2007. szeptember 11. kedd

szept. 11
0:10
Szávay Ágnes: Irány a teniszelit! (Blikk)
Az utóbbi évtizedekben csak Temesvári Andrea volt előkelőbb helyen a világranglistán, 1984-ben a 7. helyen állt. Ági a legjobb úton van, hogy utolérje.
szept. 11
0:14
Vitalij Klicsko megsérült! (Blikk)
München - Elmarad Vitalij Klicsko (36) nagyon várt visszatérő meccse.
szept. 11
0:18
Tóth és Tőzsér ismeri a törökök titkait (Blikk)
Pokol vár a magyar fociválogatottra Isztambulban - állítja egybehangzóan Tóth Balázs (25) és Tőzsér Dániel (22).
szept. 11
0:22
Priskin szerdán már gólt akar lőni (Blikk)
Budapest - Az egyik nagy kérdés az volt, meggyógyul-e Priskin Tamás (20), aki szombaton az utolsó pillanatban maradt ki a bosnyákok elleni kezdőcsapatból. Gyengének, erőtlennek érezte magát, gyomorfertőzésre is gyanakodtak nála. Szerencsére tegnap már a többiekkel edzett.
szept. 11
0:26
Tápait elvarázsolta az új fociválogatott (Blikk)
Tápai Szabinát, a Cornexi kézilabdázóját is magával ragadta labdarúgó-válogatottunk olaszok elleni sikere.
szept. 11
0:30
Ez lett a mosoly csapata (Blikk)
A játékosok a pályán már bizonyították, hogy ők lehetnek a jövő csapatának tagjai, hiszen Olaszországot és Boszniát is legyőzték, s most sikerre készülnek Törökország ellen is.
szept. 11
0:34
Várhidi: A pokolban is fociznunk kell (Blikk)
Pokoli mérkőzés vár holnap a magyar labdarúgó-válogatottra Isztambulban.
szept. 11
0:38
Csodafutó (Blikk)
Rieti - Saját világcsúcsát döntötte meg Asafa Powell (24). A világ leggyorsabb embere 9,74 másodperc alatt futotta le a 100 métert a rieti atlétikai versenyen, három századmásodperccel volt jobb az eddigi rekordnál. A jamaicait legfeljebb gepárd, profi bringás, vagy Forma-1-es autó tudná megverni
szept. 11
0:42
Ronaldinhóval nyertek a brazilok (Blikk)
Bár a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya változtatott korábbi győztes csapatán, ez nem ment az eredményesség kárára.
szept. 11
0:46
154 millió a BL-prémium Raúléknak (Blikk)
Madrid - Nem veri a fogához a garast a spanyol futballbajnok Real Madrid vezetősége. Ramón Calderón (56) elnök bejelentette: fejenként 600 ezer eurót (154 millió Ft) kapnak a játékosok, ha megnyerik a Bajnokok Ligáját.
szept. 11
0:50
Egy hónapig nem focizhat Ronaldo (Blikk)
Rio de Janeiro - A korábban jósolt két héttel ellentétben hétfőre kiderült, hogy Ronaldo, az AC Milan brazil labdarúgója legkorábban egy hónap múlva térhet vissza a pályára.
szept. 11
0:54
Kiss Gergő edzőt játszott (Blikk)
Kiss Gergő (30) néhány héten belül "beköltözik” otthonainkba.
szept. 11
0:58
Alonso börtönbe küldi főnökét? (Blikk)
Monza - Csalás, sikkasztás és belső információkkal való viszszaélés miatt kerülhet börtönbe Ron Dennis (60), a Forma-1-es McLaren-Mercedes csapatfőnöke.
