2007. szeptember 30. vasárnap

szept. 30
0:09
BL-győzelmet szalasztott el a Veszprém (Blikk)
Döntetlennel kezdte idei Bajnokok Ligája-mérkőzését az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapata.
szept. 30
0:13
Elhunyt Zsivótzky Gyula (Blikk)
Budapest - Ahogyan a dobókörben az ellenfelekkel, olyan keményen küzdött betegsége ellen is Zsivótzky Gyula (†70). Míg azonban a sportolótársak kénytelenek voltak meghajolni olimpiai bajnok kalapácsvetőnk előtt, addig a betegség legyőzte őt. Zsivótzky Gyula tegnap hosszan tartó, súlyos betegség után elhunyt.
szept. 30
0:15
Női kosárlabda Eb: Franciaország legyőzte a fehéroroszokat (She)
A francia női kosárlabda-válogatott tizenkét ponttal győzte le Fehéroroszország legjobbjait az Európa-bajnokság középdöntőjében.
szept. 30
0:17
Lendületbe jön a Fradi? (Blikk)
Magára talál a Ferencváros? A zöld-fehérek labdarúgócsapata szenved az NB II-ben, mindössze a kilencedik a Keleti csoportban.
szept. 30
0:19
Sakk-vb: Anand remizett Lékó Péterrel, és világbajnok (She)
Az összetett éllovasa, az indiai Viswanathan Anand világossal döntetlent játszott Lékó Péterrel a Mexikóvárosban zajló sakkvilágbajnoki torna 14. fordulójában. Ezzel a világranglista-vezető indiai játékos megszerezte a végső győzelmet.
szept. 30
0:21
Balzsay hosszabbított az Universummal (Blikk)
A nagyközépsúlyú Balzsay Károly három évvel meghosszabbította szerződését az Universum Box-Promotion csapatával.
szept. 30
0:25
Hamilton mindent visz? (Blikk)
Lewis Hamiltonnak áll a zászló eddig a Japán Nagydíjon. A versenyző pályán kívül már odapakolt csapattársának, Fernando Alonsónak.
szept. 30
0:29
Edzőváltás után: SOPROM (Blikk)
Az új időszámítás első bajnoki meccsén kiütéses, 4-0-s vereséget szenvedtek az Újpest otthonában.
szept. 30
0:33
Bejött a paksi hajrá (Blikk)
Paks - Nem jártak sikerrel a Fehérvár focistái az NB I tizedik fordulójában, a piros-kékek hónapok óta nem kaptak fizetést, 2-1-re kikaptak a Paks otthonában.
szept. 30
0:37
A hajrára lendültek bele ifjabb Tóthék (Blikk)
San Remo - A végére jött bele igazán az ifjabb Tóth János (39), Tagai Róbert (37) páros a San Remo-ralin. A Peugeot 207 Szuper2000-sel versenyző duó a tegnapi két utolsó gyorsaságin remekelt, s az összetettben öt helyet előrébb lépve végül a 15. lett
szept. 30
7:32
F?1, Japán Nagydíj: 19 kör a safety car mögött, Hamilton vezet (She)
A szakadó eső és a pályán álló nagy mennyiségű víz miatt a vasárnap reggel fél hétkor elrendelt rajt után 19 körön át a biztonsági autó mögött haladt a Formula?1-es Japán Nagydíj mezőnye. A safety car 48 körrel a leintés előtt állt ki, így most már valódi versenyt láthatnak a nézők.
szept. 30
8:05
F?1, Japán Nagydíj: Fernando Alonso falnak ütközött, és kiesett (She)
A vb-pontverseny második helyén álló, címvédő Fernando Alonso (McLaren-Mercedes) falnak ütközött a Japán Nagyídíjon, így számára véget ért a verseny. A baleset a futam 42. körében történt. Az élen a vb-éllovas Lewis Hamilton áll, aki győzelme esetén 12 pontos előnyre tehet szert az összetettben két versennyel a szezon vége előtt.
szept. 30
8:21
Portugália: hat meccsből hat győzelem az FC Porto mérlege (She)
A címvédő FC Porto az argentin Lisandro Lopez két góljával 2-0-s hazai győzelmet aratott a Boavista ellen a portugál első osztályú labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában. A Porto ezzel továbbra is százszázalékos teljesítménnyel áll az élen a táblázaton. A lisszaboni derbin a Benfica és a Sporting 0-0-s döntetlent játszott.
szept. 30
8:36
Hamilton járt a vízen Fujiban, Alonso nem (Infostart)
A McLaren-Mercedes angol újonca, Lewis Hamilton nyerte a Forma-1-es Japán Nagydíjat, ezzel hatalmas lépést tett a világbajnoki cím mregszerzése felé. Fujiban a verseny egyharmadát az esőben a biztonsági autó mögött teljeítette a mezőny.
