2007. szeptember 9. vasárnap

szept. 9
0:05
Mindenki Beckham ellen? (Blikk)
Nincs nyugalom David Beckham körül. A Los Angeles Galaxy szupersztárja sérült, eddig mindössze néhány percet játszott.
szept. 9
0:09
Bevették a Moulin Rouge-t a szegediek (Blikk)
Táncoslányokkal doppingolta a ma lapzártánk után játszott, Százhalombatta elleni NB I-es nyitó meccsre a Pick Szeged férfi kéziseit Tistrui László.
szept. 9
0:13
43 millióról mondtak le a tataiak (Blikk)
Tata - Még nem volt élvonalbeli kézilabdacsapat a városban, és a feljutás ellenére úgy tűnt, az idén sem lesz.
szept. 9
0:17
Csoda Ági! (Blikk)
A US Open magyar hősének repülőgépe tegnap reggel landolt Ferihegyen, ahol egy igazi sztárnak kijáró fogadtatásban részesült.
szept. 9
0:21
Berki Krisztián elbotlott a lovon (Blikk)
Hiába kezdett kiválóan, a végén elrontotta lólengésgyakorlatát, és lemaradt a jövő évi nyári olimpiáról Berki Krisztián.
szept. 9
0:25
Lendület, elszántság, gól: Diadal! (Blikk)
Folytatódott a magyar futballcsoda. Labdarúgó-válogatottunk megismételte az olaszok ellen szenzációsan megnyert mérkőzés produkcióját.
szept. 9
0:29
Egy tucatnyi Csabai! (Blikk)
Egy vb-elsőséget, egy ezüst- és két bronzérmet szereztek sportolóink a maratoni kajak-kenu világbajnokság szombati napján, de remekeltek az ifik is.
szept. 9
0:33
Megmaradt a remény (Blikk)
szept. 9
0:37
Alonso: diadal és árulás? (Blikk)
Megnyerte a Forma-1-es Olasz Nagydíj időmérő edzését Fernando Alonso, ám mégsem őszinte az öröm a McLaren-Mercedesnél.
szept. 9
0:41
Räikkönen a falnak csapódott (Blikk)
A kémbotrány újabb fejezete mellett Kimi Räikkönen hatalmas balesete is borzolta a kedélyeket.
szept. 9
0:59
Eb-selejtezők: a szombati játéknap összes eredménye (She)
szept. 9
9:40
A világelső Justine Henin nyerte a US Opent (Infostart)
A belga világelső Justine Henin nyerte az amerikai nyílt teniszbajnokság női egyes versenyét, miután a döntőben legyőzte az orosz Szvetlana Kuznyecovát.
szept. 9
12:48
Federer ma újabb csúcsokat érhet el a US Open döntőjében (Infostart)
A papírformának megfelelően alakult a férfi egyes két elődöntője szombat este, illetve éjjel a US Openen. Az első és a harmadik kiemelt jutott a döntőbe: Roger Federer Novak Djokoviccsal találkozik majd vasárnap éjszaka. Federer azt mondja: "Kétszer is megvertem már ötszettes meccsen, de ez a srác nagyon gyorsan fejlődik".
szept. 9
14:02
Maratoni kajak-kenu vb: arany, ezüst és bronz a párosoknál is (She)
Csakúgy, mint a szombati egyesek során, a vasárnapi párosversenyekben is egy-egy arany-, ezüst- és bronzérmet szereztek a magyarok a győri maratoni kajak-kenu világbajnokságon: nyert, s ezzel megvédte címét a Csabai Edvin, Györe Attila kenus duó, a kajakosoknál pedig a Csay Renáta, Faldum Bereniké kettős második, a Salga István, Börcsök Balázs kettős harmadik helyen zárt.
szept. 9
15:07
Maratoni kajak-kenu vb: két magyar aranyérem (She)
A magyar versenyzők két-két arany-, ezüst- és két bronzéremmel zárták a Győrben megrendezett maratoni kajak-kenu világbajnokságot. Az ifjúságiaknál 3-3 első és második hely volt a hazai mérleg.
szept. 9
15:34
A McLaren kivégezte a Ferrarit Monzában (Infostart)
Kettős McLaren-siker született a Forma-1-es Olasz Nagydíjon, a Ferrari hazai versenyén. A címvédő spanyol Fernando Alonso - az egész hétvégén remek teljesítményt nyújtva - győzött az éllovas angol Lewis Hamilton előtt. A harmadik a futam végére alaposan lelassuló finn Kimi Raikkönen (Ferrari) lett.
