2007. szeptember 6. csütörtök

szept. 6
0:08
Ő volt Szávay első edzője (Blikk)
Miközben Szávay Ágnes bravúrt bravúrra halmoz Amerikában, a Blikk azt kutatta, honnan, melyik egyesületből indult a soltvadkerti tenisztehetség.
szept. 6
0:12
Bombázó (Blikk)
A magyar lány a US Openen a cseh Vladimira Uhlirovával bejutott a páros elődöntőjébe. Ági eddig 200 ezer dollárt (37,6 millió forint) keresett.
szept. 6
0:16
Ki az úr a Ferrarinál? (Blikk)
Áll a bál a Ferrarinál! Kimi Räikkönen (27) ugyanis azt akarja elérni, hogy első számú pilóta legyen a csapatnál.
szept. 6
0:20
Vébédöntőt ért Berki lólengése (Blikk)
Az olimpiai részvételről is döntő tornász-világbajnokságon Berki Krisztián (27) a 2. helyen jutott a lólengés döntőjébe.
szept. 6
0:24
Hajnal, lőj gólt a válogatottban is! (Blikk)
"Egy mindenkiért, mindenki egyért!” Hajnal Tamás (26) azt várja válogatottbeli csapattársaitól, hogy ezzel a jelszóval lépjenek pályára szombaton a bosnyákok elleni EB-selejtezőn.
szept. 6
0:28
Mario Bozsics volt a bosnyák (Blikk)
Budapest - Alaposan kikémlelte válogatottunkat Mario Bozsics (24). A Fehérvár futballistája a Puskás stadionban tekintette meg a hazai győzelemmel véget ért magyar-olasz barátságos meccset, méghozzá a bosnyák válogatott másodedzőjével, Borcse Szredojeviccsel.
szept. 6
1:02
Tenisz: Haas nem volt akadály, Davigyenko az elődöntőben (She)
A negyedik helyen rangsorolt orosz Nyikolaj Davigyenko magabiztos játékkal, könnyedén, három játszmában búcsúztatta a tizedik kiemelt német Tommy Haast az amerikai nemzetközi teniszbajnokság (US Open) negyeddöntőjében.
szept. 6
1:12
Németország: orosz befektetőcsoport Jénában (She)
Orosz befektetőcsoport érkezhet Torghelle Sándor együtteséhez, a másodosztályban szereplő Carl-Zeiss Jenához.
szept. 6
1:16
Vízilabda: szlovák válogatott centerrel erősített a Pécs (She)
A LEN-kupában szereplő PVSK-Füszért egy évre szerződtette a 19 éves szlovák válogatott Lukas Semant.
szept. 6
5:36
Kelet-európai harc az olimpiáért (Behaviour)
Lám-lám, mégsem annyira eretnek gondolat a Kelet-európai olimpiarendezés ötlete, hiszen a BOM révén idehaza immáron két éve szorgalmazott idea a cseheknek is megtetszett. Prága ugyan hivatalosan 2016-ra gyúr, de a realitás éppenséggel nekik is 2020 volna. Mi is erre az időpontra hajtanánk. Mit jelent számunkra a cseh kandidálás? Most meg kell ijednünk, és lemondóan legyinthetünk az egészre, mert…
szept. 6
7:02
Ittasan vezetett az ifjú hokis (Behaviour)
Ittas vezetés miatt megbüntették Jay Bouwmeestert, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) érdekelt Florida Panthers kanadai sztárhátvédjét. Az olimpiai és világbajnok védőt még augusztus 12-én vették őrizetbe Edmontonban, amikor egy éjszakai bárból megpróbált elhajtani a motorjával. A mostani ítélet szerint a 23 esztendős kiválóság 1000 dolláros bírságot fizet, és egyéves próbaidővel…
szept. 6
7:13
Ferguson Queirozt látná szívesen utódjaként (Behaviour)
Sir Alex Ferguson, a Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzője úgy véli, jelenlegi segítője, a portugál Carlos Queiroz lenne a legalkalmasabb arra, hogy a helyébe lépjen, ha ő visszavonul.
szept. 6
8:56
Olaszország: a játékosokat is ki kell tiltani a stadionból (She)
szept. 6
9:02
Finnország: menesztették a HJK Helsinki korábbi sikeredzőjét (She)
A gyenge szereplés miatt menesztették Keith Armstrongot a HJK Helsinki labdarúgócsapatától. Az angol szakember öt évig irányította a klubot.