szept. 30
9:56
Hamilton egy Ferrariban látná szívesen Alonsót (Infostart)
A világbajnoki pontversenyben élen álló Lewis Hamilton nem szívesen töltene el még egy Forma-1-es szezont a címvédő Fernando Alonso csapattársaként. Az angol újonc erről még a Japán Nagydíj előtt beszélt.
szept. 30
10:02
Henry beindult: övé a spanyol idény első mesterhármasa (Infostart)
Thierry Henry végre úgy játszott, ahogy remélik tőle a Barcelona szurkolói. A nyáron vásárolt francia csatár megszerezte első gólját a spanyol bajnokságban - s rögtön lőtt még mellé kettőt. Övé a Primera División 2007-2008-as szezonjának első mesterhármasa.
szept. 30
10:14
Aerobik Vk, Zaragoza: kiváló magyar eredmények (Metropol)
Kiváló eredményekkel tért haza a magyar aerobik válogatott a spanyolországi Zaragozában rendezett Világkupáról, s ez bíztató a novemberi, szombathelyi Európa-bajnokság előtt.
szept. 30
10:16
Lékó a negyedik lett a sakk vébén (Metropol)
Ötven százalékos eredménnyel negyedikként zárta szereplését Lékó Péter a Mexikóvárosban rendezett sakkvilágbajnokságon. A tornán, mint az előzőleg ismertté vált, a sakkvilágranglista-vezető indiai Viswanathan Anand végzett az élen.
szept. 30
10:45
Tenisz: Venus Williams nyerte a dél-koreai WTA-tornát (She)
A wimbledoni bajnok, első helyen kiemelt Venus Williams nyerte a női teniszezők 145 ezer dollár összdíjazású szöuli tornáját, miután a döntőben 6:3, 1:6, 6:4-re legyőzte az orosz Marija Kirilenkót.
szept. 30
11:54
Vívó-vb: női párbajtőrben négy magyar a 64-es táblán (She)
Mind a négy magyar induló pástra léphet a legjobb 64 küzdelmeiben a szentpétervári vívó-világbajnokság női párbajtőr versenyében. Világranglistás helyezésük alapján kiemeltként tizenhatan nem vívtak a selejtezőben, köztük volt Szász Emese, Nagy Tímea és Hormay Adrien.
szept. 30
11:59
Vízilabda, férfi Euroliga: győzött, és biztos továbbjutó az Eger (She)
A már biztos továbbjutó Brendon-UPC-ZF-Eger utolsó mérkőzésén simán verte a török Galatasarayt a férfi vízilabda Euroliga lisszaboni előselejtezős D csoportjában. Az első helyről a gólkülönbség dönt majd a magyarok és olasz Brescia között.
szept. 30
12:31
Tenisz, Bangkok: az orosz Dmitrij Turszunov diadala (She)
A hatodik helyen kiemelt orosz Dmitrij Turszunov nyerte meg az 550 ezer dollár összdíjazású bangkoki keménypályás férfi tenisztornát, miután a döntőben simán legyőzte a német Benjamin Beckert.
szept. 30
13:40
Atlétika: Asafa Powell megsérült, Tyson Gay győzött (She)
Sérülten zárta a szezont Jokohamában Asafa Powell, a 100 méteres síkfutás jamaicai világcsúcstartója.
szept. 30
13:55
Formula-1, Japán Nagydíj: Sebastian Vettel büntetése (She)
A világbajnoki pontverseny élén álló Lewis Hamilton sikerével véget érő Formula-1-es Japán Nagydíjon Mark Webber és Sebastian Vettel ütközése után megállapították a német pilóta vétkességét, aki a kínai futamon bűnhődhet hibájáért.
szept. 30
14:15
Budapest Maraton: győztek a címvédők (Metropol)
Tóth Tamás és Földényiné Nagy Judit révén a férfiaknál és a nőknél is a címvédő győzött a XXII. Plus Budapest Nemzetközi Maraton és Futófesztiválon.
szept. 30
14:31
Vívó-vb: férfi tőrözőink kiestek (Metropol)
Mindkét 64-es táblára felkerült magyar vereséget szenvedett az első fordulóban a szentpétervári vívó-világbajnokság férfi tőr versenyében: Mazza Lorenzót japán, Szabados Gábort egyiptomi rivális győzte le.
szept. 30
14:59
Manchester Utd: Van der Sar helyett Kuszczak véd a Roma ellen (She)
Nem számíthat első számú kapusára, Edwin van der Sarra (képünkön jobbra) Sir Alex Ferguson, a Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzője az AS Roma elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen. A holland játékosnak a lábujja sérült meg a Birmingham City elleni bajnoki mérkőzésen.
szept. 30
15:36
Tenisz, Kuangcsu: a francia Virgine Razzano tornagyőzelme (She)
A francia Virginie Razzano nyerte a 175 ezer dollár összdíjazású kínai keménypályás női tenisztornát, miután a döntőben két játszmában legyőzte az izraeli Tzipora Obzilert. A 24 éves Razzano pályafutása első WTA-tornagyőzelmét szerezte meg egyesben.
