2007. szeptember 5. szerda

szept. 5
0:07
Fociláz! (Blikk)
Tombol a fociláz Magyarországon! Labdarúgó-válogatottunk eksztázisba hozta a futballt szerető embereket.
szept. 5
0:11
Szuperági (Blikk)
Szávay Ágnes csúcs az amerikai nyílt teniszbajnokságon! A magyar játékos az egyetlen, aki egyesben és párosban is a legjobb nyolc közé jutott.
szept. 5
0:15
Lisztes visszatért (Blikk)
Vincze Ottó (32) után egy újabb BL-hős tért viszsza a Ferencváros labdarúgócsapatához.
szept. 5
0:19
Csak csere! (Blikk)
Waltner Róbert (30), a góllövőlistát 6 találattal vezető focista viszont csak az utolsó percekben ment a pályára.
szept. 5
6:56
Okocha az angol másodosztályba tér vissza (Behaviour)
Jay Jay Okocha, a nigériai labdarúgás legendás alakja az angol másodosztályban szereplő Hull City együttesében folytatja pályafutását. "Fantasztikus játékos, aki megfelelően tudja majd mozgatni a középpályát" - nyilatkozta Phil Brown, a gárda szakvezetője. A 34 éves Okocha számára nem lesz idegen az angol futball, hiszen 2002 és 2006 között a Bolton Wanderers játékosa volt.
szept. 5
8:48
Nadal kiesett, Henin elődöntős (Behaviour)
Nagy meglepetésre a második helyen kiemelt spanyol Rafael Nadal kiesett a férfi egyes nyolcaddöntőjében az amerikai nyílt teniszbajnokságon. A spanyol sztár honfitársától, David Ferrertől (15.) kapott ki négy játszmában. A nők versenyében elsőként a világranglista-vezető belga Justine Henin jutott be az elődöntőbe, miután magabiztosan legyőzte Serena Williamst. A két klasszis sorozatban…
szept. 5
9:13
Férfi kosárlabda Eb: magabiztos spanyol győzelem (She)
A világbajnok spanyol válogatott második mérkőzésén is magabiztos győzelmet aratott a hazai rendezésű férfi kosárlabda Európa-bajnokságon.
szept. 5
9:25
Tenisz: a közszolgálati tévé élőben adja Szávay negyeddöntőjét (She)
szept. 5
9:51
Anglia: a Wiganbe szerződött a kameruni Salomon Olembé (She)
szept. 5
10:23
Kovács Katalin: "Éreztem, hogy többen is leírtak" (Infostart)
A kajakozó Kovács Katalin a duisburgi világbajnokságon és a pekingi előolimpián is győzni tudott 500 méteren egyesben. Az MTK olimpiai bajnoka a kiemelkedően eredményes augusztusi szereplés előtt a június végi-július eleji spanyolországi Európa-bajnokságról ezüstérmekkel tért haza. Kovács Katalin az InfoRádiónak elmondta: nagyon bántotta, hogy az Eb-n nem tudott nyerni, de próbálta kizárni a…
szept. 5
10:46
Olaszország: Donadoni nem aggódik a válogatott miatt (She)
Roberto Donadoni, az olasz válogatott szövetségi kapitánya - saját bevallása szerint - nyugodt csapata soron következő két, kulcsfontosságú mérkőzése előtt. Egyik összecsapás sem lesz sétagalopp, hiszen előbb a csoport élén álló Franciaországgal kell megküzdeniük szombaton, majd Ukrajnával néznek farkasszemet.
szept. 5
11:08
Rögbi-vb: Jonny Wilkinson nélkül kezdenek az angolok (She)
A keddi edzésen kisebb bokasérülést szenvedett Jonny Wilkinson (képünkön), az angol rögbi-válogatott meghatározó embere. A kiváló rúgójátékos így nem állhat Brian Ashton szövetségi kapitány rendelkezésére az angolok első vb-mérkőzésén, szombaton az Egyesült Államok ellen.
szept. 5
11:10
Kerékpár: 2008 végén elhagyja a sportágat a Gerolsteiner (She)
szept. 5
11:35
Szávay Ági a világ legnagyobb teniszstadionjában juthat tovább (Infostart)
Kiesett Rafael Nadal az US Open férfi egyesének nyolcaddöntőjében. Az egész héten sérülten játszó spanyol klasszist honfitársa, David Ferrer győzte le, ötjátszmás, maratoni csatában. Ugyancsak nincs már versenyben Serena Williams, akit a világelső Henin győzött le.