szept. 11
6:27
Messi: nem vagyok Maradona (Behaviour)
Nem szereti a Diego Maradonával való összehasonlítást Lionel Messi, az FC Barcelona argentin futballsztárja. "Fiatal vagyok, fejlődök, de Maradonából csak egy van. Nagyon hízelgő, hogy hozzá mérnek engem, ő maga pedig az örökösének nevezett, de nem tartom helyénvalónak" - magyarázta a 20 éves csatár Melbourne-ben, ahol hazája válogatottja a házigazda ausztrálokkal játszik kedden barátságos…
szept. 11
7:15
Toni Polster: az osztrákoknak nincs semmi keresnivalójuk az Eb-n (Behaviour)
Toni Polster, az osztrák labdarúgó-válogatott történetének legeredményesebb támadója (95 mérkőzés/44 gól) szerint hazája nemzeti együttesének nincs semmi keresnivalója a 2008-as Európa-bajnokságon.
szept. 11
7:43
Argentína: Messi nem szereti a Maradonával való összehasonlítást (She)
Nem szereti a Diego Maradonával való összehasonlítást Lionel Messi, az FC Barcelona argentin futballsztárja.
szept. 11
8:06
Férfi kosárlabda: Jefferson marad az Univernél, Vucsicsevics megy (She)
A hazai környezetben szereplő Univer sikerével véget érő Gazdavár-kupán Antonio Jefferson parádézott, ponterős játékával a kecskemétiek brazil válogatott erőcsatára meggyőzte Zsoldos András vezetőedzőt, hogy érdemes volt szerződtetni.
szept. 11
9:15
Férfi kosárlabda Eb: német "leégés" (Behaviour)
A német válogatott megalázó, 77-47-es vereséget szenvedett a szlovén csapattól a spanyolországi kosárlabda Európa-bajnokság középdöntőjében. Az utolsó körben a németek és az olaszok egymás elleni mérkőzése dönti el, melyikük jut a legjobb nyolc közé.
szept. 11
9:26
Hivatalos olasz bocsánatkérés a francia himnusz kifütyülése miatt (Behaviour)
Giancarlo Abete, az Olasz Labdarúgó Szövetség elnöke hivatalos bocsánatkérő levelet küldött kollegájának, a francia Jean-Pierre Escalettes-nek, amiért a két ország válogatottjának szombati Európa-bajnoki selejtezője előtt a milánói stadionban a hazai szurkolók kifütyülték a francia himnuszt. Abete korábban már szóban elnézést kért az incidens miatt. Roberto Donadoni, a világbajnok olasz válogatott…
szept. 11
9:55
EURO 2008: az oroszok ellen nem játszik Hargreaves és Lampard (She)
Owen Hargreaves és Frank Lampard sem épült fel, így egyik középpályás sem léphet pályára az angol labdarúgó-válogatottban az oroszok elleni szerdai, sorsdöntőnek ígérkező hazai Európa-bajnoki selejtezőn.
szept. 11
9:57
NFL: Kevin Everett súlyos sérülést szenvedett (She)
Súlyos, minden bizonnyal maradandó sérülést szenvedett Kevin Everett, a Buffalo Bills amerikaifutballistája a profiliga (NFL) idénynyitóján.
szept. 11
10:06
EURO 2008: újabb bocsánatkérés a francia himnusz kifütyülése okán (She)
Giancarlo Abete, az Olasz Labdarúgó Szövetség elnöke hivatalos bocsánatkérő levelet küldött kollegájának, a francia Jean-Pierre Escalettes-nek, amiért a két ország válogatottjának szombati Európa-bajnoki selejtezője előtt a milánói stadionban a hazai szurkolók kifütyülték a francia himnuszt.