szept. 30
17:06
Milan-mér(l)eg: 5 meccs alatt 4 pont a Serie A-ban (Infostart)
Sorozatban ötödik bajnoki meccsén maradt nyeretlen az olasz Milan labdarúgócsapata. A Bajnokok Ligája címvédője a hatodik fordulóban 1-1-es döntetlent játszott a vendég Cataniával, és hét ponttal, a középmezőnyből várhatja a folytatást.
szept. 30
17:22
Fogathajtó ob, Izsák: Lázár Vilmos és Lázár Zoltán sikere (She)
A ketteseknél Lázár Vilmos, a négyeseknél testvére, Zoltán végzett az élen az izsáki fogathajtó országos bajnokságon.
szept. 30
17:24
Sportlövő ob, Sarlóspuszta: Gerebics Roland sikere (She)
A világbajnoki bronzérmes Gerebics Roland nyerte a férfi dupla trapot a Sarlóspusztán zajló sportlövő országos bajnokságon.
szept. 30
17:54
Tenisz, Luxembourg: Ivanovics idei harmadik tornagyőzelme (She)
A Luxembourgban megrendezett, 600 ezer dollár összdíjazású, kemény pályás női tenisztornát a második helyen kiemelt szerb Ana Ivanovics nyerte.
szept. 30
18:15
Rögbi-vb: a negyeddöntős franciák elgázolták a grúzokat (She)
A Franciaországban zajló rögbi-világbajnokságon a házigazda együttes 57 ponttal verte Grúziát, így bejutott a negyeddöntőbe.
szept. 30
18:20
Női kosárlabda Eb: török siker a németek ellen Vestóban (She)
Az Olaszországban zajló női kosárlabda Európa-bajnokság középdöntőjében a német válogatott hét ponttal alulmaradt Törökországgal szemben. A törökök legeredményesebb játékosa Horasan Yasemin volt 18 ponttal.
szept. 30
18:25
Fogathajtó ob: Lázár-sikerek (Metropol)
A ketteseknél Lázár Vilmos, a négyeseknél testvére, Zoltán végzett az élen az izsáki fogathajtó országos bajnokságon.
szept. 30
18:38
NB II: Folytatódott a Fradi sorozata (Infostart)
Sorozatban negyedik meccsén nem tudott győzni az élvonalba jutást megcélzó Ferencváros a labdarúgó NB II Keleti csoportjában.
szept. 30
20:50
Autókrossz Eb, Divízió I: Kárai Tamás bronzérmes (She)
szept. 30
20:55
Jégkorong, ob I: a 3. harmadban kapott ki a Miskolc Dunaújvárosban (She)
Az élvonalbeli jégkorong-bajnokság alapszakaszában két góllal verte a Dunaújváros hazai pályán a Miskolc csapatát. Az újvárosiak hatodszor nyertek a bajnokságban, a miskolciak harmadszor szenvedtek vereséget.
szept. 30
21:06
Kézilabda, férfi KEK: döntetlent játszott a PLER Szlovéniában (She)
A férfi kézilabdázók harmadik számú nemzetközi kupasorozatában, a KEK-ben az első mérkőzésen a PLER sokat ígérő döntetlent ért el Szlovéniában a Trimo Trebnje vendégeként.
szept. 30
21:08
Visszavette a vezetést a Real Madrid (Infostart)
A címvédő Real Madrid 1-0-ra nyert a Getafe otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában.
szept. 30
22:05
Rögbi, Magyar Kupa: az Esztergomi Vitézek megvédték címüket (She)
Az Esztergomi Vitézek rögbicsapata már kilenc magyar bajnokságot nyert zsinórban, és tulajdonképpen az utóbbi években nem nagyon veszélyeztették uralmukat. Most a Magyar Kupában védték meg tavalyi elsőségüket, az előző évben a Fehérvár legalább az ellenfelük volt, az idén szinte senki.
szept. 30
22:33
A 93. percben dőlt el a Torino-Juventus városi rangadó (Infostart)
Az újonc Juventus 1-0-ra nyert a Torino otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójában.
szept. 30
23:16
Antiszemita kiabálásokkal sértegették edzőjüket a Chelsea szurkolói (Infostart)
Spanyolországban szombaton tündökölt a Barcelona, vasárnap az élcsoport tagjainál az egygólos győzelem volt a divat. Angliában a Liverpool, a Man United és az Arsenal is 1-0-ra nyert idegenben, a Chelsea immár sorozatban negyedik bajnokiján maradt győzelem nélkül. Olaszországban David Trezeguet a 93. percben döntötte el a torinói derbit, az Inter a listavezető AS Roma legyőzésével azonban maradt a…

Keresés