2007. szeptember 27. csütörtök

szept. 27
0:03
Kikapott a Milan, kiesett a Manchester United a Ligakupából (Infostart)
Az Inter és a Juve simán nyert, a Roma csak döntetlent játszott, a Milan kikapott Olaszországban. A Barcelona a Nou Campban, megint Messi vezérletével, egy félidő alatt elintézte a Zaragozát. A Bayern München ismét gólfesztivált rendezett Németországban. A Chelsea négy góllal nyert, a Manchester United kettővel kikapott az angol Ligakupában. Fülöp Márton remekelt a Leicester Ciytben.
szept. 27
0:08
Kontár! (Blikk)
Megdöbbentő információ birtokába jutott a Blikk: Szekeres Tamás (34), a labdarúgó-válogatott technikai igazgatója masszőrként próbált helytállni a csapat három héttel ezelőtti edzőtáborában, de ez rosszul sült el.
szept. 27
0:08
Jégkorong Ob I: egy harmad elég volt a Ferencvárosnak (She)
Két góllal nyert a Ferencváros jégkorong ob I szerdai játéknapján Székesfehérváron. A vendégek a második harmadot nyerték ilyen arányban és ez elég volt a két pont begyűjtéséhez.
szept. 27
0:12
Otthon kaptak pofont Dárdaiék (Blikk)
Még mielőtt elszálltak volna maguktól, gyorsan viszszakényszerítették a földre a Hertha BSC futballistáit.
szept. 27
0:16
Van Basten a Chelsea edzője lesz? (Blikk)
Roman Abramovics (40) Marco van Bastent (42) akarja a Chelsea kispadjára.
szept. 27
0:20
Párjukkal ünnepelt az aranypáros (Blikk)
Együtt ünnepelte élete első EB-aranyérmét Varga Tamás (29) és Hirling Zsolt (23).
szept. 27
0:24
Ingyenes a belépés a futballmérkőzésen (Blikk)
Miskolc - A sorozatban bajnoki döntetleneket játszó DVTK futballcsapatának csak egy kis plusz hiányzik évadbeli első győzelméhez, amit már nagyon meg akar szerezni. Ezért a hét végi REAC elleni élvonalbeli meccsen kinyitják a kapukat a szurkolók előtt, ingyenes lesz a belépés!
szept. 27
0:28
A szponzorok álma lett Szávay (Blikk)
Szávay Ágnes (18) a magyar sport jelenlegi legpiacképesebb sportolója.
szept. 27
0:32
Lékó a második helyért harcol (Blikk)
Mexikóváros - Őrzi ötvenszázalékos mérlegét Lékó Péter (28) a sakkvilágbajnoki tornán. A nagymester világossal próbálta megadásra késztetni az örmény Aronjant, de meg kellett elégednie a fél ponttal. A nap egyetlen győzelmét az indiai Anand aratta, az orosz Morozevics ellen nyert.
szept. 27
0:36
Kézibravúrt ígérnek Iváncsikék (Blikk)
Veszprém - Bár a nyár óta irányítja a Veszprém férfi kéziseinek szakmai munkáját Mocsai Lajos (53), a szombati, Celje elleni Bajnokok Ligája-meccs jelenti számára új csapatánál az első komoly megmérettetést.
szept. 27
0:40
Massa behódol a Ferrarinak (Blikk)
Maranello - Még nyitott a kérdés, hogy ki lesz az idei Forma-1-es szezon világbajnoka. A mclarenes Lewis Hamilton (26) és Fernando Alonso (26), vagy Kimi Räikkönen (27) a Ferrarival? Egy biztos: amíg a McLaren-Mercedesnél széthúzás tapasztalható, a ferrarisok a jelek szerint egymást segítik
szept. 27
0:44
Lisztes: Fradi-nóta Újpesten (Blikk)
Budapest - Tízezer forintot ér Lipták Netti (22), a Blikk olvasó-riportere szemfülessége! A fiatal lány, bár nem focirajongó, egy korábbi ferencvárosi játékost fotózott le az újpesti Külvárosi Kávéházban.
szept. 27
0:48
Valujev visszatér (Blikk)
Oldenburg - Első veresége után szűk fél évvel visszatér a ringbe Nyikolaj Valujev (34).
szept. 27
5:51
Megfúrná a Manchester United a Chelsea új edzőjét (Infostart)
A BBC értesülése szerint a Manchester United vezetése határozottan ellenezni fogja, hogy a klub egyik legnagyobb riválisa, a Chelsea új szakvezetője, Avram Grant állandó működési engedélyt kaphasson az angol szövetségtől. Az izraeli edzőnek 12 hete van a szükséges papírok megszerzésére.
szept. 27
7:06
NHL: elhunyt a Chicago Blackhawks tulajdonosa (She)
Hetvenhét éves korában rákos megbetegedés következtében elhunyt William Wirtz, az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokságban (NHL) szereplő Chicago Blackhawks együttesének tulajdonosa.