szept. 11
10:19
Vizsgálat indulhat Ronaldo kezelése kapcsán (Behaviour)
Az Olasz Olimpiai Bizottság (CONI) doppingügyekkel foglalkozó illetékese nem zárja ki, hogy vizsgálatot indít annak kiderítésére: kapott-e génkezelést az AC Milan sztárlabdarúgója, a térdsérüléssel bajlódó Ronaldo. Ettore Torri kijelentette: az Olasz Labdarúgó Szövetség és a CONI szakembereitől vár választ néhány kérdésre, és azt követően határoz, kezdeményez-e eljárást az ügyben, mivel az…
szept. 11
10:42
Kosárlabda: Zsoldos András szerint Jefferson jó igazolás (She)
A hazai környezetben szereplő Univer sikerével véget érő Gazdavár-kupán Antonio Jefferson parádézott, ponterős játékával a Kecskemét férfi kosárlabdacsapatának brazil válogatott erőcsatára meggyőzte Zsoldos András vezetőedzőt, hogy érdemes volt szerződtetni.
szept. 11
10:47
Jégkorong ob I: Peter Filipet eltiltották fél évre (She)
A vonalbíró megütése miatt 2008. február 29-ig eltiltották Peter Filipet, a jégkorong ob I-ben szerepelő SC Csíkszereda szlovák légiósát.
szept. 11
10:53
Vízilabda: visszatértek a válogatottak a Domino csapatához (She)
szept. 11
10:58
Vízilabda: elválnak egymástól az Újpest és az OSC útjai (She)
Mindössze egy évig tartott a női bajnokságban az Újpest és az OSC együttműködése. A két fővárosi klub közös csapatot indított a 2006?07-es szezonban, ám a szombaton rajtoló idényben ismét külön utakon járnak.
szept. 11
11:00
Röplabda: a dobogó a BSE célja a női bajnokságban (She)
szept. 11
11:25
Kivizsgálhatják, hogy kapott-e génkezelést a brazil zseni (Infostart)
Az Olasz Olimpiai Bizottság (CONI) doppingügyekkel foglalkozó illetékese bejelentette: vizsgálatot indíthat annak kiderítésére, hogy kapott-e génkezelést az AC Milan labdarúgója, a térdsérüléssel bajlódó Ronaldo.
szept. 11
11:25
Peking 2008: a női 400 m síkfutás világbajnoka bízik az indulásban (She)
A női 400 méteres síkfutás friss világbajnoka, a brit Christine Ohuruogu bízik benne, hogy hazája színeiben részt vehet a jövő évi pekingi olimpián.
szept. 11
12:50
Szerb kapitány a kínai labdarúgó-válogatott élén (Behaviour)
A szerb Vladimir Petrovic lesz a kínai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, akinek feladata, hogy a csapatot kijutassa a 2010-es világbajnokságra. A helyi sajtó értesülése szerint az 52 éves szakember már találkozott a szövetség vezetőivel, és még ezen a héten megszületik a megegyezés. Petrovicot a kínai olimpiai csapat trénere, a szintén szerb Ratomir Dujkovic ajánlására kérték fel a…
szept. 11
13:27
River Plate: elfogták a legveszedelmesebb huligánt (She)
A rendőrség őrizetbe vette Adrian Rousseau-t, akit a River Plate labdarúgócsapatának legveszedelmesebb szurkolójának tartanak.
szept. 11
13:32
EURO 2008: délben megérkezett Isztambulba a magyar válogatott (She)
Kedden délben megérkezett Isztambulba a magyar labdarúgó-válogatott, amely szerdán 19:30 órától a török együttessel találkozik Európa-bajnoki selejtezőn. Erről az mlsz.hu számolt be.
szept. 11
13:38
Női labdarúgó-vb: a címvédő németek padlóra küldték Argentínát (She)
Kínában elkezdődött a női labdarúgó-világbajnokság. Eddig két mérkőzést rendeztek meg: Sanghajban a címvédő Németország válogatottja 11-0-ra kiütötte Argentínát, míg Csengduban 2-2-es döntetlennel ért véget a legutóbbi vb bronzérmese, az Egyesült Államok és a Koreai NDK összecsapása.