szept. 5
11:35
Formula?1: meghosszabbított nyomozás szabotázsügyben (She)
Meghosszabbította a nyomozást a Formula?1-es Ferrari csapat szabotázsügyként elhíresült botrányában az olasz törvényszék ? közölte a The Guardian című brit újság. A vizsgálódást Nigel Stepney korábbi vezető mérnök (képünkön) ellen folytatják Olaszországban.
szept. 5
11:37
Afrika: örökös eltiltást kapott az egykori togói futballvezér (She)
Az Afrikai Labdarúgó Szövetség keddi döntése értelmében élete végéig eltiltotta a futballtól Avlessi Adaglo Tatát, a Togói Labdarúgó szövetség korábbi elnökét, miután bűnösnek találta az ellen folytatott vesztegetési perben.
szept. 5
12:52
A franciák játszatnák Vieirát, az Inter nem örül (Behaviour)
Kisebb vita alakult ki Patrick Vieira miatt a labdarúgó klubcsapata, az Internazionale és a francia válogatott között. A problémát az jelenti, hogy a milánóiak értesülései szerint a középpályásra mindenképpen számít Raymond Domenech szövetségi kapitány az olaszok elleni, szombati Európa-bajnoki selejtezőn, annak ellenére, hogy még nem egészséges.
szept. 5
13:01
Bajnokcsaládból származik Szávay ellenfele (Infostart)
Szávay Ágnes esti ellenfele, az orosz Szvetlana Kuznyecova igazi sportcsaládból származik. Ő maga is kerékpározott gyerekfejjel, de aztán átpártolt a teniszhez.
szept. 5
13:06
Torna-vb: Gál Róbert szinte biztosan olimpiai kvótás (She)
Gál Róbert szinte biztosan olimpiai kvótához jut a hétvégén a stuttgarti tornász-világbajnokságon. A magyar versenyző a selejtezőben éppen lemaradt a kvótaszerzésről, ám még így is komoly esélye van az indulási jog kiharcolására, ugyanis ha egy olyan ország tornásza is szervilágbajnok lesz, amely szerepel a legjobb 18 között, akkor Gál pekingi résztvevőnek tekinthető. Ez pedig szinte biztosan így…
szept. 5
13:17
Románia: Walter Zenga lett a román Dinamo Bukarest edzője (She)
szept. 5
13:19
Tenisz, Davis Kupa: Roddick és Blake az amerikai csapatban (She)
Andy Roddick és James Blake játssza az egyeseket az amerikai csapatban a svédek elleni tenisz Davis kupa-elődöntőn.
szept. 5
13:33
Real Madrid: Roberto Carlos szerint helye lenne a mai csapatban (She)
A válogatott szünetet kihasználva a spanyol fővárosban érkezett a Real Madrid korábbi kulcsembere, a nyáron a török Fenerbahcéhoz szerződött Roberto Carlos (képünkön). A brazil balhátvéd úgy véli, a mai csapatba is beférne.
szept. 5
13:35
Schumacher a legmagasabb spanyol sportkitüntetést kapta (She)
A Spanyolországban sportolónak adható legmagasabb nemzetközi kitüntetést ítéleték oda a hétszeres Formula?1-es világbajnok Michael Schumachernek. A 2006-os idény végén visszavonult német zseni ezzel hivatalosan elnyerte az Asztúria hercege címet.
szept. 5
14:05
Kerékpár: újabb versenyzőt küldtek el az Astanától (She)
Azonnali hatállyal menesztette az Astana a spanyol Jose Antonio Redondót, mert vétett a kerékpároscsapat belső szabályai ellen.
szept. 5
14:27
EURO 2008: Jens Lehmann valószínűleg védhet Wales ellen (She)
Nagy esély van arra, hogy Jens Lehmann álljon a német válogatott kapujában a szombati, Wales elleni Európa-bajnoki selejtezőn.