szept. 27
8:50
Pécs: elhunyt Halasi Tibor, a klub egykori labdarúgója (She)
Életének 69. évében meghalt Halasi Tibor, a Pécsi Dózsa egykori NB I-es labdarúgója.
szept. 27
9:02
Tenisz, Hansol Open: továbbjutott Venus Williams és Daniilidu is (She)
Az első helyen kiemelt Venus Williams két játszmában jutott tovább a koreai Hansol Open tenisztorna második fordulójából.
szept. 27
9:30
Női kosárlabda Eb: négy válogatott búcsúzott a csoportmeccsek után (She)
Befejeződtek az olaszországi női kosárlabda Európa-bajnokság csoportküzdelmei, melyek végén a négy utolsó helyezett számára már befejeződött a torna.
szept. 27
10:08
Abramovics megszólalt és megalázta José Mourinhót (Infostart)
Először szólalt meg a Chelsea angol labdarúgóklub tulajdonosa az elmúlt napokban távozott José Mourinho ügyében. Az orosz milliárdos szerint a portugál szakember (aki a klubbal hat címet, köztük két bajnokságot nyert), csak olyan volt, "mint egy étel az éttermemben".
szept. 27
10:35
"Ha fókázol, agyonrúglak" (Infostart)
Újabb vita osztja meg a brazil futballt. A szövetség 120 napra eltiltotta Coelhót, az Atlético Mineiro védőjét, aki brutálisan felrúgta a mindössze 19 éves Kerlont. Kerlon ugyanis bedobta a fókatrükköt: a fején táncoltatta a labdát. Nézze meg Ön is, hogyan csinálja!
szept. 27
10:56
Kézilabda: négy magyar csapattal rajtolnak az európai kupák (She)
A hétvégén négy magyar csapat számára megkezdődnek a küzdelmek az európai kézilabdakupákban.
szept. 27
11:49
Anglia: Owenre műtét vár, hogy megelőzzék a sérv kialakulását (She)
Nagy valószínűség szerint két műtét is vár Michael Owenre (képünkön) ágyéksérülése miatt. A beavatkozásra azért van szükség, hogy megelőzzék a sérv kialakulását a játékosnál.
szept. 27
13:10
Súlyemelés: utolsó remény a 2008-as római Európa-bajnokság (She)
A második legnagyobb thai városban, Csiangmajban rendezett súlyemelő-vb két szempontból különösen kiemelt fontosságú volt a házigazdák számára. Egyfelől azért, mert az ez évi sportági csúcsesemény a 2008-as, pekingi nyári olimpiára selejtezett, másfelől mert a kvalifikációs világbajnoksággal is tisztelegni kívántak szeretett uralkodójuk, a félévszázada trónon levő s december elején 80.…
szept. 27
13:53
Hollandia: kizárták a bajnoki címvédő PSV-t a Holland Kupából (She)
A Holland Labdarúgó-szövetség (KNVB) jogosulatlan játékos szerepeltetése miatt kizárta a PSV Eindhovent a Holland Kupa küzdelmeiből.
szept. 27
13:59
Kerékpáros-vb: stuttgarti kereset Di Luca és Bettini indulása ellen (Metropol)
A házigazda Stuttgart önkormányzata bírósági keresetet nyújtott be, hogy megakadályozza a doppinggyanúba keveredett két olasz sztár, Danilo Di Luca és Paolo Bettini indulását a vasárnapi mezőnyversenyben, az országúti kerékpáros-világbajnokságon.
szept. 27
14:36
Szávay Ágnes: két lépésre (a) Vénustól (Infostart)
Szávay Ágnes újabb mérkőzést nyert: ezúttal a szöuli Hansol Open második fordulójában az orosz Galina Voszkobojevát győzte le. Következő ellenfele a görög Eleni Danilidu lesz.
szept. 27
15:29
Tenisz, Szöul: utolsóként Marija Kirilenko is a nyolc között (She)
A Szöulban zajló, 145 ezer dollár összdíjazású, kemény pályás női tenisztorna egyeseinek küzdelmében a negyedik helyen kiemelt orosz Marija Kirilenko két játszmában győzött a kínai Yuan Meng ellen, így utolsóként ő is csatlakozhatott a negyeddöntő mezőnyéhez.
szept. 27
16:13
Labdarúgás, női-vb: Brazília kiütötte az amerikakat és döntős (She)
A Kínában zajló női labdarúgó-világbajnokságon a címvédő Németország ellenfele a döntőben a brazil együttes lesz. A dél-amerikaiak az elődöntőben az előző vb döntősét, az Egyesült Államok válogatottját győzte le.