szept. 11
13:59
Labdarúgás: Demichelis góljával argentin siker Melbourne-ben (She)
Martin Demichelisnek a második félidő elején szerzett fejesgóljával az argentin labdarúgó-válogatott barátságos mérkőzésen 1-0-ra legyőzte az ausztrál csapatot Melbourne-ben.
szept. 11
15:52
Tenisz, Bali: Lindsay Davenport győzelemmel tért vissza (She)
Tizenkét hónapos kihagyás után győzelemmel tért vissza Lindsay Davenport: a szülés után újra versenyző amerikai teniszező a 225 ezer dollár összdíjazású indonéziai torna első fordulójában az ötödik helyen kiemelt görög Eleni Danilidu ellen nyert.
szept. 11
16:08
EURO 2008: Frankfurtban maradt a lengyelek felszerelése (She)
Kínos ?baki? zavarta meg a lengyel labdarúgó-válogatott felkészülését a szerdai, finnországi Európa-bajnoki selejtező előtt: a Helisnkibe repülő küldöttség teljes felszerelése a frankfurti repülőtéren maradt. A játékosok egyelőre csak személyes csomagjaikból ?gazdálkodhatnak?, de az ígéretek szerint kedden estére megérkeznek Finnországba a hiányzó ?ládák? is.
szept. 11
16:45
Ancelotti a legnagyobb (Infostart)
Az ESM, az Európai Sportújságok Szervezete, Carlo Ancelottit, a Milan vezetőedzőjét választotta meg a 2006/2007-es szezon legjobb edzőjének. A díjat szeptember 22.-én a Milan-Parma mérkőzés előtt adják át.
szept. 11
17:22
Tenisz, Bali: Czink Melinda párosban is befejezte a tornát (She)
Párosban is befejezte szereplését Czink Melinda a 225 ezer dollár összdíjazású indonéziai női tenisztornán.
szept. 11
20:00
Szávay: "Sarapova annyira nagyképű, hogy még magának sem tud köszönni" (Behaviour)
Kétségtelen, hogy Szávay Ágnes napjaink egyik legismertebb magyar sportolója: a US Openről hazatérő teniszezőt több száz rajongó várta a Vasas Folyondár utcai sporttelepén rendezett közönségtalálkozón. "Köszönöm mindenkinek, aki eljött ma ide, remélem hozzájárulhatok ahhoz, hogy a tenisz még népszerűbb legyen Magyarországon" - mondta a New York-i viadalon egyesben negyed-, párosban pedig elődöntős…
szept. 11
21:05
MOB-beszámoló a sportbizottság előtt (Behaviour)
A jelen helyzet szerint 160, szerencsés esetben 180 fős magyar csapat indul a jövő évi pekingi olimpián. Ezt Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke valószínűsítette kedden, amikor a MOB-vezetés beszámolóját meghallgatta az Országgyűlés sport- és turisztikai bizottsága. Az elnök szerint a magyar sportolók 20-22 sportágban képviselhetik az országot, a cél az, hogy elöl végezzenek,…
szept. 11
21:21
Török-magyar: megérkeztek az ifjú reménységek Isztambulba (Behaviour)
Délben megérkezett Isztambulba a magyar labdarúgó-válogatott, amely szerdán 19:30-tól Törökország csapatával játszik Európa-bajnoki selejtezőmérkőzést. A magyar szövetség hivatalos honlapja szerint az együttes különrepülője a tervezett 9 órás induláshoz képest 30 perces késéssel szállt fel és két és félórás út után landolt Törökországban.
szept. 11
22:16
Patrick Vieirát szimulálásra akarta rábírni az Inter sportigazgatója (Infostart)
A magyar válogatott isztambuli fellépésén kívül húsz Európa-bajnoki selejtezőt rendeznek szerda este. A legizgalmasabbnak a Franciaország-Skócia, az Ukrajna-Olaszország és az Anglia-Oroszország találkozó ígérkezik. Az A csoportban a legjobb négy egymás ellen játszik.

Keresés