szept. 6
9:18
Szávay Ágnes: "Éhes maradtam" (Infostart)
Evés közben jön meg az étvágy, és én éhes maradtam - írja internetes naplójában Szávay Ágnes, azt követően, hogy kiesett egyesben az amerikai nyílt teniszbajnokságon, mivel a legjobb nyolc között 6:1, 6:4-re kikapott a negyedik kiemelt orosz Szvetlana Kuznyecovától. A 19 éves magyar versenyző elismerte, hogy nem játszott jól a negyeddöntőben. Árvay Sándor teniszszakíró szerint párosban…
szept. 6
10:09
Kikaptak a spanyolok (Behaviour)
Nagy meglepetésre a hazai spanyol válogatott utolsó csoportmérkőzésén kikapott a horvát együttestől a férfi kosárlabda Európa-bajnokságon. A világbajnok hiába vezetett a szünetben tíz ponttal, a horvátok a fordulás után szinte azonnal ledolgozták hátrányukat és az utolsó percekig tapadtak a kissé kényelmesen játszó ellenfelükre, a végjátékban pedig - ha egy ponttal is, de - kicsikarták a…
szept. 6
11:36
Mozambik: válogatott labdarúgó halálos autóbalesete (She)
Autóbalesetben elhunyt a mozambiki labdarúgó-válogatott játékosa, Fernando Matola, aki a Black Leopards nevű dél-afrikai csapatban játszott.
szept. 6
12:45
Kiesett a US Openen, ezért visszatér az izraeli hadseregbe (Infostart)
Két óriási meccset is hozott a US Open éjszakai programja. A hölgyeknél Venus Williams vesztett állásból fordított Jelena Jovanovics ellen, a férfiaknál Roger Federer világelsőhöz méltó játékkal gyűrte le a nagy formában teniszező Andy Roddickot.
szept. 6
12:51
Anglia: Wenger és az Arsenal megegyezett az új szerződésben (She)
Angol lapinformációk szerint Arsene Wenger (képünkön), aki már 1996 óta az Arsenal labdarúgó-csapatának menedzsere, rábólintott a klub új szerződésajánlatára. A kontraktus három évre szól.
szept. 6
13:07
Peking 2008: George W. Bush is részt vesz az olimpián (She)
George W. Bush, az Egyesült Államok elnöke ott lesz családjával a 2008-as pekingi olimpián. Ezt maga Bush jelentette be, amikor közölte, hogy elfogadta Hu Csin-tao, a Kínai Népköztársaság első emberének meghívását.
szept. 6
13:43
Sosát megműtötték (Behaviour)
Megoperálták Jose Sosának, a Bayern München argentin játékosának hétvégén megsérült bokáját, így a futballista előreláthatólag hat hétig nem játszhat. A klub tájékoztatása szerint a 22 éves középpályás vasárnap, a Hamburg elleni bajnoki összecsapáson sérült meg, miután csereként beállt. A nyáron az argentin Estudiantestől 10 millió euróért vásárolt Sosa legkorábban október 22-én, a Bochum elleni…
szept. 6
14:11
U17-es vb: Nigéria lesz a döntőben Spanyolország ellenfele (She)
A nigériai labdarúgó-válogatott került be az U17-es világbajnokság fináléjába, miután 3-1-re verte a elődöntőben Németországot. Az afrikai csapat a 17. percben már 2-0-ra vezetett, Kroos révén csak szépíteni tudott Heiko Herrlich csapata. A második félidő hosszabbításában ráadásul bebiztosította a győzelmet Nigéria.
szept. 6
14:13
DVSC: elhunyt Fülöp Kornél, az egykori szakosztályelnök (She)
Hetvenkét éves korában elhunyt Fülöp Kornél, a DVSC labdarúgó-szakosztályának egykori elnöke - adta hírül a klub hivatalos honlapja.
szept. 6
17:55
Kézilabda, férfi BL: a Barcelona kettős győzelemmel csoportkörös (She)
A férfi kézilabdázók legrangosabb nemzetközi kupasorozatában, a Bajnokok Ligájában sikerrel vette a selejtezőbeli akadályt az FC Barcelona, így a katalánok bejutottak a csoportkörbe.