szept. 27
16:24
Női labdarúgó-vb: brazil-német álomdöntő (Metropol)
A brazil válogatott lesz a címvédő német csapat ellenfele a Kínában zajló női labdarúgó-világbajnokság vasárnapi fináléjában, miután a legjobb négy között négy góllal nyert az amerikaiak ellen.
szept. 27
16:54
Ezüstérmes lett Bodrogi László a világbajnokságon (Blikk)
szept. 27
16:54
Magyar labdarúgás: elveszhet az FC Tatabánya NB-I-es licence (She)
Nem szavazta meg az FC Tatabánya stadionjában a villanyvilágítás megvalósítását a város képviselőtestülete, a 130 milliós beruházásra félretett pénzt a többi sportlétesítmény felújítására fordítják - erről csütörtök este döntött Tatabánya közgyűlése.
szept. 27
17:27
Országúti kerékpár-vb: Bodrogi László ezüstérmes az egyéni időfutamban (Metropol)
Bodrogi László ezüstérmet nyert a stuttgarti országúti kerékpár-világbajnokság egyéni időfutamában, ezzel egyúttal olimpiai kvótát szerzett.
szept. 27
17:58
Hiddink november végétől szívesen lenne a Chelsea vezetőedzője (Infostart)
Brit lapértesülések szerint Guus Hiddink, az orosz labdarúgó-válogatott holland szövetségi kapitánya jelenleg nem vállalja el a Chelsea szakmai munkájának irányítását, de nem zárkózik el egy későbbi együttműködés elől.
szept. 27
18:03
Tenisz, Bangkok: Berdych-Karlovic csata az elődöntőért (She)
A Bangkokban zajló, 550 ezer dollár összdíjazású, kemény pályás férfi tenisztorna egyeseinek küzdelmében a harmadik helyen kiemelt cseh Tomas Berdych (képünkön) ellenfele a negyeddöntőben a hetedik helyen rangsorolt horvát Ivo Karlovic lesz.
szept. 27
18:08
Kispest: látógatóban a csapat, Honvéd-nap a gimnáziumban (She)
Különös nap volt csütörtökön a kispesti Deák Ferenc Gimnáziumban: a Budapest Honvéd első csapata látogatta meg a diákokat. A gimnázium tornaterme dugig telt, minden tanuló ott várta és nagy ovációval fogadta a megérkező futballistákat. Név szerint Bárányos Zsoltot, Berdó Balázst, Debreceni Andrást, Hercegfalvi Zoltánt, Ivancsics Gellértet, Koós Gábort, Palásthy Norbertet, Tóth Balázst, Tóth Ivánt,…
szept. 27
18:19
Kézilabda: sportdiplomáciai csúcstalálkozó Baselban (She)
Szeptember 26-án a Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) svájci központjában, Baselban, Dr. Hassan Moustafa, az IHF elnöke és Frank Birkefeld főigazgató hivatalos látogatáson fogadta Dr. Kiss Istvánt, a Magyar Kézilabda-szövetség elnökét és Sinka László főtitkárt (képünkön).
szept. 27
19:44
Tenisz, Mumbai: Richard Gasquet sima sikere a nyolcaddöntőben (She)
Az indai Mumbaiban zajló, 416 ezer dollár összdíjazású kemény pályás férfi tenisztorna második fordulójában az első helyen kiemelt francia Richard Gasquet sima meccsen, ellenfelének, az olasz Fabio Fognininak mindössze egy játékot engedélyezve nyert és jutott be a negyeddöntőbe.
szept. 27
20:00
Curling, Eb: ismét kikaptak, de továbbjuthatnak a magyarok (She)
Wales után Oroszországtól is kikaptak a magyarok a vegyescsapatok számára kiírt curling Európa-bajnokságon, Madridban, de még maradt esélyük a továbbjutást érő második hely megszerzésére a csoportban.
szept. 27
20:48
Kirúgták Détárit Sopronból, de ő nem akar távozni (Infostart)
Az FC Sopron labdarúgócsapatának vezetői menesztették Détári Lajos vezetőedzőt, a szakember azonban nem fogadta el a döntést, és továbbra is a gárda trénerének tartja magát.
szept. 27
21:14
UEFA Pro-licenc: két év múlva az élvonalban is kötelező lesz (She)
A 2009/2010-es szezontól csak olyan edző ülhet le a kispadra az európai labdarúgó-bajnokságok élvonalában, aki rendelkezik a kontinentális szövetség (UEFA) Pro-licencével - többek között erről döntöttek a futballszövetségek szakmai igazgatóinak és edzőképzést irányító szakembereinek londoni tanácskozásán.
szept. 27
21:16
Junior öttusa-vb: Tóth aranyérmes hagyományos versenyben (She)
Tóth Adrienn nyerte a nők hagyományos versenyét a portugáliai Caldas da Rainhában zajló junior öttusa-világbajnokságon.

Keresés