcsapata, amely szerződést írt alá az észak-amerikai profiligát is megjárt, kanadai David Gosselinnel.
szept. 13
15:30
Scolari bunyózott a kudarcot követően (Behaviour)
Laurentino Dias portugál sport-szakállamtitkár bírálta Luiz Felipe Scolarit, a labdarúgó-válogatott brazil szövetségi kapitányát, mert a szerbek elleni szerdai Európa-bajnoki selejtező után megütötte az ellenfél egyik játékosát. Televíziós felvételek alapján úgy tűnt, a tréner a 1-1-gyel végződött találkozót követően Ivica Dragutinovic arca felé ütött, a szakember ezt utóbb tagadta.
szept. 13
18:38
Jégkorong, MK: FTC-Dab, Újpest-Miskolc, HC Csíkszereda-Volán (She)
A Magyar Jégkorong-szövetségben, az érintett csapatok képviselőinek jelenlétében csütörtökön megtartották a Magyar Kupa sorsolását. A mérkőzések győztesei vesznek részt a Csíkszeredán zajló négyes döntőben, amelynek ugyancsak elkészítették a párosítását.
szept. 13
18:44
Fallabda, BEK: újabb siker a férfiaknál, vereség a nőknél (She)
A Krajcsák Márkot is soraiban tudó Karakal Pro Squash Akadémia győzelemmel kezdett a fallabda bajnokcsapatok 20. Európa Kupáján, Budapesten.
szept. 13
18:54
EURO 2008: Dragutinovics és Scolari meccs utáni ?párbaja? (She)
Laurentino Dias portugál sport-szakállamtitkár bírálta Luiz Felipe Scolarit, a labdarúgó-válogatott brazil szövetségi kapitányát, mert a szerbek elleni szerdai Európa-bajnoki selejtező után megütötte az ellenfél egyik játékosát.
szept. 13
19:23
Kézilabda: a Körcsarnokban lesz a szeptember 18-i fesztivál (She)
Az előrejelzések szerint várhatóan kedvezőtlen időjárásra, valamint a biztonsági szempontokra való tekintettel, az öt parlamenti párttal történt egyeztetés alapján, a Szervező Bizottság úgy döntött, hogy 2007. szeptember 18-án a Parlament előtti tér helyett, változatlan programmal, a Körcsarnokban (Budapest, XIV. ker., Istvánmezei út 3-5.) rendezi meg a Kézilabda Fesztivált. Ezt Sinka László, a…
szept. 13
19:29
EURO 2008: két északír játékos összeverekedett a repülőn (She)
Csütörtökön reggel a északír labdarúgó-válogatott két játékosa összeverekedett a repülőn, amely Izlandról szállította haza a delegációt. A szigetországi szövetség már vizsgálja az ügyet.
szept. 13
19:31
Országúti kerékpáros-vb: Andreas Klöden nem indul Stuttgartban (She)
Elhúzódó sérülése miatt nem vesz részt a szeptember 26-án kezdődő stuttgarti országúti kerékpáros-világbajnokságon Andreas Klöden (képünkön), a házigazdák klasszisa.
szept. 13
19:46
A McLarent kizárták a pontversenyből (Infostart)
A McLarent a kémügy miatt kizárták az idei Forma-1-es konstruktőri pontversenyből, de a pilóták küzdelmében Fernando Alonso és Lewis Hamilton megtarthatja pontjait, és tovább csatázhat az elsőségért.
szept. 13
20:51
Elmarasztalták a McLaren-Mercedest (Behaviour)
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) tanácsa első fokon elmarasztalta a Forma-1-es McLaren-Mercedes istállót a kémügy miatt, elvette az összes, idén szerzett pontját a konstruktőrök versenyében, ráadásul a hátralévő vb-futamokon sem szerezhet újabb pontokat, valamint 100 millió dollárra büntette - erről a 26 fős testület a csütörtöki, párizsi meghallgatást követően döntött.
szept. 13
21:02
A G14 nem támogatja Platini BL-reformját (Behaviour)
A kontinens vezető klubjait tömörítő G14 nevű szervezet nem ért egyet Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnökének Bajnokok Ligáját érintő módosítási terveivel. "Számunkra elfogadhatatlanok az új tervek, nem értjük, miért kellene a kupagyőzteseknek helyet biztosítani a Bajnokok Ligájában" - mondta a G14 csütörtöki tanácskozása után Thomas Kurth, a szervezet szóvivője.
szept. 13
21:31
Férfi kosárlabda Eb: elődöntőben az oroszok (Behaviour)
Elsőként az orosz válogatott biztosította a helyét a legjobb négy között a spanyolországi férfi kosárlabda Európa-bajnokságon. Az orosz csapat a francia gárdánál bizonyult jobbnak.
szept. 13
21:46
Labdarúgás: a G14 nem támogatja Platini BL-reformját (She)
A kontinens vezető klubjait tömörítő G14 nevű szervezet nem ért egyet Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnökének Bajnokok Ligáját érintő módosítási terveivel.
szept. 13
22:08
Kerékpár, vb: Lengyel Tamás is ott lehet Stuttgartban (She)
Lengyel Tamás (képünkön) is résztvevője lesz a szeptember végi stuttgarti országúti kerékpáros világbajnokságnak ? derült ki a Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség legutóbbi elnökségi ülésén.
szept. 13
22:20
Hadfi Dániel olimpiai kvótát szerzett (Behaviour)
A 100 kg-os Hadfi Dániel bejutott az elődöntőbe az olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokságon, Rio de Janeiróban, és ezzel kvótát szerzett a jövő évi pekingi játékokra.
szept. 13
23:04
Országúti kerékpáros-vb: Lengyel Tamás is indul (Behaviour)
Lengyel Tamás is indulhat a szeptember végi, stuttgarti országúti világbajnokságon. Bodrogi László mellett így még egy magyar kerekes lesz résztvevője a 27-én sorra kerülő időfutam-versenynek. A kétkörös viadal teljes távja 44,9 kilométer, szintkülönbsége pedig 712,6 méter lesz.

Keresés