szept. 6
18:05
WNBA, döntő: hazai pályán szerzett előnyt a címvédő Detroit (She)
szept. 6
18:28
Katalán Kupa: 0-2-ről fordított és jutott be döntőbe a Barcelona (She)
A Katalán Kupa második elődöntőjében a Barcelona idegenben győzte le egy góllal a Gironát és készülhet a Gimnastic Tarragona elleni, szeptember 11-i fináléra.
szept. 6
18:39
Futsal: szombattól BL-selejtezőn bizonyíthat a Gödöllő (She)
Szombattól Vácon rendezik meg a 2007/2008-as futsal Bajnokok Ligája egyik csoportselejtezőjét. A negyedik csoportban a belga, a görög és a montenegrói bajnok mellett Magyarország legjobb csapata, a Megatherm-Gödöllő együttese próbálja meg kiharcolni a továbbjutást, amelyhez a kvartett első két helyezettje között kell végeznie.
szept. 6
18:44
Torna-vb, Stuttgart: kínai címvédés férfi csapatban (She)
szept. 6
18:46
Birkózó-vb, Azerbajdzsán: megvan a magyar válogatott keret (She)
A Magyar Birkózó Szövetség elnöksége csütörtökön, a tatai edzőtáborban tartott ülésén jóváhagyta a világbajnokságra utazó 19 fős csapat névsorát.
szept. 6
19:13
Kiesett a Szávay-Uhlirova páros (Infostart)
Elbúcsúzott az amerikai nyílt tenisz bajnokságtól Szávay Ágnes, miután - akárcsak szerdán az egyesben - párosban is vereséget szenvedett.
szept. 6
19:24
Magyar Kupa: a Felcsút SC ellen folytatja a Ferencváros (She)
Csütörtökön a Magyar Labdarúgó Szövetség székházában kisorsolták a Magyar Kupa negyedik fordulójának párosításait.
szept. 6
19:29
Koronglövő vb: Putz Istvánnak nem sikerült döntőbe jutnia (She)
Putz Istvánnak nem sikerült döntőbe jutnia, illetve kvótát szereznie a pekingi olimpiára férfi trapban a Nicosiában zajló koronglövő világbajnokságon.
szept. 6
19:51
Férfi röplabda Eb: a házigazda Oroszország sikere a nyitányon (She)
Az oroszországi férfi röplabda Európa-bajnokság nyitófordulójában Szerbia nemzeti együttese és a házigazda válogatott is magabiztosan nyert Hollandiával, illetve Belgiummal szemben.
szept. 6
19:57
Formula-1, kémügy: a Ferrari nem kommentálja az újabb ?fordulatot? (She)
szept. 6
19:59
Kajak-kenu: a duisburgi vb minden doppingtesztje negatív lett (She)
szept. 6
20:02
Magyar Nagydíj: újabb büntetés a McLaren-Mercedesnek (She)
Újabb büntetést kapott az augusztusi Forma-1-es Magyar Nagydíj kapcsán a McLaren-Mercedes: a versenybíróság döntése értelmében az istállónak 50 ezer dollárt kell fizetnie az autók váltójának szabálytalansága miatt.
szept. 6
20:24
Golf: a két címvédő nélkül kezdődött meg a magyar bajnokság (She)
Csütörtök kora reggel kezdődött meg és a szombati döntőig tart a magyar amatőr nyílt golfbajnokság, amelyen hét ország játékosai vesznek részt a gödi Pólus Palace Golf Clubban. A 18 szakaszos, 72 ütésre hitelesített pályán két fordulóban mérkőzik meg a mintegy százfős mezőny. A férfiaknál a legjobb ötvenöt, míg a nőknél az első húsz versenyző jut a harmadik napon a döntőbe.
szept. 6
22:38
Jégkorong: Szupernek könnyen ment a milánói beilleszkedés (She)
Nemcsak megérkezett, már be is illeszkedett új állomáshelyén, Milánóban Szuper Levente (képünkön), a magyar jégkorong-válogatott kapusa. A kiváló hálóőr tavaly Németországban, azt követően pedig Svédországban játszott fél-fél évet, majd a nyár elején az olasz élvonal egyik meghatározó csapatához a Milano Vipershez szerződött.

Keresés