szept. 5
14:49
Schumiból Asztúria Hercege lett (Behaviour)
Michael Schumacher, a Ferrari tavaly visszavonult hétszeres Forma-1-es világbajnok pilótája kapta a legmagasabb, sporttal kapcsolatos spanyol kitüntetést, az Asztúria Hercege-díjat. Schumacher - aki az elismerést 16 éves, fantasztikus pályafutásával és a civil életben mutatott viselkedésével érdemelt ki - Fernando Alonso 2005-ös győzelme után a második, aki megkapta ezt a kitüntetést a "száguldó…
szept. 5
14:59
U17-s vb: a spanyolok döntősök, de Bojan Krkic nélkül játszanak (She)
A Dél-Koreában zajló U17-s korosztályos labdarúgó-világbajnokságon az első elődöntőben Spanyolország a hosszabbításban verte Ghána együttesét és jutott elsőként a sorozat fináléjába. Az elődöntő utolsó másodperceiben kiállított Bojan Krkicet nélkülöző spanyolok ellenfele a döntőben a Nigéria-Németország mérkőzését győztese lesz
szept. 5
15:36
Hegyikerékpár-vb: Benkó Barbara hetedik a junioroknál (She)
A magyar kerékpársport számára szenzációs nemzetközi eredmény született a skóciai Fort Williamben hétfőn megkezdődött hegyikerékpáros világbajnokságon. Az olimpiai cross szakág junior női mezőnyében a Pilis Cross Country Club fiatal tehetsége, Benkó Barbara a magyar mountain bike sport minden idők egyik legjobb eredményét elérve a hetedik helyen zárt.
szept. 5
15:48
Több mint 43 millió eurót oszt szét az UEFA BL-bevételből (Behaviour)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) a Bajnokok Ligája előző idényének bevételeiéből 43,2 millió eurót oszt szét a tagországok között. Azok a nemzetek, melyek csapatai részt vettek a legrangosabb kupasorozat 2006/07-es kiírásában, 36 millió eurót kapnak, míg a többiek között 7,2 milliót osztanak szét. A támogatást a nemzeti szövetségeknek kell továbbutalni az első osztályú kluboknak, azok pedig a…
szept. 5
15:52
Torna-vb: Gál szinte biztosan olimpiai kvótás (Metropol)
Gál Róbert szinte biztosan olimpiai kvótához jut a hétvégén a stuttgarti tornász-világbajnokságon. A magyar versenyző a selejtezőben éppen lemaradt a kvótaszerzésről, ám még így is komoly esélye van az indulási jog kiharcolására, ugyanis ha egy olyan ország tornásza is szervilágbajnok lesz, amely szerepel a legjobb 18 között, akkor Gál pekingi résztvevőnek tekinthető.
szept. 5
15:54
Újabb kerékpárost küldtek el az Astanától (Metropol)
Azonnali hatállyal menesztette az Astana a spanyol Jose Antonio Redondót, mert vétett a kerékpároscsapat belső szabályai ellen.
szept. 5
15:57
Törökország: Yildiray Bastürk nem játszhat a magyar csapat ellen (She)
Kénytelen lesz kihagyni a török labdarúgó-válogatott Málta és Magyarország elleni Európa-bajnoki selejtezőit Yildiray Bastürk.
szept. 5
16:08
Benkó Barbara hetedik a hegyikerékpáros vb-n (Metropol)
Benkó Barbara a hetedik helyen végzett a skóciai Fort Williamben zajló hegyikerékpáros-világbajnokságon a junior nők között.
szept. 5
16:19
Koronglövő vb: Pongrátz Bianka és Igaly Diána lemaradt a döntőről (She)
Igaly Diána (képünkön) és Pongrátz Bianka sem jutott be a döntőbe a Nicosiában zajló olimpiai kvalifikációs koronglövő világbajnokság női skeet versenyében.
szept. 5
16:47
Kajak-kenu: Faldum Bereniké lendületben síkvízen és maratonon (She)
A hatszoros világbajnok Csay Renáta a hét végi maratoni kajak-kenu világbajnokságon új párral, Faldum Berenikével versenyez. Csay tavaly Folláth Viviennel, korábban pedig Szonda Kornéliával alkotott sikeres párost, és az idén egy Európa-bajnoki győzelemmel bizonyították, hogy Faldummal is rátaláltak az elengedhetetlen összhangra.
szept. 5
16:57
Formula-1: Michael Schumacher gokartozásra adja a fejét (She)
A hétszeres Formula-1-es világbajnok Michael Schumacher újra versenyez. A német világklasszis nem a száguldó cirkuszba tér vissza, hanem szeptember 20. és 23. között Belgiumban, a gokart-világbajnokság Fagnes-i futamán ül újra autóba.
szept. 5
18:21
Magyar Kupa: a Győr és a Nyíregyháza is továbbjutott (She)
A Magyar Kupa legjobb 32 csapata közé jutott a Nyíregyháza és a Győr együttese is. Az előbbi a Bőcs, utóbbi pedig a Jánosháza otthonában nyert.