szept. 9
17:04
Futsal UEFA-kupa: sima vereséget szenvedtek a gödöllőiek (She)
Simán kikapott a Gödöllő csapata a Futsal UEFA-kupa negyedik csoportkörének második mérkőzésén. A magyar gárda a montenegrói Pljevja együttesétől szenvedett 5-1-es vereséget.
szept. 9
17:42
Női kézilabda NB I: magabiztos debreceni siker a Vác ellen (She)
A Debrecen női kézilabda csapata otthon nyert a Vác ellen az NB I 3. fordulójában. A hazai csapat legeredményesebbje Orbán Annamária volt a maga kilenc góljával.
szept. 9
18:03
Rögbi-vb: Wales a Kanada elleni győzelemmel kezdett (She)
A Franciaországban zajló hatodik rögbi-világbajnokságon a B csoportban Wales és Kanada is bemutatkozott: kettejük csatáját előbbiek nyerték, méghozzá 25 ponttal.
szept. 9
18:08
Az olaszok bocsánatot kértek a franciáktól (Infostart)
Roberto Donadoni, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya és több játékosa is elnézést kért a franciáktól a mérkőzés előtt történt incidensért, amikor Milánóban 80 ezer hazai szurkoló jelentős része kifütyülte a vendégek himnuszát.
szept. 9
18:10
Hihetetlen rekorddöntés (Infostart)
Megdöntötte a 100 méteres síkfutás világcsúcsát a jamaicai Asafa Powell a Rietiben rendezett atlétikai Grand Prix-n. Az új idő 9.74 mp.
szept. 9
18:24
Atlétika, Rieti GP: Asafa Powell világcsúcsa 100-on (She)
A jamaicai Asafa Powell (képünkön) 9.74 mp-cel megdöntötte a férfi 100 m-es síkfutás világcsúcsát a Rietiben rendezett atlétikai Grand Prix-n. A korábbi rekordot 2005. június 14. óta szintén Powell tartotta 9.77 mp-cel, igaz, később ezt az amerikai Justin Gatlin beállította 2006. május 12-én.
szept. 9
18:29
Dopping: két éves eltiltás Héctor Rizo mexikói súlyemelőnek (She)
szept. 9
19:32
EURO 2008: olasz bocsánatkérés a francia himnusz kifütyülése okán (She)
Roberto Donadoni, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya és több játékosa is elnézést kért a franciáktól a mérkőzés előtt történt incidensért, amikor Milánóban 80 ezer hazai szurkoló kifütyülte a vendégek himnuszát.
szept. 9
20:14
Kézilabda, Budapest Bank férfi liga: hat góllal nyert a Szeged (She)
Az élvonalbeli férfi kézilabda-bajnokság, Budapest Bank férfi liga első fordulójában az A csoportban győzelemmel mutatkozott be a címvédő szegedi együttes, amely Százhalombattán tudott nyerni hat góllal.
szept. 9
21:12
Hengerelt az Újpest a Ligakupában (Infostart)
Az Újpest 4-1-re nyert a vendég Paks ellen a labdarúgó Ligakupa harmadik fordulójában, az A csoportban.
szept. 9
21:18
Jégkorong, ob I: öt góllal verte a Miskolc az Alba Volánt (She)
Az élvonalbeli jégkorong-bajnokság alapszakaszában a címvédő Alba Volán második csapata ötgólos vereséget szenvedett Miskolcon. Az első harmadban a házigazdák kétgólos előnyre tettek szert, de a második felvonás döntetlenje után maradt is ez a különbség a zárórész előtt. Végül a jobb helyzetkihasználás a hazaiak javára döntötte el a mérkőzést.
szept. 9
21:23
Meghalt egy ötéves kisfiú egy ralin (Infostart)
Meghalt egy ötéves kisfiú az észak-franciaországi Bethume-ralin, amikor az egyik versenyautó elütötte őt az egyik kanyarban.
szept. 9
22:22
Torna: Berki Krisztián olimpiai szabadkártyában bízik (She)
Lehet, hogy világbajnoki ezüstérmes tornászunk, Berki Krisztián (képünkön) mégsem hiányzik majd a pekingi olimpiáról? A kvótáról világbajnoki ezüstérmével egyelőre lemaradó lólengő szabadkártyában bízik, amiről a nemzetközi szövetségen belül egy háromtagú bizottság határoz.
szept. 9
22:32
Rögbi-vb: a skótok Portugáliát, az írek Namíbiát verték (She)
A Franciaországban zajló rögbi-világbajnokságon a skót és az ír együttes is győzelemmel kezdte szereplését. Előbbiek a vb-premieren áteső portugálokat verték meg 46 ponttal, míg utóbbiak Namíbiánál bizonyultak jobbnak, 15 ponttal.

Keresés