szept. 5
18:58
Női kosárlabda Eb-pótselejtező: izraeli siker a bolgárok ellen (She)
Az izraeli női kosárlabda-válogatott - a kontinenstorna hivatalos honlapja szerint - hazai környezetben legyőzte Bulgária csapatát az Európa-bajnoki pótselejtezőben, ezzel a B csoport mindhárom együttesének három pontja van két mérkőzés után.
szept. 5
19:04
Vuelta: Freire második szakaszgyőzelme (Metropol)
A spanyol Oscar Freire nyerte a Vuelta a Espana országúti kerékpáros körverseny ötödik szakaszát. A Cangas de Onís és Reinosa közötti 157,4 km-es etapon sprintbefutó döntött.
szept. 5
20:02
Ülőröplabda Európa-bajnokság: elődöntőben a magyarok (She)
Szerdán délután csekély kétórás hatalmas küzdelemben dőlt el az, hogy a magyar válogatott egyik legnagyobb ellenfelét legyőzve bekerült az Eb elődöntőjébe, függetlenül a csütörtöki hátralévő két mérkőzésétől.
szept. 5
20:12
Magyar válogatott: Vaskó játéka bizonytalan, Pintér is a keretben (She)
A gyomorfertőzéssel bajlódó Vaskó Tamás szombati szereplése bizonytalan, Várhidi Péter szövetségi kapitány Pintér Ádámot is behívta a keretbe.
szept. 5
20:22
Óriási meglepetés: három góllal kikapott a Fradi (Infostart)
A Derecske nagy meglepetésre három góllal jobbnak bizonyult a címvédő Ferencvárosnál a női kézilabda NB I-ben.
szept. 5
20:33
Kuznyecova túl nagy falat volt Szávaynak (Infostart)
A negyeddöntőben búcsúzott egyesben Szávay Ágnes az amerikai nyílt teniszbajnokságon. Az alig 19 éves magyar játékos 6:1, 6:4-re veszített a negyedik helyen kiemelt orosz Szvetlana Kuznyecovával szemben.
szept. 5
20:38
Szávay búcsúzott egyesben, párosban holnap játszik (Behaviour)
Szávay Ágnes 6:1, 6:4-re kikapott a negyedik helyen kiemelt orosz Szvetlana Kuznyecovától az amerikai nyílt teniszbajnokság negyeddöntőjében, ezzel egyesben búcsúzott a tornától.
szept. 5
21:32
MLSZ: együttműködés hét felsőoktatási intézménnyel (She)
Hét felsőoktatási intézmény irányítójával írt alá együttműködési megállapodást szerdán Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnöke.
szept. 5
21:34
Eb-selejtezők: skót játékvezetők a török-magyar meccsen (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) döntésének értelmében skót játékvezetői négyes diriálja a szerdai Törökország-Magyarország Eb-selejtezőt.
szept. 5
21:36
Török-magyar: csak Isztambulban vehetnek jegyet a vendégszurkolók (She)
A magyar szurkolók kizárólag Isztambulban vehetnek belépőt a törökök ellen szerdán 19:30-kor kezdődő labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre, melyet a Besiktas stadionjában rendeznek.
szept. 5
21:48
Formula-1: új bizonyítékok, az egész McLaren-csapatot beidézték (She)
Új bizonyítékok birtokába jutott a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA), amely szeptember 13-ra Párizsba rendelte meghallgatásra a Forma-1-es McLaren-Mercedes teljes csapatát.
szept. 5
21:58
Szorul a hurok? - Visszaidézték a McLarent (Infostart)
Új bizonyítékok kerültek a Nemzetközi Automobil Szövetség birtokába a két Forma-1-es élcsapatot, a McLarent és Ferrarit érintő kémbotrányban.
szept. 5
22:31
Szávay búcsúzott egyesben, de 150 ezer dollárt keresett (Behaviour)
Szávay Ágnes számára a negyeddöntő jelentette a végállomást egyesben az év utolsó Grand Slam-tornáján, az amerikai nyílt teniszbajnokságon: a magyar játékos szerdán két szettben kikapott a negyedik helyen kiemelt orosz Szvetlana Kuznyecovától. A világranglista negyedik helyezettje 1 óra 7 perc alatt nyerte meg a mérkőzést, s az elődöntőben honfitársával, a hatodikként rangsorolt Anna…

Keresés